-
Zητώ συγγνώμη για τον στομφώδη τίτλο αλλά νιώθω εξοργισμένος.
Ο λόγος για την Autoglym, ναι τη φημισμένη εταιρεία καθαρισμού αυτοκινήτων.
Αφού κράτησαν το αυτοκίνητο μου, 4-5 ώρες, το έπλυναν, το γυάλισαν, κρέμες, ιστορίες και δε συμμαζεύεται, με έναν ομολογουμένως επαγγελματικό τρόπο, μου έδειξαν στο τέλος ένα σημείο κάτω από το πίσω παράθυρο, όπου είχε φύγει χρώμα...
Η εξήγηση ήταν η εξής:
Κάποια στιγμή κατά τη μεταφορά του αυτοκινήτου, πριν μου παραδοθεί, γρατσουνίστηκε, και στην αντιπροσωπεία το πέρασαν πρόχειρα με χρώμα, χωρίς να το περάσουν βερνίκι. Οπότε όπως οι αγαπητοί κύριοι της Autoglym το πέρναγαν με το γυαλιστικό τους, το χρώμα έφυγε...Υποψιάστηκα για ένα λεπτό, ότι την είχαν κάνει αυτοί τη ζημιά, αλλά σκέφτηκα ότι είναι πιο πιθανό να ήταν γδαρμένο από πριν, είναι γνωστό ότι πολλά καινούργια αυτοκίνητα, είναι χτυπημένα πριν παραδοθούν στους αγοραστές τους, και επισκευασμένα από την αντιπροσωπεία...
Μέχρι που έτυχε να δει το σημείο αυτό, κάποιος πιο σχετικός από εμένα, και χωρίς να του πω τίποτα, με ρώτησε αν το είχα πάει κάπου για γυάλισμα..
Και τότε του είπα για την Autoglym.
Μην εμπιστεύεστε καμία εταιρεία, όσο ηχηρό όνομα και αν έχει.
Φροντίστε μόνοι σας το αυτοκίνητο σας.
-
Αφού κράτησαν το αυτοκίνητο μου, 4-5 ώρες, το έπλυναν, το γυάλισαν, κρέμες, ιστορίες και δε συμμαζεύεται, με έναν ομολογουμένως επαγγελματικό τρόπο, μου έδειξαν στο τέλος ένα σημείο κάτω από το πίσω παράθυρο, όπου είχε φύγει χρώμα...
Η εξήγηση ήταν η εξής:
Κάποια στιγμή κατά τη μεταφορά του αυτοκινήτου, πριν μου παραδοθεί, γρατσουνίστηκε, και στην αντιπροσωπεία το πέρασαν πρόχειρα με χρώμα, χωρίς να το περάσουν βερνίκι. Οπότε όπως οι αγαπητοί κύριοι της Autoglym το πέρναγαν με το γυαλιστικό τους, το χρώμα έφυγε...Υποψιάστηκα για ένα λεπτό, ότι την είχαν κάνει αυτοί τη ζημιά, αλλά σκέφτηκα ότι είναι πιο πιθανό να ήταν γδαρμένο από πριν, είναι γνωστό ότι πολλά καινούργια αυτοκίνητα, είναι χτυπημένα πριν παραδοθούν στους αγοραστές τους, και επισκευασμένα από την αντιπροσωπεία...
Μέχρι που έτυχε να δει το σημείο αυτό, κάποιος πιο σχετικός από εμένα, και χωρίς να του πω τίποτα, με ρώτησε αν το είχα πάει κάπου για γυάλισμα..
-
Η εξήγηση ήταν η εξής:
-
Ακόμα κι έτσι να ήταν, δηλαδή ακόμα κι αν το είχαν ξαναβάψει, δεν δικαιολογείται να φύγει το χρώμα με το γυάλισμα. Το χρώμα στεροποιείται ακόμα κι αν δεν μπει σε φούρνο μετά από μερικές μέρες, ειδικά αν έχει ήλιο. Κάποια στραβοδουλειά έκαναν και έγδαραν το χρώμα.
Δηλαδή, για να καταλάβω, οι τύποι ισχυρίζονται ότι τα μηχανήματά τους ασκούν τόση πίεση στην επιφάνεια του αυτοκινήτου που μπορούν να βγάλουν το υπάρχον χρώμα μαζί με την επίστρωση γυαλιστικού βερνικιού; Περίεργα πράγματα. -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Zητώ συγγνώμη για τον στομφώδη τίτλο αλλά νιώθω εξοργισμένος.Ο λόγος για την Autoglym, ναι τη φημισμένη εταιρεία καθαρισμού αυτοκινήτων.
Η εξήγηση ήταν η εξής:
Tώρα μάλιστα 'pai mei', με πρόκοψες!
Εχω κλείσει κι εγώ ραντεβού για τις 16 του μήνα, για κέρωμα και καθαρισμό εσωτερικών πλαστικών και σαλονιού.
Μήπως ήταν απλώς και μόνο μια ατζαμοσύνη;;
-
Traveller ξανασκέψου το!
Ειλικρινά, δεν επρόκειτο ούτε μία στο δισεκατομμύριο να το έκανα θέμα, αν δεν υπήρχε κάποιος λάκος στη φάβα.
