-
Πρίν απο 2 εβδομάδες περίπου είχα καθαρίσει το μοτέρ απο την σκόνη που απέκτησε σε νησιωτικές διακοπές! Όχι τίποτε ιδιαίτερο αλλά σαν ψείρας το έκανα. Μάλιστα είχα πάρει και ένα σπρέι αδιαβροχοποίησης που χάρισε ακόμα μεγαλύτερη 'ζωντάνια' στα πλαστικά μέρη αλλά και προστασία σε όλα τα υπόλοιπα (Ηλεκτρολογικά ... κτλ )
Όλαα καλά λοιπόν μέχρι που εχθές ανοίγω το καπώ (για να δώ ότι όλα τα αλόγατα είναι εκεί ακόμα και δεν την κοπάνησαν απο το άγριο μαστίγωμα που επεβλήθησαν το Σ/Κ ) και τι να δω !!!!!!!
Τρίχες παντού,.....παντού τρίχες κυρίως στις καλωδιώσεις !
Μου σηκώθηκαν και οι δικές μου όπως φαντάζεσται χωρίς να μπορώ να καταλάβω απο τι προήλθε αυτό το κουλό θέαμα. Σκέφτηκα,ξανασκέφτηκα και τελικά παρατηρώντας καλύτερα είδα οτι οι τρίχες προέρχονται απο ...βρωμόγατο
Συνδιάζοντάς το με ένα παλιότερο συμβάν που είχαμε με το πατέρα μου (βάζοντας μπροστά το μοτέρ μετά απο σύντομο σχετικά σταμάτημα 1-2 ωρών ακούμε ουρλιαχτά γάτας. Είχε μπεί στο χώρο του μοτέρ να ζεσταθεί!!!!)
...αντιλήφθηκα οτι το ίδιο ακριβώς συνέβηκε και τώρα!
Κάποιο κουλό γατί είχε μπεί για να βρεί ζεστασιά στο χώρο του μοτέρ μου!
Τώρα θα μου πείτε πως κόλλησαν????Το φίλμ της πλαστικοποίησης όταν το μοτέρ είναι ζεστό γίνεται μαλακό - κολλώδη με αποτέλεσμα την ώρα που στρογγυλοκάθησε το γατί να του έκανε ένα είδους αποτρίχωσης
Τέλος πάντων σήμερα κάθισα και το καθάρισα και σίγουρα απο το γρουσούζεμα που έφαγε το γατί πρέπει να έχασε 3-4 απο τις 7 ζωές της!
Όχι άμα σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο να μου το πείτε μήπως και πιστέψω οτι υπάρχουν και περισσότερο γκαντέμηδες απο εμένα
-
Πρίν απο 2 εβδομάδες περίπου είχα καθαρίσει το μοτέρ απο την σκόνη που απέκτησε σε νησιωτικές διακοπές! Όχι τίποτε ιδιαίτερο αλλά σαν ψείρας το έκανα. Μάλιστα είχα πάρει και ένα σπρέι αδιαβροχοποίησης που χάρισε ακόμα μεγαλύτερη 'ζωντάνια' στα πλαστικά μέρη αλλά και προστασία σε όλα τα υπόλοιπα (Ηλεκτρολογικά ... κτλ )
Όλαα καλά λοιπόν μέχρι που εχθές ανοίγω το καπώ (για να δώ ότι όλα τα αλόγατα είναι εκεί ακόμα και δεν την κοπάνησαν απο το άγριο μαστίγωμα που επεβλήθησαν το Σ/Κ ) και τι να δω !!!!!!!
Μου σηκώθηκαν και οι δικές μου όπως φαντάζεσται χωρίς να μπορώ να καταλάβω απο τι προήλθε αυτό το κουλό θέαμα. Σκέφτηκα,ξανασκέφτηκα και τελικά παρατηρώντας καλύτερα είδα οτι οι τρίχες προέρχονται απο ...βρωμόγατο
Συνδιάζοντάς το με ένα παλιότερο συμβάν που είχαμε με το πατέρα μου (βάζοντας μπροστά το μοτέρ μετά απο σύντομο σχετικά σταμάτημα 1-2 ωρών ακούμε ουρλιαχτά γάτας. Είχε μπεί στο χώρο του μοτέρ να ζεσταθεί!!!!)
Τώρα θα μου πείτε πως κόλλησαν????Το φίλμ της πλαστικοποίησης όταν το μοτέρ είναι ζεστό γίνεται μαλακό - κολλώδη με αποτέλεσμα την ώρα που στρογγυλοκάθησε το γατί να του έκανε ένα είδους αποτρίχωσης
Τέλος πάντων σήμερα κάθισα και το καθάρισα και σίγουρα απο το γρουσούζεμα που έφαγε το γατί πρέπει να έχασε 3-4 απο τις 7 ζωές της!
