-
Πιστεύετε πως ο Ρόσι θα αφήσει τα MotoGP για την F1 ή όλα είναι απλά φήμες για να τονωθεί το ενδιαφέρον του κόσμου για την F1?
-
Πιστεύετε πως ο Ρόσι θα αφήσει τα MotoGP για την F1 ή όλα είναι απλά φήμες για να τονωθεί το ενδιαφέρον του κόσμου για την F1?
-
-
Πιστεύω πως θα το κάνει! Κακά τα ψέματα πλέον στα moto gp κάνει ότι γουστάρει και βαρέθηκε.... κάτι παίζει με αυτό το παλικάρι... δε μπορεί ρε γμτ... οι άλλοι κουλοί είναι?
-
Ο χρήστης opelcorsa12 έγραψε:
Πιστεύετε πως ο Ρόσι θα αφήσει τα MotoGP για την F1 ή όλα είναι απλά φήμες για να τονωθεί το ενδιαφέρον του κόσμου για την F1?Και τα δύο!
-
Εγώ πιστεύω ότι σε δύο-τρια χρόνια θα πάει στη Ducatti...
-
Ο χρήστης Άγγελος έγραψε:
Πιστεύω πως θα το κάνει! Κακά τα ψέματα πλέον στα moto gp κάνει ότι γουστάρει και βαρέθηκε.... κάτι παίζει με αυτό το παλικάρι... δε μπορεί ρε γμτ... οι άλλοι κουλοί είναι?Πιστεύω ότι στις μοτό μάλλον φαίνεται πιο εύκολα η διαφορά ταλέντου (και προπόνησης) σε σχέση με κάθε άλλο μηχανοκίνητο άθλημα.
-
Μακάρι, γιατί και Ferrariκος είμαι, και τον Rossi γουστάρω και τον Raikkonen αντιπαθώ..
Αλλά για να γίνουμε και πιο ρεαλιστές,1ον, ο Rossi, άσχετα αν είναι ταλεντάρα στις μηχανές, πρέπει να αποδείξει πως έχει την ικανότητα και στα αυτοκίνητα. Αυτό δεν γίνεται με μερικούς γύρους δοκιμών στην ιδιωτική πίστα της Ferrari, πρέπει να αποκτήσει εμπειρία τουλάχιστον ως δοκιμαστής για να πάει σε μια τέτοια ομάδα νομίζω.
2ον, πρέπει και να θέλει να το κάνει, αν και απ' ότι φαίνεται θέλει. Το θέμα είναι μην ξεφτιλιστεί από τον υποθετικό Φινλανδό team-mate του, κάτι το οποίο δεν είναι ακραίο ενδεχόμενο
3ον, πρέπει να ξεκαθαρίσει αν θα φύγει ο Schumi, όπως και πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τους Todt, Brawn, Martinelli. Δεν νομίζω να ρισκάρει ο doc να φύγει από τις δάφνες στου στο MotoGP για να πάει σε μια ομάδα υπό διάλυση
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
3ον, πρέπει να ξεκαθαρίσει αν θα φύγει ο Schumi, όπως και πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τους Todt, Brawn, Martinelli. Δεν νομίζω να ρισκάρει ο doc να φύγει από τις δάφνες στου στο MotoGP για να πάει σε μια ομάδα υπό διάλυσηΞέχασες τον Byrne.
-
ουπς
λάθη είμαστε, ανθρώπους κάνουμε! -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
3ον, πρέπει να ξεκαθαρίσει αν θα φύγει ο Schumi, όπως και πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τους Todt, Brawn, Martinelli. Δεν νομίζω να ρισκάρει ο doc να φύγει από τις δάφνες στου στο MotoGP για να πάει σε μια ομάδα υπό διάλυση
Ξέχασες τον Byrne.
Αυτός είναι έτοιμος να πάρει το εφάπαξ
-
Μην ξεχνάμε ότι 'παίζει' και το σενάριο WRC & Fiat Punto S2000!!! Ήδη φέτος θα κάνει 2 αγώνες με Subaru WRC στην Ιταλία.
-
Τι λέτε να κάνει ο 'γιατρός' ;
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
-
'''Μία ακόμη καλή ευκαιρία να αποδείξει τις ικανότητές του στους τέσσερις τροχούς είχε ο Valentino Rossi που ήταν παρών σε ένα σόου με αυτοκίνητα ράλλυ που πραγματοποιήθηκε στην Μόντσα. Ο Ιταλός αναβάτης της Yamaha πήρε μέρος σε δύο κόντρες πριν φτάσει στον τελικό όπου αντιμετώπισε τον Colin McRae. Ο Rossi κέρδισε αρχικά τον Felice Re και στην συνέχεια τον Rinaldo Capello και στον… τελικό αντιμετώπισε τον Σκοτσέζο πρώην πρωταθλητή, σε μια Fabia WRC. Η τελική τους διαφορά ήταν κάτι περισσότερο απο ένα δευτερόλεπτο και ο Rossi ξεδίπλωσε για μια ακόμη τα πλούσια χαρίσματά του στην οδήγηση και ενός αυτοκινήτου. Για την ιστορία ο Ιταλός πρωταθλητής στο MotoGP, ήταν αργότερος μόνο απο τον συμπατριώτη του, βετεράνο, Dindo Capello.'''
