-
Rubens Barrichello:Ξεκινησε την καριερα του ως ενας φερελπης κ ταλαντουχος νεος κ οι Βραζιλιανοι τον βλεπαν ως τον καινουργιο Senna...Στην Jordan τα καταφερε καλα κερδιζοντας στα ισα τον επισης γρηγορο E.Irvine αλλα κ τον εμπειρο M.Brundle...Στην Stewart επισης ηταν ταχυτερος απο Magnussen k Verstappen αλλα οχι σε καθε περιπτωση κ απο τον J.Herbert που ηταν κ ο μονος που πηρε νικη για λογαριασμο της ομαδας...Απο το 2000 ειναι στην Ferrari θα ελεγα σε ρολο κομπαρσου...Δεν εχει καταφερει να ειναι σε καμια περιπτωση ουσιαστικα ταχυτερος του M.Schumacher κ καταφερε να μην παρει νικη μια ολοκληρη σεζον εχοντας μακραν το καλυτερο μονοθεσιο(2001)...Απο κει κ περα συνεχιζε να κανει οτι θα μπορουσε κατα την γνωμη μου καθε μετριος πιλοτος...Να μενει στη μετριοτητα κ να μην υπερβαινει εαυτον(ισως αυτα να ηταν τα ορια του)...Πρωσφατα εκανε μια ηλιθια κατα τη γνωμη μου δηλωση οτι δεν τον αφησε η Ferrari να παρει τον τιτλο το 2003 ενω ηταν 28 βαθμους πισω απο τον πρωταθλητη...Του χρονου πηγαινει στην BAR κ λεει πως θα εχει περισσοτερες πιθανοτητες για τιτλο...Κατα την αποψη μου θα κινειται κ παλι σε μετριους ρυθμους απλα γιατι δεν πιστευω στις ικανοτητες του αναλογα παντα κ με τις δυνατοτητες του μονοθεσιου του...Ποια η δικια σας αποψη για τον συγκεκριμενο πιλοτο κ τι πιστευετε οτι μπορει να πετυχει στην καινουργια του ομαδα την επομενη σεζον??
-
Rubens Barrichello:Ξεκινησε την καριερα του ως ενας φερελπης κ ταλαντουχος νεος κ οι Βραζιλιανοι τον βλεπαν ως τον καινουργιο Senna...Στην Jordan τα καταφερε καλα κερδιζοντας στα ισα τον επισης γρηγορο E.Irvine αλλα κ τον εμπειρο M.Brundle...Στην Stewart επισης ηταν ταχυτερος απο Magnussen k Verstappen αλλα οχι σε καθε περιπτωση κ απο τον J.Herbert που ηταν κ ο μονος που πηρε νικη για λογαριασμο της ομαδας...Απο το 2000 ειναι στην Ferrari θα ελεγα σε ρολο κομπαρσου...Δεν εχει καταφερει να ειναι σε καμια περιπτωση ουσιαστικα ταχυτερος του M.Schumacher κ καταφερε να μην παρει νικη μια ολοκληρη σεζον εχοντας μακραν το καλυτερο μονοθεσιο(2001)...Απο κει κ περα συνεχιζε να κανει οτι θα μπορουσε κατα την γνωμη μου καθε μετριος πιλοτος...Να μενει στη μετριοτητα κ να μην υπερβαινει εαυτον(ισως αυτα να ηταν τα ορια του)...Πρωσφατα εκανε μια ηλιθια κατα τη γνωμη μου δηλωση οτι δεν τον αφησε η Ferrari να παρει τον τιτλο το 2003 ενω ηταν 28 βαθμους πισω απο τον πρωταθλητη...Του χρονου πηγαινει στην BAR κ λεει πως θα εχει περισσοτερες πιθανοτητες για τιτλο...Κατα την αποψη μου θα κινειται κ παλι σε μετριους ρυθμους απλα γιατι δεν πιστευω στις ικανοτητες του αναλογα παντα κ με τις δυνατοτητες του μονοθεσιου του...Ποια η δικια σας αποψη για τον συγκεκριμενο πιλοτο κ τι πιστευετε οτι μπορει να πετυχει στην καινουργια του ομαδα την επομενη σεζον??
-
-
Για το οτι κατορθωσε μεχρι τωρα πανω-κατω συμφωνω μαζι σου.
Για του χρονου, θα πρεπει να προσαρμοστει σε ενα διαφορετικο μονοθεσιο με ελαστικα Μισλεν και φυσικα σε αλλο περιβαλλον που ισως να δινουν περισσοτερη βαρυτητα στα λεγομενα του αλλα και ισως να φανουν πιο σκληροι και αδιστακτοι μαζι του. Αν θελει να προοδευσει ως οδηγος, να ξεκινησει επιτελους να φρεναρει με το ενα ποδι επιτελους, οχι σε καποιες στροφες ή πιστες με το δεξι και σε καποιες αλλες με το αριστερο. Την ομαδα μπορει να την βοηθησει στην εξελιξη μονοθεσιου, ελαστικων και αλλων, και προσωπικα τον θεωρω ως ατομο που δουλευει. Ελπιζω να καταφερει να διερυνει τα ορια του και κατ' επεκταση να γινει καλυτερος. -
Προσωπικα ποτέ δεν πίστεψα στις ικανότητες του Μπάρι. Τον θυμάμαι από την Stewart να το παλεύει αλλά ποτέ να μην μπορεί να καταφέρει κάτι το εξαιρετικό. Όσο για την νίκη του Herbert αν θυμάμαι καλά όταν ήταν 1ος ο Μπάρι του έσκασε το ελαστικό οπότε μπήκε μέσα για πιτ-στοπ και έτσι πέρασε ο Johnny.