Το πήγα σε ανεξάρτητο βαφέα, ο οποίος μου είπε ότι η ζημιά έγινε από το ειδικό μηχάνημα, της Autoglym, αυτό στο οποίο προσαρμόζεται μία βούρτσα για το γυάλισμα.
Προφανώς πρόκειται για ατζαμοσύνη,την οποία, εγώ σας λέω τη συγχωρώ, δεν συγχωρώ όμως το ψέμα και την απάτη.
Πές μου ότι έκανες λάθος mr Autoglym, πλήρωσέ μου τη ζημιά, και αν και δεν θα στο ξαναφέρω, δεν υπάρχει περίπτωση να σε δυσφυμήσω.
Θα συμβουλευτώ και άλλον βαφέα, (αυτός που το είδε μου είπε ότι 100% έγινε από την Autoglym, και δεν είχε και κανένα συμφέρον...), να σιγουρευτώ περισσότερο, και θα πάω να τους ζητήσω αποζημίωση...
-
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΠΩ...
-
Η ΖΗΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΟΙΦΑΔΟΡΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΣΚΑΦΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΑΘΩΣ ΓΥΡΝΑ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΚΑΙ ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Η ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ
-
ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ AUTOGLYM ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΕΠΕΙΤΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ MEGUAIRS ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΧΕΛΩΝΙΤΣΑ ΚΛΠ ΚΛΠ
ΚΡΙΜΑ PAI MEI ΠΟΥ ΕΠΑΘΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΜΙΑ..ΑΝ ΘΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΒΟΗΘΑΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΗ ΤΖΑΜΑΡΙΑ
-
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΠΩ...
2. ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ AUTOGLYM ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΕΠΕΙΤΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ MEGUAIRS ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΧΕΛΩΝΙΤΣΑ ΚΛΠ ΚΛΠΞέχασες την θεωρούμενη ως κορυφαία αλλά και πανάκριβη 3M.
-
Ο χρήστης bit έγραψε:
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΠΩ...
2. ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ AUTOGLYM ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΕΠΕΙΤΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ MEGUAIRS ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΧΕΛΩΝΙΤΣΑ ΚΛΠ ΚΛΠΞέχασες την θεωρούμενη ως κορυφαία αλλά και πανάκριβη 3M.
Δεν την ξεχασε αδικα, κι εγω την θεωρω κατωτερη.
Οσο για την ζημια, προφανως ειναι εφικτο να συμβει εφοσον τα μηχανηματα αυτα θελουν επιδέξια χέρια, και αν προσθεσετε οτι μπορει για ασχετους λογους να εχει προβλημα το χρωμα σε ενα σημειο, καταλαβαίνετε ότι η ζημια μπορεί να γίνει πολύ εύκολα.
Παντως ολοι αυτοι δουλευουν, ως επι το πλειστον, με αλλοδαπους απο το πρωην ανατολικο μπλοκ,κατι που ειναι μαλλον κακο. -
Φίλε Pai Mei, σε παρακαλώ να διορθώσεις τον τίτλο του άρθρου σου, διότι η λέξη 'απάτη' είναι δυσφημιστική και δεν μπορείς να αποκαλείς κάποιον 'απατεώνα' χωρίς να κινδυνεύεις να καταλήξεις στα δικαστήρια -έχεις δεν έχεις δίκιο (το οποίο δεν αποδεικνύεται 100% από τα λεγόμενά σου)
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Φίλε Pai Mei, σε παρακαλώ να διορθώσεις τον τίτλο του άρθρου σου, διότι η λέξη 'απάτη' είναι δυσφημιστική και δεν μπορείς να αποκαλείς κάποιον 'απατεώνα' χωρίς να κινδυνεύεις να καταλήξεις στα δικαστήρια -έχεις δεν έχεις δίκιο (το οποίο δεν αποδεικνύεται 100% από τα λεγόμενά σου)(Moderator nass)
Σε ευχαριστώ Nass για την προτροπή.
Διορθώθηκε ήδη. -
Από τη στιγμή που υπάρχει κίνδυνος (σύμφωνα με τα λεγόμενα των υπευθύνων της εταιρείας) να φύγει χρώμα από βαμμένο αμάξι, οφείλουν να προειδοποιήσουν σχετικά τους πελάτες.
Αφού δεν το έπραξαν, υποχρεούνται να επιδιορθώσουν τη ζημιά. Γιατί όμως δεν το έπραξαν; Επειδή προφανώς κανείς δεν θα τους πήγαινε το αυτοκίνητό του αν είχε περάσει κάποτε από φαναρτζή. Δική τους λοιπόν η παράλειψη, δική τους και η ευθύνη αποκατάστασης της ζημιάς. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Από τη στιγμή που υπάρχει κίνδυνος (σύμφωνα με τα λεγόμενα των υπευθύνων της εταιρείας) να φύγει χρώμα από βαμμένο αμάξι, οφείλουν να προειδοποιήσουν σχετικά τους πελάτες.
