-
Ας υποθεσουμε λοιπον οτι εχουμε 25.000 euro να χαλασουμε για την εμπλοκη μας στους αγωνες(ασφαλτος) αυτοκινητου .
Τι μπορει να γινει με εναν προυπολογισμο σαν αυτον? -
Ας υποθεσουμε λοιπον οτι εχουμε 25.000 euro να χαλασουμε για την εμπλοκη μας στους αγωνες(ασφαλτος) αυτοκινητου .
Δεν θελω να σε απογοητευσω,αλλα κανεις τον σταυρο σου και.....δοξα το Θεο τετοια ποσα στους αγωνες αν θες τα σπαταλας για πλακα.
Δεν το θετεις σωστα,πρεπει να μας πεις για ποσο διαστημα αντιστοιχουν αυτα τα χρηματα.(1 σεζον,κατι αλλο,κλπ)
Εχεις αυτοκινητο ?Ηλικια σου?Εμπειριες αγωνιστικων η ι.χ.?
Για αρχη πες αυτα και ειδικοτερα για ποσο διαστημα αντιστοιχουν τα 25000ευρω και μετα ποσα θα διαθετεις. -
ΑΡΚΕΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΜΠΛΟΚΗ! ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΓΓΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ - ΔΟΥΛΕΙΑ! ΑΝ ΘΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΕΙΛΕ PM
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Δεν θελω να σε απογοητευσω,αλλα κανεις τον σταυρο σου και.....δοξα το Θεο τετοια ποσα στους αγωνες αν θες τα σπαταλας για πλακα.
Δεν το θετεις σωστα,πρεπει να μας πεις για ποσο διαστημα αντιστοιχουν αυτα τα χρηματα.(1 σεζον,κατι αλλο,κλπ)
Εχεις αυτοκινητο ?Ηλικια σου?Εμπειριες αγωνιστικων η ι.χ.?
Για αρχη πες αυτα και ειδικοτερα για ποσο διαστημα αντιστοιχουν τα 25000ευρω και μετα ποσα θα διαθετεις.Τα λεφτα ειναι μονο για το αυτοκινητο οχι για την υπολοιπη σεζον.
Ετρεξα πρωτη φορα στο ηπειρoτικο ραλλυ 1997,
ειχα με την σειρα citroen zx,renault clio group n, renault clio group a, και τωρα τιποτα!
ηλικια 31. -
Μια χαρά ποσό είναι ακόμα και για τα έξοδα...Όχι μόνο για αυτοκίνητο που φτάνουν ακόμα και για ένα καλό Α6 ή Α7....Ηπειρωτικό 97...Χμμμ και συνομίλικος.....Ποιός είσαι;; Από Γιάννενα είσαι;;
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Μια χαρά ποσό είναι ακόμα και για τα έξοδα...Όχι μόνο για αυτοκίνητο που φτάνουν ακόμα και για ένα καλό Α6 ή Α7....Ηπειρωτικό 97...Χμμμ και συνομίλικος.....Ποιός είσαι;; Από Γιάννενα είσαι;;Με λενε Αργυριου (καμια σχεσει με τον κωστα που τρεχει στο χωμα) και ειμαι απο την Αθηνα. Οσο για το Α7 αστο καλυτερα δεν θα παρω.Θελω να κανω αγωνες και οχι να ταλαιποριεμαι!Οσο για το Α6...?
-
Για να ειχες τοσα αυτοκινητα,πρεπει να εχεις αρκετη εμπειρια,(ετρεχες 2001 Κενταυρος?)
Γενικα που αλλου εχεις τρεξει?Και τι εχεις κανει?(δεν ειναι ασχετα,μην παρεξηγησεις)Και συνεχιζουμε.
Αν τα λεφτα ειναι μονο για το αυτοκινητο,εχω κατι πολυ καλο υποψη μου,αλλα πρεπει εστω και περιπου να αναφερεις ποσα υπολογιζεις να χρησιμοποιησεις κατα τη διαρκεια μιας σεζον. -
ΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ C2
-
Με 25000 θα ειναι το C2 λιγο πιο αργο απο σαξο γκρουπ N.
-
Για να ειχες τοσα αυτοκινητα,πρεπει να εχεις αρκετη εμπειρια,(ετρεχες 2001 Κενταυρος?)
Γενικα που αλλου εχεις τρεξει?Και τι εχεις κανει?(δεν ειναι ασχετα,μην παρεξηγησεις)Και συνεχιζουμε.
Αν τα λεφτα ειναι μονο για το αυτοκινητο,εχω κατι πολυ καλο υποψη μου,αλλα πρεπει εστω και περιπου να αναφερεις ποσα υπολογιζεις να χρησιμοποιησεις κατα τη διαρκεια μιας σεζον.Ναι ειχα τρεξει το 2001 στο κενταυρος ,γενικα εχω κανει ολους τους αγωνες δεθ,αχαιος,λαμια,ελπα....
Δεν μπορω να σου πω ποσα υπολογιζω να χαλασω,γιατι ακομα δεν ξερω.
