-
Ενδιαφερεται ενας φιλος μου να αγορασει το παραπανω μοντελο απο γνωστο του με 98.000χλμ προς 5000 ευρω. Απο οτι μου ειπε βγαζει 125 αλογα;;;;; Πολλα μου φαινονται! Αλλα και να τα βγαζει μηπως τα βγαζει καπως ψηλα;;; Ξερει κανενας εξοπλισμο για το παρον μοντελο; αεροσακοι, a/c, ηλεκτρικα γιατι δεν ρωτησε ο φιλος μου λεπτομεριες. Τυχον προβληματα πειτε μου, αν εχει δυναμη απο χαμηλα η αν θα τον δυσκολεψει στην Αθηνα, καταναλωση(!!) και πως σας φαινεται σαν αγορα;
-
Ενδιαφερεται ενας φιλος μου να αγορασει το παραπανω μοντελο απο γνωστο του με 98.000χλμ προς 5000 ευρω. Απο οτι μου ειπε βγαζει 125 αλογα;;;;; Πολλα μου φαινονται! Αλλα και να τα βγαζει μηπως τα βγαζει καπως ψηλα;;; Ξερει κανενας εξοπλισμο για το παρον μοντελο; αεροσακοι, a/c, ηλεκτρικα γιατι δεν ρωτησε ο φιλος μου λεπτομεριες. Τυχον προβληματα πειτε μου, αν εχει δυναμη απο χαμηλα η αν θα τον δυσκολεψει στην Αθηνα, καταναλωση(!!) και πως σας φαινεται σαν αγορα;
-
-
Γνωστός που πήρε κάτι ανάλογο σε μοντέλο, ηλικία και ισχύ έχει αγανακτήσει με τα συνεργεία που θέλει συνεχώς. ΦΑίνεται πως αυτό το αμάξι είναι σε ηλικία που θα ζητήσει γενικές αλλαγές βλ. δίσκο, εξατμηση, αμορτισερ κλπ
Γνώμη μου παντα, ετσι(; )
Αυτός που το πουλάει γιατί δήλωσε πως το πουλάει;
Αυτός που αγοράζει τι περίπου θέλει;
ασε να μαντέψω, κάτι γρήγορο με λίγα λεφτα -
Αερόσακο παίζεται να έχει και αν έχει θα είναι για τον οδηγό. Ηλεκτρικά παράθυρα ναι και μάλλον ac.Αν έχει φτιαχτό πρόγραμμα τα βγάζει μπορεί όχι 125, αλλά 120 ναι. Στροφάρει τρελά το αμάξι. Δεν έχει ηλεκτρονικό γκάζι και το στροφόμετρο ανεβάζει εύκολα. Δεν θα τον δυσκολέψει. Αν το γκαζώνει θα καίει. Αφού είναι γνωστός γιατί δεν το παίρνει βόλτα; Θέλει οπωσδήποτε γκάζια; Δεν κοιτάει για κανα γιαπωνέζο;Η τιμή έτσι και έτσι. Κάτι καλύτερο δεν γίνεται;
Ibiza 1400 gti '98 προς αγορα