-
Ερωτηθείς για το αν φοβάται ότι θα χάσει την μάχη του τίτλου, ο Ισπανός οδηγός όχι μόνο ήταν κατηγορηματικός αλλά φρόντισε να στείλει και τα κατάλληλα μηνύματα στους σωστούς αποδέκτες.
'Κανένας φόβος. Ας μην ξεχνάμε ότι πέντε GP πριν το τέλος του πρωταθλήματος έχω 24 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο στην βαθμολογία. Δίπλα μου άλλωστε έχω έναν ικανότατο και έντιμο teammate -τον G.Fisichella- o οποίος είναι έτοιμος να βάλει στην άκρη τις φιλοδοξίες του προς όφελος της ομάδας' τόνισε ο οδηγός της Renault F1.
Δεν παρέλειψε επίσης να επισημάνει ότι αν κερδίσει κάποιους αγώνες θα είναι σπουδαίο κατόρθωμα καθώς δεν οδηγεί το ισχυρότερο μονοθέσιο, ενώ αν ο K.Raikkonen κερδίσει δεν θα έχει κάνει παρά το προφανές με ένα αυτοκίνητο σαν την McLaren MP4-20.''
ΤΑΔΕ ΕΦΗ Ο ΑΛΟΝΣΟ...
Σε συνδυασμό με κάποιες΄τρισάθλιες δηλώσεις του Μπριατόρε (στο περίπου, συγγχωρέστε με, 'φέρτε μου εμένα οδηγό να τον κάνω πρωταθλητή)
πραγματικά δείχνει το ποιόν του συνδυασμού ΑΛόνσο Μπριατόρε.
Δε λέω, 'ταύρος' ο Αλόνσο, αλλά εγώ προσωπικά στοιχηματίζω στον Ραικόνεν καθώς και στον Κοβαλάινεν που θα έλθει του χρόνου -
Ερωτηθείς για το αν φοβάται ότι θα χάσει την μάχη του τίτλου, ο Ισπανός οδηγός όχι μόνο ήταν κατηγορηματικός αλλά φρόντισε να στείλει και τα κατάλληλα μηνύματα στους σωστούς αποδέκτες.
'Κανένας φόβος. Ας μην ξεχνάμε ότι πέντε GP πριν το τέλος του πρωταθλήματος έχω 24 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο στην βαθμολογία. Δίπλα μου άλλωστε έχω έναν ικανότατο και έντιμο teammate -τον G.Fisichella- o οποίος είναι έτοιμος να βάλει στην άκρη τις φιλοδοξίες του προς όφελος της ομάδας' τόνισε ο οδηγός της Renault F1.
Δεν παρέλειψε επίσης να επισημάνει ότι αν κερδίσει κάποιους αγώνες θα είναι σπουδαίο κατόρθωμα καθώς δεν οδηγεί το ισχυρότερο μονοθέσιο, ενώ αν ο K.Raikkonen κερδίσει δεν θα έχει κάνει παρά το προφανές με ένα αυτοκίνητο σαν την McLaren MP4-20.''
ΤΑΔΕ ΕΦΗ Ο ΑΛΟΝΣΟ...
Σε συνδυασμό με κάποιες΄τρισάθλιες δηλώσεις του Μπριατόρε (στο περίπου, συγγχωρέστε με, 'φέρτε μου εμένα οδηγό να τον κάνω πρωταθλητή)
Δε λέω, 'ταύρος' ο Αλόνσο, αλλά εγώ προσωπικά στοιχηματίζω στον Ραικόνεν καθώς και στον Κοβαλάινεν που θα έλθει του χρόνου -
ΤΑΔΕ ΕΦΗ Ο ΑΛΟΝΣΟ...
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Δίπλα μου άλλωστε έχω έναν ικανότατο και έντιμο teammate -τον G.Fisichella- o οποίος είναι έτοιμος να βάλει στην άκρη τις φιλοδοξίες του προς όφελος της ομάδας' τόνισε ο οδηγός της Renault F1.Ενα θύμα δηλαδη... Που βαζει στην ακρη τις φιλοδοξίες του για να βγει πρωταθλητης ο Αλονσο... Μας κοροιδευουν μες την μουρη μας..
