-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
To βασικό που παρέχει το Ελληνικό κράτος είναι ασφάλιση.
Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο όλοι σχεδόν οι Έλληνες είναι ασφαλισμένοι.Όταν αναφερόμαστε σε ΑΕΠ εννοούμε πάντα κατά κεφαλήν ΑΕΠ.
Έχεις δίκιο πάντως να μιλάς για σύγκριση σε επίπεδο εισοδήματος νοικοκυριών, είναι το πιο αντιπροσωπευτικό μέγεθος.συγνωμη φιλε μου αλλα η ασφαλιση υγειας ειναι σε μεσο ορο για τα κλαματα. Το ειδα πολυ καλα τα τελευταια 4 χρονια που ειχαν δυο γονεις στα Ελληνικα νοσοκομεια. Και πιστεψε με ειχαν και παραειχαν καλυψη και απο την καλη κιολας. Αλλα και η εξηπηρετηση ηταν χαλια. Οι γιατροι μας κοιταγανε σαν να ειμαστε κουνουπια. Δεν υπηρεχε νυχτερινη αδελφη. Οποτε η 'δωρεαν' ασφαλιση μου στοιχιζε 150 ευρω την ημερα. Και εχασα το μετρημα ποσα φακελακια εδωσα στον λεχριτη τον διευθυντη της (κρατικης)κλινικης (με 300 ευρω το καθενα). Και επεφεραν τριχες κατσαρες.
Αν ειναι ετσι η ασφαλιση σε ολους τοτε συγνωμη δεν θα παρω.
Ασε μην αρχισω γιατι το τι ειδα εκει μεσα για τα 'περηφανα' γηρατεια μου ανεστρεψαν το στομαχι. Γεροντια που ολη τους ζωη πληρωναν 'δωρεαν' ασφαλιση και τα χρεπια που δηθεν γιναν ανθρωποι οταν τελειωσαν την Ιατρικη.
Και θελεις να παμε στην καθαριοτητα των χωρων. Ποσο καθαρα ηταν η αιμοληψια. Τα κερατα μου ειδα εκει μεσα. Και μην μου πεις οτι δεν ξερω γιατι η γυναικα μου και στο ιατρικο επαγγελμα ειναι και στο νομικο και δε πιστευε στα ματια της. Δωσαμε αιμα και ο γιατρος στο ενα χερι εβαζε την βελονα και το αλλο το τασακι με το τσιγαρο.
Ασε για να μην γραφω σελιδες γα την διασημη 'δωρεαν' ασφαλιση.
Νικος
-
Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο όλοι σχεδόν οι Έλληνες είναι ασφαλισμένοι.Όταν αναφερόμαστε σε ΑΕΠ εννοούμε πάντα κατά κεφαλήν ΑΕΠ.
Έχεις δίκιο πάντως να μιλάς για σύγκριση σε επίπεδο εισοδήματος νοικοκυριών, είναι το πιο αντιπροσωπευτικό μέγεθος.συγνωμη φιλε μου αλλα η ασφαλιση υγειας ειναι σε μεσο ορο για τα κλαματα. Το ειδα πολυ καλα τα τελευταια 4 χρονια που ειχαν δυο γονεις στα Ελληνικα νοσοκομεια. Και πιστεψε με ειχαν και παραειχαν καλυψη και απο την καλη κιολας. Αλλα και η εξηπηρετηση ηταν χαλια. Οι γιατροι μας κοιταγανε σαν να ειμαστε κουνουπια. Δεν υπηρεχε νυχτερινη αδελφη. Οποτε η 'δωρεαν' ασφαλιση μου στοιχιζε 150 ευρω την ημερα. Και εχασα το μετρημα ποσα φακελακια εδωσα στον λεχριτη τον διευθυντη της (κρατικης)κλινικης (με 300 ευρω το καθενα). Και επεφεραν τριχες κατσαρες.
Ασε μην αρχισω γιατι το τι ειδα εκει μεσα για τα 'περηφανα' γηρατεια μου ανεστρεψαν το στομαχι. Γεροντια που ολη τους ζωη πληρωναν 'δωρεαν' ασφαλιση και τα χρεπια που δηθεν γιναν ανθρωποι οταν τελειωσαν την Ιατρικη.
