-
Ο χρήστης VW GOLF R32 έγραψε:
STHN GERMANIA TO SEPTEBRIO THA BGEI STHN AGORA TO GOLF GT 1,2 ME 120HPΤιμούλα ξερουμε;;;;;;;;
-
Δέν ξέρω εάν έχει αναφερθεί ότι ήρθε στίς Εκθέσεις αλλά το μεσημέρι το είδα με τα αυτοκόλητα του test drive 1400 170HP να το παρκάρουν στόν παράδρομο της Βουλιαγμένης στην Καρέντα στήν Αργυρούπολη.
-
Ο χρήστης DiTz έγραψε:
STHN GERMANIA TO SEPTEBRIO THA BGEI STHN AGORA TO GOLF GT 1,2 ME 120HP
Τιμούλα ξερουμε;;;;;;;;
αφου το 140 θα κανει 22κ, λογικα θα εχει 20-21Κ, αναλογα και τον εξοπλισμο που θα εχει σαν στανταρ. μιλαω για Ελλαδα.
-
Με ποιό σκεπτικτό δεν βγάινει εντελώς το ESP?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Τιμούλα ξερουμε;;;;;;;;
αφου το 140 θα κανει 22κ, λογικα θα εχει 20-21Κ, αναλογα και τον εξοπλισμο που θα εχει σαν στανταρ. μιλαω για Ελλαδα.
Αποψη μου είναι πως θα είναι λίγο κάτω απο 20Κ μιας και αν έχει τόσο μικρή διαφορά με το 1400/170hp δεν θα το πάρει κανείς...
-
§
Πάντως γνωστός μου κάτοχος Golf V GTi οδήγησε το GT και...
κατέληξε να λέει 'ναι μεν αλλά δεν είναι GTi' κλπ κλπ...'Ξαφνικά' όμως ανακάλυψε πόσο καλό, ικανό, αποτελεσματικό, out of the ordinary και γρήγορο, είναι το R32 και πως 'θα ήθελε να το αποκτήσει'...
To συμπέρασμά μου μέχρι τώρα: Το GT αφήνει άναυδα τα Golf V 1.4, 1.6, 2.0 και πλησιάζει επικίνδυνα το GTi σε αίσθηση και αποτελεσματικότητα.
Προσοχή: Δεν είναι ίδια αλλά δεν τα χωρίζει και τεράστια απόσταση ειδικά αν κρατήσουμε στο μυαλό μας τις αναλογίες.Τι μένει λοιπόν: (όπως έγραψα πιο πριν) Ένας 1.6 Triflux από την Fiat και όλα καλά.... (και εμείς καλύτερα)
§
-
Πολύ λογικό είναι να μην είναι ίδιο με το GTI!!!
Και τεχνικά (το ένα turbo το άλλο Twincharger) και εμφανισιακά (το ένα αγριο το άλλο απλος golf V με ενα GT) και οδηγηκά (ακούστηκε και για διαφορά στην ανάρτηση ίσως και πολλά άλλα!). -
Έσκασε και η τηλεοπτική διαφήμιση με τη μύγα και τον βάτραχο. 'Γίνονται θαύματα; 170hp απο 1400cc'.
Βλέπω ουρές στις αντιπροσωπείες και τεράστιες λίστες αναμονής...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Τιμούλα ξερουμε;;;;;;;;
140 αλογα θα εχει το 1200cc,σιγουρα θα παιζει κατω απο 21K διαφορετικα θα τους μεινει να το κοιτανε!
-
Ο χρήστης Luke Dreamwalker έγραψε:
Με ποιό σκεπτικτό δεν βγάινει εντελώς το ESP?Γιατί έχει απότομα .... και θα φεύγει... Καλυτερα να το εχει, υπαρχουν και μεγάλα παιδιά που οδηγούν... Μη πάθουν τίποτα
-
ρε παιδιά εγω γιατί ήξερα για 1600 GT????
Λάθος μου είπανε...
Θα ήταν ισα με το GTI οπότε δεν έχει νόημα? -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τιμούλα ξερουμε;;;;;;;;
140 αλογα θα εχει το 1200cc,σιγουρα θα παιζει κατω απο 21K διαφορετικα θα τους μεινει να το κοιτανε!
δε νομιζω να εχει 140 αλογα το 1200, αφου ηδη υπαρχει αυτη η αποδοση απο τον 1400.
τα 120 ακουγονται λογικα... Ακλαυτα θα πανε τα 1600αρια Golf...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τα 120 ακουγονται λογικα... Ακλαυτα θα πανε τα 1600αρια Golf...γιατί θα υπάρχουν;
-
Θα πει ΚΑΝΕΝΑΣ την ΤΙΜΗ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ??????
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Έσκασε και η τηλεοπτική διαφήμιση με τη μύγα και τον βάτραχο. 'Γίνονται θαύματα; 170hp απο 1400cc'.Βλέπω ουρές στις αντιπροσωπείες και τεράστιες λίστες αναμονής...
Ρωτησα σε μια VW και μου ειπαν οτι εκτος απο κατι λιγα ετοιμοπαραδοτα με δερματα, ηλιοροφες κλπ κλπ, η αναμονη ειναι (ηδη) 4 μηνες..
Ετσι και γραφουν και καλα λογια στα τεστ του ειδικου τυπου...Θα χτυπησει 6-8 μηνες...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
γιατί θα υπάρχουν;
σωστο και αυτο!
μιλαω ομως και γιαυτους που τα εχουν ηδη παρει... -
§
Ο χρήστης lkar έγραψε:
γιατί θα υπάρχουν;
Πιθανόν να υπάρχουν για λίγους -ηλικιακά πιο ώριμους- συντηρητικούς...
§
-
Αυτό που θα έπρεπε να υπάρχει για τους ηλικιακά ωριμοανώριμους όμως είναι μια full απενεργοποίηση του ESP στο 170αρι
-
Αν όντως δεν απενεργοποιείται πλήρως το esp,
-
ενα ενα ειναι σιγουρο μετα την πρωτη βολτα μαζι του.το αυτοκινητο ειναι πολυ καλο, δεν υπαρχει περιπτωση να καταλαβεις οτι ειναι 1400, πολυ καλο στησιμο αλλα και σιγουρο ειναι επισης οτι δεν ειναι GTI.
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)