-
http://www.autotriti.gr/_NEA/preview_ne ... A_ID=38302
Εργοστάσιο στην Ευρώπη λοιπόν.Στην toyota πιστευουν οτι στην μαχη για αυξηση της κερδοφοριας, ολα τα λεφτα ειναι στην μείωση του κόστους των μεταφορών καθώς και των υλικων και της διαδικασίας και του pack-unpack.
Ο δημοσιογράφος είτε από άγνοια είτε απο δουλοπρέπεια,επέλεξε να παρουσιάσει την toyota ως Δον Κιχώτη και φιλανθρωπικό ίδρυμα.
-
Εργοστάσιο στην Ευρώπη λοιπόν.Στην toyota πιστευουν οτι στην μαχη για αυξηση της κερδοφοριας, ολα τα λεφτα ειναι στην μείωση του κόστους των μεταφορών καθώς και των υλικων και της διαδικασίας και του pack-unpack.
Ο δημοσιογράφος είτε από άγνοια είτε απο δουλοπρέπεια,επέλεξε να παρουσιάσει την toyota ως Δον Κιχώτη και φιλανθρωπικό ίδρυμα.
-
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Óôçí toyota ðéóôåõïõí ïôé óôçí ìá÷ç ãéá áõîçóç ôçò êåñäïöïñéáò, ïëá ôá ëåöôá åéíáé óôçí ìåßùóç ôïõ êüóôïõò ôùí ìåôáöïñþí êáèþò êáé ôùí õëéêùí êáé ôçò äéáäéêáóßáò êáé ôïõ pack-unpack.Ôï óýóôçìá ðáñáãùãÞò ìðáßíåé óôçí ôñßôç öÜóç (IMV project) üðùò ïñßæåôáé áðï ôï TPS.
Ðñþôç öÜóç : ÐáñáãùãÞ ìüíï óôçí Éáðùíßá
Äåýôåñç öÜóç : ÐáñáãùãÞ êáé óå Üëëåò ÷þñåò.
Ôñßôç ÖÜóç : To Hilux, Ýíá SUV êé åíá Minivan (ßäéá êáñüôóá) åßíáé ôá ðñþôá äåßãìáôá.
Ó áõôÞ ôçí öÜóç ç Toyota :- Ð÷ áãïñÜæåé ðñþôåò ýëåò óôçí ÷áìçëüôåñç ôéìÞ áíá ôïí êüóìï ìå ôçí êáëýôåñç ðïéüôçôá ðáãêïóìßùò êáé ôñïöïäïôåß ìå áõôÝò üëá ôçò ôá åñãïóôÜóéá.
- Ïé êáëýôåñïé ðñïìçèåõôÝò áíá ôïí êüóìï ðñïìçèåýïõí üëá ôá åñãïóôÜóéá ôçò åôáéñßáò.
ÐåñéãñÜöåôáé ðáñáêÜôù:
http://www.toyota.co.jp/en/special/imv/imv.htmlNo matter where IMV vehicles are assembled or sold, Toyota wants customers to enjoy the highest 'Made by Toyota' quality.
-
Και που ξέρετε, ίσως κάποια μέρα να φτιαχτούν εργοστάσια που θα φτιάχνουν Avensis στην Αγγλία και Corolla Verso στη Τουρκία
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Και που ξέρετε, ίσως κάποια μέρα να φτιαχτούν εργοστάσια που θα φτιάχνουν Avensis στην Αγγλία και Corolla Verso στη Τουρκίαστο τέλος θα (ξανά)φτιαχτούν τα Yaris στη Γαλλία
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Και που ξέρετε, ίσως κάποια μέρα να φτιαχτούν εργοστάσια που θα φτιάχνουν Avensis στην Αγγλία και Corolla Verso στη ΤουρκίαH Honda φτιαχνει ηδη αμαξια της στην Αγγλια
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Και που ξέρετε, ίσως κάποια μέρα να φτιαχτούν εργοστάσια που θα φτιάχνουν Avensis στην Αγγλία και Corolla Verso στη ΤουρκίαΑποκλείεται...
