-
σε saxo 1100 ανάβει το led air bag και μου εχουν πει από τη citroen οτι μάλλον ενα καλώδιο εχει φύγει απο τη θέση του. Γνωρίζει κανείς πως μπορω να το συνδέσω ή να κανω κάτι αλλο να μην ανάβει;
-
σε saxo 1100 ανάβει το led air bag και μου εχουν πει από τη citroen οτι μάλλον ενα καλώδιο εχει φύγει απο τη θέση του. Γνωρίζει κανείς πως μπορω να το συνδέσω ή να κανω κάτι αλλο να μην ανάβει;
-
-
Καλύτερα να πάς σε άλλη αντιπροσωπεία, εκεί να τους πεις τι σου είπε η προηγούμενη αντιπροσωπεία και να το κοιτάξουν.
Αν απλά είναι κάποιο καλώδιο, θα έχουν τελειώσει σε κανένα τέταρτο... -
Δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα! Τρέχα στο συνεργείο να στο φτιάξουν.
Ετσι δε λέει και στο manual?
Αν είναι και σωστό συνεργείο και είναι υπόθεση 5', θεωρητικά δε θα πάρουν ούτε λεφτά... Το δικό μου της Ford, για μερικά μικροπράγματα, αρνείται να μού πάρει λεφτά. Βέβαια, κατά τ'άλλα, είμαι και τακτικός πελάτης τους
-
Στην Xsara του πατέρα μου που είχε την ίδια ένδειξη στο ταμπλό το πρόβλημα εστιαζότανε σε μια φύσα κάτω από το κάθισμα του οδηγού.
Το πρόβλημα ήταν πως το ρεύμα που πέρναγε απ΄τη φύσα ήταν μικρότερο από αυτό που έπρεπε.
Ο τύπος κατήργησε τη φύσα και ένωσε τα καλώδια σβήνοντας και τη βλάβη απ'τον εγκέφαλο.Βέβαια μετά από 3 περίπου μήνες επανεμφανίστηκε, οπότε η φύσα μπήκε καινούρια
-
Ουτε 5λεπτο δε θα παρει αν ειναι αυτο αλλα πηγαινε γρηγορα γιατι μπορει να ειναι τιποτα αλλο και να μην τον εχεις οταν τον χρειαστεις η ακομα χειροτερα σκεψου να σου ανοιξει στο δρομο!
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
γιατι μπορει να ειναι τιποτα αλλο και να μην τον εχεις οταν τον χρειαστεις η ακομα χειροτερα σκεψου να σου ανοιξει στο δρομο!εντάξει δεν χρειάζεται να την/τον πανικοβάλουμε λέγοντας ότι θα ανοίξει εκεί που δεν χρειάζεται ή οτι δεν θα ανοίξει όταν θα χρειαστεί(εξάλλου τόσα χρόνια χωρίς αεροτσούβαλα πως κάναμε).
Στην τελική όταν ανάβει το λαμπάκι δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα και πως δεν πρόκειται να λειτουργήσει.
Ψυχραιμία. -
Και εγώ τον έχω βγάλει και ηρέμισα...
-
ευχαριστω τελικα οκ με το προβλημα. Καποια καλώδια κάτω απο τη θεση του οδηγου δεν κανανε καλή επαφη
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Και εγώ τον έχω βγάλει και ηρέμισα...Τσκ τσκ τσκ....
ταρζανιές.... Νεολαία σου λέει μετά.
-
Σε καμία περίπτωση μην ανοίξεις μόνος σου το τιμόνι!
Πέρα απο την πιθανότητα να σκάσει ο αερόσακος και να προκαλέσει τραυματισμό, υπάρχει μέσα στο τιμόνι ο αισθητήρας στροφών του τιμονιού (γνωστό και ώς clockspring). Αυτό είναι μια κορδέλα η οποία τυλίγεται σάν τις μεζούρες που μετράμε. Αν δεν επανατοποθετηθεί σωστά, τότε θα τεντωθεί όπως γυρίζουμε το τιμόνι και θα σπάσει.
-
Πολλες φορες δημιουργειται προβλημα,αν αλλαζεις συχνα τη θεση του οδηγου μπρος-πισω.Εχει συμβει σε 2 γνωστους μου με Golf IV.Θα πρεπε να τα προσεχουν λιγο αυτα.Η αλλαγη της θεσης ειναι κατι συνηθισμενο σε ενα αυτοκινητο.Δεν ειναι λογικο να αποσυντονιζεται ο αεροσακος....
-
Οταν ανάβει το λαμπάκι airbag, συνήθως το πρόβλημα δεν είναι στον αερόσακο αλλά στον προεντατήρα της ζώνης ασφαλείας. Οπως είπανε και παραπάνω, το πρόβλημα είναι ένα καλωδιάκι κάτω από τη θέση του οδηγού ή του συνοδηγού που φεύγει από τη θέση του.
-
Ισως, λεω ισως, αν το αμαξι ειναι μεταχειρησμενο ο προηγουμενος ιδιοκτητης να πειραξε λιγο το κοντερ με τα χιλιομετρα και να προκαλεσε ενα μικρο ψυχολογικο σοκ στον υπολογιστη γιαυτο αναψε το λαμπακι. Εχει συμβει σε διαφορα αυτοκινητα το φαινομενο αυτο.
-
Εμένα μου συνέβει σε νοικιάρικο Jimny με λιγότερο από 10.000χλμ στη Σαντορίνη. Πότε άναβε πότε δεν άναβε.... δεν ξέρω αν είχε σχέση ο οδηγός... ο άλλος ζύγιζε 50 κιλά παραπάνω και πήγαινε το κάθισμα πιο πίσω και νομίζω σε αυτόν δεν άναβε!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Εμένα μου συνέβει σε νοικιάρικο Jimny με λιγότερο από 10.000χλμ στη Σαντορίνη. Πότε άναβε πότε δεν άναβε.... δεν ξέρω αν είχε σχέση ο οδηγός... ο άλλος ζύγιζε 50 κιλά παραπάνω και πήγαινε το κάθισμα πιο πίσω και νομίζω σε αυτόν δεν άναβε!Αυτό μάλλον έκανε επαφή οριακά... Σήμερα αν δεν έχει τρακάρει ήδη (ως νοικιάρικο...) η φύσα σχεδόν βέβαια θα έχει αποσυνδεθεί.
ΓΕΝΙΚΑ, μπορείς να την στερεώσεις με tie-wrap, τα δεστικά καλωδίων!!! Δεν θα ξαναβγεί ποτέ!
αναβει led air-bag