-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
...
Το γεγονος οτι η Ρενο προηγειται στη βαθμολογια, δεν μπορει να μας κανει να παραβλεπουμε οτι η ΜακΛαρεν ειναι αυτη τη στιγμη (και εδω και πολλα gp) παααρα πολυ μπροστα απο τους αλλους σε ταχυτητα. ...Δεν το παραβλέπω, και μπράβο τους!
Αλλά κι αυτοί αν χάσουν και το κατασκευαστών, τι νομίζεις ότι θα λένε;
Ότι είμασταν καλύτεροι σε πολλούς αγώνες άρα ΟΚ, ή θα κοιτάξουν να δούνε τι έφταιξε για την αποτυχία;Σιγουρα τι εφταιξε. Και για να μην κουραζονται, θα τους το πω εγω:
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Εγώ πιστεύω ότι η ρενω κάνει ότι μπορεί (όπως όλες οι ομάδες άλλωστε). Έχει χειρότερο αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή και προσπαθεί να κρατησει το πλεονεκτημα που απέκτησε στην αρχή. Που ειναι το κακο;Οντας πισω σε απόδοση, χρειαζονται ενα major upgrade και οχι μικροβελτιωσεις. Οι μικροβελτιωσεις θα τους εφερναν πάλι απο πίσω με μικροτερη διαφορά. Έχει νοημα για την ρενώ αυτό αφου δεν απειλούνται απο τους επόμενους; Προφανως οχι!
Αρα το πιθανοτερο ειναι οτι το τελευταιο διαστημα να ειναι απασχολημενοι για να προετοιμασουν μια μεγαλη 'αλλαγή', με αποτελεσμα μηδενική εμφανη εξελιξη στη πίστα και επομενως αμυντική τακτική.
Ας περιμενουμε να δουμε!Πουθενα δεν είναι το κακό και αν μίλαγες από την αρχή έτσι λογικα, ευγενικά και με επειχηρήματα δεν θα είχαμε μπει καν στο τριπακι της διαφωνίας και της ειρωνίας!! Ετσι, ναι συμφωνω κι εγώ μαζί σου!!
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Γενικα βλεπω οτι στο φορουμ φετος, με τη Φερραρι εκτος, φανηκε οτι υπαρχουν 2 'στρατοπεδα': Οι αντι-Φερραρι και οι αντι-Μακ-Λαρεν. Η υποστηριξη σε αλλες ομαδες (Ρενο, Τογιοτα κτλ) ειναι περιστασιακη, ωστε να μην κερδιζει ο 'αντι' του καθενα μας. Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι που υποστηριζουν τη Ρενο 'αυτονομα', απλα εχω την εντυπωση οτι ειναι οι λιγοτεροι. Ισως παλι να κανω και λαθος....ξέχασες να αναφέρεις και τη διαμάχη των οπαδών που υποστηρίζουν Μοντόγια και Ραίκκονεν. Επίσης είναι λάθος να πιστεύουν μερικοί ότι ο Αλόνσο δεν 'παλεύει' στη πίστα επειδή είναι 'άνετος' βαθμολογικά. Συγκεκριμένα στο ΣΠΑ όπως δήλωσε μετά τον αγώνα σε κάθε πέρασμά του από την Eau Rouge κρατούσε με το ζόρι το μονοθέσιό του μάλλον επειδή είχαν επιλέξει σετ απ στεγνό μαζί με το Φισικέλα και σε γενικές γραμμές μόνο χαλαρός δεν ήταν.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Το γεγονος οτι η Ρενο προηγειται στη βαθμολογια, δεν μπορει να μας κανει να παραβλεπουμε οτι η ΜακΛαρεν ειναι αυτη τη στιγμη (και εδω και πολλα gp) παααρα πολυ μπροστα απο τους αλλους σε ταχυτητα. Αυτο νομιζω εννοουσε ο ripper (χωρις φυσικα να μιλω για λογαριασμο του).Αυτό εννοώ και στέκομαι κυρίως στο ότι η Renault μοιάζει ευχαριστημένη με την παρούσα κατάσταση, σαν να μην την ενδιαφέρει το κατασκευαστών και περνάει μια ηττοπαθή εικόνα που δεν της ταιριάζει.