Και θελεις να παμε στην καθαριοτητα των χωρων. Ποσο καθαρα ηταν η αιμοληψια. Τα κερατα μου ειδα εκει μεσα. Και μην μου πεις οτι δεν ξερω γιατι η γυναικα μου και στο ιατρικο επαγγελμα ειναι και στο νομικο και δε πιστευε στα ματια της. Δωσαμε αιμα και ο γιατρος στο ενα χερι εβαζε την βελονα και το αλλο το τασακι με το τσιγαρο.
Νικος
-
Νικος
-
Ο χρήστης xaeemmee έγραψε:
Νικόλα περιμένω να μου πεις τι υπηρεσίες προσφέρει το ελληνικό κράτος στον φουκαρά τον Έλληνα;Εδώ στις εφορίες πας να τους σκάσεις τον παρά σου και σε υποχρεωνουν να περιμένεις ουρές χιλιομέτρων,βλέπεις ο υπάλληλος είναι..ένας,τι να κάνει κι αυτός ο κακομοίρης
Εχει πλακα αλλα πηγα στην εφορια τον Ιουνιο που ημουν κατω και ειχε μεγαλη ουρα. Και ολοι φωναζανε, κοβανε στην ουρα κτλ κτλ. Εγω περιμενα στην γραμμη αφησα και κανα δυο κυρα Κατινες μεσα και τελικα ξερεις τι εγινε; Οι υπαλληλοι δεν φταιγανε. Οι καταναλωτες δεν ειχαν κανει τα χαρτια σωστα. Η ηθελαν να κανουν κολπα και να μην πληρωσουν. Εγω πηγα μεσα με το συς κσι με το σας ο υπαλληλος ηταν ευγενεστατος. Μου διωρθωσε τα λαθη στο εντυπο. Του ειπα ευχαριστω και μου ειπε παρακαλω και εφυγα. Και φυσικα δεν διστασα καθολου να του πω ποσο καλα με εξηπηρετησαν και το ειπα και στον υποδιευθυντη και μου απηντησε οτι προσπαθουν για το καλυτερο. Οποτε εφυγα με το χαμογελο και το δικο μου και το δικο του.
Νικος
-
H κατάσταση στα νοσοκομεία είναι κακή αλλά βελτιώνεται. Το Αττικό νοσοκομείο αλλά και τα περισσότερα της περιφέρειας είναι καλά παραδείγματα (αν και τα τελευταία κυρίως πάσχουν από έλλειψη προσωπικού). Όσο για τη συμπεριφορά των γιατρών που συναντήσατε δεν θα κάνω σχόλιο.
Το τραγικό είναι ο λόγος που δεν γίνονται νέα νοσοκομεία, που δεν είναι το κόστος κατασκευής-εξοπλισμού, αλλά ο φόβος μιας νέας μαύρης τρύπας (οικονομικής) στα πρότυπα των υπόλοιπων νοσοκομείων. Οff-topic τέλος.Επί της ουσίας τώρα, έχω την εντύπωση πως οι τιμές που πουλούν οι Γερμανοί στις ΗΠΑ είναι χαμηλότερες από τις τιμές που πουλούν Γερμανία (τιμές εργοστασίου). Γιατί πιστεύετε ότι συμβαίνει αυτό?
-
Καλά να πάθουμε τέτοιοι απασφαλισμένοι κ δήθεν 'εξυπνάκηδες' που είμαστε.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Νικος
Εδώ δύο τινά συμβαίνουν...Ή λες εν γνώση σου ψέματα ή κρίνεις από ένα και μόνο περιστατικό και γενικεύεις.
Μπορώ να σου αναφέρω παραδείγματα από δικούς μου συγγενείς και φίλους που αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που υποστηρίζεις.