Όσον αφορά την παρουσία του στην BAR, άποψα μου είναι ότι δεν θα καταφέρει τίποτα παραπάνω από όσα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής ο Button, είτε λόγω δυναμικότητας μονοθεσίου λόγω μη επαρκούς απόδοσης του ίδιου. Την δήλωσή του την δικαιολογώ μόνο και μόνο σαν ξέσπασμα των όσων ''πέρασε'' αυτά τα χρόνια στην Ferrari. Αν και μεταξύ μας μόνο με την Ferrari θα μπορούσε να είχε πετύχει τα όσα πέτυχε(νίκες και poles) το διάστημα 2000-2004.ΥΓ) Όταν είδα το ατύχημα του το καταραμένο 3ήμερο της Ιμολα94 ''έμεινα''. Τί απογείωση ήταν αυτή
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Όσο για την νίκη του Herbert αν θυμάμαι καλά όταν ήταν 1ος ο Μπάρι του έσκασε το ελαστικό οπότε μπήκε μέσα για πιτ-στοπ και έτσι πέρασε ο Johnny.Αν θυμαμαι καλα ο Χερμπερτ εκανε σωστοτερες αλλαγες ελαστικων(τελειο timing) ενω ο Μπαρικελο καθυστερησε καπως.
ΥΓ) Όταν είδα το ατύχημα του το καταραμένο 3ήμερο της Ιμολα94 ''έμεινα''. Τί απογείωση ήταν αυτή
Σαν μοχλοβραχιονας πηγαινε το μονοθεσιο!
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Όσο για την νίκη του Herbert αν θυμάμαι καλά όταν ήταν 1ος ο Μπάρι του έσκασε το ελαστικό οπότε μπήκε μέσα για πιτ-στοπ και έτσι πέρασε ο Johnny.
Αν θυμαμαι καλα ο Χερμπερτ εκανε σωστοτερες αλλαγες ελαστικων(τελειο timing) ενω ο Μπαρικελο καθυστερησε καπως.
ΥΓ) Όταν είδα το ατύχημα του το καταραμένο 3ήμερο της Ιμολα94 ''έμεινα''. Τί απογείωση ήταν αυτή
Σαν μοχλοβραχιονας πηγαινε το μονοθεσιο!
Το σίγουρο είναι ότι είχε και μία έξοδο στο γρασίδι, η οποία(εδώ είναι που θέλω βοήθεια) πρέπει να οφείλονταν στο κλατάρισμα.
-
Μηπως ηταν ο Ραλφ Σουμαχερ?
-
Μηπως ηταν ο Ραλφ Σουμαχερ?Έλα μου ντε, έχω βρει τα πάντα εκτός από αυτό
http://chicanef1.dyndns.org/racetit.pl? ... &gp=Europe -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Έλα μου ντε, έχω βρει τα πάντα εκτός από αυτό
http://chicanef1.dyndns.org/racetit.pl? ... &gp=EuropeΔεν εχεις κανενα review 1999?
-
Έλα μου ντε, έχω βρει τα πάντα εκτός από αυτό
http://chicanef1.dyndns.org/racetit.pl? ... &gp=EuropeΔεν εχεις κανενα review 1999?
Όχι Έχω ένα σύντομο βιντεάκι που το μόνο που δείχνει είναι ο πανηγυρισμός του Herbert.
-
Παντως ο Ραλφ σε καποια φαση ηταν πρωτος και καθοδον για την νικη, ωσπου κλαταρε το ελαστικο(πισω δεξι νομιζω) και εκανε και μια επισκεψη στα γρασιδια. Ταιριαζει απολυτα με αυτο που λες...
-
Παντως ο Ραλφ σε καποια φαση ηταν πρωτος και καθοδον για την νικη, ωσπου κλαταρε το ελαστικο(πισω δεξι νομιζω) και εκανε και μια επισκεψη στα γρασιδια. Ταιριαζει απολυτα με αυτο που λες...Οπότε μάλλον έχεις δίκιο.
-
ο μπαρικελο κατα τη γνωμη μου ειναι καλος ως οδηγος αλλα ως χαρακτηρας δεν εχει στοφα πρωταθλητη...
-
Απροβλημάτιστα αβασάνιστα για 2ο οδηγός.
Τί θα κάνει στην BAR??
Θα κινηθει στα εκπληκτικά επίπεδα απόδοσης τα φετεινά σε συνδιασμό με το επιτεύγματα του Τ.Sato.