Το σιγουρο ομως ειναι οτι θελω να κανω αγωνες δεν θελω να τρεχω στα συνεργεια και να σπαταλαω εκει περισσοτερο χρονο απο οτι στο βουνο
δηλαδη ενα αυτοκινητο που θα μπορω να κανω ,ως ενα βαθμο ,απροβληματιστους αγωνες χωρις καποια παραπανω απο το ''φυσιολογικο''εξοδα σε αναλωσιμα και συντηρηση.
Θελω να μαζεψω χιλιομετρα αγωνιστικα! -
Ο χρήστης el matador έγραψε:
ΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ C2Δεν αξιζει εως τωρα .
Λιγα πραγματα,δεν το σπρωχνει και η citroen (homologation)
μαλον πολλα λεφτα για το τιποτα!
Ασε που με την Α6 δεν βγαζεις ακρη οπως εχουν γινει τα πραγματα. -
Με 25000 θα ειναι το C2 λιγο πιο αργο απο σαξο γκρουπ N.Το c2 EINAIποιο αργο SAXO!!!
-
και δεν παίρνεις ένα καλό 106/saxo GrN ? αν το φτιάξεις μια φορά σωστά τότε δεν θα σε απασχολεί απο μηχανικά. και γω θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και μια χαρά μου έκατσε
-
Αν ετρεχες τοτε στο Κενταυρος,πες και τι χρονους ειχες κανει σε αυτον τον αγωνα,αν εισαι αυτος που νομιζω!
Αν το αυτοκινητο ειναι ενα προσεγμενο Α6 καλο,πολυ καλο, λιγο κατω απο τη τιμη που λες και με φυσιολογικη συντηρηση αξιοπιστο,ενδιαφερει για ασφαλτο παντα?!?Γιατι λες 'θελω να μαζεψω αγωνιστικα χλμ',για ευχαριστηση δεν θελεις να τρεχεις,αυτο δεν εννοεις?
Συνεργειο θα πηγαινεις,εννοειται,φαινεται πως εχεις ασχημα προηγουμενα,ε?
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
και δεν παίρνεις ένα καλό 106/saxo GrN ? αν το φτιάξεις μια φορά σωστά τότε δεν θα σε απασχολεί απο μηχανικά. και γω θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και μια χαρά μου έκατσεΣτην προκειμενη περιπτωση το saxo ειναι καλυτερη περιπτωση αλλα δεν μπορεις να βρεις.Αν ειναι να το φτιαξεις απο την αρχη ,δεν θα ηταν καλυτερο ανα καινουργιο αυτοκινητο,ενα ποιο ''φρεσκο''
-
Αν ετρεχες τοτε στο Κενταυρος,πες και τι χρονους ειχες κανει σε αυτον τον αγωνα,αν εισαι αυτος που νομιζω!
Αν το αυτοκινητο ειναι ενα προσεγμενο Α6 καλο,πολυ καλο, λιγο κατω απο τη τιμη που λες και με φυσιολογικη συντηρηση αξιοπιστο,ενδιαφερει για ασφαλτο παντα?!?Γιατι λες 'θελω να μαζεψω αγωνιστικα χλμ',για ευχαριστηση δεν θελεις να τρεχεις,αυτο δεν εννοεις?
Συνεργειο θα πηγαινεις,εννοειται,φαινεται πως εχεις ασχημα προηγουμενα,ε?
Καλα νομιζεις αλλα αυτοι οι χρονοι ηταν και με την βοηθεια του καιρου(και των P2A ΛΑΣΤΙΧΑΡΕΣ!!)
Δεν ξερω αν θα ηθελα να μπλεξω με τα Α6 γινεται χαμος και νομιζω οτι κατι δεν παει καλα με αυτην την κατηγορια.
Οι μισοι που παρατανε τους αγωνες το οφειλουν στα συνεργεια!! -
Τι εννοεις κατι δεν παει καλα με την κατηγορια,γιατι ειχα κατι πολυ καλο,απ΄ολες τις πλευρες,υπ΄οψη μου.
Αν θελεις πες ποια κατηγορια σε ενδιαφερει,αν και, αυτο που σκεφτομουν,αν μπορουσα θα το εκανα εγω. -
Τι εννοεις κατι δεν παει καλα με την κατηγορια,γιατι ειχα κατι πολυ καλο,απ΄ολες τις πλευρες,υπ΄οψη μου.
Αν θελεις πες ποια κατηγορια σε ενδιαφερει,αν και, αυτο που σκεφτομουν,αν μπορουσα θα το εκανα εγω.Εθεσα αυτο το ζητημα γιατι θελω καποιες γνωμες!Δεν αποριπτω τιποτα πρωτου δω τι ειναι,για να μου λες ετσι κατι θα ξερεις, και ειδικα σε μια κατηγορια που γενικα δεν εχω αποψη.Περιμενω την προταση σου!
Ας υποθεσουμε οτι εχουμε 25.000 euro...