Όχι άμα σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο να μου το πείτε μήπως και πιστέψω οτι υπάρχουν και περισσότερο γκαντέμηδες απο εμένα
-
-
πρωτη φορα ακουω τετοιο περιστατικο. μπηκε η γατα για να ζεσταθει.
-
Eγώ έχω ένα γνωστό που βρόμαγε το αμάξι του και το έψαχνε 3-4 μέρες και δεν μπορούσε να βρει από προέρχεται η βρώμα, ώσπου άνοιξε το καπό και είδε ένα πεθαμένο γατί στο χώρο της μηχανής!
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
πρωτη φορα ακουω τετοιο περιστατικο. μπηκε η γατα για να ζεσταθει.Αυτο δεν ακουγεται πρωτη φορα. Εχει συμβει σε πολλους και εδω μεσα. Αλλα να τυχη και αυτο με τις τριχες ε αυτο ναι ηταν πρωτοφανες!
-
εμας ειχε μπει μια γατα μεσα στο αυτοκινητο και ξαπλωνε στα πισω καθισματα ενα αυγουστιατικο μεσημερι στο χωριο μου. το ειχαμε παρκαρει μεσα στην αυλη του σπιτιου, κατω απο ενα δεντρο και ειχαμε αφησει τα παραθυρα μισανοιχτα για να μην παγιδευτει μεσα η ζεστη. μαλλον ειδε η γατα οτι ειχε σκια στα πισω καθισματα, ηταν ανετα και ξαπλωσε. ευτυχως δεν εσκισε τις ταπετσαριες ουτε 'εκανε' καποια αναγκη της.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Eγώ έχω ένα γνωστό που βρόμαγε το αμάξι του και το έψαχνε 3-4 μέρες και δεν μπορούσε να βρει από προέρχεται η βρώμα, ώσπου άνοιξε το καπό και είδε ένα πεθαμένο γατί στο χώρο της μηχανής!Παρομοίως....
-
Μιας και βλέπω ότι είναι συχνό φαινόμενο τελικό πρέπει όπως και δήποτε να βρούμε ...γατόαποθητικό για τα αμάξια μας!
Το πρώτο αξεσουάρ μετά το αποσμητικό -
Μιας και ειπατε για γατοαπωθητικο εγω ενδιαφερομαι για σκυλοαπωθητικο! Και εξηγω: Στη γειτονια μου υπαρχουν 5-6 αδεσποτα που δεν κανουν αλλη δουλεια απο το να κατουρανε! Καθε φορα που παω να παρω το αυτοκινητο μου βλεπω πανω στις ζαντες η στις γωνιες των προφυλακτηρων κατουρα! Δεν το λεω για πλακα το φαινομενο με εχει αποτρελανει! Χρησιμοποιω κουκουλα και παλι πανε και κατουρανε πανω στην κουκουλα η παλι στις ζαντες που φαινονται και οταν παω εγω να βγαλω την κουκουλα πιανω και τα κατουρα τους! Ξερει κανενας καποιο αρωμα ή κατι που να τους ενοχλει ωστε να βαζω κατι διπλα στη ροδα ξερω γω οταν παρακαρω για να μην ερχονται σε εμενα;;;; Σκεφτομουν να ανοιξω διαφορετικο θεμα αλλα τα γραφω εδω!