Επίσης επειδή έχω δύο συγγενείς γιατρούς που δουλεύουν σε δημόσια νοσοκομεία και σου λέω ότι αποκλείεται να μην υπάρχει νοσοκόμα σε νυχτερινή βάρδια.Το κακό εδώ είναι ότι κρατάνε τα δημόσια νοσοκομεία σε μέτριο επίπεδο για να κατευθύνουν τον κόσμο στα ιδιωτικά.
Για αυτό και πάσχουν από έλλειψη προσωπικού.
Αλλά ο Ελληνας φορολογούμενος έχει κοινωνική ασφάλιση που εσύ δε μπορείς να τη δεις ούτε στον ύπνο σου.Όσο για το αν είναι προτιμότερο να οδηγείς V8 με 90χμ/ώρα μάλλον έχεις δίκιο. Ανεβαίνει η αδρεναλίνη στα ύψη...
Αντε να μην ακουσω κανενα να λεει τιποτα για τα χαζομερικανακια.
Aυτό καλύτερα να μην το συζητήσουμε εδώ...
-
Ειναι φανερο οτι δεν εχεις ιδεα για την πραγματικοτητα στην Ελλαδα η στην Αμμερικη.
Νυχτερινη νοσοκομα ειχε το κολο ΝΙΜΙΤΣ. Το οτι κοιμοτανε και ειχε παρει αναποδες οταν ο πατερας μου την ανησυχυσε. Και μου εριξε ενα μπινελικι που τολμησα να μην εχω αποκλιστικη.
Και ο διευθυντης τα αρπαζε καλα καλα.
Μα καλα σοβαρα μιλας οτι το ελληνικο μπουρδελο (συγνωμη κρατος ) εχει κοινωνικη ασφαλιση που δεν δεν μπορω ουτε να την ονειρευτω;
Εδω τελειωνει η συζητηση για οπως ειπα δεν ξερεις τι σου γινεται.
Ναι τα χαζοαμερικανακια πληρωνουν 42 χιλαδες για το ΧC90 και οι εξυπνοι σαν και εσενα πληρωνουν 102 χιλαδες.
Αυτα.
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Νικος
Εδώ δύο τινά συμβαίνουν...Ή λες εν γνώση σου ψέματα ή κρίνεις από ένα και μόνο περιστατικό και γενικεύεις.
Μπορώ να σου αναφέρω παραδείγματα από δικούς μου συγγενείς και φίλους που αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που υποστηρίζεις.
Επίσης επειδή έχω δύο συγγενείς γιατρούς που δουλεύουν σε δημόσια νοσοκομεία και σου λέω ότι αποκλείεται να μην υπάρχει νοσοκόμα σε νυχτερινή βάρδια.Το κακό εδώ είναι ότι κρατάνε τα δημόσια νοσοκομεία σε μέτριο επίπεδο για να κατευθύνουν τον κόσμο στα ιδιωτικά.
Για αυτό και πάσχουν από έλλειψη προσωπικού.
Αλλά ο Ελληνας φορολογούμενος έχει κοινωνική ασφάλιση που εσύ δε μπορείς να τη δεις ούτε στον ύπνο σου.Όσο για το αν είναι προτιμότερο να οδηγείς V8 με 90χμ/ώρα μάλλον έχεις δίκιο. Ανεβαίνει η αδρεναλίνη στα ύψη...
Αντε να μην ακουσω κανενα να λεει τιποτα για τα χαζομερικανακια.
Aυτό καλύτερα να μην το συζητήσουμε εδώ...
-
Ναι τα χαζοαμερικανακια πληρωνουν 42 χιλαδες για το ΧC90 και οι εξυπνοι σαν και εσενα πληρωνουν 102 χιλαδες.
Αυτα.
Καλά αυτό δεν έχει να λέει και πολλά κατά την ταπεινή μου άποψη..
δηλαδή αν εγώ τώρα που μένω στην Ελλάδα μετακομίσω στις ΗΠΑ κ αγοράζω το XC90 42 χιλιάρικα θα γίνω έξυπνος; -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Αυτα.
Καλά αυτό δεν έχει να λέει και πολλά κατά την ταπεινή μου άποψη..
