-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μάλλον είναι θέμα του κάθε πόσο συχνά ασχολείται ο υπάλληλος να πάει να τα εκτελωνίσει και να φτιάξει τα χαρτιά. Αν το κάνουν συχνά είναι κάτω από 10 εργάσιμες μέρες.... Αν πουλάνε λίγα αυτοκίνητα περιμένουν ίσως να μαζευτούν μερικά για να πάνε να ασχοληθούν μια φορά για όλα....Από γνωστό που μου είπε.. η διαδικασία στο τελωνείο και η μεταφορά στην αντιπροσωπεία κρατάει 7-8 εργάσιμες μέρες (λογικό είναι για να μαζέψουν μερικά αμάξια για Αθήνα (Gratsias, Παζαρόπουλος, Karenta κλπ). Από εκεί και πέρα κάνει 5-6 εργάσιμες μέρες για να βγουν πινακίδες, άδεια και τέλη κυκλοφορίας (πιθανότητα ο υπάλληλος μαζεύει 5-6 αμάξια για να τρέξει στις δημόσιες υπηρεσίες)... βάλε και 1 μέρα να το πλύνουν και να το ετοιμάσουν για παράδοση....
-
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
Μάλλον είναι θέμα του κάθε πόσο συχνά ασχολείται ο υπάλληλος να πάει να τα εκτελωνίσει και να φτιάξει τα χαρτιά. Αν το κάνουν συχνά είναι κάτω από 10 εργάσιμες μέρες.... Αν πουλάνε λίγα αυτοκίνητα περιμένουν ίσως να μαζευτούν μερικά για να πάνε να ασχοληθούν μια φορά για όλα....
Από γνωστό που μου είπε.. η διαδικασία στο τελωνείο και η μεταφορά στην αντιπροσωπεία κρατάει 7-8 εργάσιμες μέρες (λογικό είναι για να μαζέψουν μερικά αμάξια για Αθήνα (Gratsias, Παζαρόπουλος, Karenta κλπ). Από εκεί και πέρα κάνει 5-6 εργάσιμες μέρες για να βγουν πινακίδες, άδεια και τέλη κυκλοφορίας (πιθανότητα ο υπάλληλος μαζεύει 5-6 αμάξια για να τρέξει στις δημόσιες υπηρεσίες)... βάλε και 1 μέρα να το πλύνουν και να το ετοιμάσουν για παράδοση....
ο εκτελωνισμός πάνω-κάτω τόσο διαρκεί.
στην Αθήνα, απ'ότι έχω ακούσει δε δίνουν πινακίδες-μεταλλικές κατευθείαν
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Μάλλον είναι θέμα του κάθε πόσο συχνά ασχολείται ο υπάλληλος να πάει να τα εκτελωνίσει και να φτιάξει τα χαρτιά. Αν το κάνουν συχνά είναι κάτω από 10 εργάσιμες μέρες.... Αν πουλάνε λίγα αυτοκίνητα περιμένουν ίσως να μαζευτούν μερικά για να πάνε να ασχοληθούν μια φορά για όλα....
Από γνωστό που μου είπε.. η διαδικασία στο τελωνείο και η μεταφορά στην αντιπροσωπεία κρατάει 7-8 εργάσιμες μέρες (λογικό είναι για να μαζέψουν μερικά αμάξια για Αθήνα (Gratsias, Παζαρόπουλος, Karenta κλπ). Από εκεί και πέρα κάνει 5-6 εργάσιμες μέρες για να βγουν πινακίδες, άδεια και τέλη κυκλοφορίας (πιθανότητα ο υπάλληλος μαζεύει 5-6 αμάξια για να τρέξει στις δημόσιες υπηρεσίες)... βάλε και 1 μέρα να το πλύνουν και να το ετοιμάσουν για παράδοση....
ο εκτελωνισμός πάνω-κάτω τόσο διαρκεί.
στην Αθήνα, απ'ότι έχω ακούσει δε δίνουν πινακίδες-μεταλλικές κατευθείαν
Εγώ τελικά το παίρνω στις 12 εργάσιμες... Με πήραν τηλέφωνο σήμερα να το παραλάβω την Δευτέρα
-
Παίδες καλημέρα,
Έχει βάλει κανείς τον εργοστασιακό συναγερμό; Λέει τίποτα;
Μου προτείνετε να το παραγγείλω με τον εργοστασιακό ή να βάλω after market;
-
Στο Golf με τα 170 ειναι ολα τα αλογα αρσενικα?
