-
Εδω γραψτε τι σας εχει τυχει με συγγενεις..
Εγω προσωπικα εχω πολλους και καλους συγγενεις απο το σοι της μητερας μου αλλα απο του πατερα μου οχι καλους....
Ειχα και μια θεια που παρεξηγιοταν συνεχεια τη ΘΕΙΑ ΛΙΛΛΗ Η ΜΠΑΛΛΑεπειδη ηταν κοντοχοντρη αλλα αυτην την τακτοποιουσα λεκτικα καταλληλως και εβρισκα καταφυγιο στη γιαγια μου..
Επισης ειχα πολυ καλους ΠΑΠΠΟΥΔΕΣαλλα δυστυχως δεν τους γνωρισα...
-
Εγω προσωπικα εχω πολλους και καλους συγγενεις απο το σοι της μητερας μου αλλα απο του πατερα μου οχι καλους....
Ειχα και μια θεια που παρεξηγιοταν συνεχεια τη ΘΕΙΑ ΛΙΛΛΗ Η ΜΠΑΛΛΑεπειδη ηταν κοντοχοντρη αλλα αυτην την τακτοποιουσα λεκτικα καταλληλως και εβρισκα καταφυγιο στη γιαγια μου..
-
-
Εμένα μου την σπάει που στην οικογένεια μου παντρεύονται μεταξύ τους... η μάνα μου παντρεύτηκε τον πατέρα μου, η γιαγιά μου παντρεύτηκε τον παππού μου, οι θεία μου παντρεύτηκε με τον θείο μου...
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Εμένα μου την σπάει που στην οικογένεια μου παντρεύονται μεταξύ τους... η μάνα μου παντρεύτηκε τον πατέρα μου, η γιαγιά μου παντρεύτηκε τον παππού μου, οι θεία μου παντρεύτηκε με τον θείο μου... -
Τελικά η ανοησία είναι ανεξάντλητη σε ορισμένους ανθρώπους... Και το ενδιαφέρον είναι ότι μαζεύονται στα ίδια μέρη...
(Κι εμείς μαζί τους, που κάνουμε τον κόπο να τους σχολιάζουμε και να πέφτουμε στο επίπεδό τους... )
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Τελικά η ανοησία είναι ανεξάντλητη σε ορισμένους ανθρώπους... Και το ενδιαφέρον είναι ότι μαζεύονται στα ίδια μέρη...(Κι εμείς μαζί τους, που κάνουμε τον κόπο να τους σχολιάζουμε και να πέφτουμε στο επίπεδό τους... )
Αυτό το τελευταίο από το στόμα μου το πήρες
-
Καλύτερα να λέμε ανοησίες και να γελάμε από το να είμαστε και να το παίζουμε σοβαροφανείς.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Τελικά η ανοησία είναι ανεξάντλητη σε ορισμένους ανθρώπους... Και το ενδιαφέρον είναι ότι μαζεύονται στα ίδια μέρη...(Κι εμείς μαζί τους, που κάνουμε τον κόπο να τους σχολιάζουμε και να πέφτουμε στο επίπεδό τους... )
Φίλε Naso79 που ακριβώς έγκειται η ανοησία;
Μήπως έχετε την τάση να είστε αφοριστικοί, κατακρίνοντας οτιδήποτε σχετίζεται με τον Random;
Αν αυτό το θέμα το άνοιγε οποιοσδήποτε άλλος, η αντίδρασή σου θα ήταν η ίδια;
Ειλικρινά... -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Φίλε Naso79 που ακριβώς έγκειται η ανοησία;Eλα ντε!!Που τη βλεπετε την ανοησια??
Εδω ανοιξε ενα θεμα τεραστιο που αν το συζητησουμε για καμμια 500αρια σελιδες μπορει και να πεσει η τιμη του πετρελαιου η να λυθει το κυπριακο....Μήπως έχετε την τάση να είστε αφοριστικοί, κατακρίνοντας οτιδήποτε σχετίζεται με τον Random;
Ποιος ειναι αξιος να κατακρινει το Random??
Eδω μιλαμε για ενα ατομο με Ιντερνετικη παιδεια , μελος των μεγαλυτερων φορουμ του Γαλαξια που μας κανει τη χαρη και γραφει στο φορουμ αυτο που συν τοις αλλοις εχει και διαχειριστες χωρις τεχνικες γνωσεις που επιτρεπουν οι αθλιοι να δημοσιευονται και φιδια...Αν αυτό το θέμα το άνοιγε οποιοσδήποτε άλλος, η αντίδρασή σου θα ήταν η ίδια;
Ειλικρινά...Eλικρινεστατα...
Ποιος αλλος εχει την ιντερνετικη παιδεια και τη ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ και το επιπεδο του Random ωστε να γραφει σε ενα χαμηλου επιπεδου φορουμ για μυγες κουνουπια συμπεθερες και μπατζανακηδες??Ατοπη η ερωτηση σου λοιπον.Κανενας δεν εχει το επιπεδο του αλλου σου... συγνωμη του φιλου σου
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Εμένα μου την σπάει που στην οικογένεια μου παντρεύονται μεταξύ τους... η μάνα μου παντρεύτηκε τον πατέρα μου, η γιαγιά μου παντρεύτηκε τον παππού μου, οι θεία μου παντρεύτηκε με τον θείο μου...Αυτό μου θυμίζει το ανέκδοτο που λέει ο Τοτός στον πατέρα του ότι θέλει να παντρευτεί τη γιαγιά του, οπότε του λέει ο πατέρας του: 'Μα καλά είσαι σοβαρός; Γιατί θες να παντρευτείς τη μάνα μου;' Τοτός: 'Εσύ γιατί παντρεύτηκες τη δική μου;'
Μη βαράτε παιδιά, σήμερα με έχει πιάσει, δεν είναι τίποτα
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Φίλε Naso79 που ακριβώς έγκειται η ανοησία;
Eλα ντε!!Που τη βλεπετε την ανοησια??
