-
Εγκυκλοπαιδικη η συζητηση: Ποιος Γαλλος ειναι... Γαλλος στην οδικη συμεριφορα; Εχω οδηγησει το c4 και το Megane και πολλαπλοι-ξεπολλαλποι συνδεσμοι το Megane δε μου αρεσε! Μεγαλες κλισεις ρε γαμωτο! Το 307 δεν το εχω οδηγησει αλλα εχω ακουσει αρκετα καλα σε αυτον τον τομεα.
-
Εγκυκλοπαιδικη η συζητηση: Ποιος Γαλλος ειναι... Γαλλος στην οδικη συμεριφορα; Εχω οδηγησει το c4 και το Megane και πολλαπλοι-ξεπολλαλποι συνδεσμοι το Megane δε μου αρεσε! Μεγαλες κλισεις ρε γαμωτο! Το 307 δεν το εχω οδηγησει αλλα εχω ακουσει αρκετα καλα σε αυτον τον τομεα.
-
-
Γιατι, το Megane έχει πολλαπλούς συνδέσμους πίσω ?
-
σε 307 εχω μπει και ειναι μεν ανετο αλλα δε μου εκανε μεγαλη εντυπωση...λογω τοy οτι εχω κλιο, ελπιζω το μεγκαν να ειναι στη συμπεριφορα του ενα πιο μεγαλο κλιο...αν ειναι ετσι τοτε μεγκαν,αλλιως c4...
-
C4 χαλαρα....ειναι το πιο φρεσκο μεσα και εξω
-
για αναρτηση μιλαει,μη ξεχνιομαστε!
-
Όλα ίδια είναι!
-
αισχος!!!
-
Γιατί σε όλες αυτές τις ψηφοφορίες κανείς δε βάζει το 'Δεν ξέρω/δεν απαντώ;'
-
Μα... εδώ είμαστε όλοι ειδικοί. Όλοι ξέρουμε.
-
But of course...!
-
Επιδοσεις Megane
Σε ολα τα αλλα C4, εκτός απο το απαραδεκτο μερος που εχουν βαλει τη κόρνα. -
Το Μegane δε μου άρεσε καθόλου. 'Μακριά κι αγαπημένοι...'
Το 307 πολύ ουδέτερο.
To C4 δε γνωρίζω, αλλά μάλλον πρέπει να είναι καλύτερο -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όλα ίδια είναι!Ωραιο αυτο...
Ψηφισα C4 γιατι τα αλλα δυο μου ειναι εντελως αδιαφορα.
-
C4 χαλαρα.........
-
...πολύ χαλαρά
-
Δεν βαζω ρε παιδια 'Δεν ξερω/Δεν απαντω' γιατι οποιος δεν ξερει δεν πρεπει να απαντα! Τι διαφορα θα εχει το Δεν ξερω/Δεν απαντω απο το να μην απαντησει δηλαδη; Γι'αυτο πρακαλω οποιος εχει οδηγησει τουλαχιστον 2 απο αυτα ας απανταει.
-
Το ερώτημα έχει απαντηθεί στους 4 Τροχούς πριν από κάτι μήνες....
-
Τα έχω οδηγήσει και τα 3 και ψηφίζω C4. Σαφώς πιο μελετημένη εκδοχή της ίδιας συνταγής ( ΜακΦέρσον μπρός ημιάκαμπτος πίσω ).
Γαλλικη μαχη!!!