-
Μετα απο 'προσκληση' του sirgus ηρθα κι εγω καποια στιγμη στην παρεα σας πριν απο κανα-δυο μηνες!
Ξεκινησα με το username 'ΤRIUMPH CLUB'
Συνειδητοποιωντας ομως τη σοβαροτητα μερικων συζητησεων και το βαθος αναλυσης μερικων θεματων, θεωρησα οτι το καλυτερο θα ηταν να παψω να χρησιμοποιω τπ συγκεκριμενο username, ωστε να αποφευχθει να ταυτιστουν οι οποιες αποψεις μου με αυτες του club.
Ετσι λοιπον πριν απο λιγες μερες ξεκινησα να χρησιμοποιω το username 'SPITFIRE' χωρις ομως να το ανακοινωσω στο forum.
Μερικοι απο σας, οπως ηταν φυσικο, το αντιληφθηκατε αμεσως τοσο απο τη σχεση των ιδιων των usernames, το υφος της γραφης μου αλλα ισως και απο την ΙΡ
Μετα απο συσταση του φιλου μoυ sir-AIRMAN-gus θεωρησα απαραιτητο να σας ενημερωσω γι αυτη μου τη κινηση, ωστε να μην νομιζουν καποιοι οτι χρησιμοποιω 2 διαφορετικα usernames ταυτοχρονα
Cheers,
Νασος -
Μετα απο 'προσκληση' του sirgus ηρθα κι εγω καποια στιγμη στην παρεα σας πριν απο κανα-δυο μηνες!
Συνειδητοποιωντας ομως τη σοβαροτητα μερικων συζητησεων και το βαθος αναλυσης μερικων θεματων, θεωρησα οτι το καλυτερο θα ηταν να παψω να χρησιμοποιω τπ συγκεκριμενο username, ωστε να αποφευχθει να ταυτιστουν οι οποιες αποψεις μου με αυτες του club.
Ετσι λοιπον πριν απο λιγες μερες ξεκινησα να χρησιμοποιω το username 'SPITFIRE' χωρις ομως να το ανακοινωσω στο forum.
Μερικοι απο σας, οπως ηταν φυσικο, το αντιληφθηκατε αμεσως τοσο απο τη σχεση των ιδιων των usernames, το υφος της γραφης μου αλλα ισως και απο την ΙΡ
Μετα απο συσταση του φιλου μoυ sir-AIRMAN-gus θεωρησα απαραιτητο να σας ενημερωσω γι αυτη μου τη κινηση, ωστε να μην νομιζουν καποιοι οτι χρησιμοποιω 2 διαφορετικα usernames ταυτοχρονα
Cheers,
Νασος -
Cheers,
Νασος -
Ωραίο username, αν και προτιμώ το Stuka
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Ωραίο username, αν και προτιμώ το StukaΑν εβγαινε μοντελο αυτοκινητου, με αυτο το ονομα... στην Ελλαδα μαλλον δε θα πουλιοταν ΚΑΝΕΝΑ
χα χα χαχα -
-
-
-
Κώστα αυτό είναι Hurricane (καλά,καλά!Ενα πιο γρήγορο και ευέλικτο Spitfire!! )!
Το λέω λόγω της εισαγωγής αέρα κάτω από την άτρακτο!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κώστα αυτό είναι Hurricane. Το λέω λόγω της εισαγωγής αέρα κάτω από την άτρακτο!Ωραιοςςςςςςςς
Τα θυμασαι ακομα απο τοτε που τα εφτιαχνες στην 1/72 και στην 1/48???
-
Για οσους σας αρεσουν οι παλιες διαφημισεις
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κώστα αυτό είναι Hurricane (καλά,καλά!Ενα πιο γρήγορο και ευέλικτο Spitfire!! )!Το λέω λόγω της εισαγωγής αέρα κάτω από την άτρακτο!
Nope..... Spitfire είναι..
Τα Hurricane είχαν διαφορετική σχεδίαση της καλύπτρας που έμοιαζε να κάνει κάτι σαν καμπούρα μέχρι την αρχή του ουραίου... -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Κώστα αυτό είναι Hurricane (καλά,καλά!Ενα πιο γρήγορο και ευέλικτο Spitfire!! )!
Τα Hurricane είχαν διαφορετική σχεδίαση της καλύπτρας που έμοιαζε να κάνει κάτι σαν καμπούρα μέχρι την αρχή του ουραίου...να κι αλλος που εφτιαχνε μοντελακια κι αγοραζε ΠΤΗΣΗ
Ακομη πιο ωραιος. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΑΝ!
