-
-
-
-
Γιατί δεν κάνουν ένα μεγάλο Nurburgring με το ένα άκρο την Πάτρα και το άλλο στον Ορχομενό να είναι όλοι χαρούμενοι?????
Πάντως σοβαρά τώρα γιατί δεν μπορεί να γίνει στην Ελλάδα ένας 'αγώνας' time trial cross contry σε διαδρομή 200 χλμ πχ Πάτρα - Τρίπολη ή γύρος Ευβοίας ή κανά Λάρισα - Ναύπακτος???
παίρνεις εκκίνηση και ότι ώρα φθάσεις... θα είχε πολύ ενδιαφέρον...Δεν ξέρω γίνεται κάτι ανάλογο στο εξωτερικό???
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πάντως σοβαρά τώρα γιατί δεν μπορεί να γίνει στην Ελλάδα ένας 'αγώνας' time trial cross contry σε διαδρομή 200 χλμ πχ Πάτρα - Τρίπολη ή γύρος Ευβοίας ή κανά Λάρισα - Ναύπακτος???
παίρνεις εκκίνηση και ότι ώρα φθάσεις... θα είχε πολύ ενδιαφέρον...Δεν ξέρω γίνεται κάτι ανάλογο στο εξωτερικό???
γιατι πρακτικα ειναι αδυνατον να κλεισεις ολη αυτη τη διαδρομη και γιατι ακομη και αν μπορουσε να γινει αυτο θα ειχαμε ενα 20% των συμετοχων νεκρους!!!
-
Επειδή έχω παρακολουθήσει από κοντά την Ιστορία για το Αυτοκινητοδρόμιο Χαλανδρίτσας (Πάτρα) μπορώ να πώ οτι είναι μια ακόμα κλασσική ιστορία Ελληνικής Αρπαχτής
Μπήκαν πολλά χρήματα, δεν έγινε τίποτα (μόνο οι Ταμπέλες στην Πάτρα) και όλοι έκαναν τις πάπιες.... αφού ήταν καλοφαγομένοι (απο πριν το 2000) μέχρι να ξαναέρθει το θέμα στην επικαιρότητα σήμερα, οι υπευθυνοι (τρομάρα μου) να ξαναμυριστούν χρήμα και να θέλουν να ξαναφάνε...
-
Σοβαρά τώρα, πιστεύει κανείς οτι θα φιαχτεί πίστα την Ελλάδα;;;...
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Σοβαρά τώρα, πιστεύει κανείς οτι θα φιαχτεί πίστα την Ελλάδα;;;...Nope...
TOYΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ...
ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ ΝΑ ΡΩΤΑ (ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ) ΤΟΝ ΜΠΑΤΟΝ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ GRAND PRIX ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ?ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΙΤΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟΤΕΡΟ GRAND PRIX ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΠΑΤΟΝ??ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?ΤΙ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ???
ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΦΡΩΣ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΡΓΙΣΤΗΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑ... -
Ακομη και αν φτιαχτει (που δεν το βλεπω) πως θα ειναι οικονομικα βιωσιμη μια τετοια επενδυση;;; Γιατι αν ειναι να συνεισφερει ο καθε πολιτης με τους φορους που πληρωνει να συντηρει ενα τετοιο εργο Ευχαριστω δεν θα παρω
2 ερωτησεις
Γιατι ασχολουνται οι πολιτικοι με την κατασκευη πιστας τωρα που οι Τουρκοι εχουν την δικη τους πιστα; Μαλλον ωριμασε ο καιρος μετα απο δεκαετιες μελετων και ωριμου σκεψεως (αυτο ας μπει στα ανεκδοτα)
Εκεινα τα ωραια Ολυμπιακα εργα ποσο βιωσιμα ειναι οικονομικα; Ποσα και ως ποτε θα τα συντηρουμε εμεις μεχρι να αξιοποιηθουν;
Αυτα τα ολιγα... -
Κι εγώ τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα φοβάμαι
-
Και οι Κρητίκαροι στο παιχνίδι καθώς έχουν έκταση 5000 στρέμματα στις Κάτω Γούβες Ηρακλείου
-
Πάντως η πρόταση του Ορχομενού δεν είναι και τόσο βιόσιμη μόνο και μόνο επειδή δεν υπάρχει η απαραίτητη ξενοδοχειακή υποδομή για να φιλοξενήσει αγώνες f1. Xώρια ότι έχει δύσκολη πρόσβαση αν και λένε ότι με το πακέτο των 500.000 ευρώ θα φτιάξουν δρόμους στην περιοχή. Για όσους βλέπατε χθες moto gp ανέφερε κάτι ο Διατσίδης και για περιοχή στα Μέγαρα (όχι στην τωρινή πίστα). Βέβαια οι φήμες είναι πολλές και πλέον αν δεν το δω δεν πιστεύω τίποτα.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Πάντως η πρόταση του Ορχομενού δεν είναι και τόσο βιόσιμη μόνο και μόνο επειδή δεν υπάρχει η απαραίτητη ξενοδοχειακή υποδομή για να φιλοξενήσει αγώνες f1. Xώρια ότι έχει δύσκολη πρόσβαση αν και λένε ότι με το πακέτο των 500.000 ευρώ θα φτιάξουν δρόμους στην περιοχή. Για όσους βλέπατε χθες moto gp ανέφερε κάτι ο Διατσίδης και για περιοχή στα Μέγαρα (όχι στην τωρινή πίστα). Βέβαια οι φήμες είναι πολλές και πλέον αν δεν το δω δεν πιστεύω τίποτα.Επίσης αν θέλουν να δουν και την συντήρηση της και να έρχονται ομάδες για δοκιμές όλο τον χρόνο, θα πρέπει να δουν και τον καιρό της περιοχής.
