-
Οπως ειδα στο θεμα 'Χνουδωτο μοτερ' (http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=13929&start=0)λιγο παρακατω και αλλοι συνφορουμιτες οπως και εγω εχουμε μεγαλο προβλημα με τα σκυλια, αδεσποτα και κατοικιδια, που μας κατουρουν τα αυτοκινητα ή τις κουκουλες τους οταν τις φοραμε σε αυτα. Το δικο μου συγκεκριμενα ειναι καθε μερα κοντα κοντα κατουρημενο γυρω γυρω και ετσι εκτος οτι αηδιαζω που τα βλεπω οταν βγαζω την κουκουλα γινομαι χαλια ειτε ειναι ακομα υγρα ειτε εχουν ξεραθει γιατι ουτε παντα τα βλεπω αμεσως αλλα δεν μπορω να πιασω και την κουκουλα απο αλλου για να την βγαλω. Λιγο που το αναλυσαμε στο παραπανω θεμα δεν βρηκαμε τιποτα ωστε να μπορουμε να απωθουμε τα σκυλια απο το να κατουρουν τα αυτοκινητα μας γι'αυτο ανοιξα νεο θεμα αν καποιος ξερει κατι να μας βοηθησει γιατι η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο!
Υ.Γ.:Ανοιξα το θεμα στο Τεχνικα και οχι στον Αντιλογο γιατι το θεωρω περισσοτερο τεχνικο απο ασχετο τελειως με την αυτοκινηση. Αν καποιος κρινει διαφορετικα ας το μετακινησει
-
Οπως ειδα στο θεμα 'Χνουδωτο μοτερ' (http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=13929&start=0)λιγο παρακατω και αλλοι συνφορουμιτες οπως και εγω εχουμε μεγαλο προβλημα με τα σκυλια, αδεσποτα και κατοικιδια, που μας κατουρουν τα αυτοκινητα ή τις κουκουλες τους οταν τις φοραμε σε αυτα. Το δικο μου συγκεκριμενα ειναι καθε μερα κοντα κοντα κατουρημενο γυρω γυρω και ετσι εκτος οτι αηδιαζω που τα βλεπω οταν βγαζω την κουκουλα γινομαι χαλια ειτε ειναι ακομα υγρα ειτε εχουν ξεραθει γιατι ουτε παντα τα βλεπω αμεσως αλλα δεν μπορω να πιασω και την κουκουλα απο αλλου για να την βγαλω. Λιγο που το αναλυσαμε στο παραπανω θεμα δεν βρηκαμε τιποτα ωστε να μπορουμε να απωθουμε τα σκυλια απο το να κατουρουν τα αυτοκινητα μας γι'αυτο ανοιξα νεο θεμα αν καποιος ξερει κατι να μας βοηθησει γιατι η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο!
Υ.Γ.:Ανοιξα το θεμα στο Τεχνικα και οχι στον Αντιλογο γιατι το θεωρω περισσοτερο τεχνικο απο ασχετο τελειως με την αυτοκινηση. Αν καποιος κρινει διαφορετικα ας το μετακινησει
-
-
Δύσκολο είναι να σταματήσουν να στό κατουράνε φίλε τα σκυλιά,καί ο λόγος είναι ότι τό βρίσκουν μέ τή μυρωδιά.
Εάν καταφέρεις να διώξεις τή μυρωδιά από τήν κουκούλα,μάλλον σώθηκες.
Αλλά,πρέπει να βρείς κάποιο απορρυπαντικό πολύ ισχυρό,καί τό μόνο πού νομίζω ότι μπορεί ίσως να τα καταφέρει,είναι τό πλύσιμο μέ χλωρίνη.
Αυτό πού δέν ξέρω,είναι άν η χλωρίνη έχει 'παρενέργειες' στό υλικό τής κουκούλας.
Αν δέν τα καταφέρεις καί τότε (η όσφρηση τού σκύλου είναι δεκάδες ΧΙΛΙΑΔΕΣ φορές ισχυρότερη από τή δική μας),μάλλον τό μόνο πού θα σού απομείνει θα είναι να αγοράσεις μία καινούρια κουκούλα.Αλλος τρόπος για να απωθήσεις τά σκυλιά (πλήν τού κλειστού υποστέγου) δέν νομίζω να υπάρχει.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δύσκολο είναι να σταματήσουν να στό κατουράνε φίλε τα σκυλιά,καί ο λόγος είναι ότι τό βρίσκουν μέ τή μυρωδιά.
Εάν καταφέρεις να διώξεις τή μυρωδιά από τήν κουκούλα,μάλλον σώθηκες.