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Τα Hurricane είχαν διαφορετική σχεδίαση της καλύπτρας που έμοιαζε να κάνει κάτι σαν καμπούρα μέχρι την αρχή του ουραίου...Για του λογου το αληθες...
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Τα Hurricane είχαν διαφορετική σχεδίαση της καλύπτρας που έμοιαζε να κάνει κάτι σαν καμπούρα μέχρι την αρχή του ουραίου...να κι αλλος που εφτιαχνε μοντελακια κι αγοραζε ΠΤΗΣΗ
Ακομη πιο ωραιος. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΑΝ!
Aκόμα έχω σε κάποιο συρτάρι τις τράπουλες ΣουπερΑτού....
Με μοντέλλα δυστυχώς δεν μπόρεσα να ασχοληθώ όσο θα ήθελα... -
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Ωραίο username, αν και προτιμώ το Stuka
Αν εβγαινε μοντελο αυτοκινητου, με αυτο το ονομα... στην Ελλαδα μαλλον δε θα πουλιοταν ΚΑΝΕΝΑ
χα χα χαχαΠάντως δεν ήξερα ότι υπήρχε αυτοκίνητο με το όνομα Spitfire
Όσο για τα αεροπλάνα, τα γερμανικά του ΒΠΠ είναι άλλο πράγμα, πολύ μπροστά από την εποχή τους. Καμία σχέση με τα συμμαχικά(με εξαίρεση το Β-29 και το Ρ-47 ). Για του λόγου το αληθές(sorry για το μέγεθος αλλά αξίζει)...
Αυτό δεν ''αντέγραψαν'' οι Αμερικάνοι και έσπασαν το φράγμα του ήχου με τον Γίγκερ? -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Αυτό δεν ''αντέγραψαν'' οι Αμερικάνοι και έσπασαν το φράγμα του ήχου με τον Γίγκερ?Ωραίο το (off)topic
Theofaman το Me262 που έβαλες άρχισε να πετάει προς το τέλος του πολέμου και είναι σχεδόν 10 χρόνια νεότερο των spitfire , οπότε είναι λίγο άδικο να τα συγκρίνεις
Το Χ-1 με το οποίο έσπασε ο yeager το φράγμα του ήχου ήταν πυραυλοκίνητο και δεν έχει καμία σχέση με το Me262.
-
Το Jet αυτό δεν πρόλαβε να μπει καλά καλά στον πόλεμο!
Αποτέλεσε όμως τον προάγγελο των επερχόμενων αλλαγών στους κινητήρες αεροσκαφών!!!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αυτό δεν ''αντέγραψαν'' οι Αμερικάνοι και έσπασαν το φράγμα του ήχου με τον Γίγκερ?
Ωραίο το (off)topic
Theofaman το Me262 που έβαλες άρχισε να πετάει προς το τέλος του πολέμου και είναι σχεδόν 10 χρόνια νεότερο των spitfire , οπότε είναι λίγο άδικο να τα συγκρίνεις
Το Χ-1 με το οποίο έσπασε ο yeager το φράγμα του ήχου ήταν πυραυλοκίνητο και δεν έχει καμία σχέση με το Me262.
Σκοπός μου δεν ήταν να συγκρίνω μόνο το Me262, αλλά συνολικά την τεχνολογία των Γερμανών. Το Me262 είναι η επιτομή της προσπάθειας και της τεχνολογίας των Γερμανών, ασφαλώς και δεν συγκρίνεται με το Spitfire. Για το Stuka όμως ποιά είναι η γνώμη σου? Προσωπικά είναι το αγαπημένο μου αεροπλάνο(από τα παλαιά). Ειδικά η σειρήνα του σε κάνει και ανατριχιάζεις . Ευτυχώς δεν χρειάστηκε ποτέ να την ακούσω από κοντά
ΥΓ) Thanks για την διευκρίνηση
-
Μπα,το Stuka ήταν οχι και τόσο πετυχημένο!
Αργό, ευάλωτο, με όχι και τόσο καλό οπλισμό και αποτελεσματικό υπο ειδικές συνθήκες μόνο!
Η σειρήνα μπήκε για εκφοβισμό!!
Πολλά δεν κατάφερναν να επανέλθουν από την βουτιά για την απελευθέρωση της βόμβας!
ΑΛΛΑΓΗ USERNAME "TRIUMPH CLUB" -> "SPITFIR