-
spyros.s έγραψε
to gt μου άρεσε και σε...λευκό!!!
To gt ήταν όντως καλούτσικο και σε λευκό. Το μπλέ γραφίτης τελικά ίσως είναι η καλύτερη επιλογή.Μήπως έχει κανείς το tsi σε μπλέ γραφίτη να μας δέιξει καμία φωτο?
Εγώ βέβαια το ήθελα κόκκινο αλλα φοβάμαι ότι έιναι λίγο καγκουριά.
nickolas έγραψε
Πάντως εγώ θα έλεγα να γίνει μια νέα ψηφοφορία!
Πόσοι είχαν rallye/GTi/VTS και αναβαθμίζουν προς Golf GT!
Τί λέτε?
Φίλε Νικόλα πιστεύω ότι πολυ μετα από τα αυτοκίνητα που αναφέρεις θα έρθουν σε αυτές τις επιλογές και ειδικά στο gt. Εγώ πιστεύω ότι το tsi(sportline) είναι η τέλεια λύση μετά από το 106 rallye 16V που έχω για τους εξής λόγοους:
α. best value for money
b. μικρομεσαίο οικογενειακό με αρκετή ασφάλεια,21kg ροπή,οδική συμπεριφόρα και κατανάλωση σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα.
c. πολύ όμορφο εξωτερικά αλλα και εσωτερικά
δ.μεταπωλητική αξία -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Τα χλμ αυτά έγιναν με ΕΝΑΝ κινητήρα
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! Οι εγκάθετοι πανηγυρίζουν! Άντε, με το καλό να αντέξει μέχρι το 1ο service....
το οποίο είναι στα 30,000 χλμ
δε μπορει, πρεπει να εχουν συμπληρωσει καμια 10αρια λιτρα λαδιου!
επισης παρακαλω να γινει συσταση στο περιοδικο οτι τα λαδια πρεπει να αλλαζονται καθε 7500χλμ . Δε μπορει να γραφονται τετοιες εγκαθετοτητες!!μεση καταναλωση 9 και μεγιστη 11 σε περιοδικο???
τα ΠΑΙΡΝΟΥΝ!το evo είναι εκτός Αθηνών και γι αυτό καιει λιγότερο.
Το παίζω και στοίχημα 1,30 ότι έχω δίκιο
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
επισης παρακαλω να γινει συσταση στο περιοδικο οτι τα λαδια πρεπει να αλλαζονται καθε 7500χλμ . Δε μπορει να γραφονται τετοιες εγκαθετοτητες!!
Αν δεις στις επιστολές πάντα προτρέπουν οι αλλαγές να γίνονται κάθε 10
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! Οι εγκάθετοι πανηγυρίζουν! Άντε, με το καλό να αντέξει μέχρι το 1ο service....
επισης παρακαλω να γινει συσταση στο περιοδικο οτι τα λαδια πρεπει να αλλαζονται καθε 7500χλμ . Δε μπορει να γραφονται τετοιες εγκαθετοτητες!!μεση καταναλωση 9 και μεγιστη 11 σε περιοδικο???
ναι ειναι εκτος, στη ....Βαρυμπομπη!!!
κατι σαν να λεμε Τρικαλα, Αργος, Αλεξανδρουπολη...
ΕΛΕΟΣ!!!!
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
επισης παρακαλω να γινει συσταση στο περιοδικο οτι τα λαδια πρεπει να αλλαζονται καθε 7500χλμ . Δε μπορει να γραφονται τετοιες εγκαθετοτητες!!
Αν δεις στις επιστολές πάντα προτρέπουν οι αλλαγές να γίνονται κάθε 10
ποιες επιστολες?
-
αναγνωστών
-
οι αναγνωστες συνιστουν αλλαγη καθε 10κ?
ε, μαλλον θα ξερουν καλυτερα απο την εταιρια που φτιαχνει το αυτοκινητο!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οι αναγνωστες συνιστουν αλλαγη καθε 10κ?ε, μαλλον θα ξερουν καλυτερα απο την εταιρια που φτιαχνει το αυτοκινητο!!!
Δεν είπα για τους αναγνώστες ρε συ. Για το ίδιο το evo, αφού κι εσύ για το περιοδικό είπες στο πρώτο ποστ σου.
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
οι αναγνωστες συνιστουν αλλαγη καθε 10κ?
ε, μαλλον θα ξερουν καλυτερα απο την εταιρια που φτιαχνει το αυτοκινητο!!!
Δεν είπα για τους αναγνώστες ρε συ. Για το ίδιο το evo, αφού κι εσύ για το περιοδικό είπες στο πρώτο ποστ σου.
δλη αλλα λενε στους αναγνωστες και αλλα κανουν οι ιδιοι?
δεν αλλαζει σε κατι το σχολιο μου οτι καποιος γνωριζει καλυτερα απο το εργοστασιο!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Που το είδες αυτό;
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Που το είδες αυτό;
για να συνενοηθουμε...
εχουν κανει αλλαγη λαδιων μεχρι σημερα? Αν ναι, στα ποσα χλμ?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ΕΛΕΟΣ!!!!
Ελεος τι? Εθνική ή Αττική οδό και έφτασες.
Γενικά στους τροχούς παλιά που ήταν ηλιούπολη χτυπάγανε κάτι καταναλώσεις.....!!!!!