-
Ο χρήστης japanpower έγραψε:
Και που ξέρετε, ίσως κάποια μέρα να φτιαχτούν εργοστάσια που θα φτιάχνουν Avensis στην Αγγλία και Corolla Verso στη Τουρκία
H Honda φτιαχνει ηδη αμαξια της στην Αγγλια
ΈΕΕΕλα μένω έκπληκτος.
-
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΗΝ ΑΠΟΡΗΣΕΤΕ ΑΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΗ ΠΛΗΝ ΤΙΜΙΑ ΕΛΛΑΝΤΑ...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΗΝ ΑΠΟΡΗΣΕΤΕ ΑΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΗ ΠΛΗΝ ΤΙΜΙΑ ΕΛΛΑΝΤΑ...Ελπιζω να μην γινει ποτέ αυτο, χρειαζομαστε ανεργία και ακριβά αυτοκίνητα δια βίου
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΗΝ ΑΠΟΡΗΣΕΤΕ ΑΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΗ ΠΛΗΝ ΤΙΜΙΑ ΕΛΛΑΝΤΑ...
Ελπιζω να μην γινει ποτέ αυτο, χρειαζομαστε ανεργία και ακριβά αυτοκίνητα δια βίου
Kαλά φίλε μου...
Όταν έρθει το αφεντικό σου και σου πεί ότι αποφάσισε και διέταξε να εργαστείς 12 ώρες επειδή έχει το αρχιδ...διευθυντικό δικαίωμα εσύ κάτσε ήσυχος αφού έχεις και δουλειά και ένα ακριβό αυτοκίνητο που μπορείς να το θαυμάζεις αραγμένο κάτω από το σπίτι σου αφού φυσικά δεν έχεις χρόνο να το κινήσεις επειδή δουλεύεις όλη μέρα... (Αν είσαι υπάλληλος φυσικά)... -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Ελπιζω να μην γινει ποτέ αυτο, χρειαζομαστε ανεργία και ακριβά αυτοκίνητα δια βίου
Kαλά φίλε μου...
Όταν έρθει το αφεντικό σου και σου πεί ότι αποφάσισε και διέταξε να εργαστείς 12 ώρες επειδή έχει το αρχιδ...διευθυντικό δικαίωμα εσύ κάτσε ήσυχος αφού έχεις και δουλειά και ένα ακριβό αυτοκίνητο που μπορείς να το θαυμάζεις αραγμένο κάτω από το σπίτι σου αφού φυσικά δεν έχεις χρόνο να το κινήσεις επειδή δουλεύεις όλη μέρα... (Αν είσαι υπάλληλος φυσικά)...O φίλος dpolal μας κάνει μια υπέροχη επίδειξη του γιατί η Ελλάδα είναι χειρότερη απο την πιο υποβαθμισμένη μπανανία.
-
Καλά, πιστεύω ότι έχουμε δρόμο ακόμα για την απόλυτη μπανανία...
ΔΕΝ είμαι αντίθετος σε μεταρυθμίσεις, ούτε είμαι κανένας βαμμένος αριστερός...
ΑΛΛΑ το να προσελκύσουμε κεφάλαια και επενδύσεις ΜΟΝΟ με το να μειώνουμε μισθούς και να έχουμε τους εργάτες & τους υπάλληλους σαν σκλάβους να δουλεύουν 12 σχεδόν ώρες (ακόμα και για λίγο διάστημα) με εξοργίζει...Να σημειώσω ακόμα ότι είμαι υπάλληλος που με σε άλλη εταιρεία και παίρνω και κάποια καλά λεφτά... (σχετικά)
Έχω δουλέψει όμως και σε εργοστάσιο σαν απλός εργάτης και ξέρω από πρώτο χέρι τί σημαίνει εργοδοτική αυθαιρεσία... (πόσο μάλλον τώρα που νομιμοποιείται 100%)Ξεφύγαμε από το θέμα όμως...
Για TOYOTA δεν λέγαμε;;;;
Η toyota παει Ευρώπη