δηλαδή αν εγώ τώρα που μένω στην Ελλάδα μετακομίσω στις ΗΠΑ κ αγοράζω το XC90 42 χιλιάρικα θα γίνω έξυπνος;ok δεν λεει πολλα; Ρε παιδια τους χαζους κανετε τωρα;
Λεει παρα πολλα. Οτι σας πιανουνε κοροιδα με την φορολογια. Και οτι το ξερετε και το ανεχεστε. Το οτι το θεωρειτε αναγκαιο κακο. Τι αλλο να πω για να το καταλαβετε.
Τι δηλαδη επιμενετε οτι οταν παιρνετε το XC90 και το πληρωνετε 102 χιλαδες καλα κανετε και οι χαζοι οι Αμερικανοι το πληρωνουν 42 ειναι ακομα χαζοι;
Το ειπε ο Αγης παραπανω η νοοτροπια ειναι διαφορετικη. Εσεις τα πληρωνετε
Αλλο ενα θεμα που εχει χιλιοσυζητηθει...Τα αυτοκινητα ειναι φθηνα στην Αμερικη (ειδικα τωρα με το ισχυρο ευρώ) αφου και η αγορα ειναι μεγαλη και οι φοροι εξαιρετικα χαμηλοί. Επισης η βενζινη ειναι σχεδον τζαμπα.
Πρεπει να συμφερει να φερεις αυτοκινητο απο αμερικη. Εχω δει αρκετα γερμανικα/γιαπωνεζικα ακριβα αυτοκινητα που κυκλοφορουν στην Ελλαδα με κανονικες πινακιδες.
Σωστο επισης οτι πολλα αγαθα ειναι ποιο φθηνα εκει (κυριως βιομηχανικα) αλλα πραγματα οπως τα φρουτα και αλλα τροφιμα ειναι ποιο ακριβα.
Να σημειωσω οτι υπαρχει και διαφορετικη καταναλωτικη συνήδηση εκει και ο κοσμος δεν πιανετε ευκολα κοροιδο οπως σε αλλες χωρες (βλεπε 116 με 30000 ευρά ή Βολβο XC90 με 106000 έλεος).
-
Μια ερωτηση: Εαν εγω ερθω αυριο για διακοπες στην Αμερικη, και χρειαστει να μπω σε καποιο νοσοκομειο επειγοντως, μπορω να μαθω ποσο θα μου κοστιζει να με νοσηλευσουν πχ για μερα και να μου κανουν τις τυπικες εξετασεις αιματος?
-
Ειναι φανερο οτι δεν εχεις ιδεα για την πραγματικοτητα στην Ελλαδα η στην Αμμερικη.Νυχτερινη νοσοκομα ειχε το κολο ΝΙΜΙΤΣ. Το οτι κοιμοτανε και ειχε παρει αναποδες οταν ο πατερας μου την ανησυχυσε. Και μου εριξε ενα μπινελικι που τολμησα να μην εχω αποκλιστικη.
Και ο διευθυντης τα αρπαζε καλα καλα.
Μα καλα σοβαρα μιλας οτι το ελληνικο μπουρδελο (συγνωμη κρατος ) εχει κοινωνικη ασφαλιση που δεν δεν μπορω ουτε να την ονειρευτω;
Εδω τελειωνει η συζητηση για οπως ειπα δεν ξερεις τι σου γινεται.
Αυτα.
Καλό θα είναι να μη βρίζεις αλλά αφού βρίζεις σε πληροφορώ ότι μεγαλύτερο μπουρδέλο από αυτό που ζεις εσύ, δεν υπάρχει.
Κυριολεκτικά και μεταφορικά.Όπως υποστηρίζεις, δεν ξέρω την πραγματικότητα στην Ελλάδα.
Ευτυχώς που την ξέρεις εσύ...Πιάνεις ένα γεγονός και από αυτό βγάζεις συμπεράσματα για όλο το θέμα της δημόσιας ασφάλισης.
Πολύ υπεύθυνο αυτό. Αλλά καλά...