-
πειτε μου λιγο ποιο ακριβως ειναι το ποιον του συνδυασμου αλονσο μπριατορε γιατι δεν καταλαβα...
-
Εγω δεν καταλαβα τι προβλημα εχετε με αυτες τις δηλωσεις.
-
Mια χαρά είναι ο μπριατορε.
Μάστορας
Και οδηγούς σφυρηλατεί
και 'κλίμα' κάνει
Μεγάλος παίχτης
Γιασάν του μάγκα
Όχι σαν κάτι κρυόκωλους χλιμίντζουρες..... -
Καταρχήν καλό θα ήταν να δούμε τη δήλωση στα Αγγλικά και όχι μεταφρασμένη. Υπάρχει link?
Κατα 2ον θεωρώ λογικές τις δηλώσεις αφού από τη στιγμή που ο Φισικέλα δε έχει ελπίδες για τίτλο τότε πρέπει να βοηθήσει τον Αλόνσο. Μη ξεχνάτε ότι και ο Μοντόγια είπε ότι θα βοηθήσει το Κίμι όταν θα είναι και μαθηματικά εκτός διεκδήκησης τίτλου. Μήπως το δούμε σήμερα στη Μόνζα αυτό?....
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Κατα 2ον θεωρώ λογικές τις δηλώσεις αφού από τη στιγμή που ο Φισικέλα δε έχει ελπίδες για τίτλο τότε πρέπει να βοηθήσει τον Αλόνσο.
Ελπίδες δεν έχει τώρα. 6 GP πίσω είχε (από αριθμητικής απόψεως) όλες τις ευκαιρείες να διεκδικήσει τα πάντα. 'Ομως από τότε άρχισαν οι 'βοήθειες'..
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Κατα 2ον θεωρώ λογικές τις δηλώσεις αφού από τη στιγμή που ο Φισικέλα δε έχει ελπίδες για τίτλο τότε πρέπει να βοηθήσει τον Αλόνσο.
Ελπίδες δεν έχει τώρα. 6 GP πίσω είχε (από αριθμητικής απόψεως) όλες τις ευκαιρείες να διεκδικήσει τα πάντα. 'Ομως από τότε άρχισαν οι 'βοήθειες'..
εγώ κρίνω τις δηλώσεις του οδηγού και εσύ τις κινήσεις της ομάδας 6 αγώνες πριν. Δε βλέπω κάτι σχετικό.
-
Απο οτι εχω καταλαβει τωρα τα φορτωνεται στον Briatore.Ο Fisi μονος του ειπε πως αν χρειαστει βοηθεια ο Αλονσο θα την εχει.Για ποιο θυμα μιλας τωρα...Αλλα βεβαια μονο για την Renault λες για την McLaren και τον Montoya ουτε κουβεντα....
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Απο οτι εχω καταλαβει τωρα τα φορτωνεται στον Briatore.Ο Fisi μονος του ειπε πως αν χρειαστει βοηθεια ο Αλονσο θα την εχει.Για ποιο θυμα μιλας τωρα...Αλλα βεβαια μονο για την Renault λες για την McLaren και τον Montoya ουτε κουβεντα....εγώ πιστεύω ότι και οι 2 δεύτεροι οδηγοί της κάθε ομάδας έχουν εντολές να βοηθήσουν τους Ραικονεν, Αλόνσο αν η κατάσταση το απαιτήσει. Δεν είναι παράλογο αυτό.
-
Απο οτι εχω καταλαβει τωρα τα φορτωνεται στον Briatore.Ο Fisi μονος του ειπε πως αν χρειαστει βοηθεια ο Αλονσο θα την εχει.Για ποιο θυμα μιλας τωρα...Αλλα βεβαια μονο για την Renault λες για την McLaren και τον Montoya ουτε κουβεντα....
εγώ πιστεύω ότι και οι 2 δεύτεροι οδηγοί της κάθε ομάδας έχουν εντολές να βοηθήσουν τους Ραικονεν, Αλόνσο αν η κατάσταση το απαιτήσει. Δεν είναι παράλογο αυτό.