Εκτός και καταφέρει , με μάγια με ψυχανάλυση με χάπια να ξεχάσει την καταπίεση που υπέστη από τον Σουμάχερ και τα αφεντικά του στη Ferrari.
δύσκολο όμως...
Θα κολλάει ένσημα - παραπλήσια συμπεριφορά με του Κούλθαρντ θα έχει.. -
Ο χρήστης Hakkinen98-99_ έγραψε:
Πρωσφατα εκανε μια ηλιθια κατα τη γνωμη μου δηλωση οτι δεν τον αφησε η Ferrari να παρει τον τιτλο το 2003 ενω ηταν 28 βαθμους πισω απο τον πρωταθλητη...Υπάρχει link γι αυτό? Θα ήθελα να δω ακριβώς τη δήλωση αυτή αν μπορείς και θυμάσαι πότε γράφτηκε.
Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα, νομίζω η απόδοσή του θα εξαρτηθεί από το πως νιώθει. Σίγουρα η απόδοσή του εξαρτάται από αυτό και ίσως περισσότερο από τους άλλους οδηγούς. Πιστεύω τη 1η χρονιά θα τερματίσει πίσω από τον Μπάτον διότι θα είναι χρονιά προσαρμογής. Ωστόσο αν συνεχίσει και έχει καλή ψυχολογία τότε πιστεύω θα πάει αρκετά καλά στην επόμενή του χρονιά με την ομάδα.
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Πρωσφατα εκανε μια ηλιθια κατα τη γνωμη μου δηλωση οτι δεν τον αφησε η Ferrari να παρει τον τιτλο το 2003 ενω ηταν 28 βαθμους πισω απο τον πρωταθλητη...
Υπάρχει link γι αυτό? Θα ήθελα να δω ακριβώς τη δήλωση αυτή αν μπορείς και θυμάσαι πότε γράφτηκε.
Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα, νομίζω η απόδοσή του θα εξαρτηθεί από το πως νιώθει. Σίγουρα η απόδοσή του εξαρτάται από αυτό και ίσως περισσότερο από τους άλλους οδηγούς. Πιστεύω τη 1η χρονιά θα τερματίσει πίσω από τον Μπάτον διότι θα είναι χρονιά προσαρμογής. Ωστόσο αν συνεχίσει και έχει καλή ψυχολογία τότε πιστεύω θα πάει αρκετά καλά στην επόμενή του χρονιά με την ομάδα.
Συμφωνώ κι εγώ πως ο Μπάρι είναι πρώτα από όλα οδηγός ψυχολογίας. Ίσως του κάνει καλό η μετακίνηση στη BAR. Γενικώς τον θεωρώ κατώτερο οδηγό του ΝτΚ, αλλά καλύτερο του Ζακ.
ΥΓ. Δυο μικρές επισημάνσεις. Η καταπληκτική του επίδοση στη βρεγμένη Γαλλία με τη Στιούαρτ ήταν το 'εισιτήριό' του στη Φεράρι. Επίσης, υπήρξε από λίγες έως αρκετές φορές ταχύτερος του ΜΣ (τόσο σε δοκιμαστικά όσο και σε αγώνες) όσο έκατσε στη Φεράρι.
-
mig υπηρξε καποιες στιγμες ταχυτερος αλλα αν προσεξεις γραφω πως ποτε δεν ηταν ουσιαστικα ταχυτερος...ΣΤΟ Nurburgring to 99 ειχε αλλαξει πολλες φορες η 1η θεση(Ralf,HHF,GF,DC,MH) κ το σκασμενο λαστιχο ηταν οντως του Ralf..O DC ειναι κ για μενα κλασεις ανωτερος του Barri...Μ___S την δηλωση την διαβασα σε ενα τευχος του F1 RACING...ΕΙΠΕ ακριβως ...
-
Συμπαθέστατος χαρακτήρας αλλά απλά πολύ καλός οδηγός χωρίς αυτό το κάτι ιδιαίτερο . Δεν νομίζω να κάνει κάτι παραπάνω από τον μπάτον και τα περισσότερα θα εξαρτηθούν από την απόδοση της BAR .
Νομίζω ότι είναι λάθος να χαρακτηρίζεται αδικημένος . Στο κάτω κάτω αυτός επέλεξε να μένει στην καλύτερη ομάδα με αντάλλαγμα την φήμη του 'αιώνιου' δεύτερου. -
Επίσης, υπήρξε από λίγες έως αρκετές φορές ταχύτερος του ΜΣ (τόσο σε δοκιμαστικά όσο και σε αγώνες) όσο έκατσε στη Φεράρι.[/quote]
οπως και την κυριακη.ξερει κανεις γιατι τον βαλανε μεσα για τριτο πιτ???
μηπως για να τερματισει το παληκαρι το αλλο στην φοβερη 10η θεση??
παντως κι εγω συμφωνω πως ο μπαρι δεν ειναι για πρωταθλημα.
νομιζω οτι δεν αντεχει καθολου πιεση.
Rubens Barrichello:Τελειωμενος η ωρα για αναγεννηση??