Πιθανόν να νομίζεις ότι ζεις στη γη της επαγγελίας. Νόμιζέ το δικαιωμά σου είναι. Και καλά ξυπνητούρια....(καλού κακού έχε και το νου σου μη σου έρθει κανένα τζάμπο στο κεφάλι...)Στο θέμα μας τώρα...σου επαναλαμβάνω ότι την κοινωνική ασφάλιση που έχει ο Ελληνας , εσύ δεν πρόκειται να τη δεις ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα.
-
Ο titsataki μπορεί να τη δει μια χαρά κι ακόμα καλύτερη, εφόσον όμως έχει καλή δουλειά, ασφάλιση και οικονομική επιφάνεια.
Ο Αμερικανός που κάνει δουλειές του ποδαριού ή μένει άνεργος, την έχει πολύ άσχημα. Μιλάμε για δεκάδες εκατομμύρια πολιτών. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο titsataki μπορεί να τη δει μια χαρά κι ακόμα καλύτερη, εφόσον όμως έχει καλή δουλειά, ασφάλιση και οικονομική επιφάνεια.
Ο Αμερικανός που κάνει δουλειές του ποδαριού ή μένει άνεργος, την έχει πολύ άσχημα. Μιλάμε για δεκάδες εκατομμύρια πολιτών.Συμφωνώ απόλυτα!Δεν τίθεται θέμα 'μπουρδέλου' ή όχι!Τα πράγματα είναι πολύ απλά:άκρατος/άγριος καπιταλισμός!Ή είσαι μέσα στο 'σύστημα' και περνάς καλά (ειδικά ως καταναλωτής) ή είσαι στην απ' έξω και υποφέρεις...
Οίκτος δεν υπάρχει!
Υπάρχει λόγος να μαλώνετε μ' αυτόν τον τρόπο;Υπάρχει και κάτι που λέγεται 'διαφορά απόψεων'...Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε πάντα.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Συμφωνώ απόλυτα!Δεν τίθεται θέμα 'μπουρδέλου' ή όχι!Τα πράγματα είναι πολύ απλά:άκρατος/άγριος καπιταλισμός!Ή είσαι μέσα στο 'σύστημα' και περνάς καλά (ειδικά ως καταναλωτής) ή είσαι στην απ' έξω και υποφέρεις...Οίκτος δεν υπάρχει!
Υπάρχει λόγος να μαλώνετε μ' αυτόν τον τρόπο;Υπάρχει και κάτι που λέγεται 'διαφορά απόψεων'...Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε πάντα.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!!
-
απο προσωπικη μου εμπειρια:
τελικα το κρατικο συστημα υγειας ειναι μπ....λο!
ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ!!!
Αλλα για τα χρηματα που πληρωνει ο Ελληνας ασφαλιζομενος... ειναι χαλια!!!για ποια δημοσια ασφαλιση μιλατε ρε παιδια?
εσεις οι υποστηρικτες του ΕΣΥ, ΙΚΑ συκα μηκα κλπ απαντηστε μου σε μερικες απλες ερωτησεις:-
Αν σημερα μου ερθει να παω να κανω καποιες ειδικες εξετασεις σε καποιο νοσοκομειο (σαν ασφαλισμενος του ΙΚΑ)... μετα απο ποσους μηνες/εβδομαδες θα μου κλεισουν ραντεβου?
-
Αν δωσω τα λεγομενα 'φακελακια' θα τυχω καλυτερης 'περιποιησης' κλπ?
-
Αν η απαντηση στο '2'' ειναι ΝΑΙ, πιστευετε οτι αυτο θα εχει αντικτυπο ενδεχομενως σε καποιους ασθενεις που δεν θα εχουν την ευχαιρεια να δωσουν το φακελακι???
-
Ποιος απο σας εχει χρησιμοποιησει τη κρατικη ασφαλιση για οδοντιατρικη περιθαλψη????
-
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
απο προσωπικη μου εμπειρια:τελικα το κρατικο συστημα υγειας ειναι μπ....λο!
ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ!!!
Αλλα για τα χρηματα που πληρωνει ο Ελληνας ασφαλιζομενος... ειναι χαλια!!!για ποια δημοσια ασφαλιση μιλατε ρε παιδια?
