-
Ρε παιδιά,συγγνώμη πού μπαίνω στά 'τού οίκου' σας βρε,αλλά εάν υπήρχε μία αναλογία 90 πρός 10 όπως γράφετε,μήπως κάνατε κάτι λάθος;
Δέν παρακολουθούσα τό φόρουμ σας μέν,αλλά αυτή η αναλογία είναι σχεδόν τρομακτική.Οπουδήποτε αλλού,θα χρησιμοποιούσανε τόν όρο 'καθολική υπεροχή' μέ τέτοια ποσοτική διαφορα. -
TFRC.Μια παρέα,Μια οικογένεια σας ευχαριστώ για ότι περάσαμε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που είμαστε μαζί.Θα σας δώ στα στέκια...
-
Tπτ δεν τελείωσε Πάνο...Τα καλύτερα έρχονται
-
Φυσικά και ερχονται. (και εγώ θα έρθω με το καινούριο μου scooter για να σε ράψω. )
-
Ο χρήστης panosd έγραψε:
Φυσικά και ερχονται. (και εγώ θα έρθω με το καινούριο μου scooter για να σε ράψω. )Κατέβασε τον Ιάπωνα Πάνο σε κανένα χιονοmeeting
johnny
-
Πιστεύω πως δεν θα πρέπει να καταχραστεί η φιλοξενεία αυτού του forum (ή οποιουδήποτε άλλου forum) και να γίνει chat αυτό το topic επειδή το TFRC δεν έχει forum πλέον.
Γνώμη μου...
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Πιστεύω πως δεν θα πρέπει να καταχραστεί η φιλοξενεία αυτού του forum (ή οποιουδήποτε άλλου forum) και να γίνει chat αυτό το topic επειδή το TFRC δεν έχει forum πλέον.Γνώμη μου...
Συμφωνώ!
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Πιστεύω πως δεν θα πρέπει να καταχραστεί η φιλοξενεία αυτού του forum (ή οποιουδήποτε άλλου forum) και να γίνει chat αυτό το topic επειδή το TFRC δεν έχει forum πλέον.Γνώμη μου...
Σαφέστατα nasos... Έχεις απόλυτο δίκιο.
Δεν ύπαρχει τέτοια πρόθεση. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!
Συγγνώμη αν παρεξηγηθήκατε από τα γραφόμενα μου αποκλείστικα προς τον panosd
no offence taken mates
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ρε παιδιά,συγγνώμη πού μπαίνω στά 'τού οίκου' σας βρε,αλλά εάν υπήρχε μία αναλογία 90 πρός 10 όπως γράφετε,μήπως κάνατε κάτι λάθος;
Δέν παρακολουθούσα τό φόρουμ σας μέν,αλλά αυτή η αναλογία είναι σχεδόν τρομακτική.Οπουδήποτε αλλού,θα χρησιμοποιούσανε τόν όρο 'καθολική υπεροχή' μέ τέτοια ποσοτική διαφορα.Το forum ηταν ελευθερο, μπορουσε να γραφτει οποιος ηθελε ως μελος, οποτε λογικο ειναι η συντριπτικη πλειοψηφια να μην ειναι της ιδιας φιλοσοφιας/νοοτροπιας με αυτη της αρχικηκς παρεας που ξεκινησε αυτο το club. τοσο απλα...
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
πες το σαν μια διακοπή για να σπάσει ο πάγος. .Φαντάσου εμείς πώς νιώθουμε.
-
Ο χρήστης panosd έγραψε:
πες το σαν μια διακοπή για να σπάσει ο πάγος. .Φαντάσου εμείς πώς νιώθουμε.Φαντάζομαι, γι'αυτό το έγραψα. Κανείς δεν έπαθε τίποτα από φορουμονηστεία. Αν θέλετε να σας κάνω μαθήματα.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
πες το σαν μια διακοπή για να σπάσει ο πάγος. .Φαντάσου εμείς πώς νιώθουμε.
Φαντάζομαι, γι'αυτό το έγραψα. Κανείς δεν έπαθε τίποτα από φορουμονηστεία. Αν θέλετε να σας κάνω μαθήματα.
νασο εγω θα ηθελα παρακαλω αλλου ειδους μαθηματα....
βλεπω μια συμπνοια αποψεων με τον νικο... εσυ λες
-πιστα; ποια πιστα; παραλια...
και ο νικος λεει
-και η παραλια πιστα ειναι...
στους δρομους οπως ειπαμε δεν μας χωριζει τιποτα...
c u out there... -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
νασο εγω θα ηθελα παρακαλω αλλου ειδους μαθηματα....Τα υπόλοιπα κατ'ιδίαν...
-
ναι ναι γιατι πολυ ευθειακιας εχω γινει τελευταια... ας ωψονται τα καταπληκτικα yoko680
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Φαντάζομαι, γι'αυτό το έγραψα. Κανείς δεν έπαθε τίποτα από φορουμονηστεία. Αν θέλετε να σας κάνω μαθήματα.φορουμονηστεια ε? δεν μπορεις νηστεψεις τις γουρνοπουλες και νηστευεις τα φορουμ ε?
