-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
That’s all folks…Κάποιοι θα πουν πως τελειώνει ένας μύθος. Ίσος έχουν δίκιο. Κάποιοι θα χαρούν και κάποιοι άλλοι θα κλάψουν. Εγώ θα κλάψω, δεν ξεχνιούνται εύκολα δέκα χρόνια προσπάθειας, φιλίας, γέλιου και λύπης, αλλά ξέρω ποτέ να σταματώ.
Δεν θα αφήσω το TFRC να αργοπεθάνει. Θα φύγει νικητής. Θα φύγει, έτσι όπως το φτιάξαμε δέκα χρόνια τώρα.
Το TFRC ξεκίνησε το Μάρτιο του 1995 και τελείωσε δοξασμένα το Σεπτέμβριο του 2005. σε όλο αυτό το διάστημα άλλαξε διάφορα πρόσωπα και προσαρμόστηκε. Ο κόσμος άλλαξε, η χιλιετία άλλαξε, οι κοντράκιδες άλλαξαν. Προσαρμόστηκε στις καταστάσεις και προσπάθησε να αλλάξει το κόσμο της αυτοκίνησης στην Ελλάδα. Ειλικρινά, νιώθω περήφανος που το κατάφερε. Πολλοί από εσάς, που διαβάζετε τώρα, θα νιώθετε το ίδιο περήφανοι με μένα, παρόλο που σας γεμίζει απορία η παρούσα σελίδα.
Θα σας λύσω την απορία αμέσως.
Προσπαθήσαμε, και καταφέραμε, να ανοίξουμε τον δρόμο του «κοντράκια» στις πίστες. Θέλαμε να το κάνουμε όσο το δυνατόν αναίμακτα, φτηνά και προσιτά στον κόσμο. Το καταφέραμε, αλλά πάντα με τον «χαλκά» της Ε.Λ.Π.Α. και του κράτους, οι οποίοι θέλανε με κάθε τρόπο να «τσεπώσουν» και να κονομήσουν από παντού. Πάντα είχαμε τον φόβο μην μας πάνε «μέσα» επειδή θελήσαμε να προσφέρουμε αυτό που ήθελε ο κόσμος. Λιγότερα λίτρα αίμα στην άσφαλτο.
Όχι λοιπόν κύριοι, δεν σας κάναμε το χατίρι. Από εμάς δεν είδατε, ούτε θα δείτε φράγκο. Γελάστε όσο μπορείτε. Έφυγε επιτέλους η «αλητοπαρέα», έφυγαν αυτά τα έρποντα υποκείμενα που δεν σας δίναν τα λεφτά τους. Γελάστε τώρα που μπορείτε γιατί στο τέλος αυτής της σελίδας θα γράφω «εις το επανιδείν» και όταν τα ξαναπούμε, το TFRC θα έχει το παλιό του πρόσωπο. Φυσικά, δεν θυμάστε πως ήταν, μέσα σε 10 χρόνια, άλλαξαν κυβερνήσεις, διοικητές τροχαίας και λοιπά. Εγώ όμως, το θυμάμαι ξεκάθαρα.Μια μεγάλη συγγνώμη από εμένα, προς το 10% των μελών του Top Fuel Racing Club , που πραγματικά άξιζαν να λέγονται μέλη του.
Και ένα μεγάλο «ουστ» στο υπόλοιπο 90% που δεν άξιζε.Μεγάλο ευχαριστώ στον Σταύρο Κυρίκο που μας οδήγησε εδώ και ένα μεγάλο συγγνώμη που δεν μπόρεσα να τηρήσω την υπόσχεσή μου κρατώντας το club ζωντανό.
Συγγνώμη παππού μας.Θέλω να ευχαριστήσω την SafeTrack και την πίστα των μεγάρων που αγκάλιασε την προσπάθειά μας.
Και επίσης ευχαριστώ «Το χαμόγελο του παιδιού» που με την σειρά του ζωγράφισε το χαμόγελο και στα δικά μας πρόσωπα. Με την ευκαιρία θέλω να σας δείξω ένα e - mail που μόλις ήρθε, κάντε κλικ εδώ, και παράκληση, καλέστε στο 90 111 151515 με χρέωση 1 ευρώ, για την ενίσχυση του συλλόγου. Λυπάμαι που το λέω, αλλά πιθανών αυτό το τηλεφώνημα να είναι και η τελευταία «προσφορά», για εσάς, «χαρά», για εμάς, από το Top Fuel Racing Club.
Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όσους βοήθησαν το TFRC να ζήσει και να φύγει έτσι όπως του άξιζε. Έτσι όπως το είδαμε παρέα. Έτσι, απλά, έτσι..!
Εις το επανιδειν.
Ο πρόεδρος, ιδρυτής και τερματίζων του Top Fuel Racing Club , FiestaMAN
ας φροντιζατε τοτε να μην αναγκασετε βασικα ιδρυτικα στελεχη να αποχωρησουν πριν 3 χρονια ωστε να να φτασετε σε αυτο το σημειο τωρα...
-
Ο χρήστης FiestaMAN έγραψε:
Ο Γιάννης δεν έχει ζήσει κάτι πολύ σημαντικό. Κάτι που πολλοί λίγοι έζησαν από το Top Fuel Racing Club.No comments...
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
ας φροντιζατε τοτε να μην αναγκασετε βασικα ιδρυτικα στελεχη να αποχωρησουν πριν 3 χρονια ωστε να να φτασετε σε αυτο το σημειο τωρα...Ιδρυτικά όχι. Αρκετά παλιά και ίσως βασικά, ναι...
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
ας φροντιζατε τοτε να μην αναγκασετε βασικα ιδρυτικα στελεχη να αποχωρησουν πριν 3 χρονια ωστε να να φτασετε σε αυτο το σημειο τωρα...
Ιδρυτικά όχι. Αρκετά παλιά και ίσως βασικά, ναι...
πιο γρηγορος και απο την σκια σου!!!!
-
Η Λέσχη Φίλων Αυτοκινήτου Υψηλών Επιδόσεων,
τιμώντας τους ενεργούς συνδρομητές της και την μνήμη του Σταύρου Κυρήκου, δεσμεύεται να συνεχίσει, με άλλη διακριτική ονομασία (και όχι TFRC), την παρουσία της και προσπάθειά της για πραγμάτωση των σκοπών όπως ακριβώς ορίζονται μέχρι τώρα στο καταστατικό τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2005, οπότε λήγουν και οι παρούσες συνδρομές, και ταυτόχρονα συμπληρώνονται και 3 χρόνια της απουσίας του θανώντος.Δεσμεύομαι και εγώ προσωπικά ότι με δεδομένη την ήδη υπάρχουσα συμπαράσταση του χώρου μας, η προσπάθεια θα συνεχιστεί -πάντα με τους ίδιους στόχους, στην πίστα και στο δρόμο- και πέραν του 2005.
Τον προσεχή καιρό, και μετά από τη λήξη των νομικών-τυπικών διαδικασιών, θα υπάρξει λεπτομερής ανακοίνωση.
Δημήτρης Σελάς
Θα προτιμούσα Jimmy_Caesar να μην διαφήμιζες το νέο club μέσα σε αυτό το topic.
Μπορεί να γίνει ένα καινούργιο topic πιστεύω. -
ΥΓ
Μπορεί κάποια στιγμή να αποχωρίζεσαι το παιδί σου, αλλά δεν παύεις να το αγαπάς. Ετσι Νίκο?Το παιδί σου, δεν το αποχωρίζεσαι ποτέ. Μόνο αν πεθάνει / πεθάνεις (χτύπα ξύλο)
Αλλά το TFRC, πέθανε?
Τα «πρώην» μέλη του T.F.R.C. που διάβασαν και κατάλαβαν τι λέω στην επιστολή μου, είναι και τα παιδία που θα αναγεννήσουν το T.F.R.C. από τις στάχτες του.
Είναι τα «παιδία» που κατάλαβαν ότι το T.F.R.C. δεν πηγαίνει στην κηδεία του, αλλά στην βάπτισή του.
Είναι οι «φίλοι», που θα δώσουν μια μάχη για την καλύτερη αυτοκίνηση, διαφορετική από όσες έχετε δει.
