-
Καλησπέρα.
Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενος Isuzu D Max (3.0 lt) και θα ήθελα την αποψη σας.Από τεχνικά χαρακτηριστικά και γενικότερα στα χαρτιά φαίνεται πολύ καλό.
Αυτό που με απασχολεί κυρίως ειναι η αξιοπιστία του καθως δεν εχω και την
καλύτερη άποψη για την εταιρία όπως εμφανιζόταν τα προηγούμενα χρόνια
(πιθανόν να κάνω λάθος βέβαια).Λοιπόν περιμένω τις απόψεις και τις συμβουλές σας.
-
Καλησπέρα.
Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενος Isuzu D Max (3.0 lt) και θα ήθελα την αποψη σας.Από τεχνικά χαρακτηριστικά και γενικότερα στα χαρτιά φαίνεται πολύ καλό.
(πιθανόν να κάνω λάθος βέβαια).Λοιπόν περιμένω τις απόψεις και τις συμβουλές σας.
-
Καλησπέρα.
-
Μας την έπεσαν πάλι...
edit: Αυτο πήγαινε στο ποστ που υπήρχε πάνω από το δικό μου και ήταν διαφημιστικής φύσεως από κάποιο 'ρομποτάκι'... -
telika ti egine to agorases?
epeidi eimai kai egw sto idio dilima kai skeftomai na to agorasw alla apo tin alli den exw kai idaieteri empistosini.an xerei kanenas mporei na mas pei tin xwra paragwgis giati apo oti ematha ta nea navara tha ftixnontai stin ispania ta hilux south africa kai ta l200 malaysia(opoios xerei kati allo as ma dwsei ta fwta tou)
Είναι τα ISUZU αξιόπιστα?