Χρήστο (ccp) που το διάβασες για την Κρήτη?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πάντως η πρόταση του Ορχομενού δεν είναι και τόσο βιόσιμη μόνο και μόνο επειδή δεν υπάρχει η απαραίτητη ξενοδοχειακή υποδομή για να φιλοξενήσει αγώνες f1. Xώρια ότι έχει δύσκολη πρόσβαση αν και λένε ότι με το πακέτο των 500.000 ευρώ θα φτιάξουν δρόμους στην περιοχή. Για όσους βλέπατε χθες moto gp ανέφερε κάτι ο Διατσίδης και για περιοχή στα Μέγαρα (όχι στην τωρινή πίστα). Βέβαια οι φήμες είναι πολλές και πλέον αν δεν το δω δεν πιστεύω τίποτα.
Επίσης αν θέλουν να δουν και την συντήρηση της και να έρχονται ομάδες για δοκιμές όλο τον χρόνο, θα πρέπει να δουν και τον καιρό της περιοχής.
Χρήστο (ccp) που το διάβασες για την Κρήτη?
Στην Κυριακάτικη Καθημερινη!
-
http://www.ekathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 05_1283652
-
Η υποθεση γινεται ολο και πιο αστεια, τωρα που καθε κωλοχώρι αποφάσισε οτι θελει πιστα και εχουν βαλει τις εφημερίδες να γραφουν ενα ματσο βλακείες.Αν έπαιζε ακομα η 'λαμψη' νομίζω ότι η κατασκευη πίστας F1 θα απασχολούσε τουλάχιστον 3 επεισόδια τον γνωστό μεγάλο (σε ηλικία) σεναριογράφο-ευθυμογράφο.
-
Οι Κρητικοί έχουν μια σημαντική διαφορά με τους Ορχομενούς και τους ρέστους: όταν βάζουν κάτι μπροστά, το τελειώνουν.
Διαθέτουν 4 λιμάνια, 3 αεροδρόμια, αμέτρητα ξενοδοχεία κάθε κατηγορίας, καλή Ε.Ο. από Χανιά ως Άγιο Νικόλαο, ωραία φύση, χώρο, κόσμο και ξέρουν από τουρισμό. Επίσης απέχουν 4,5 ώρες με τα γρήγορα φέρυ από Πειραιά.
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 05__154769 -
.
Πάντως, όπως και να έχει συζητιέται πολύ το θέμα...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η υποθεση γινεται ολο και πιο αστεια, τωρα που καθε κωλοχώρι αποφάσισε οτι θελει πιστα και εχουν βαλει τις εφημερίδες να γραφουν ενα ματσο βλακείες.Αν έπαιζε ακομα η 'λαμψη' νομίζω ότι η κατασκευη πίστας F1 θα απασχολούσε τουλάχιστον 3 επεισόδια τον γνωστό μεγάλο (σε ηλικία) σεναριογράφο-ευθυμογράφο.Μου θυμίζει την παροιμία: 'Μάθαν ότι γ@μιόμαστε,πλακώσανε κι οι γύφτοι...'
Σοβαρά τώρα,δε νομίζω να μπορέσει να επιβιώσει πίστα επιπέδου f1 στην Ελλάδα,με την υπάρχουσα (ή καλύτερα μη υπάρχουσα) αυτοκινητική κουλτούρα του τόπου.
Η μόνη βιώσιμη λύση μάλλον είναι αυτή του Ελληνικού,με ολόκληρη την πίστα να λειτουργεί μια φορά το χρόνο και κάποια κομμάτια της που θα είναι σαφώς φτηνότερα στη συντήρηση ολόχρονα (π.χ. drag strip)
Patra - Orxomenos = X