Εδω ανοιξε ενα θεμα τεραστιο που αν το συζητησουμε για καμμια 500αρια σελιδες μπορει και να πεσει η τιμη του πετρελαιου η να λυθει το κυπριακο....Μήπως έχετε την τάση να είστε αφοριστικοί, κατακρίνοντας οτιδήποτε σχετίζεται με τον Random;
Ποιος ειναι αξιος να κατακρινει το Random??
Eδω μιλαμε για ενα ατομο με Ιντερνετικη παιδεια , μελος των μεγαλυτερων φορουμ του Γαλαξια που μας κανει τη χαρη και γραφει στο φορουμ αυτο που συν τοις αλλοις εχει και διαχειριστες χωρις τεχνικες γνωσεις που επιτρεπουν οι αθλιοι να δημοσιευονται και φιδια...Αν αυτό το θέμα το άνοιγε οποιοσδήποτε άλλος, η αντίδρασή σου θα ήταν η ίδια;
Ειλικρινά...Eλικρινεστατα...
Ποιος αλλος εχει την ιντερνετικη παιδεια και τη ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ και το επιπεδο του Random ωστε να γραφει σε ενα χαμηλου επιπεδου φορουμ για μυγες κουνουπια συμπεθερες και μπατζανακηδες??Ατοπη η ερωτηση σου λοιπον.Κανενας δεν εχει το επιπεδο του αλλου σου... συγνωμη του φιλου σου
Γιατί γίνεσαι ειρωνικός;
Όλα τα θέματα, που άπτονται της ζωής μας, από τα κουνούπια και τις μύγες μέχρι τους συγγενείς, μπορούν να γίνουν αντικείμενο συζήτησης.
Διαφωνείς σε αυτό;Και εν πάση περιπτώσει γιατί το έχεις πάρει τόσο προσωπικά;
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Γιατί γίνεσαι ειρωνικός;Αν θεωρεις ειρωνια οσα εγραψε ο Random σε αλλο θεμα μεσω του οποιου μας αποχαιρετουσε τοτε μαλλον σε λαθος ατομο απευθυνεσαι.
Εγω απλα χρησιμοποιησα τα γραπτα του.Όλα τα θέματα, που άπτονται της ζωής μας, από τα κουνούπια και τις μύγες μέχρι τους συγγενείς, μπορούν να γίνουν αντικείμενο συζήτησης.
Διαφωνείς σε αυτό;Kαθολου.Δε ξερω σε τι θα ωφελουσε ομως να μαθω για τις σχεσεις σου με το μπατζανακη σου η τι εκανε ο κουνιαδος του Kyan* ας πουμε η αν μιλαει η ξαδερφη του στο Skye* η δε μπορω να καταλαβω σε τι θα ηταν χρησιμο να μαθεις αν εγω λεω καλημερα στη συμπεθερα μου η πως σκοτωνω τις μυγες.
Και εν πάση περιπτώσει γιατί το έχεις πάρει τόσο προσωπικά;
Το εχω παρει προσωπικα γιατι δεν ανεχομαι ενας να αποκαλει τους υπολοιπους 11165** καραμουλους μιας και μεσα στους 11165 τυχαινει να βρισκομαι κι εγω.
Σταματαω τη συζητηση αυτη εδω μιας και σεβομαι τον εαυτο μου πρωτα απολα και μετα τους υπολοιπους.
Εγω παντως δε θα γυριζα ποτε να γλυψω εκει που πριν δυο μερς εφτυσα.Τελος.
*Ζηταω συγνωμη για τη χρησιμοποιηση των ψευδωνυμων.
** 11166 ειναι τα μελη του φορουμ αν δε κανω λαθος -
Ωραίο θεματάκι, αλλά ξεκίνησε στραβά
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ωραίο θεματάκι, αλλά ξεκίνησε στραβάΣωστο!!!
Γιαυτο οποιος θελει να πει κατι επι του θεματος ιδου...το πηδημα.
Αλλιως να κλειδωθει βρε παιδι μου να τελειωνουμε... -
KRIEZA
Κατ αεχην λυπαμαι γιατι εισαι απο το ωραιο χωριο της Ευβοιας τα ΚΡΙΕΖΑ..αλλα μην τρελαινεσαι κιολας....
Οι σχεσεις με τους συγγενεις ειναι ενα μεγαλο θεμα και αφορα ολους μας....Τωρα αν σου τη σπαω τι να κανουμε...ετσι ειναι η ζωη και η παλιο κενωνια θα με τρως στη μαπα..Δημοκρατια δε θελατε????
Τελος παντων αμα δε σου αρεσουν τα τοπικ μου μην απαντας ρε αδερφι...
ΓΚΕ ΓΚΕ?????
εγω παραυτα εκφραζω τη συμπαθεια μου σε εσενα..μεχρι να ανοιξεις τα ματακια σου και να καταλαβεις και συ.....ΝΟ OFFENSE..
Ποια ειναι η σχεση σου με τους συγγενεις σου...