-
ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ RENAULT KANGOO!!!!!
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ CLUB KANGOO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΠΟΥ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ...
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ..
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΟΥΝ KANGOO ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΕΝΟΣ CLUB KANGOO..
TO KANGOO ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕΣΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΦΙΛΟΙ...
-
ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΟΥΝ KANGOO ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΕΝΟΣ CLUB KANGOO..
TO KANGOO ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕΣΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΦΙΛΟΙ...
-
-
Kangoo club δεν υπαρχει φιλε μου απο οτι ξερω, αλλα υπαρχει
http://www.greekrenaultclub.gr
οπου, οπως καταλαβαινεις μπορεις να βρεις και αλλους κατοχους και οχι μονο. -
Aπο τα πιο όμορφα μικρά αυτοκίνητα και μακράν το ωραιότερο της κατηγορίας του, κρίμα που το face lift το ασχήμηνε λίγο.
Ο Gordon Murray έχει 2-3 kangoo σε πορτοκαλί χρώμα
Ειδικά το 4Χ4 είναι φανταστικό -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Aπο τα πιο όμορφα μικρά αυτοκίνητα και μακράν το ωραιότερο της κατηγορίας του, κρίμα που το face lift το ασχήμηνε λίγο.Ο Gordon Murray έχει 2-3 kangoo σε πορτοκαλί χρώμα
Ειδικά το 4Χ4 είναι φανταστικόΘα συμφωνήσω, έχοντας ρυμουλκήσει (βαρύ) τρέιλερ με ένα τέτοιο. Μ'αρέσει και εμφανισιακά επίσης. Ειδικά αν έχεις οικογένεια, μιλάμε για το ΙΔΑΝΙΚΟ όχημα για τα οικογενειακά βάρη
-
Ο ΙΚΕ ξέρει και άλλον ένα λόγο για τον οποίο το Kangoo είναι μοναδικό
-
Χμμ... Μιας και πλέον υπάρχουν τόσα clubs μέσα στο φόρουμ, δεν το κάνουμε αυτό 'RENAULT FORUM';
-
ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟ KANGOO ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ....
ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΙΚΕ..
ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ 'ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ' ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΓΚΑΖΙΑ ΚΑΙ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ..... ΑΛΛΑ ...
ΕΓΩ ΕΧΩ ΦΙΛΟ ΤΟ KANGOO ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΤΩΝΩ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΟΜΟΡΦΗ ΣΤΙΓΜΗ... ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΗ ΤΕΛΙΚΗ Η ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΞΕΤΑΖΩ ΤΟΣΟ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΑ...
ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ KANGOO ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ...ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ KANGOO ΝΑ ΑΛΩΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ...
-
Οι ΙΚΕ & dimsabas είχαν παρεκτραπεί σε άσεμνες πράξεις σε ενα kangoo στο ντράφι και οι συγκινίσεις που τους προσέφερε το ταλαίπωρο κίτρινο kangoo ακόμα τους συντροφέυουν
Εγω πάντως ενα 4Χ4 το αγόραζα (αν ήταν φθηνότερο και αν δε μου έβγαζε το λάδι με ζημιές)
-
Είναι ωραίο να απολαμβάνεις τη ζωή, είτε έχεις Kangoo είτε οτιδήποτε άλλο.
Καλωσορίζω το φίλο μας με τον Kangoo, σου εύχομαι καλά ταξίδια!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Οι ΙΚΕ & dimsabas είχαν παρεκτραπεί σε άσεμνες πράξεις σε ενα kangoo στο ντράφι και οι συγκινίσεις που τους προσέφερε το ταλαίπωρο κίτρινο kangoo ακόμα τους συντροφέυουνΕγω πάντως ενα 4Χ4 το αγόραζα (αν ήταν φθηνότερο και αν δε μου έβγαζε το λάδι με ζημιές)
Χμμμ...Έτσι όπως το έγραψες μπορεί να σας παρεξηγήσουν...
Πλάκα κάνω,έτσι;
Στο θέμα μας τώρα,πήρε ένας ξάδερφός μου ένα kangoo για την δουλειά (χωρίς πίσω καθίσματα) και ο χώρος ήταν απλά τεράστιος.Είχε κάμποσα πράγματα του μωρού (καροτσάκια,τσάντες κλπ) και περίσσευε χώρος για διανυκτέρευση.
KANGOO CLUB