Είναι οι «αλήτες» που θα τρομάξετε μόλις τους δείτε.Επειδή, είναι αυτοί που προσπάθησαν για άλλους και χαντακώθηκαν από αυτούς που βοήθησαν. Από τους «άλλους».
Και καταχάρηκα όταν είδα πόσο πολλά είναι αυτά τα παιδία.
Όσο για τους «άλλους»:
-
ΥΓ
Μπορεί κάποια στιγμή να αποχωρίζεσαι το παιδί σου, αλλά δεν παύεις να το αγαπάς. Ετσι Νίκο?Το παιδί σου, δεν το αποχωρίζεσαι ποτέ. Μόνο αν πεθάνει / πεθάνεις (χτύπα ξύλο)
Αλλά το TFRC, πέθανε?
Τα «πρώην» μέλη του T.F.R.C. που διάβασαν και κατάλαβαν τι λέω στην επιστολή μου, είναι και τα παιδία που θα αναγεννήσουν το T.F.R.C. από τις στάχτες του.
Είναι τα «παιδία» που κατάλαβαν ότι το T.F.R.C. δεν πηγαίνει στην κηδεία του, αλλά στην βάπτισή του.
Είναι οι «φίλοι», που θα δώσουν μια μάχη για την καλύτερη αυτοκίνηση, διαφορετική από όσες έχετε δει.
Είναι οι «αλήτες» που θα τρομάξετε μόλις τους δείτε.Επειδή, είναι αυτοί που προσπάθησαν για άλλους και χαντακώθηκαν από αυτούς που βοήθησαν. Από τους «άλλους».
Και καταχάρηκα όταν είδα πόσο πολλά είναι αυτά τα παιδία.
Όσο για τους «άλλους»:
To Tfrc υπάρχει ακόμη Νίκο...τουλάχιστον στις καρδιές μας..στις καρδιές των παιδιών που το ακολουθούσαν και θα συνεχίσουν να το ακολουθούν παντού...πέρα απο καταστατικά κτλπ
Φιλικά
Johnny87 -
8α ηθελα απλα να παραθεσω μια προταση καποιου γνωστου....
''Κάπου στην πορεία χάσανε τον προσανατολισμό τους. Αν τον ξαναβρήκανε, τότε... κάλλιο αργά, παρά ποτέ.''
-
To TFRC ηταν μια ιδεα....
Οι ιδεες δεν παβουν να υπαρχουν απο τη μια στιγμη στην αλλη.Δεν ειναι το πρωτο προβλημα που συνανταμε, ειναι το
συμαντικοτερο μεν, αλλα απο μας εξαρτατε αν θα το ξεπερασουμε....Αυτα.
Θα τα πουμε στην 'Πιστα'Υ.Γ. Τρεφω ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ για τον Jimmy_Caesar.
Ο οποιος τοσα χρονια εβαλε πολυ βαθια το χερι του στην τσεπι του για το club και ξοδεψε πολυ χρονο απο την ζωη του για το club. -
Ο χρήστης Jimmy_Caesar έγραψε:
Μπορεί κάποια στιγμή να αποχωρίζεσαι το παιδί σου, αλλά δεν παύεις να το αγαπάς. Ετσι Νίκο?Εμένα γιατί μου κολλάει πιο πολύ η 'επιστροφή του ασώτου υιού' και όχι ο 'αποχωρισμός παιδιού';
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
μπα, δεν ηταν το χρημα το προβλημα. Ετσι κι αλλιως, μη κερδοσκοπικο σωματειο ηταν, δεν μπορουσε να βγαζει λεφτα απο τα μελη του. οπως ειπε και ο γιαννης, το χρημα ηταν απαραιτητο για τις εκδηλωσεις και δεν εμπαινε στις τσεπες καποιων (αντιθετα, απο καποιων τις τσεπες εβγαινε χρημα για ολα αυτα...).αλλοι οι λογοι που οδηγησαν σε αυτο που εγινε.
ok, δε μπορώ να διαφωνήσω καθώς δεν έχω σε καμία περίπτωση επαφή με το θέμα (και λυπάμαι αν το σχόλιό μου ήταν άστοχο καθώς ήταν γενικό και πήγαινε κυρίως σε αυτούς που μόλις μυριστούν χρήμα πατάνε και το παιδί τους στο λαιμό)...
