-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Clio 1,4 με 100 ίππους ή Punto 1,4 με 95. Άλλες χάρες το ένα από το άλλο, αλλά συνολικά πολύ καλά αυτοκίνητα και τα δύο. Γνώμη μου: μακριά από Polo.-Συμφωνω απολυτα, κλιο κ παλι κλιο! Ου μπλεξεις με πολο! Σου μιλαω σαν κατοχος της πρωτης γενιας 16V. Επισης φιλος με το επομενο εχει εξισου πολλα προβληματα. Για το τελευταιο δεν γνωριζω πολλα αλλα κ τα μισα προβληματα να εχει απο τους προκατοχους του, παλι δεν αξιζει..
-
με κάλυψες.
-
Kαι επιπλέον, εφόσον ο φίλος σου θέλει να την βγάζει κάπως οικονομικά (εξ' ου και η προτίμηση σε 1400 αντί για 1600) μάλλον θα πρέπει να μείνει μακριά από σέρβις της VW. Εκτός αν του αρέσει να του πιάνουν τον πισινούλη...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Αν δεν απατωμαι με τα ιδια λεφτα παιρνει και μεταχειρισμένο (5 ετών) golf 1.6, θα τον ενδιέφερε κάτι τέτοιο;
χααχαχαχαα...καλα βρες εσυ με 9Κ να το πάρω κ εγω...ρε πατε καλα?
Αγγελίες αυτούσιες από το autotriti.gr
VW GOLF 5D, 99, 1600κυβ., ΙΧΕ, 8.950
-
Προτεινω με 1000 clio για να εχει δυναμη και στριψιμο! Αν ειναι να παει σε vag μηπως να δει σε ibiza; απο θεμα αξιοπιστιας μηπως σε starlet, micra; Παντως clio με 1000!
-
Το 98-99 Polo από όσο ξέρω δεν έχει παρουσιάσει προβλήματα σοβαρά. Αλλά το τελευταίο μοντέλο που λες δηλ το 2003 έχει μανία με τους πολλαπλασιαστες. Από κανα δυο άκουσα και παράπονα για μικρή κατανάλωση λαδιού (τα παιδιά δεν τα σπάνε τα οδηγάνε κανονικά). Επίσης να ξέρεις ότι από συντήρηση είναι ακριβά. Δεν εννοώ το σέρβις (που δεν είναι ανάγκη αφού δεν είσαι στην εγγύηση να το κάνεις στην αντιπροσωπεία) τόσο όσο τα ανατλλακτικά τους. Από ποιότητα πάντως είναι πολύ καλά, άνετα το μοτέρ που αναφέρεις είναι καλό στην κατηγορία του. Με τα λεφτά που γράφεις χωρίς να ξέρω αν βρίσκεις με 9000 Yaris 1300αρι θα προτιμούσα το Yaris και ας μην είχε το κράτημα του Polo. Αξιοπιστία έχει πολύ καλή με μειονέκτημα και αυτό στο κόστος συντήρησης. Το Punto είναι και αυτό καλό αλλά πιθανόν να έχεις μικροπροβληματάκια με τα ηλεκτρικά. Το μοτέρ τραβάει καλά. Κράτημα έχει καλό και φθηνά ανταλλακτικά. Μέσα ταπλαστικά επηδεί είναι σκληρά μπορεί να αρχίσουν να τρίζουν αν σε ενοχλούν τέτοιου είδους θόρυβοι.
-
Το έχει δει από μέσα ο φίλος σου που είναι σαν κοτέτσι;
Η προηγούμενη γενιά ήταν πιο όμορφη για μένα.
Πάντως είναι σχετικά σβέλτο. τα (μικρό)προβλήματα δε λείπουν πάντως. Άσε που συνήθως οι κάτοχοι του συγκεκριμένου αυτοκινήτου (όχι των παλαιότερων polo, μόνο του συγκεκριμένου) δε μου εμπνέουν εμπιστοσύνη σαν άτομα που προσέχουν το αυτοκίνητό τους. Χωρις παρεξήγηση. τα σέρβις είναι ΠΟΛΥ ακριβά.
Εγώ προσωπικά θα έπαιρνα κάτι άλλο ακόμα και πιο αργό. Επίσης για κάποιο λόγο θα προτιμούσα το fabia με το συγκεκριμένο κινητήρα. Μου φαίνεται πιο πρακτικό, πιο όμορφο και πιο έξυπνη σαν πρόταση γενικότερα, ενώ -παραδόξως τα πλαστικά του μου φαίνονται καλύτερης ποιότητας -
ti εννοεις οτι μεσα ειναι σαν κοτετσι;;;
αν εξεραισουμε τα ακριβα σερβις και ανταλακτικα του πολο καθως και την εμφανιση του(που σε καποιους δεν αρεσει) κατα ταλλα ειναι ενταξει σαν αμαξι για πολη και ταξιδακια;
-
τ'ανταλλακτικά δεν είναι ακριβά, αφού τα βρίσκεις και σε... περίπτερα (ή μήπως θα βάλεις 'εργοστασιακά'; )
για το σέρβις υπάρχουν πάρα πολλά ανεξάρτητα έτσι κι αλλιώς
απλώς υπάρχουν πολύ καλύτερα αυτοκίνητα από το Polo
-
re paidia το καταλαβαινω οτι υπαρχουν καλυτερα αυτοκινητα για το πολο αλλα εμενα μενδιαφερει συγκεκριμενα για το πολο να μου πειτε.