Η βασική διαφωνία με τον gvala πηγάζει από το ότι αυτός δίνει μεγαλύτερη σημασία στο αποτέλεσμα, ενώ εγώ στην εικόνα που παρουσιάζει η κάθε ομάδα. Αντί για μια φυσιολογική συζήτηση ωστόσο (όπως μαζί σου) αυτός επέλεξε τις ειρωνίες. Ίσως να φταίω εγώ. -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εγώ πιστεύω ότι η ρενω κάνει ότι μπορεί (όπως όλες οι ομάδες άλλωστε). Έχει χειρότερο αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή και προσπαθεί να κρατησει το πλεονεκτημα που απέκτησε στην αρχή. Που ειναι το κακο;
Οντας πισω σε απόδοση, χρειαζονται ενα major upgrade και οχι μικροβελτιωσεις. Οι μικροβελτιωσεις θα τους εφερναν πάλι απο πίσω με μικροτερη διαφορά. Έχει νοημα για την ρενώ αυτό αφου δεν απειλούνται απο τους επόμενους; Προφανως οχι!
Αρα το πιθανοτερο ειναι οτι το τελευταιο διαστημα να ειναι απασχολημενοι για να προετοιμασουν μια μεγαλη 'αλλαγή', με αποτελεσμα μηδενική εμφανη εξελιξη στη πίστα και επομενως αμυντική τακτική.
Ας περιμενουμε να δουμε!Πουθενα δεν είναι το κακό και αν μίλαγες από την αρχή έτσι λογικα, ευγενικά και με επειχηρήματα δεν θα είχαμε μπει καν στο τριπακι της διαφωνίας και της ειρωνίας!! Ετσι, ναι συμφωνω κι εγώ μαζί σου!!
Η διαφωνία έγκειται στο ότι δεν τους 'κατηγορώ' γι αυτό
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Η βασική διαφωνία με τον gvala πηγάζει από το ότι αυτός δίνει μεγαλύτερη σημασία στο αποτέλεσμα, ενώ εγώ στην εικόνα που παρουσιάζει η κάθε ομάδα. Αντί για μια φυσιολογική συζήτηση ωστόσο (όπως μαζί σου) αυτός επέλεξε τις ειρωνίες. Ίσως να φταίω εγώ.
Λήξη εχθροπραξιών και παρεξήγησης, ΟΚ?
-
No problem
-
ηττοπαθης δε νομιζω,απλα συντηρητικη...
χαιρομαι που η ρενω δεν εχει πολλους οπαδους,δεν πειραζει!του χρονου ελπιζω να χει περισσοτερο γλεντι το πρωταθλημα! -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ηττοπαθης δε νομιζω,απλα συντηρητικη...
χαιρομαι που η ρενω δεν εχει πολλους οπαδους,δεν πειραζει!του χρονου ελπιζω να χει περισσοτερο γλεντι το πρωταθλημα!- Ηττοπάθεια είναι να παραδέχεσαι ότι ο κύριος ανταγωνιστής σου δεν πιάνεται και να αρκείσαι στην δεύτερη θέση το πολύ...
-
ηττοπαθεια κατα τη γνωμη μου και με το συστημα βαθμολογησης θα ηταν αν απλα βαθμολογουμασταν σε καθε γκραν πρι χωρις να χουμε βαθρο...οι δηλωσεις ειναι σχετικες για το σοου!
-
Παιδιά νομίζω τα πράγματα είναι αρκετά απλά. Η Ρενώ από ένα σημείο και μετά ποντάρισε περισσότερο στην αξιοπιστία και η ΜακΛάρεν περισσότερο στις επιδόσεις. (τα οποία ως γνωστόν συνήθως είναι αντιφατικά).
Παρά τα όποια προβλήματα τους στην απευθείας σύγκριση μεταξύ τους (η ΜακΛάρεν με την αξιοπιστία και η Ρενώ με τις επιδόσεις) και οι δυο βρίσκονται αρκετά μπροστά από τον υπολοιπο ανταγωνισμό και κατά πάσα πιθανότητα δικαίως θα πάρει η μία το Οδηγών και η άλλη το Κατασκευαστών.
@greo: δεν έχω μόνιμη 'γραμμή' υπέρ ή κατά οποιουδήποτε, και συνεπώς ούτε συμφωνώ πάντα με τον Φλάβιο (ή οποιονδήποτε άλλον) ούτε διαφωνώ πάντα. Στην προκειμένη περίπτωση, ο Φλάβιο αναγνώρισε την εξαιρετική φετινή επίδοση του Κίμι (ενώ δεν είχε κανένα λόγο να το κάνει) κι επειδή την αμφισβήτησαν αρκετοι αντι-ΜακΛαρενικοί, αντι-Κιμικοί μέσα στο φόρουμ τον χρησιμοποίησα για να στηρίξω την άποψή μου (ακριβώς επειδή δεν είχε κανένα λόγο να μεροληπτήσει υπέρ του Κίμι).
