-
Έχω ένα Hyundai Matrix, καινούργιο μιας εβδομάδας. Παρατήρησα ότι οι αρμοί του καπό δεν είναι ίδιοι δεξιά και αριστερά. Βέβαια το καπό δεν κουνιέται και είναι στιβαρό.
Είναι κάτι για να ανυσηχώ; Θέλω να πω μήπως αυτό είναι ένδειξη ότι έχει γίνει αλλαγή καπό ή ότι ήταν τσαλακωμένο ελάχιστα;
Μήπως είναι υπερβολικός;
Φιλικά,
Σπύρος
-
Έχω ένα Hyundai Matrix, καινούργιο μιας εβδομάδας. Παρατήρησα ότι οι αρμοί του καπό δεν είναι ίδιοι δεξιά και αριστερά. Βέβαια το καπό δεν κουνιέται και είναι στιβαρό.
Είναι κάτι για να ανυσηχώ; Θέλω να πω μήπως αυτό είναι ένδειξη ότι έχει γίνει αλλαγή καπό ή ότι ήταν τσαλακωμένο ελάχιστα;
Μήπως είναι υπερβολικός;
Φιλικά,
Σπύρος
-
Μήπως είναι υπερβολικός;
Φιλικά,
Σπύρος
-
Μάλλον είναι απλό θέμα συναρμογής !
Δεν πιστεύω οτι είναι θέμα ανησυχίας απλά σε ζυτήματα συναρμογής η Hyundai δεν είναι και ότι καλύτερο (και όχι μόνο βέβαια) !
Όλα αυτά βέβαια θεωρόντας οτι το αυτοκίνητο δεν ψιλοστραπατσαρίστηκε κατά την μεταφορά του έως τα χέρια σου!
Για ψάχτο λίγο παραπάνω !
-
Απεναντίας, τα υλικά των Hyundai, αν και δεν είναι ΑΑΑ' ποιότητας, είναι πολύ καλά συναρμολογημένα. Οι τριγμοί είναι αρκετά σπάνιο φαινόμενο, σε σύγκριση μάλιστα με κάποιους Ευρωπαίους (κυρίως) είναι ουσιαστικά ανύπαρκτοι.
Εγώ προτείνω το πλέον απλό: να πάς σε μια αντιπροσωπεία-έκθεση και να δεις αν οι αρμοί ενός καινούριου Matrix είναι όμοιοι με του δικού σου. Αν διαφέρουν, τότε κάποια λαδιά παίχτηκε. Αν είναι ίδιοι, τότε πρόκειται για κατασκευαστική επιλογή.
-
Λαμαρινά γνωστό έχεις;
πάνε νά τού τό δείξεις καί να σού πεί τήν γνώμη του.
Αρμοί καπό Matrix