Κι εγώ έτσι πιστεύω. Επίσης ούτε εγώ το βρίσκω παράλογο στην προχωρημένη φάση που βρίσκεται πλέον το τσαμπ.
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Αλλα βεβαια μονο για την Renault λες για την McLaren και τον Montoya ουτε κουβεντα....Για θυμησέ μου μια βοήθεια του Μοntοya.. Και δεν λέω για την Renault μόνο, το ίδιο ισχύει και για Ferrari και αν σήμερα χρειαζόταν μπορει και η Mc να έκανε το ίδιο. Αλλά δεν νομίζω ότι η βοήθεια του Fisi ξεκίνησε τώρα που ο Αλονσο είναι πρώτος, αλλά όταν ακόμα θεωριτικά είχαν τις ίδιες ελπίδες. Αυτό είπα. Και επίσης δεν νομίζω ότι οι φιλοδοξίες και πρωτοβουλίες των οδηγών (ειδικά των δευτερων) μπορούν να αποκοπούν απο την φιλοδοξία της ομάδας... Γιατί αναγκαστηκά υπακούουν στην στρατηγική αυτή.
-
Για θυμησε μου εσυ μια περιπτωση με τον Fisi οπου βοηθησε τον Alonso οταν ειχαν τις ιδιες φιλοδοξιες γιατι εγω δεν θυμαμαι καμια.
Δηλαδη για να καταλαβω ο Fisi και ο Montoya ειπαν οτι θα βοηθησουν τους team mate τους επειδη τους το ζητησε η ομαδα τους? -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αλλα βεβαια μονο για την Renault λες για την McLaren και τον Montoya ουτε κουβεντα....
Για θυμησέ μου μια βοήθεια του Μοntοya.. Και δεν λέω για την Renault μόνο, το ίδιο ισχύει και για Ferrari και αν σήμερα χρειαζόταν μπορει και η Mc να έκανε το ίδιο. Αλλά δεν νομίζω ότι η βοήθεια του Fisi ξεκίνησε τώρα που ο Αλονσο είναι πρώτος, αλλά όταν ακόμα θεωριτικά είχαν τις ίδιες ελπίδες. Αυτό είπα. Και επίσης δεν νομίζω ότι οι φιλοδοξίες και πρωτοβουλίες των οδηγών (ειδικά των δευτερων) μπορούν να αποκοπούν απο την φιλοδοξία της ομάδας... Γιατί αναγκαστηκά υπακούουν στην στρατηγική αυτή.
Διόρθωσε την υπογραφή σου! Δεν είναι 'Kimi's rules' αλλά 'Kimi rules' ή καλύτερα αν θες βάλες 'Michael Schumacher reigns supreme'
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Δηλαδη για να καταλαβω ο Fisi και ο Montoya ειπαν οτι θα βοηθησουν τους team mate τους επειδη τους το ζητησε η ομαδα τους?δε χρειάζεται να το δηλώσουν. Είναι το αυτονόητο, ωστόσο ο Μοντόγια δήλωσε μετά τον αγώνα ότι σκοπός του ήταν να βοηθήσει το Κίμι σήμερα.
-
Διόρθωσε την υπογραφή σου! Δεν είναι 'Kimi's rules' αλλά 'Kimi rules' ή καλύτερα αν θες βάλες 'Michael Schumacher reigns supreme'Θελεις να σου δωσω τον κωδικο μου να βάλεις οτι θέλεις εσυ?
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Δηλαδη για να καταλαβω ο Fisi και ο Montoya ειπαν οτι θα βοηθησουν τους team mate τους επειδη τους το ζητησε η ομαδα τους?
Αν οχι μόνο γιαυτο, τοτε ΚΑΙ γιαυτο, γιατι ορθως ειναι αυτονοητο. Δεν καταλαβαινω τι απο αυτα που ειπα βρισκεις παραλογο?
-
Δεν βρισκω τπτ παραλογο απλα πες μου εσυ σε ποιον αγωνα ο Φισι βοηθησε τον Αλονσο οταν ειχαν τις ιδιες ελπιδες.
με τις πλάτες του Μπριατόρε...