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Εμένα γιατί μου κολλάει πιο πολύ η 'επιστροφή του ασώτου υιού' και όχι ο 'αποχωρισμός παιδιού';Νόμιζα πως θα τα καταφέρναμε Νάσο. Έβλεπα μακριά. Δεν περίμενα τόση πίεση από κρατικούς φορείς και πισώπλατες μαχαιριές από συνάδελφους.
Δεν έχω ξεχάσει ούτε στιγμή μια κουβέντα του Celicaman
Και η πικρή αλήθεια είναι πως άργησα να το «ρίξω». -
Ο Γιάννης δεν έχει ζήσει κάτι πολύ σημαντικό. Κάτι που πολλοί λίγοι έζησαν από το Top Fuel Racing Club.
Η παρέα του T.F.R.C. είναι κάτι βαθιά καρφωμένο στην καρδιά μου.
**Όταν βγαίναμε για μια γύρα, ένα touring, μια ψιλή, ένα καφέ, ή ότι άλλο τραβάει ο νου σας και, παραδείγματος χάριν, ήμασταν 30 άτομα. Αν ένας από εμάς πάθαινε κάτι, οι υπόλοιποι 29, ήταν πλάι του μέχρι πρωίας, είτε προσπαθώντας να σηκώσουν το αμάξι από το γκρεμό, είτε κλαίγοντας σε κάποιο νοσοκομείο, είτε περιμένοντας TELEX από την Γ.Α.Δ.Α. έξω από κάποιο τμήμα. Κανείς μα κανείς δεν έφευγε.
Αυτό Γιάννη είναι κάτι που καμία συνδρομή και κανένα TrackDay δεν θα σου δώσει.**Αυτό έκανε το 10% από των μελών μας.
Σε αυτούς, ζήτησα συγγνώμη. Αυτοί είναι άξιοι να λέγονται μέλη του TFRC.Nικο και που το γραφεισ αυτο λιγοι το καταλαβαινουν... Για τουσ περισσοτερους δηθεν κυριους της ελληνικης αυτοκινησης ειμασταν παντα οι αλητες-κοντρακιδες (ουου 666) που τρεχουμε σε δημοσιουσ δρομουσ σκοτωνοντας τους συνανθρωπους μας και για αυτους καλυτερα να μην στελνανε ποτε το TELEX απο την ΓΑΔΑ και να μας κλεινανε ολους μεσα..... Για αυτο λοιπον και δεν ειχαμε καμμια υποστυριξη απο πουθενα παρα μονο απο την παρεα και την φιλια που μας συνδεει τοσα χρονια (εγω απο το 98 και μετα)... Ειπα κατι χθες το βραδυ που μαζευτικανε τοσοι πολλοι να μαθουν τι εγινε και το εριξες, και απο διαφορα αλλα κλαμπ (και μαλιστα τους τιμαει αυτο πχ IBIZA CLUB), και αυτοι που το καταλαβαν κατεβασαν τα ματια και ψιλοβουρκοσαν. Οι υπολοιποι ηταν μονο για να το παιξουν και καλα οτι νοιαζονται...
Το TFRC προσπάθησε πολύ, κάνοντας όμως μεγάλα λάθη. Και το γαμώτο είναι πως πολλά μέλη, φεύγοντας από το TFRC, άνοιξαν δικό τους club, και προχωρούν σε λανθασμένο δρόμο. Στο δρόμο του TFRC.
Και έπεται συνέχεια...
Εγινα πολλες φορες το μαυρο προβατο για το συγκεκριμενο 8εμα και για συγκεκριμενα ατομα. Πιστευα οτι μια παντελονατη κινιση που εκανα στα ΒΠ ενα βραδυ και μεινανε πολλοι με ανοιχτο το στομα θα εβαζε σε σκεψη αυτους που θελησαν να διαχωρισουν-διασπασουν- την παρεα, αλλα απο οτι φαινεται η αποφαση ειχε παρ8ει...
Το μεσημερι πριν παρθει η οριστικη αποφαση,που μιλησαμε στο τηλεφωνο Νικο, μακαρι να ειχα 3G κινητο, να σε εβλεπα. Ηξερα με το που χτυπησε το τηλεφωνο τι θα μου ελεγες... Οπως πολυ σωστα ειπες και αργησες κιολας.