-
Παίζει 2-3 να ναι θηλυκά, ώστε τα αρσενικά να αφηνιάζουν σε στιγμές που χρειάζεται (το λεγόμενο overboost).
-
Κάποια παίζει να είναι και ερμαφρόδιτα,αφού έχει compressor και turbo...
-
Ο χρήστης M.Aslanis έγραψε:
Στο Golf με τα 170 ειναι ολα τα αλογα αρσενικα?είνια λίγο gay friendly ερώτηση
-
Χαιρετώ το forum, θα ήθελα να μεταφέρω τις μέχρι τώρα εμπειρίες μου από τη συμβίωση με ένα τρίθυρο GOLF 1,4 TSI εδώ και δύο μήνες.
Μετά από μια δεκαετία με FIAT (cinquecento-punto 1.2 και punto 1.4 16V) αποφάσισα να πάρω κάτι καλύτερο. Μετά την πρώτη περιήγηση σε φόρουμ και περιοδικά, το μάτι καρφώθηκε στο TSI των 140 ps. Αφού διάβασα ένα ολόκληρο βράδυ διάφορες απόψεις και άρθρα, τελικά το επόμενο πρωί πήγα στην αντιπροσωπεία και έκλεισα το αυτοκίνητο. Βρήκα ένα ετοιμοπαράδοτο μαύρο 3θυρο στην φτωχή έκδοση και μιας και δεν με ενδιέφερε αν θα εχω τάσι και πλαστικό τιμόνι, το πήρα κατ' ευθείαν. Σε 3 μέρες το αυτοκίνητο ήταν στα χέρια μου.
Ο κινητήρας μου έκανε φυσικά κατ' ευθείαν μεγάλη εντύπωση. Δυνατός χαμηλά και ψηλά μου έδωσε ίσως για πρώτη φορά σε δικό μου αυτοκίνητο αυτό το αίσθημα της οδηγικής απόλαυσης και σε επαρχιακό αλλά και σε αυτοκινητόδρομο. Εκείνο που λίγο με χαλάει είναι ότι δεν έχει το ξεπέταγμα στο γκάζι στην αρχή (και μάλιστα ορισμένες φορές αν ξεχνιέμαι και δεν δώσω γκάζι μπορεί και να ψιλοκολλήσει η επιτάχυνσή του) αλλά με τη συνήθεια μετά από 2-3 μέρες δεν με απασχόλησε ξανά. Τρομερή η αίσθηση της επιτάχυνσής του ειδικά μετά τις 3.000 στροφές. Είναι όντως διασκεδαστικό να βλέπω ότι έχω αποθέματα δύναμης σε ένα αυτοκίνητο που η ξενέρωτη όψη του δεν σε προδιαθέτει ότι βάζει κάτω πολλά από τα και καλά γρήγορα αυτοκίνητα με τις ζαντάρες και τις αεροτομές που κυκλοφορούν δίπλα του.
Τα φρένα του τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ, ενώ η οδική συμπεριφορά απολύτως ικανοποιητική. Ίσως η 15άρα ζάντα (φτωχή έκδοση γαρ) κάποιες φορές κάνει αισθητή την παρουσία της, αλλά το να πω ότι με έχει προβληματίσει θα είναι ψέμα.
Το πρόβλημα που έχω διαπιστώσει μέχρι στιγμής είναι ότι τα κρύα πρωινά ο κινητήρας μέχρι να ζεσταθεί κλωτσάει κάπως δουλεύντας πάνω από τις 1200 στροφές στο ρελαντί, αλλά σύντομα πέφτοντας κάτω από τις 1000 ηρεμεί. Ρώτησα την αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι δεν είναι πρόβλημα (;;) Είναι όντως κάτι που με προβληματίζει, μου είπαν ένα βράδυ να το αφήσω εκεί και να το θέσουν σε λειτουργία αυτοί το πρωί για να διαπιστώσουν αν υπάρχει κάτι. Καμιά άλλη δυσλειτουργία του κινητήρα δεν έχω διαπιστώσει.
Έχω κάνει 7.000 χιλιόμετρα σε 2 μήνες με καθημερινή σκληρή χρήση πόλης αλλά και 2 ταξίδια στην Αθήνα και 2 στο εξωτερικό.
Συμπερασματικά και μέχρι στιγμης είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και κάθε φορά ανυπομονώ πότε θα ξαναμπώ στο γκολφάκι μου για το οδηγήσω!!!
