-
παιδες το πηρα... με leasing για 4 χρονακια...σε μαυρο μεταλικο χρωμα.. το 1400 με τα 100 αλογακια.
μετα απο 4 χρονια συμβιωσης με ενα αθλιο παλιο πουντο 55αλογων πιστευω θα νοιωσω τη διαφορα...
απλα ηθελα να μιραστω τη χαρα μου μαζι σας
-
παιδες το πηρα... με leasing για 4 χρονακια...σε μαυρο μεταλικο χρωμα.. το 1400 με τα 100 αλογακια.
μετα απο 4 χρονια συμβιωσης με ενα αθλιο παλιο πουντο 55αλογων πιστευω θα νοιωσω τη διαφορα...
-
-
καλοταξιδο........
-
καλοριζικο και καλοταξιδο να ειναι το νεο σου αυτοκινητο Hamurabi πολλα ασφαλη και απροβληματιστα χιλιομετρα σου ευχομε.
-
Ο χρήστης Hamurabi έγραψε:
παιδες το πηρα... με leasing για 4 χρονακια...σε μαυρο μεταλικο χρωμα.. το 1400 με τα 100 αλογακια.μετα απο 4 χρονια συμβιωσης με ενα αθλιο παλιο πουντο 55αλογων πιστευω θα νοιωσω τη διαφορα...
WILLKOMEN IM GRUPPE MEIN FREUD!!!!
-
Kαλοτάξιδο!!!
-
καλοταξιδο!
Πες μας λίγα πραγματάκια για το leasing, πόσα θα δίνεις το μήνα κτλ κτλ... -
γυρω στα 350 ευρω το μηνα για 4 χρονια χωρις να το αγορασω μετα. δηλαδη εμτα τα 4 χρονια τους το δινω πισω και ή περνω αλλο αμαξι ή τους αποχερετω.
βεβαια παιζουν διαφορα με τους φορους της εταιριας του πατερα μου και τελικα βγενει οτι απτην τσεπη μου θα πληρωνω 250 ευρω το μηνα.μεσα στα 250 το μηνα συμπεριλαμβανεται μεικτη ασφαλεια,αλλαγη ελαστικων καθε 40.000χλμ, σερβις, σημα, σε περιπτωση που το βαλω συνεργειο μου δινουν αλλο αμαξι για οσο χρειαστει...αυτα...
-
γυρω στα 350 ευρω το μηνα για 4 χρονια χωρις να το αγορασω μετα. δηλαδη εμτα τα 4 χρονια τους το δινω πισω και ή περνω αλλο αμαξι ή τους αποχερετω.Αν θες να το αγορασεις,ποσα θα πρεπει να δωσεις μετα τα 4 χρονια??
Επισης αν του χρονου,το ..βαρεθεις ας πουμε,μπορεις να το γυρισεις?? -
εχω υπογραψει συμβολαιο να τοχω για 4 χρονια. αν το βαρεθω του χρονου και τους το δωσω πισω θα πρεπει να τους πληρωσω ολες τις υπολοιπες δοσεις δια 2.
αν υπεγραφα συμβολαιο γι να το αγοραζα μετα τα 4 χρονια θα πληρωνα μικροτερες δοσεις και μετα τα 4 χρονια θ α εδινα και αλλα 2-3.000 ευρω
-
Με γεια 'Hamurabi' ,καλοτάξιδο.
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο! (κιας μην πήρες Corolla τελικά )
Ωραίο χρώμα διάλεξες αν είναι το ίδιο με της φωτογραφίας
-
naste kala re seis!!!
exw kai genethlia simera!!!
oles oi efxes mazi pesane:-D -
350124=16800 και δεν θα το αγορασεις! Εχω σκεφτει και εγω μηπως ειναι συμφερουσα λυση το Leasing αλλα απ'οτι βλεπω δεν ειναι και τοσο. Βεβαια η τιμη περιλαμβανει σερβις(περιπου 150ε το χρονο=600), σημα(168ε=672), λαστιχα(περιπου 500ε εστω 3 αλλαγες=1500), μικτη ασφαλεια(περιπου 600 το χρονο=2400). Συνολο περιπου 5000ευρω που θα τα πληρωνες αλλιως εσυ. αλλα και παλι καπως μου φαινεται να πληρωσω τοσα και να μην το ειναι δικο μου! Ασε που και να θα τα δωσεις τοσα λεφτα μετα δεν θα το εχεις να το πουλησεις πχ να βγαλεις εστω τα μισα σε 4 χρονια! Αν ξερεις πες μας ποσο μικροτερες θα ηταν οι δοσεις αν το επαιρνες μετα. Επισης φανταζομαι οτι και να παθει εκτος εγγυησης τα πληρωνεις εσυ ετσι;
-
file enginekiller... για να σου ξεκαθαρισω καποια πραγματα...οπως ειπα παραπανω πληρωνω απτην τσεπη μου το μηνα 250 ευρω περιπου. 350 ειναι κανονικα αλλα με κατι φορολογικες ιστοριεςς μου βγενει τελικα 250 το μηνα.