ΣΗμερα κανονισαμε κατι... Κατεβηκαμε κατω... αλλοι αργησαμε και ηρθαμε πιο αργα,αλλα μετα λυπης μου ειδα τελικα ποσα ατομα αξιζουν να ειναι μαζι στην παρεα.... Οι υπολοιποι θελουν απλως ενα φορουν να γραφουν και να λενε τα δικα τους... Υπαρχουν βεβαια και εξερεσεις που ειναι μετρημες στα δακτυλα αλλα.....
Πολλοι ηταν στο TFRC μονο για να εχουν το αυτοκολλητο και νομιζανε οτι ειναι μοδα και να πουλησουνε μουρη... ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ. ΤΟ TFRC ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ.... ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ. ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ....
Θα εγραφα και αλλα σας εχω κουρασει ηδη αρκετα....Αλεξανδρος Αννιβας
'Hannibal' -
Ο χρήστης Jimmy_Caesar έγραψε:
Η Λέσχη Φίλων Αυτοκινήτου Υψηλών Επιδόσεων,
τιμώντας τους ενεργούς συνδρομητές της και την μνήμη του Σταύρου Κυρήκου, δεσμεύεται να συνεχίσει, με άλλη διακριτική ονομασία (και όχι TFRC), την παρουσία της και προσπάθειά της για πραγμάτωση των σκοπών όπως ακριβώς ορίζονται μέχρι τώρα στο καταστατικό τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2005, οπότε λήγουν και οι παρούσες συνδρομές, και ταυτόχρονα συμπληρώνονται και 3 χρόνια της απουσίας του θανώντος.Δεσμεύομαι και εγώ προσωπικά ότι με δεδομένη την ήδη υπάρχουσα συμπαράσταση του χώρου μας, η προσπάθεια θα συνεχιστεί -πάντα με τους ίδιους στόχους, στην πίστα και στο δρόμο- και πέραν του 2005.
Τον προσεχή καιρό, και μετά από τη λήξη των νομικών-τυπικών διαδικασιών, θα υπάρξει λεπτομερής ανακοίνωση.
Δημήτρης Σελάς
To μονο πρεπον που μπορω να πω και να μην αρχισω τα κοσμιτικα επιθετα ειναι οτι θα επρεπε τουλαχιστον να μην κανεισ την διαφιμηση αυτη και προπαντων να μην χρησημοποεις το ονομα του εκληποντος για αυτην...
-
Υπηρχε, δεν υπηρχε 'αυτο' που ερηξες,
δεν αλλαξαν και πολλα πραγματα....
Εμεις κ εμεις ημασταν και σημερα....Το ξαναλεω....
Απο μας εξαρτατε αν θα ξεπερασουμε αυτη τη δυσκολια ή
αν θα την αφησουμε να μας λυγησει.....Τοσο καιρο λεγαμε για το 'ενδοξο παρελθον του TFRC'
Εγω το συμβαν το βλεπω ως ευκαιρεια για ενδοξο ΜΕΛΛΟΝ.....
Και να σου πω την αληθεια, την Πεμπτη δεν πηγα σε κηδεια,
αλλα οπως ειπα στον Χαρη, σε βαφτησια.Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Δυστυχως ή ευτυχως τα ιδια μελη επελεξαν την επιστροφη στην ΠΑΡΕΑ TFRC. Ετσι οδηγηθηκαμε στην διαλυση ή για να το θεσω καλυτερα σε ενα 'βελουδινο διαζυγιο'...Johan.....
-Δεν υπαρχουν 'βελουδινα διαζυγια'.....
Καθως σε καθε διαζυγιο υπαρχει απολεια/αποχωριση του ενος 'γονεα'
Κατι που δεν ειναι και τοσο βελουδινο για τα 'παιδια'.....-Τα μελη δεν επελεξαν τιποτα οικιοθελως.....
Βρεθηκαν 'προ τετελεσμενων γεγονοτων' και αναγκαστηκαν
να διαλεξουν.
...Απλα ο καθενας πηρε τον δρομο του
Αλλοι τον 'δρομο' στον οποιο 'βρηκαν' το TFRC....