εσεις οι υποστηρικτες του ΕΣΥ, ΙΚΑ συκα μηκα κλπ απαντηστε μου σε μερικες απλες ερωτησεις:-
Αν σημερα μου ερθει να παω να κανω καποιες ειδικες εξετασεις σε καποιο νοσοκομειο (σαν ασφαλισμενος του ΙΚΑ)... μετα απο ποσους μηνες/εβδομαδες θα μου κλεισουν ραντεβου?
-
-
Αν η απαντηση στο '2'' ειναι ΝΑΙ, πιστευετε οτι αυτο θα εχει αντικτυπο ενδεχομενως σε καποιους ασθενεις που δεν θα εχουν την ευχαιρεια να δωσουν το φακελακι???
-
Ποιος απο σας εχει χρησιμοποιησει τη κρατικη ασφαλιση για οδοντιατρικη περιθαλψη????
- Σε κανα μηνα....
2.Ναι - Οχι.. Αυτοί που δεν εχουν δεν θα εξεταστουν σημερα αλλά όταν και αμα βρεθει κενο.
- Τρελος εισαι; Γιατί, να μείνω φαφούτης;;;;
Τα μονα που λυπαμαι ειναι τα 200ευρω κρατησεις που μου κανουν για το ΙΚΑ και τα λοιπα ταμεια.. Ας μου τα εδιναν στο χερι.
-
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
-
-
-
-
- Σε κανα μηνα....
2.Ναι - Οχι.. Αυτοί που δεν εχουν δεν θα εξεταστουν σημερα αλλά όταν και αμα βρεθει κενο.
- Τρελος εισαι; Γιατί, να μείνω φαφούτης;;;;
Τα μονα που λυπαμαι ειναι τα 200ευρω κρατησεις που μου κανουν για το ΙΚΑ και τα λοιπα ταμεια.. Ας μου τα εδιναν στο χερι.
-
ΕΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ
-
ΦΥΣΙΚΑ Επιβαλλεται!!!!!!!!
-
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι καποιοι θα 'ριχτουν' προκειμενου να τυχεις εσυ (μετα το φακελακι) παροχης καλυτερων υπηρεσιων
-
ΟΥΤΕ ΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝ ΦΑΦΟΥΤΗΣ!!!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: βεβαια παιδια, πρεπει να αναγνωρισουμε την προοδο που εχει γινει τα τελευται χρονια στην δημοσια υγεια! δεν ειναι τα πραγματα οπως πριν απο 30 χρονια... Αν και τωρα θα μου πειτε, τι εχει μεινει οπως πριν απο 30 χρονια λογικο δεν ηταν να βελτιωθει κι αυτος ο τομεας? (εστω και λιγο?)
-
-
- Ποιο ταμείο παρέχει οδοντιατρική περίθαλψη και δεν το έχω ανακαλύψει;
- Έχετε δει πόσο έχουν τα γυαλιά και τι σου δίνει το ταμείο;
Αλλά, από την άλλη, ξέρετε πόσα πληρώνουν για ασφάλεια οι συγγενείς μου στην αμερική; Και δεν καλύπτει τα φάρμακα; Ξέρετε πόσες χιλιάδες δολλάρια τον χρόνο πληρώνουν δημοτικά τέλη;
Και τέλος, αν προσθέσετε στις ελληνικές αποδοχές τις κρατήσεις για σύνταξη, τον φόρο κλπ, δηλαδή πάτε στα ΜΙΚΤΑ, τότε συγκρίνετε με τις αμερικάνικες. Μην ξεχνάτε τέλος ότι οι τιμές στις ΗΠΑ είναι όλες χωρίς ΦΠΑ, τέλη ή ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Στο θέμα μας τώρα...σου επαναλαμβάνω ότι την κοινωνική ασφάλιση που έχει ο Ελληνας , εσύ δεν πρόκειται να τη δεις ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα.
τι έχει ο έλληνας;;;
Περί Υγείας και ΗΠΑ [διάσπαση]