Αφού δεν το έπραξαν, υποχρεούνται να επιδιορθώσουν τη ζημιά. Γιατί όμως δεν το έπραξαν; Επειδή προφανώς κανείς δεν θα τους πήγαινε το αυτοκίνητό του αν είχε περάσει κάποτε από φαναρτζή. Δική τους λοιπόν η παράλειψη, δική τους και η ευθύνη αποκατάστασης της ζημιάς.Ακριβώς Manosk.
Και είναι καταστροφικό για την υπόληψη του ονόματος μιας εταιρείας, να υπάρχει φημολογία τέτοιου είδους, ότι δηλ. αποκρύπτουν από τον πελάτη ζημιές, που έγιναν εξαιτίας τους στο αυτοκίνητό του.
Λάθη γίνονται, οπωσδήποτε οι μεγάλες εταιρείες οφείλουν να τα ελαχιστοποιούν, το θέμα είναι όταν γίνει το λάθος, να υπάρχει τίμια εξήγηση και αποζημίωση.Πριν πω περισσότερα, θα ζητήσω αποζημίωση από την εταιρεία.
Αν αναγνωρίσουν το λάθος τους, θα το μάθετε πρώτοι.
Όπως και αν δεν παραδεχτούν ότι έσφαλαν. -
Περαστικά στο αμαξάκι σου βρε συ...
Κοίτα να βγάλεις άκρη γιατί δεν λέει να πας για να το κάνουν κούκλα και να το παίρνεις πανούκλα..
Σε ποια περιοχή είναι αυτό που πήγες; -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Περαστικά στο αμαξάκι σου βρε συ...
Κοίτα να βγάλεις άκρη γιατί δεν λέει να πας για να το κάνουν κούκλα και να το παίρνεις πανούκλα..
Σε ποια περιοχή είναι αυτό που πήγες;Σε ευχαριστώ htanso21.
Δεν στενοχωριέμαι τόσο για το σημάδι στο αυτοκίνητο, όσο γιατί με εξαπάτησαν. Και τα έριξαν και σε άλλους. Αυτό δεν είναι ένδειξη σοβαρής εταιρείας. Τα προιόντα τους μπορεί να είναι κορυφαία αλλά οι υπηρεσίες τους χωλαίνουν.
Στην Αργυρούπολη ήταν.
-
Φίλε Pai Mei βάλε αν μπορείς καμια φωτογραφία να δούμε περι τίνος πρόκειται.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Φίλε Pai Mei βάλε αν μπορείς καμια φωτογραφία να δούμε περι τίνος πρόκειται.Αφότου επικοινωνήσω μαζί τους, και έχω περισσότερα νέα, θα βάλω και φωτό.
Είναι σαν να έχει φύγει χρώμα, φαίνεται γκρι δηλ. από μέσα (πιθανότατα το αστάρι), και να το έχει περάσει κάποιος με γυαλιστικό από πάνω. Δηλαδή στην υφή και στην όψη του γυαλίζει αλλά δεν υπάρχει χρώμα...
-
Αυτό που έπαθε το αυτοκίνητό σου είναι αυτό που φοβάμαι ότι θα πάθει το δικό μου αν το κάνω μόνος μου.
-
@'PaiMei' ελπίζω να βγάλεις άκρη με την εταιρεία και να διορθώσουν τη ζημιά.
Πάντως θα συμφωνήσω με τον 'manosk' για το ότι θα έπρεπε να ενημερώνουν τους πελάτες τους ή έστω να τους ρωτούν εάν έχει βαφτεί κάποιο τμήμα του αυτοκινήτου ώστε να μη δημιουργούνται τέτοια προβλήματα.@'TRAVELER' αν εχεις κλείσει να πας το αυτοκίνητό σου για καθάρισμα - γυάλισμα πες τους ότι άκουσες για κάποια προβλήματα που υπήρχαν με άλλο αυτοκίνητο και στο τέλος τέλος απαίτησε να είσαι παρών στη διαδικάσία.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
@'PaiMei' ελπίζω να βγάλεις άκρη με την εταιρεία και να διορθώσουν τη ζημιά.
Πάντως θα συμφωνήσω με τον 'manosk' για το ότι θα έπρεπε να ενημερώνουν τους πελάτες τους ή έστω να τους ρωτούν εάν έχει βαφτεί κάποιο τμήμα του αυτοκινήτου ώστε να μη δημιουργούνται τέτοια προβλήματα.@'TRAVELER' αν εχεις κλείσει να πας το αυτοκίνητό σου για καθάρισμα - γυάλισμα πες τους ότι άκουσες για κάποια προβλήματα που υπήρχαν με άλλο αυτοκίνητο και στο τέλος τέλος απαίτησε να είσαι παρών στη διαδικάσία.
tazio, δε σου επιτρέπουν να είσαι παρών στη διαδικασία καθώς το γυάλισμα γίνεται σε έναν ειδικό χώρο, ο άνθρωπος που κάνει την εργασία αυτή φορά ειδική στολή και μάσκα, και γενικά είναι ανθυγειινό να είσαι εκεί...
Δυστυχώς, είναι ανθυγειινό και για το αμάξι πολλές φορές...
ΑUTOGLYM:ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