παιδια, αν και δεν σας ξερω (μονο το νασο ξερω), ειναι πασιφανες οτι ειστε και δικτυακοι τυποι,
οποτε διορθωστε τα κακως κειμενα απο την προηγουμενη εμπειρια σας,
και στηστε το νεο φορουμ το γρηγοροτερο δυνατο..ευχες για γρηγορο tfrc2 (ή οπως θα το πειτε)
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
παιδια, αν και δεν σας ξερω (μονο το νασο ξερω), ειναι πασιφανες οτι ειστε και δικτυακοι τυποιΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΥΧΑΙΑ, όπως είχε γράψει κάποτε μια ψυχή (8)) και ήταν public μέχρι πρόσφατα. Λες να ήταν μάντης;
-
Η αλήθεια είναι όμως οτι το παλιό TFRC δεν είχε σχέση με Internet και δεν το χρειαζόταν. Πιστεύω οτι το TFRC στο μέλλον δε θα έχει Internetικη εκπροσώπηση...
Αυτοί που θέλουν θα πηγαίνουν εκεί που πρέπει και χωρίς internet. -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Η αλήθεια είναι όμως οτι το παλιό TFRC δεν είχε σχέση με Internet και δεν το χρειαζόταν. Πιστεύω οτι το TFRC στο μέλλον δε θα έχει Internetικη εκπροσώπηση...
Αυτοί που θέλουν θα πηγαίνουν εκεί που πρέπει και χωρίς internet.Έχω μείνει άφωνος... ποιοι είσαστε όλοι εσείς? Που τα ξέρετε όλα αυτά?
Αυτό που γράφεις PG220 είναι ένα TFRC πολλά πολλά χρόνια πίσω. -
απλα να κανω μια παρεμβαση σχετικη με το θεμα , ασχετη ομως με την ροη του λογου σας ....
και ζητω προκαταβολικα συγγνωμη για αυτο ,βεβαια !
Να διευκρινησω , επειδη τελευταια γινετε πολυς ντορος και πολλα μελη / πρωην μελη του TFRC γραφουν σε διαφορα forums κανοντας απολογισμους πορειας ετων , βλεπω εντονως να αναφερετε το TFRC ως το πρωτο επισημο club ανα την Ελλαδα.Αναφερετε δε πως μεσα απο αυτο δημιουργηθηκαν ολες οι Λεσχες φιλων αυτοκινητου ανα την επικρατεια ...
Αυτο ειναι μια **ΛΑΘΕΜΕΝΗ ΠΛΗΡΩΣ **αποψη και ισως κατα την γνωμη μου , αν την θελετε , τετοιες υπεροπτικες αποψεις μπορει να οδηγησαν στον μαρασμο του ...
Θα παρακαλουσα πολυ οσα μελη του TFRC συζητουν επι του θεματος (περι πρωτοποριας) , να μην δεσμευουν με τις αποψεις τους ενα σωρο αλλα Clubs καθιστοντας τα σαν παραπαιδια του TFRC ...
Φιλικα
Χαρης -
Ο χρήστης FiestaMAN έγραψε:
Η παρέα του T.F.R.C. είναι κάτι βαθιά καρφωμένο στην καρδιά μου.
Όταν βγαίναμε για μια γύρα, ένα touring, μια ψιλή, ένα καφέ, ή ότι άλλο τραβάει ο νου σας και, παραδείγματος χάριν, ήμασταν 30 άτομα. Αν ένας από εμάς πάθαινε κάτι, οι υπόλοιποι 29, ήταν πλάι του μέχρι πρωίας, είτε προσπαθώντας να σηκώσουν το αμάξι από το γκρεμό, είτε κλαίγοντας σε κάποιο νοσοκομείο, είτε περιμένοντας TELEX από την Γ.Α.Δ.Α. έξω από κάποιο τμήμα. Κανείς μα κανείς δεν έφευγε.
Αυτό Γιάννη είναι κάτι που καμία συνδρομή και κανένα TrackDay δεν θα σου δώσει.
Αυτό έκανε το 10% από των μελών μας.
Σε αυτούς, ζήτησα συγγνώμη. Αυτοί είναι άξιοι να λέγονται μέλη του TFRC.Κανένα trackday δε θα σου δώσει την απόλαυση να κλαις συνοδεύοντας στο νοσοκομείο το φίλο σου που τραυματίστηκε πέφτοντας στο γκρέμι επειδή 'τό 'χασε' στρίβοντας χωρίς αύριο σε δημόσιο δρόμο. Ένα μεγάλο 'μπράβο της ανοιχτής παλάμης' στο TFRC από μένα, μετά από αυτή τη λαλακία που διάβασα. Άξιοι!
Αν αυτού του είδους την 'αυτοκίνηση' (σε εισαγωγικά) πρεσβεύει το 10% του TFRC, μάλλον το 'ουστ!' του υπόλοιπου 90% ηχεί δυνατότερο.
Αδοξο τελος για το TFRC ;