απαντηστε στην πιο πανω ερωτηση μου οποιος ξερει παρακαλω -
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Με τα λεφτά που γράφεις χωρίς να ξέρω αν βρίσκεις με 9000 Yaris 1300αρι θα προτιμούσα το Yaris και ας μην είχε το κράτημα του Polo.Αχεμ... τι να μην είχε???
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Με τα λεφτά που γράφεις χωρίς να ξέρω αν βρίσκεις με 9000 Yaris 1300αρι θα προτιμούσα το Yaris και ας μην είχε το κράτημα του Polo.
Αχεμ... τι να μην είχε???
Ρε κακέ...!
Γιατί μου έκλεψες την ατάκα;
-
παιδια ο φιλος μου που σκεφτοταν ανγορασει το καινουργιο πολο 1,4 16βαλβιδο με τα 100αλογα θα το αγορασει τελικα.
θελει να μαθει περιπου ποσο κοστιζουν τα σερβις του πριν προβει σε αγορα (μαλλον τη δευτερα)
ευχαριστω πολυ -
Ο χρήστης Hamurabi έγραψε:
παιδια ο φιλος μου που σκεφτοταν ανγορασει το καινουργιο πολο 1,4 16βαλβιδο με τα 100αλογα θα το αγορασει τελικα.
θελει να μαθει περιπου ποσο κοστιζουν τα σερβις του πριν προβει σε αγορα (μαλλον τη δευτερα)
ευχαριστω πολυοι τιμες ειναι περιπου 60-100% παραπανω απο τα Ιμπιζα & Φαμπια, στα οποια ηδη δεν ειναι και απο τις χαμηλοτερες.
στο ιμπιζα:
καθε 7500, λαδια φιλτρα 50-70ε
καθε 15000, περιπου 150-180ε -
seυχαριστω πολυ.
αν μπορουσε να μου πει και καποιος που ειναι κατοχος του συγκεκριμενου μοντελου ΑΚΡΙΒΩΣ ποσο πληρωνει στα σερβις θα ειμουν πολυ ικανοποιημενος -
Μετά απο τρεις σελίδες πάντως κατάλαβα πως ο,τι ετυμηγορία και να εβγαζε το forum ο φίλος σου το Polo θα παιρνε!
Τι το ψαχνεις λοιπόν;όταν το γουσταρεις κάτι κα ιτο λεει η καρδια το παίρνεις και ησυχάζεις . Στο κάτω κάτω το χει τόσος κόσμος, δεν μπορει να ειναι μάπα (βεβαια αυτό δεν ιεναι και απόλυτο κριτήριο). μια χαρά αμαξι είναι. Βέβαια το 75αρι που είχα οδηγήσει ήταν λίγο μαλακό, δεν ξέρω τι διαφορες εχουν (αν) οι αναρτησεις τους όμως
Τέλος για τα πρώτα λάδια μιας φίλης μου της αρπάξανε 150 ευρα
Δεν ξέρω αν έγινε επειδη την είδαν γυναίκα (ασχετη γαρ) ή ειναι ταριφα στη VW -
ευχαριστω πολυπαιδια αγοραζω μεθαυριο το POLO 1.4 16v 100hp μοντελο 2002.
μπορειτε να μου πειτε ποσο κοστιζει περιπου το σερβις του;
ευχαριστω πολυO φίλος το αγοράζει ή εσύ...;
Αλήθεια γιατί δεν χτυπάς ένα Ιμπιζάκι ή ένα Φάμπια 100άρι, ίδια αυτοκίνητα-μοτέρ, λιγότερα χρήματα, φτηνότερο σέρβις.
-
Το Polo φτιάχνεται στην Ισπανία; (martoreli). Εάν φτιάχνεται εκεί και το Ibiza τότε η διαφορά της τιμής το κάνει πιο ελκυστικό. Ξέρει κανείς περισσότερα;
-
ειναι αρκετα βαρυ το σημα της VW για να παω σε σεατ...
η VW εχει ποιοτητα... -
ειναι αρκετα βαρυ το σημα της VW για να παω σε σεατ...
η VW εχει ποιοτητα...Πρόσεξε με το πολύ βάρος μην σου πέσει πουθενά και δεν μπορείς να το σηκώσεις
Polo 16v 100hp