-
kalημερα σε ολους. Πηρα πριν λιγες μερες το καινουργιο πολο 1.4 16v με χρονομιστωση. Επειδη ομως ΔΕΝ θα το κρατησω οταν ληξει το συμβολαιο(4 χρονια) δεν εχω το δικαιωμα να το πειραξω μηχανικα ή τελοσπαντων να του βαλω πραγματα που να μη βγαινουν μετα.
Θα ηθελα να το βελτιωσω μονο οσο αφορα την εμφανιση εξωτερικα και εσωτερικα. Θα ηθελα να του βαλω πραγματακια ομως τα οποια θα μπορω να βγαλω οταν το δωσω πισω και να μπορω να τα βαλω και στο επομενω αμαξι που θα παρω.
Θα με ενδιεφερε να μου κανετε καποιες προτασεις..
-
kalημερα σε ολους. Πηρα πριν λιγες μερες το καινουργιο πολο 1.4 16v με χρονομιστωση. Επειδη ομως ΔΕΝ θα το κρατησω οταν ληξει το συμβολαιο(4 χρονια) δεν εχω το δικαιωμα να το πειραξω μηχανικα ή τελοσπαντων να του βαλω πραγματα που να μη βγαινουν μετα.
Θα ηθελα να το βελτιωσω μονο οσο αφορα την εμφανιση εξωτερικα και εσωτερικα. Θα ηθελα να του βαλω πραγματακια ομως τα οποια θα μπορω να βγαλω οταν το δωσω πισω και να μπορω να τα βαλω και στο επομενω αμαξι που θα παρω.
-
-
Αν και απλως μιλαμε για απλες προσωπικες πινελιες και οχι για μετατροπες δες τιποτα οργανακια με φωτακια κτλ οπως πυξιδα, θερμομετρο, αισθητηρα κλισεων... επισης κανα πλατοκαθισμα με περιεργα σχεδιακια, τιποτα φωτακια, αυτοκολλητακια...
-
'πυξιδα, θερμομετρο, αισθητηρα κλισεων'
που τοποθετουνται αυτα;;;υπαρχει κανα ελληνικο site με τετοια μπιχλιμπιδια;
-
μπλε πιτσιλιστιρια, λαμπες νεον, πολυεστερικα σποιλερ, αεροτομες 2FTF αυτοκολητα ΝΟ ΛΙΜΙΤΣ, ΔΕ ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΔΕ ΡΟΟΥΝΤ, ΤΟΥ ΦΑΣΤ ΦΟΡ ΓΙΟΥκτλ κτλ...
-
Ο χρήστης Hamurabi έγραψε:
'πυξιδα, θερμομετρο, αισθητηρα κλισεων'
που τοποθετουνται αυτα;;;υπαρχει κανα ελληνικο site με τετοια μπιχλιμπιδια;
Σε μαγαζια με αξεσουαρ αυτοκινητου αν πας ή σε κανα ηλεκτρονικων κτλ η σε κανα παιχνιδαδικο!!! Συνηθως εχουν αυτοκολητακι στο πισω μερος και κολλανε στην κονσολα
-
-
Μιας και εχω polo ου ειναι με μπλε φωτισμα τα οργανα ειδα ενα καλυμα για τιμονι με μπλε led και μαρεσει.
αφου ειναι απλως ενα καλυμα το led πως δουλευει;;; (ειμαι ασχετος με τα ηλεκτρονικα)
γιαυτο εδω λεω
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
μπλε πιτσιλιστιρια, λαμπες νεον, πολυεστερικα σποιλερ, αεροτομες 2FTF αυτοκολητα ΝΟ ΛΙΜΙΤΣ, ΔΕ ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΔΕ ΡΟΟΥΝΤ, ΤΟΥ ΦΑΣΤ ΦΟΡ ΓΙΟΥκτλ κτλ...Νομίζω οτι πρέπει να πάει στο Jumbo και όχι σε μαγαζί με αξεσουάρ αυτοκινήτου....
-
Το τιμονι ειναι γαματο!!! Μηπως ειναι απλα φωσφοριζε; γενικα ομως ειμαι κατα των καλυμματων των τιμονιων. Χανεις ολη την αισθηση. Ασε που το υλικο του τιμονιου ειναι πιο καλο στην αφη.
-
Μιας και εχω polo ου ειναι με μπλε φωτισμα τα οργανα ειδα ενα καλυμα για τιμονι με μπλε led και μαρεσει.