-
Ο χρήστης Κόσμος έγραψε:
Το πρόβλημα που έχω διαπιστώσει μέχρι στιγμής είναι ότι τα κρύα πρωινά ο κινητήρας μέχρι να ζεσταθεί κλωτσάει κάπως δουλεύντας πάνω από τις 1200 στροφές στο ρελαντί, αλλά σύντομα πέφτοντας κάτω από τις 1000 ηρεμεί.Αυτό το κάνει και το Ignis που έχω, δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα.
Καλοτάξιδο το αυτοκίνητο σου!
-
Ο χρήστης Κόσμος έγραψε:
Έχω κάνει 7.000 χιλιόμετρα σε 2 μήνες με καθημερινή σκληρή χρήση πόλης αλλά και 2 ταξίδια στην Αθήνα και 2 στο εξωτερικό.Συμπερασματικά και μέχρι στιγμης είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και κάθε φορά ανυπομονώ πότε θα ξαναμπώ στο γκολφάκι μου για το οδηγήσω!!!
τι σου καίει?
-
Το πρωι για λιγα δευτερολεπτα ειναι φυσιολογικοτατο να κλωτσαει ελαφρως ,φανταζομαι οτι υστερα απο μικρο χρονικο διαστημα (1-3 λεπτα) πέφτει και ηρεμει.
Καλοριζικο να ειναι. -
Ο χρήστης Κόσμος έγραψε:
μαύρο 3θυρο στην φτωχή έκδοση και μιας και δεν με ενδιέφερε αν θα εχω τάσι και πλαστικό τιμόνιΑυτή η έκδοση αξίζει ή το GT αν θέλεις να χώσεις.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το πρόβλημα που έχω διαπιστώσει μέχρι στιγμής είναι ότι τα κρύα πρωινά ο κινητήρας μέχρι να ζεσταθεί κλωτσάει κάπως δουλεύντας πάνω από τις 1200 στροφές στο ρελαντί, αλλά σύντομα πέφτοντας κάτω από τις 1000 ηρεμεί.
Αυτό το κάνει και το Ignis που έχω, δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα.
το Ignis, αποτελεί ένα πρόβλημα
-
Ο χρήστης Κόσμος έγραψε:
Το πρόβλημα που έχω διαπιστώσει μέχρι στιγμής είναι ότι τα κρύα πρωινά ο κινητήρας μέχρι να ζεσταθεί κλωτσάει κάπως δουλεύντας πάνω από τις 1200 στροφές στο ρελαντί, αλλά σύντομα πέφτοντας κάτω από τις 1000 ηρεμεί.Το πρωι για λιγα δευτερολεπτα ειναι φυσιολογικοτατο να κλωτσαει ελαφρως ,φανταζομαι οτι υστερα απο μικρο χρονικο διαστημα (1-3 λεπτα) πέφτει και ηρεμει.
Καλοριζικο να ειναι.Εγώ συνήθως το αφήνω για λίγα λεπτά (1-2-3) να πέσουν οι στροφές στο κανονικό ρελαντί και μετά ξεκινάω χωρίς πρόβλημα (σε GT)...
Καλοτάξιδο!
Και εγώ έχω απορία, πόσο σου καίει;
Το τροφοδοτείς με καύσιμα 100 οκτανίων ή 95;_
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Το πρόβλημα που έχω διαπιστώσει μέχρι στιγμής είναι ότι τα κρύα πρωινά ο κινητήρας μέχρι να ζεσταθεί κλωτσάει κάπως δουλεύντας πάνω από τις 1200 στροφές στο ρελαντί, αλλά σύντομα πέφτοντας κάτω από τις 1000 ηρεμεί.
Αυτό το κάνει και το Ignis που έχω, δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα.
το Ignis, αποτελεί ένα πρόβλημα
Τα χέρια σου αποτελούν πρόβλημα αλλά δεν το κάνουμε θέμα.
-
Με την Καβάλα μάθαμε τι έγινε τελικά; ή έχει βγει σε τροχιά η τουρμπίνα;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Με την Καβάλα μάθαμε τι έγινε τελικά; ή έχει βγει σε τροχιά η τουρμπίνα;ηταν 3 τουρμπινες!!!!
ειναι ακομη σε τροχια...
ολο και σε καποιο κεφαλι θα προσγειωθουν....
ο χρηστης που τα εγραψε αυτα, μπηκε και αυτος σε τροχια απο τοτε...
-
Έφυγε άλλος ένας αξιόλογος χρήστης;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Έφυγε άλλος ένας αξιόλογος χρήστης;ε ζηλεψα τη δοξα σου!
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)