-
Μετά από το χαμό που προκλήθηκε στα μικρομεσαία 1600 έχω μια νέα πρόκληση για τους αναγνώστες του forum.Μια παράκληση μόνο επειδή οι αντίθετες γνώμες θα είναι πολλές, οι κόντρες μεταξύ σας δεκτές αλλά με επιχειρήματα....Ο καθένας έτσι κι αλλιώς λέει τη ΓΝΩΜΗ του..
-
Μετά από το χαμό που προκλήθηκε στα μικρομεσαία 1600 έχω μια νέα πρόκληση για τους αναγνώστες του forum.Μια παράκληση μόνο επειδή οι αντίθετες γνώμες θα είναι πολλές, οι κόντρες μεταξύ σας δεκτές αλλά με επιχειρήματα....Ο καθένας έτσι κι αλλιώς λέει τη ΓΝΩΜΗ του..
-
-
Το καινουργιο Boxster γιατι μου αρέσει, είναι γρήγορο και πολυ καλό για τα λεφτά του!
Και όπως είπε ο Clarkson οταν συγκρινε το 350Ζ με το Boxster:
'somebody at a party asks you, what car do you drive, what do you reply? a Nissan?' -
Ώς λάτρης των αγώνων ράλλυ(μπορεί και τρελλαμένος) δίνω την ψήφο μου στο lancer.Το ότι κάποιοι λένε πως είναι σαν ταξί δε με ενδαφέρει.Αρκεί να απολαμβάνω κάθε στιγμή που βρίσκομαι πίσω από το τιμόνι του.Χρειάζεται βέβαια 2ο ρεζερβουάρ αλλά τι να κάνουμε κανένας δεν είναι τέλειος..Ισχύει και στα αυτοκίνητα αυτό...
-
Ο χρήστης Clarkson έγραψε:
'somebody at a party asks you, what car do you drive, what do you reply? a Nissan?'No, a 'Z'.
-
BMW ///M3 4 ever...
Οπως καταλαβενετε εγω εδωσα την ψηφο μου στο 'αλλο' -
Την καλή φτερούγα..
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Και όπως είπε ο Clarkson οταν συγκρινε το 350Ζ με το Boxster:
'somebody at a party asks you, what car do you drive, what do you reply? a Nissan?'[teasing mode]
Στο Top Gear πάλι, είχαν πει για την Boxster (την πρώτη όμως, όχι την νέα) ότι ο μόνος λόγος για τον οποίο αγοράζεις Boxster, είναι το ότι δεν αντέχει η τσέπη σου μια 911
[/teasing mode]Μεταξύ των αυτοκινήτων στην ψηφοφορία (την οποία θεωρώ ανεπαρκή) κι εγώ συμφωνώ. Η νέα Boxster είναι το αυτοκίνητο που θα έπρεπε να είναι από την πρώτη γενιά!! Όμως, αν με ρωτούσατε τι θα έκανα με 60.000 ευρώ, θα σας έλεγα ότι με τα 10 χιλιάρικα θα αγόραζα μια Μ3 Ε30 και με τα ρέστα θα έτρεχα σε αγώνες (σοβαρά)
-
EVO ή STi; STi ή EVO;
Φτερούγα θα ναι πάντως Λόγω boxer και λιγότερο συχνής αλλαγής μοντέλων (το Χ ετοιμάζεται ήδη, ενώ περιμένουμε το ΙΧ), STi με τον 2.5λίτρο φυσικά και DCCD
-
Πιθανές αγορές:
Chevy Corvette Stingray '63 με 50.000:
Stingray 1
Stingray 2Maserati Merak SS '83 με 58.000:
Merak SS 1
Merak SS 2Maserati Bora '73 με 59.900:
Bora 1
Bora 2Maserati Quattroporte V8 EVO '99 με 22.850 (τα ρέστα καραμέλες):
Quattroporte V8 1
Quattroporte V8 2όχι, όχι ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ!!! -------->
Maserati Quattroporte 4700 '64 με 35.000:
Quattroporte 4700 1
Quattroporte 4700 2Ε? πώς είπατε? δεν είναι Γερμανία εδώ???
Τι να κάνεις... ευτυχώς, τα όνειρα δεν απαγορεύονται! (ακόμα!) -
Maserati 3200GT μτχ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
**EVO **ή STi; STi ή EVO;Αυτό
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
**EVO **ή STi; STi ή EVO;
Αυτό
That's my boy..
-
για την φαση που ειμαι τωρα μαλλον στην επιλογη αλλα θα πηγαινα......
και φυσικα μιλαμε για την ELISE -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
και φυσικα μιλαμε για την ELISEΔεν πήγε τσάμπα η Βόλτα...
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
για σου νικολα αρχηγε.......
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
για σου νικολα αρχηγε.......
Hello φιλαράκι
Για να δω τι θα ψηφίσουν και οι άλλοι, εκείνης τις βραδυάς....
-
Εγώ θα έπερνα 2 Lancia Delta Integrale
Την μία για οδήγηση και την άλλη για το σαλόνι να την χαιδεύω με την ησυχία μου -
Ανακαλώ! Είχα ξεχάσει ότι υπάρχει η Λίζα.. Σκέφτηκα μόνο τα αμάξια της ψηφοφορίας και γι αυτό ψήφισα τον Μήτσο. Αν τα είχα τώρα τα λεφτά μάλλον Λίζα θα παιρνα. Σε 10 χρόνια ίσως να παιρνα την φτερούγα..
Η ψηφοφορία του μήνα...