Αλλοι τον δρομο στον οποιο θα ηθελαν να δουν καποια στιγμη το TFRC
Εγω στο 'πεταλο' ειδα για πρωτη φορα τον Προεδρο,
εκει θα συνεχησω να τον βλεπω.Προσωπικα....
Με ποναει πολυ που δεν θα ξαναγινει 'Σταυρος Κυρηκος TFRC Open Day'
Με ποναει πολυ που δεν θα ξαναγινει 'Φιλανθρωπικο TFRC Event'
Ηταν ο μονος τροπος να αποδικνειουμε οτι δεν ειμαστε 'αλυτ'ς
κουντρακιδες που πανε για κουντρες θανατ΄στα Λιμανακια και
σκουτωνουντ' ' αλλα προσωπικοτητες που αγαπανε την αυτοκινηση
και αντιμετοπιζουν τον συνανθρωπο τους με συμπονια....Αυτο εβλεπα σε καθε εκδηλωση του TFRC.
-
Η 'νομιμοποιηση' ηταν ενα πειραμα που δεν πετυχε για πολλους και διαφορους λογους...
Πιστευω οτι τιποτα δεν πηγε χαμενο... Το 'παθημα' εγινε μαθημα και καλο ειναι ορισμενοι να προβληματιστουν βλεποντας την πορεια του TFRC και να αναθεωρησουν ορισμενες αποφασεις τους...Το θεμα ειναι να μην χαθουν τα αγνα 'ιδανικα' (που εξηγησε ο Νικος) που το TFRC πρεσβευει... Πιστευω οτι με την προσπαθεια ολων η (γνησια) εννοια της παρεας (και οχι η 'δηθεν'..) θα ξαναγεννηθει.
-
Εσύ μεγάλε φρόντισε ν'αλλάξεις υπογραφή, γιατί θα ζητήσω ασφαλιστικά μέτρα.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Εσύ μεγάλε φρόντισε ν'αλλάξεις υπογραφή, γιατί θα ζητήσω ασφαλιστικά μέτρα.
Ασφαλιστικα ε;;;
Αν εισαι στην Ιντεραμερικα....ειμαι ΟΚ....
Σε 2 χρονια που θα το εκδικασουν, θα μαι στις ΜπαχαμεςΠερα απο Παραλια....
Κατεχακη;;;;
Σουνιο;;;;
Διονυσος;;;;
Ευοια;;;; -
Όσοι έχετε γνωρίσει από κοντά το Κρητικό team ή παρακολουθούσατε ιντερνετικώς τα κατορθώματά μας ξέρετε (και δεν βλογάω τα γένια μου εδώ) ότι ακολουθούσαμε κατά γράμμα το πνεύμα του προ νομιμοποίησης TFRC, πέρα από συνδρομές, εκπτώσεις κλπ.
Απ' ότι κατάλαβα, και εσείς κάνετε αυτή τη στιγμή ένα πισωγύρισμα το οποίο προσωπικά επικροτώ όσο δεν πάει άλλο (χωρίς κόφτη δηλαδή )Ίσωσ είναι καλύτερα έτσι. 30, 40 άτομα πριν (με άλλους 6000 αόρατους στο φόρουμ) οι ίδιοι τρελοί και τώρα.
Σε λίγο καιρό θα ανέβω Αθήνα με αυτοκίνητο. Θέλω να είμαι πάνω Πέμπτη για να πάμε ΒουΠου. Ξέρω ότι εκεί πάνω θα συναντήσω την ίδια παρέα κάφρων που συνάντησα στην Auto Exelixis το 2003, να πάμε για στρίψιμο και ό,τι προκύψει.
Εμείς εδώ κάτω συνεχιζουμε στους ίδιους ρυθμούς έστω και χωρίς ιντερνετικό σπίτι (αν και κάτι μαγειρεύεται)
Αέρα στα Μυαλά μας, Φωτιά στα Λάστιχά μας
-
Μια και το ανεβερε ο συντριφτος....Ari_Vatanen
Εγω Πεμπτη βραδυ θα μαι εξω απο το Παρκιγκ της Κηφησιας.Πρεπι να βρουμε τροπο να ξεφορτωθουμε την μπαρα που εβαλαν....
Αδοξο τελος για το TFRC ;