Ξερεις πόσο κάει ένα αμάξι στα Τρίκαλα....?
-
Δεν έχω διαβλασει το τεύχος 49 αλλά στα υπόλοιπα δεν αναφέρει κάτι για αλλαγή λαδιών. Εφ όσον όμως επανειλημένα προτρέπουν τους αναγνώστες να κάνουν τις αλλαγές στις 10Κ όπως έγραψα παραπάνω, υποθέτω πως και αυτοί θα τις κάνουν επίσης στις 10Κ. Ελπίζω τώρα να συννενοηθήκαμε
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ΕΛΕΟΣ!!!!
Γενικά στους τροχούς παλιά που ήταν ηλιούπολη χτυπάγανε κάτι καταναλώσεις.....!!!!!
οχι ρε, ολοι οι συντακτες μενουν Θρακομακεδονες!!!
ειναι και κατηφορα....ξεχασες να πεις οτι ολοι οι συντακτες που οδηγησαν το GT ειναι gay και το πανε μεχρι 2000σαλ...
επισης δε το οδηγουν μεσα στη πολη, μονο Αττικη Οδο και για καμια ηρεμη βολτα στην Ε.Ο.
μου αρεσει που εισαι και σιγουρος!
να δουμε τι αλλο θα σκεφτεις!
θα μου πεις, εδω δε πιστευεις το http://www.spritmonitor.de , γιατι να πιστεψεις τους gay συντακτες που ολοι πανε στη δουλεια τους απο την Α.Ο. ?? -
Ο tsi καιει λάδια? Αν ναι υπό ποίες συνθήκες?
Παιδιά εσείς που έχετε το tsi και έχετε κάνει κάμποσα χιλιόμετρα μπορείται να μας απαντήσετε με ακρίβεια.
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Δεν έχω διαβλασει το τεύχος 49 αλλά στα υπόλοιπα δεν αναφέρει κάτι για αλλαγή λαδιών. Εφ όσον όμως επανειλημένα προτρέπουν τους αναγνώστες να κάνουν τις αλλαγές στις 10Κ όπως έγραψα παραπάνω, υποθέτω πως και αυτοί θα τις κάνουν επίσης στις 10Κ. Ελπίζω τώρα να συννενοηθήκαμεοταν ενα περιοδικο παιρνει ενα αυτοκινητο για δοκιμη μακρας διαρκειας δεν εχει λογο να επισπευσει τη συντηρηση του. ετσι και αλλιως οτι και να παθει ειναι μεσα στην εγγυηση.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ναι, μόνο αυτές τις διαδρομές κάνουν
όλοι μένουν εκεί δίπλα, δεν το παίρνουν για ΣΚ, το αφήνουν στο πάρκινγκ -μην σπάσει κι όλας -
Πως κάνει όμως περίπου 1.500 το μήνα παραμένει στη σφαίρα του φανταστικού και του αγνώστου
@spiros, rocsta: όντως ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ αλλαγές κάθε 10 -θα ξέρουν καλύτερα - αλλά στο GT δεν έχουν αλλάξει λάδια, οπότε το κόστος συντήρησης στα 20Κ είναι... 0
Στο GTI τα άλλαζαν κάθε 15, τρεις φορές δηλαδή μέχρι τα 42 που το είχαν, έκαναν κι ένα σέρβις στα 30 κι άλλαξαν τακάκια μπρος-πίσω -είναι επειδή δεν το πίεζαν, γι' αυτό δεν έκαιγε βενζίνη -
Συνολικό κόστος στα 42.000, -18 μήνες- 677 ευρώ και μέση κατανάλωση 12,3
-
Ο tsi καιει λάδια? Αν ναι υπό ποίες συνθήκες?
Παιδιά εσείς που έχετε το tsi και έχετε κάνει κάμποσα χιλιόμετρα μπορείται να μας απαντήσετε με ακρίβεια.
-
Το πειραγμένο, σκισμένο δημοσιογραφικό δεν καίει
Το αν σου κάψει εξαρτάται από τη χρήση
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Το πειραγμένο, σκισμένο δημοσιογραφικό δεν καίειΤο αν σου κάψει εξαρτάται από τη χρήση
μην κάνετε δηλώσεις διότι θα εκτεθείτε...το ίντερνετ είναι απέραντο καθώς γνωρίζετε...
Αναφορικά πάντως με το τεστ του εβο εγώ θα συμφωνήσω ότι όσα γράφει ισχύουν. Με μία προϋπόθεση όμως ...να οδηγήσουν και ένα civic έτσι για να έχουμε μέτρο σύγκρισης. Δηλαδή με το σιβικ αυτοί τι θα καίνε...6 λίτρα;
Ακόμα και έτσι όμως η κατανάλωση είναι αξιοσημείωτη. Οφείλω να το παραδεχτώ αν είναι έτσι όντως...μιλάμε για 170 διπλοτουρμπιστά άλογα...
Φαντάζομαι ότι 9-9.5 λίτρα είναι λογική μέση κατανάλωση για αυτό το αυτοκίνητο με νορμάλ χρήση(οδήγηση στην ροπή, όχι κόφτες κλπ). Στον γρήγορο θα καίει παραπάνω 3-4 λίτρα όπως κάθε αμάξι άλλωστε. Αφού όμως δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ότι και να γράψουμε θα είναι εικασίες από τη δική μας μεριά τουλάχιστον.
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)