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
@greo: δεν έχω μόνιμη 'γραμμή' υπέρ ή κατά οποιουδήποτε, και συνεπώς ούτε συμφωνώ πάντα με τον Φλάβιο (ή οποιονδήποτε άλλον) ούτε διαφωνώ πάντα. Στην προκειμένη περίπτωση, ο Φλάβιο αναγνώρισε την εξαιρετική φετινή επίδοση του Κίμι (ενώ δεν είχε κανένα λόγο να το κάνει) κι επειδή την αμφισβήτησαν αρκετοι αντι-ΜακΛαρενικοί, αντι-Κιμικοί μέσα στο φόρουμ τον χρησιμοποίησα για να στηρίξω την άποψή μου (ακριβώς επειδή δεν είχε κανένα λόγο να μεροληπτήσει υπέρ του Κίμι).
Ρε συ migf1, τοσες συζητησεις που εχουμε κανει οι δυο μας νομιζα οτι θα καταλαβαινες οτι δεν ειμαι αντι-κιμι. Απλα δεν νομιζω οτι ξεχωριζει απο αλλους 3-4 πιλοτους στο γκριντ. Αντι-kimi-hype ισως;)
Οσο για το Φλαβιο, ενας ανθρωπος ειτε ειναι ασχετος ειτε δεν ειναι. Οτι και να ελεγε για τον Κιμι (καλο ή κακο) δεν εχει και καμια ιδιαιτερη βαρυτητα, μια και τον κρινει απο τη σκοπια του θεατη. Ισως μαλιστα σκοπιμως να τον ανεβαζει ωστε να δωσει ακομη μεγαλυτερη αιγλη στα κατορθωματα του 'δικου' του.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ρε συ migf1, τοσες συζητησεις που εχουμε κανει οι δυο μας νομιζα οτι θα καταλαβαινες οτι δεν ειμαι αντι-κιμι. Απλα δεν νομιζω οτι ξεχωριζει απο αλλους 3-4 πιλοτους στο γκριντ. Αντι-kimi-hype ισως;)
Δεν σε έχω για αντι-Κίμι, για αντι-ΜακΛάρεν σε έχω
-
Ο ρυθμος απαντησεων στο thread ειναι απιστευτος!
δε σας προλαβαινω...ουτε προλαβα την απαντηση στο ποστ μου και βαριεμαι να τη βρω
απιστευτο!
-
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
Ο ρυθμος απαντησεων στο thread ειναι απιστευτος!δε σας προλαβαινω...ουτε προλαβα την απαντηση στο ποστ μου και βαριεμαι να τη βρω
απιστευτο!
Μην αγχώνεσαι! Δεν κάνουμε 'ράλι' απαντήσεων ή τοποθετήσεων. Take your time, διάβασε τις απαντήσεις που προηγήθηκαν (αν έχεις χρόνο και διάθεση) και γράψε αυτά που θέλεις χωρίς φόβο και με λιγο πάθος ίσως...
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Ο ρυθμος απαντησεων στο thread ειναι απιστευτος!
δε σας προλαβαινω...ουτε προλαβα την απαντηση στο ποστ μου και βαριεμαι να τη βρω
απιστευτο!
Μην αγχώνεσαι! Δεν κάνουμε 'ράλι' απαντήσεων ή τοποθετήσεων. Take your time, διάβασε τις απαντήσεις που προηγήθηκαν (αν έχεις χρόνο και διάθεση) και γράψε αυτά που θέλεις χωρίς φόβο και με λιγο πάθος ίσως...
Με παθος, αλλα σεβομενος και τους αλλους παντα...
-
Πάνω σε αυτά που συζητούσαμε περι νοοτροπίας, δείτε τις δηλώαεις Alonso για την Βραζιλία: 'As always, I go there trying to do the maximum. What's the point of going to a race and only aiming for a podium?'
'You can't do that, you have to want to be the best, to attack. So that's what I am going to Brazil to do.'
Με άλλα λόγια με λένε ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω.
Οι παραπάνω δηλώσεις πάντως είναι αυτές που θέλω να ακούω από επίδοξους πρωταθλητές. Καθόλη τη διάρκεια όμως.
Σαν ερμηνεία μου φαίνεται πως στη Renault είναι πολύ αισιόδοξοι με το καινούριο αεροδυναμικό πακέτο. Για να δούμε αν θα έχουμε μάχη για τη νίκη -
Το παλικαρι μας δουλευει μες στη μουρη ή μου φαινεται??????Καποιος πρεπει να του πει να τα κανει μες στην πιστα αυτα...
-
Τωρα που θα βγει παγκοσμιος πρωταθλητης θα του πουμε και πως να στριβει στην ω ρουζ
-
Επίσημο thread: GP Βελγίου - Spa-Francorchamps 2005