αφου ειναι απλως ενα καλυμα το led πως δουλευει;;; (ειμαι ασχετος με τα ηλεκτρονικα)
γιαυτο εδω λεω

-
δεν ειναι φωσφοριζε.
το σαιτ το γραφει 'καλυμμα τιμονιου με led'
το led πως λειτουργει στο καλυμα; θαχει τιποτα καλωδια; -
Τώρα αν σου προτείνω να πας να πάρεις και απ' αυτόν τον φωτεινό σωλήνα που χρησιμοποιούν τα Χριστούγεννα για διακόσμηση εξωτερικών χώρων,θα είμαι πολύ ειρωνικός;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τώρα αν σου προτείνω να πας να πάρεις και απ' αυτόν τον φωτεινό σωλήνα που χρησιμοποιούν τα Χριστούγεννα για διακόσμηση εξωτερικών χώρων,θα είμαι πολύ ειρωνικός;όχι, αφού προσφέρει καλύτερη αίσθηση και δεν γλιστράει στα χέρια
-
γιαυτο εδω λεω
Oh, dear god!
-
ρε παιδια δε ζητησα σχολια για τη φωτογραφια, μη μου χαλατε το τοπικ ανδ ε θελετε να απαντησετε.
ρωτησα αν ξερει κανεις πως δουλευει το led στο συγκεκριμενο καλυμα.
αν δε ξερετε μην απαντατε ειρωνιες και σχολια παρακαλω -
παιζει να ειναι οτι πιο αθλιο εχω δει τα τελευταια χρονια!
-
ρε παιδια δε ζητησα σχολια για τη φωτογραφια, μη μου χαλατε το τοπικ ανδ ε θελετε να απαντησετε.
ρωτησα αν ξερει κανεις πως δουλευει το led στο συγκεκριμενο καλυμα.
αν δε ξερετε μην απαντατε ειρωνιες και σχολια παρακαλωΒρε φίλε, τι να μην σου χαλάμε το τόπικ... ποίο τοπικ;
Πλάκα μας κάνεις;
Πήρες ένα αμαξάκι, καινούριο και θες να το κάνεις κατά γενική ομολογία καρνάβαλο και καγκουρό και μετά λες να μην σου χαλάμε το τοπικ;Προσωρινές μετατροπές και πράσινα άλογα.
Μετατροπή είναι αυτό;Άστο όπως είναι... μια χαρά χάλια αμαξάκι είναι, μην το κάνεις χειρότερο.
Κοροϊδεύουμε που κοροϊδεύουμε τα καγκούρια θα τα κάνουμε και εμείς; δεν λέει... -
hamurabi εχω αρχισει να βαριεμαι τα topic σου! μαλλον οχι, εχω αρχισει να αγανακτω με τα topic σου και την παταω αφου τα ανοιγω διχως να προσεξω οτι τα ξεκινας εσυ!
ξεκινας να αγορασεις αυτοκινητο και εισαι αναμεσα σε αλμερα, αλφα146, πουντο gt και 1034 αλλες προτασεις. μεχρι εδω ωραια. σου εστειλα και μερικα pm να σε βοηθησω με πληροφοριες για την αλφα.
ΑΛΛΑ, ξεκινας το '1400cc με τσιτες απο χαμηλες στροφες', για να συνεχισεις με το 'προσφορες Σεπτεμβριου...', για να πας στο 'ποιο ειναι πιο γρηγορο;', το οποιο δεν σε ικανοποιει, παραλληλα ξεκινας το 'φορολογικες διαφορες 1400cc-1600cc', για να συνεχισεις με το'Ποιο ειναι πιο γρηγορο και σταθερο ταυτοχρονα!', για να καταληξεις μαλλον στο 'Polo 16v 100hp'. Συνεχιζεις με 'βελτιωση polo 1.4 16v', και με το 'γρηγορη ερωτηση για σερβις σε πολο 16βαλβιδο'. Αφου το αγοραζεις πρεπει να μας το πεις με το 'χαρουμενος αγοραστης...'. Υστερα δεν μενεις ικανοποιημενος και ξεκινας το 'Zηταω 15αρια ζαντολαστιχα για polo!' και το ''Προσωρινες'... μετατροπες σε Polo 16v'
και ολες αυτες τις αποριες εσυ και ο (φανταστικος) φιλος σου.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!
σκεψου λιγο μονος σου και σταματα να γεμιζεις το φορουμ με προσωπικα σου θεματα!
ΥΓ. αν κανενας moderator σου εστελνε και κανενα warning θα του ημουν υποχρεος...
"Προσωρινες"... μετατροπες σε Polo 16v