δεν υπαρχει εγγυηση. για αυτα τα 4 χρονια ΟΤΙ και να παθει μου το φτιαχνουν ΔΩΡΕΑΝ. ακομα και να το διαλυσω τελιως μου το ανταλασσουν με καινουργιο ΔΩΡΕΑΝ.
το leasing ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι συμφερει αρκει να εχεις εταιρια..αν εισαι ιδιωτης δε συμφερει
-
δεν υπαρχει εγγυηση. για αυτα τα 4 χρονια ΟΤΙ και να παθει μου το φτιαχνουν ΔΩΡΕΑΝ. ακομα και να το διαλυσω τελιως μου το ανταλασσουν με καινουργιο ΔΩΡΕΑΝ.
το leasing ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι συμφερει αρκει να εχεις εταιρια..αν εισαι ιδιωτης δε συμφερει
Δηλαδη αν εκανες συμβολαιο για 10 χρονια παλι αυτο θα γινοταν; Η αν εβαζες ολη τη μουρη μεσα πχ απο δικο σου λαθος θα στο εφτιαχναν δωρεαν;;;; Αυτο ειναι πολυ καλο! Για πες για το εταιρεια και ιδωτης που λες τι εννοεις γιατι δεν εχω ασχοληθει. Εχει οικονομικες διαφορες; Η απλως δε γινεται; Τι κριτηρια πρεπει να πληρουνται για να μπορεις να κανεις leasing; Εχουν μεγαλες διαφορες οι τραπεζες μεταξυ τους; Σε ποιανου το ονομα ειναι το αυτοκινητο; Πες μου ποσο μικροτερες θα ηταν οι δοσεις αν το αγοραζες μετα.
-
me geia!!!
-
με leasing μπορεις να αγορασεις αμαξι ειτε σαν επιχειρηματιας ειτε σαν ιδιωτης. Σαν ιδιωτης βγενουν πολλα τα λεφτα τλεικα και δε συμφερει.
σαν επιχειρηματιας δεχεσαι μεγαλες φοροαπαλλαγες καιτσι τελικα συμφερει περισσοτερο.Συμβολαιο μπορεις να κανεις για 3 ή 4 χρονια. οχι παραπανω. και διαλεγεις απτηνα ρχη αν θα αγορασεις στο τελος το αμαξι ή οχι. Επισης σου δινουν και ενα οριο (το οποιο μπορεις να αλλαξεις αλλαζοντας και τις δοσεις ομως) χιλιομετρων. το στανταρ ειναι 80.000χλμ για το συμβολαιο των 4 χρονων ή 60.000χλμ για των 3 χρονων.
Οσο γιαυτο που λες αν εβαζες τη μουρη μεσα, ναι. Ακομα και ακορντεον να το κανεις το αμαξι ή ξερω γω αν παρεις φορα και σκασεις σενα τοιχο θα στο φτιαξουν ΔΩΡΕΑΝ. και αν δε φτιαχνεται θα στο αλλαξουν με καινουργιο δωρεαν.
Το αυτοκινητο ειναι στο ονομα του πατερα μου αλλα στο συμβολαιο βαζει και ποια αλλα ονοματα δικαιουνται να οδηγανε νομιμα το αμαξι ,εκει εχει βαλει μονο το ονομα μου.
Τελος για να αγορασω με leasing ως 'επιχειριματιας' με εβαλε να φαινομαι ως υπαλληλος στηνεταιρια του,με ΙΚΑ κτλ κανονικα.
αλλιως δε νομιζω να μπορουσε να γινει η δουλεια.[/list]
-
Καλοτάξιδο φίλε και καλορίζικο
χαρουμενος αγοραστης...