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Μιας και ειπατε για γατοαπωθητικο εγω ενδιαφερομαι για σκυλοαπωθητικο! Και εξηγω: Στη γειτονια μου υπαρχουν 5-6 αδεσποτα που δεν κανουν αλλη δουλεια απο το να κατουρανε! Καθε φορα που παω να παρω το αυτοκινητο μου βλεπω πανω στις ζαντες η στις γωνιες των προφυλακτηρων κατουρα! Δεν το λεω για πλακα το φαινομενο με εχει αποτρελανει! Χρησιμοποιω κουκουλα και παλι πανε και κατουρανε πανω στην κουκουλα η παλι στις ζαντες που φαινονται και οταν παω εγω να βγαλω την κουκουλα πιανω και τα κατουρα τους! Ξερει κανενας καποιο αρωμα ή κατι που να τους ενοχλει ωστε να βαζω κατι διπλα στη ροδα ξερω γω οταν παρακαρω για να μην ερχονται σε εμενα;;;; Σκεφτομουν να ανοιξω διαφορετικο θεμα αλλα τα γραφω εδω!Επρεπε να παρεις MAZDA ,εχει ειδικο συστημα για τετοιες περιπτωσεις
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μιας και ειπατε για γατοαπωθητικο εγω ενδιαφερομαι για σκυλοαπωθητικο! Και εξηγω: Στη γειτονια μου υπαρχουν 5-6 αδεσποτα που δεν κανουν αλλη δουλεια απο το να κατουρανε! Καθε φορα που παω να παρω το αυτοκινητο μου βλεπω πανω στις ζαντες η στις γωνιες των προφυλακτηρων κατουρα! Δεν το λεω για πλακα το φαινομενο με εχει αποτρελανει! Χρησιμοποιω κουκουλα και παλι πανε και κατουρανε πανω στην κουκουλα η παλι στις ζαντες που φαινονται και οταν παω εγω να βγαλω την κουκουλα πιανω και τα κατουρα τους! Ξερει κανενας καποιο αρωμα ή κατι που να τους ενοχλει ωστε να βαζω κατι διπλα στη ροδα ξερω γω οταν παρακαρω για να μην ερχονται σε εμενα;;;; Σκεφτομουν να ανοιξω διαφορετικο θεμα αλλα τα γραφω εδω!
Επρεπε να παρεις MAZDA ,εχει ειδικο συστημα για τετοιες περιπτωσεις
????ΜΑΖΝΤΑ???
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
????ΜΑΖΝΤΑ???
http://www.ttr2.co.uk/modules.php?op=mo ... cle&sid=82
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλοοοοοοοοο!!!!!!!!!
Αλλα εγω δεν ξερω τι να κανω με την περιπτωση μου!!!
????ΜΑΖΝΤΑ???http://www.ttr2.co.uk/modules.php?op=mo ... cle&sid=82
-
Και τα Honda HRV εχουν ενσωματωμένο σύστημα που απομακρύνει σκύλους που κατουράνε ρόδες και γυφτάκια που καθαρίζουν παρμπρίζ
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Και τα Honda HRV εχουν ενσωματωμένο σύστημα που απομακρύνει σκύλους που κατουράνε ρόδες και γυφτάκια που καθαρίζουν παρμπρίζΣε σχεση με το HRV αυτο του mazda ειναι παιχνιδάκι.
-
Ναι αλλα του mazda ειναι πιο ευκολα υλοποιησιμο!!
-
.
Και εμένα μου έχει συμβεί να μπει γάτα στο χώρο του κινητήρα για να ζεσταθεί...
Την ανακάλυψα τυχαία όταν μπαίνοντας στο αυτοκίνητο το πρωι, και πριν ακόμα ξεκινήσω τον κινητήρα, άνοιξα το καπώ να εντοπίσω ακριβώς την πηγή του θορύβου που έκαναν οι υαλοκαθαριστήρες (σύμπτωση και αυτή)...
Η γατούλα λοιπόν είχε στρογγυλοκαθήσει δίπλα από τον ιμάντα ο οποίος αν γυρνούσε θα την έκανε κιμά...
Νομίζω ότι υπάρχει και άλλο νήμα σχετικά με γάτες στο χώρο του κινητήρα...
/EDIT
Το βρήκα: Γάτα στη μηχανή - τι κάνουμε;
EDIT/ -
Νά μπεί η γάτα για να ζεσταθεί στόν κινητήρα στό μεσοκαλόκαιρο ρε παίδες;
-
Ο χρήστης digilef έγραψε:
Μιας και βλέπω ότι είναι συχνό φαινόμενο τελικό πρέπει όπως και δήποτε να βρούμε ...γατόαποθητικό για τα αμάξια μας!
Το πρώτο αξεσουάρ μετά το αποσμητικόΒάλε ραντάρ μέσα στον κινητήρα που όταν 'βλέπει' γάτα θα... γαβγίζει χεχε just kidding!
Είναι όντως πρόβλημα, αλλά κυρίως κατά τους χειμερινούς μήνες, καλοκαίρι (εντάξυ φθινόπωρο) πρώτη φοράτο ακούω....
Το χειρότερο πάντως το είχαμε ζήσει με μία φίλη που το αυτοκίνητο βρώμαγε ελεϊνά! δεν μπορούσες να σταθείς μέσα! τελικά πήγε συνεργείο, το έλυσαν όλο κ βρήκαν μέσα στο σύστημα κλιματισμού ένα ποντίκι σε... αποσύνθεση εκεί να δείτε πίκρα.....
Χνουδωτό....μοτέρ