Αλλά,πρέπει να βρείς κάποιο απορρυπαντικό πολύ ισχυρό,καί τό μόνο πού νομίζω ότι μπορεί ίσως να τα καταφέρει,είναι τό πλύσιμο μέ χλωρίνη.
Αυτό πού δέν ξέρω,είναι άν η χλωρίνη έχει 'παρενέργειες' στό υλικό τής κουκούλας.
Αν δέν τα καταφέρεις καί τότε (η όσφρηση τού σκύλου είναι δεκάδες ΧΙΛΙΑΔΕΣ φορές ισχυρότερη από τή δική μας),μάλλον τό μόνο πού θα σού απομείνει θα είναι να αγοράσεις μία καινούρια κουκούλα.Αλλος τρόπος για να απωθήσεις τά σκυλιά (πλήν τού κλειστού υποστέγου) δέν νομίζω να υπάρχει.
εκτος οτι πλενω την κουκουλα μου συνεχεια με σαπουναδα δεν ειναι οτι εχω την ιδια κουκουλα παντα. Εχω αλλαξει 4 κουκουλες 2 χρονια τωρα, η τελευταια την περασμενη Παρασκευη οπου επλυνα το αυτοκινητο και την εβαλα πανω ολοκαινουργια και μεχρι το βραδυ ειχε γινει.... παπαρα!!! Αλλωστε και οταν δεν την βαζω εχω το ιδιο προβλημα και εγω και αλλοι στον ιδιο δρομο αφου βλεπω στη σειρα τα κατουρα!
-
τα σκυλια κατουρανε ετσι και αλλιως για να αφησουν την μυρωδια τους.
-
Υπάρχουν ηλεκτρονικές συσκεύες υπερήχων που απωθούν γάτες, σκυλιά κτλ κτλ. Το πρόβλημα είναι ότι όσες λειτουργούν με μπαταρίες στηρίζονται σε ανιχνευτή κίνησης... Οπότε δεν μας κάνουν.... Εκτός και κατεβάσεις μπαλαντέζα από το μπαλκόνι και βάλεις συσκευή που δουλεύει συνεχώς! Το είχα ψάξει γιατί έχω πρόβλημα με γάτες, γάτες,γάτες, πολλές γάτες!!!!!!!!!!!
-
Τα σκυλιά τα απωθεί το ξύδι, τουλάχιστον σε μια καφετέρια που πηγαίνω ρίχνουν στα παρτέρια και από τότε δεν ξαναπάτησε σκύλος!
Επίσης είναι και πολύ καλό γυαλιστικό για τα νίκελ... -
Ο χρήστης alkoolouxos έγραψε:
Τα σκυλιά τα απωθεί το ξύδι, τουλάχιστον σε μια καφετέρια που πηγαίνω ρίχνουν στα παρτέρια και από τότε δεν ξαναπάτησε σκύλος!
Επίσης είναι και πολύ καλό γυαλιστικό για τα νίκελ...Ποιο το κατουρο;;;;;
-
ε.... μάλλον το ξύδι εννοεί
-
επισκέψου ενα μαγαζι με ειδη ζώων ή κτηνιατρο υπάρχει σπραι που αποτρέπει στα σκυλιά γατια κτλ να πλησιαζουν απλα θα πρέπει να ψεκαζει τους τροχούς κάθε φορά που το πλένεις ή να μουλιάσεις την κουκούλα στο κάτω μερος!
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
ε.... μάλλον το ξύδι εννοείΕχω μια πελωωωωρια λαχταρα για φακες!!!
-
Αυτό με το ξύδι ισχύει έως ένα βαθμό!
Όπως είπα και σε άλλο topic υπάρχει ήδη προϊόν που απωθεί σκυλιά γατιά. Είναι υγρό και πωλείται στην Αθηνάς 7 3ος όροφος!!!! Κόστος 7
-
Ψεκασε τα λαστιχα σου με κατσαριδοκτονο. Εχει πολυ εντονη και ενοχλητικη μυρωδια και ετσι δεν πλησιαζουν σκυλοι. Κατουραν για να ορισουν την περιοχη τους. Αν υπαρχει καποιο αλλο δυνατο αρωμα εκει δεν κανουν τιποτα.