EINAI ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ... Εγώ εύχομαι να πάει στα 4τροχα, είτε Φ1 ή WRC. Θα προτιμούσα Φ1 με Ferrari μόλις αποσυρθεί ο Σούμι!!!
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
EINAI ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ... Εγώ εύχομαι να πάει στα 4τροχα, είτε Φ1 ή WRC. Θα προτιμούσα Φ1 με Ferrari μόλις αποσυρθεί ο Σούμι!!!
Κι εγώ θα τον ήθελα στους τέσσερις τροχούς, αλλά όχι στο αποστειρωμένο περιβάλον μιας πίστας.
-
Αν είναι να γίνει τιμ μέιτ του Σουμάχερ θα είχε ενδιαφέρον να τους δούμε τουλάχιστον 2 χρονιές ΜΑΖΙ!
-
Εγω λεω πριν φυγει απο τα MotoGP (εαν φυγει τελικα), να τρεξει μια χρονια ακομα, αυτος με ενα ποδηλατο 10ταχυτο, και οι υπολοιποι με τα θηριακια των 250 σχεδον ιππων... για να εχει λιγο περισσοτερο ενδιαφερον το πραμα...
τελενταρα το παλικαρι, εκτος του οτι οταν ετρεξε ετσι στο σχεδον ξεκουδουνο με Rally αυτοκινητο κοντραρισε στα ισα πολυ γρηγορους και πολυεμπειρους οδηγους, οταν εκανε δοκιμη χωρις ουσιαστικα επαφη σε αυτο το επιπεδο μονοθεσιων, με F1 απο οσο γνωριζω γυρισε 3 δευτερα πιο αργα απο τον χρονο της πιστας...
ενω αντιστροφα ο Σουμαχερ οδηγησε MotoGP και γυρισε 25 δευτερα πιο αργα... χαος δηλαδη... (αυτο δειχνει και ποσο πιο απαιτητικο σε ταλεντο και προπονηση ειναι να κινηθει καποιος πραγματικα γρηγορα με μια μοτοσυκλετα)τωρα η υποθεση πρωταθλημα F1 ειναι κατι που απαιτει εκτος του ταλεντου και πολυ δουλεια... αρα δεν ειναι κατι που μπορει να γινει απο την μια στιγμη στην αλλη...
http://www.mototriti.gr/_NEA/PREVIEW_ne ... gory_id=41
Την ευκαιρία να οδηγήσει μια αγωνιστική μοτοσικλέτα Ducati Desmosedici από τα Moto Grand Prix είχε ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Μίκαελ Σουμάχερ. Ο γερμανός οδηγός βρέθηκε χθες στην πίστα Μούγκελο και δοκίμασε τις δυνατότητες της ιταλικής μοτοσικλέτας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χρόνος του Σουμάχερ είναι κατά 25 δλ. πιο αργός από αυτόν του Καπιρόσι. «Είναι κάτι που ήθελα να κάνω πολύ καιρό τώρα και ήταν πολύ διασκεδαστικό» τόνισε ο γερμανός πρωταθλητής.
-
Λιγο ψυχραιμια ρε παιδια, αλλωστε και ο Capello που εκανε τον καλυτερο χρονο στο ραλι σπριντ δεν εχει ιδεα απο WRC. Δε λενε και πολλα αυτα τα happenings
-
Πιστεύω ότι δε θα πάει σε τέσσερις τροχούς και θα προτιμήσει να πάει στη Ducati με συμβόλαιο που θα κάνει του Sumacher να μοιάζει με απλό χαρτί ερασιτέχνη.
-
Στο τεύχος των 4Τ του τρέχοντος μηνός έχει ένα πολύ ωραίο άρθρο για το 'γιατρό'. Οδηγεί ένα subaru και ο Μιχάλης Ζώτος σχολιάζει.
'Έχει' ή μάλλον πιο σωστά 'είναι' αστέρι το παιδί, με ότι κι αν ασχοληθεί θα μας δώσει σίγουρα θέαμα και όχι μόνο, για πολλά (ελπίζω) ακόμη χρόνια.
Ό ''Γιατρός'' στην Ferrari το 2007 ????