-
Πήγα σε ένα κατάστημα να ρωτήσω για λάμπες φαναριών για να αλλάξω τις απλές κίτρινες που έχει το δικό μου...
Είχαν μόνο της PIAA με λευκό ψυχρό φώς. (καλές φαίνονταν)
Μου είπαν όμως μια τιμή 108ευρώ το ζευγάρι...Eίναι λογική η τιμή ή θα μου πιάσουν τον π@π@;;;;;;
Τόσο πολύ κοστίζουν;;;;;; -
Πήγα σε ένα κατάστημα να ρωτήσω για λάμπες φαναριών για να αλλάξω τις απλές κίτρινες που έχει το δικό μου...
Μου είπαν όμως μια τιμή 108ευρώ το ζευγάρι...Eίναι λογική η τιμή ή θα μου πιάσουν τον π@π@;;;;;;
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Πήγα σε ένα κατάστημα να ρωτήσω για λάμπες φαναριών για να αλλάξω τις απλές κίτρινες που έχει το δικό μου...Είχαν μόνο της PIAA με λευκό ψυχρό φώς. (καλές φαίνονταν)
Τόσο πολύ κοστίζουν;;;;;;Αυτες κανουν τοσο,δυστυχως.Δεν δοκιμαζεις και τις Osram silverstar;Ειναι πολυ οικονομικοτερες.
Κοιτα και εδω http://www.powerbulbs.co.uk/ -
Ναι φιλε ειναι οτι το ακριβοτερο και καλυτερο υπαρχει σε γλομπο...
Ομως ......τουλαχιστον 2 εχουν καει και αρκετα συντομα ....Μπορει να εφταιγε το αμαξι ...δεν ξερω.Απλα λαβε το υποψη σου. -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ναι φιλε ειναι οτι το ακριβοτερο και καλυτερο υπαρχει σε γλομπο...
Ομως ......τουλαχιστον 2 εχουν καει και αρκετα συντομα ....Μπορει να εφταιγε το αμαξι ...δεν ξερω.Απλα λαβε το υποψη σου.Στην 33 τις εχω δυο χρονια (απο τοτε που βγηκε το
-
Ευχαριστώ...
Τελικά βρήκα ένα παλαιότερο θέμα και κάθισα και το διάβασα.
Από ότι κατάλαβα καλύτερα να κοιτάξω για Osram ή Philips...
Ποιό οικονομικά και το ίδιο σχεδόν ποιοτικά.Και πάλι ευχαριστώ.
-
Ερωτηση: αν εχω απλες λαμπες αλογονου μπορω να αλλαξω μενο τις λαμπες με xenon ή δε θα δουλεουν/παιρνουν αρκετο ρευμα/ταιριαζουν;;;;
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Ερωτηση: αν εχω απλες λαμπες αλογονου μπορω να αλλαξω μενο τις λαμπες με xenon ή δε θα δουλεουν/παιρνουν αρκετο ρευμα/ταιριαζουν;;;;Για να κανεις κατι τετοιο θελεις ολοκληρη εγκατασταση ,δεν ειναι βγαζω την μια λαμπα βαζω την αλλη .Μιλαμε για αυθεντικες λαμπες XENON και οχι δηθεν Xenon.Αν ψαξεις στα τοπικ για λαμπες το εχουν αναλυσει αρκετα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ερωτηση: αν εχω απλες λαμπες αλογονου μπορω να αλλαξω μενο τις λαμπες με xenon ή δε θα δουλεουν/παιρνουν αρκετο ρευμα/ταιριαζουν;;;;
Για να κανεις κατι τετοιο θελεις ολοκληρη εγκατασταση ,δεν ειναι βγαζω την μια λαμπα βαζω την αλλη .Μιλαμε για αυθεντικες λαμπες XENON και οχι δηθεν Xenon.Αν ψαξεις στα τοπικ για λαμπες το εχουν αναλυσει αρκετα.
Το φανταστηκα απλως ειπα να ρωτησω. Θα δω και τα θεματα!
-
Γύρω στα 500ευρώ το σετ αλλά είναι μέρα με τη νύχτα με όλες τις άλλες λάμπες που μπορείς να αγοράσεις.Εγώ τις έβαλα και δεν το μετάνοιωσα γιατί είναι θέμα ασφάλειας και δεν παίζουμε με αυτά....
-
σωστος ο Puntofatos
-
Osram φοραγα για 2 χρονια πριν πουλησω το αυτοκινητο, το τωρινο μου φοραει osram απο την μανα του, οι καλυτερες λάμπες στην καλυτερη τιμη.
Οι PIAA εκτος του οτι ειναι πανακριβες εχουν και πολλα μοντελα που δεν ειναι street legal, στραβωνεις τους αλλους με πιο απλα λόγια.
Tιμές για λάμπες φαναριών...