-
Ο χρήστης STELIX έγραψε:
Ψεκασε τα λαστιχα σου με κατσαριδοκτονο. Εχει πολυ εντονη και ενοχλητικη μυρωδια και ετσι δεν πλησιαζουν σκυλοι. Κατουραν για να ορισουν την περιοχη τους. Αν υπαρχει καποιο αλλο δυνατο αρωμα εκει δεν κανουν τιποτα.Καταρχας δε θα εβαζα ποτε τιποτα τετοιο πανω στο αυτοκινητο ειδικα. Πιστευω πως το κατσαριδοκτονο δε θα κανει και καλο στα λαστιχα εκτος οτι θα βρωμαει και το ιδιο το αυτοκινητο. Ασε που μπορει να περνα η μυρωδια απο τους αεραγωγους και να πεθανω μεσα!!! Το ξυδι το ριχνω τριγυρω απο το αυτοκινητο και μια βδομαδα τωρα ειμαι οκ!!!
-
Το ξύδι είναι προτιμότερο και για άλλους λόγους πιο οικολογικούς και πιο φιλοζωικούς... Οι φαγουρόσκονες και τα σπρέυ που κυκλοφορούν στην αγορά είναι τοξικά για τα ζώα και προκαλούν δερματίτιδες και εγκάυματα, όπως και τα κατσαριδοκτόνα που τα χρησιμοποιούν για να φτιάχνουν και φόλες
Από το να δηλητηριάσω ένα αδέσποτο που κάποιος αναίσθητος άφησε, ή έστω κάποιο με ηλίθιο ιδιοκτήτη, προτιμώ να βλέπω τη ρόδα μου κατουρημένη...
Άαα, επιπλέον ένα μπουκάλι ξύδι 500ml κάνει 0,30 euro!Δυστυχώς δεν μπορούμε να φυλαχθούμε από κάποια άλλα ζώα, όπως ένα μπάρμπα πριν 3 χρόνια που τον είχα πιάσει να κατουράει πανω στο χερούλι της πόρτας του οδηγού, μέσα στην πυλωτή κάτω απ' το σπίτι μου...
-
Το ξύδι είναι προτιμότερο και για άλλους λόγους πιο οικολογικούς και πιο φιλοζωικούς... Οι φαγουρόσκονες και τα σπρέυ που κυκλοφορούν στην αγορά είναι τοξικά για τα ζώα και προκαλούν δερματίτιδες και εγκάυματα, όπως και τα κατσαριδοκτόνα που τα χρησιμοποιούν για να φτιάχνουν και φόλες
Από το να δηλητηριάσω ένα αδέσποτο που κάποιος αναίσθητος άφησε, ή έστω κάποιο με ηλίθιο ιδιοκτήτη, προτιμώ να βλέπω τη ρόδα μου κατουρημένη...
Άαα, επιπλέον ένα μπουκάλι ξύδι 500ml κάνει 0,30 euro!Συμφωνω απολυτως με τα παραπανω...
-
Δυστυχώς δεν μπορούμε να φυλαχθούμε από κάποια άλλα ζώα, όπως ένα μπάρμπα πριν 3 χρόνια που τον είχα πιάσει να κατουράει πανω στο χερούλι της πόρτας του οδηγού, μέσα στην πυλωτή κάτω απ' το σπίτι μου... :evil:Εμείς βάλαμε προβολείς στη πρασιά της πολυκατοικίας γιατί έβγαιναν διάφοροι από διπλανό καφενείο και κατουρούσαν, δεν τους άρεσε η τουαλέτα στο καφενείο. Στην αρχή έριχνε ο θυρωρός κάτι κίτρινες σκόνες γιατί νομίζαμε ότι είναι σκυλιά αλλά αργότερα το καταλάβαμε. (τι μεγάλα σκυλιά κατουράνε τόσο πολύ?)
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
[Εμείς βάλαμε προβολείς στη πρασιά της πολυκατοικίας γιατί έβγαιναν διάφοροι από διπλανό καφενείο και κατουρούσαν, δεν τους άρεσε η τουαλέτα στο καφενείο. Στην αρχή έριχνε ο θυρωρός κάτι κίτρινες σκόνες γιατί νομίζαμε ότι είναι σκυλιά αλλά αργότερα το καταλάβαμε. (τι μεγάλα σκυλιά κατουράνε τόσο πολύ?)Κανονικά θα έπρεπε να βάζατε προβολείς μέ αισθητήρα καί χρονοκαθυστέρηση.
Νά ανάβουν μόλις ξεβρακωθούνε καί έπειτα!!! -
Δυστυχώς δεν μπορούμε να φυλαχθούμε από κάποια άλλα ζώα, όπως ένα μπάρμπα πριν 3 χρόνια που τον είχα πιάσει να κατουράει πανω στο χερούλι της πόρτας του οδηγού, μέσα στην πυλωτή κάτω απ' το σπίτι μου...Δεν είχες πρόχειρο ψαλίδι; Σουγιά; Ξυράφι; Πένσα στα εργαλεία έστω;
Σκυλοαπωθητικο!!!