-
παιδια ενα φιλαρακι ενδιαφερεται ναγορασει αυτοκινητο εμσα στο Σεπτεμβριο... 1400 ή 1600 κυβικα.
μπορειτε να μου πειτε ποια αυτοκινητα εχουν τιποτα καλες προσφορες αυτες τις μερες(π.χ. το κορολα ειχε 2.000 ευρω εκπτωση,δε ξερω αν ισχυει ακομα) -
παιδια ενα φιλαρακι ενδιαφερεται ναγορασει αυτοκινητο εμσα στο Σεπτεμβριο... 1400 ή 1600 κυβικα.
μπορειτε να μου πειτε ποια αυτοκινητα εχουν τιποτα καλες προσφορες αυτες τις μερες(π.χ. το κορολα ειχε 2.000 ευρω εκπτωση,δε ξερω αν ισχυει ακομα) -
Ο χρήστης Hamurabi έγραψε:
μπορειτε να μου πειτε ποια αυτοκινητα εχουν τιποτα καλες προσφορες αυτες τις μερες(π.χ. το κορολα ειχε 2.000 ευρω εκπτωση,δε ξερω αν ισχυει ακομα)Citroen 1η δοση το 2007
-
Αν πάρεις 2 περιοδικά θα έχεις άμεση πληροφόρηση πάντως!
-
ε μιας και ειναι τοσοι γνωστες εδω στο φορουμειπα να γλυτωσω να πληρωνω για περιοδικα.
παρακαλω οποιος ξερει ας μου πει -
Το ερωτημα ειναι ποιοι ΔΕΝ εχουν προσφορα
Ας καταληξει ποια μοντελα τον ενδιαφερουν και μετα ας παρει με τη σειρα τις αντιπροσωπιες να ρωταει.
Στα μικρα παντως εκπτωση εχουν και το Fiesta και το Clio(με τη μορφη ταξινομημενων αυτοκινητων)και το Corsa και το 206 και και και.
Σε καινουριο μοντελο πολυ δυσκολα να βρεις εκπτωση.Νομιζω εχει η Citroen για το C4.
Αυτο που σου ειπα στην αρχη.Οι περισσοτεροι εχουν απο 1000 ευρω και πανω. -
Ο χρήστης Hamurabi έγραψε:
ε μιας και ειναι τοσοι γνωστες εδω στο φορουμειπα να γλυτωσω να πληρωνω για περιοδικα.
παρακαλω οποιος ξερει ας μου πειΠάρε ένα περιοδικό και θα τα διαφημίζουν.
Στα 15000
-
C4 προσφορά για ετοιμοπαράδοτα κομμάτια 2000 ευρώ ως τέλος Αυγούστου.
-
'παιδια ενα φιλαρακι ενδιαφερεται ναγορασει αυτοκινητο εμσα στο Σεπτεμβριο.'
-
Ας το κάνει μερικές μέρες νωρίτερα αν είναι να κερδίσει 2000 κι εφόσον τον ενδιαφέρει το συγκεκριμένο μοντέλο. Άλλωστε μέσα στον Σεπτέμβριο θα το παραλάβει/πληρώσει, αν το παραγγείλει τώρα.
-
Μα είναι δυνατόν να διαλέξει αυτοκίνητο μόνο βάση της καλύτερης οικονομικής προσφοράς που θα βρει την εποχή που θέλει να το αγοράσει;;;;
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Μα είναι δυνατόν να διαλέξει αυτοκίνητο μόνο βάση της καλύτερης οικονομικής προσφοράς που θα βρει την εποχή που θέλει να το αγοράσει;;;;Γιατι οχι;; Αν ειναι αναμεσα σε 4 ή 5 ανταγωνιστικα μοντελα που του αρεσουν εξισου και δεν τον ενδιαφερον οι τυχον διαφορες, θα παει σε αυτο που θα ειναι οικονομικοτερο και με πιο ευνοικους ορους.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Μα είναι δυνατόν να διαλέξει αυτοκίνητο μόνο βάση της καλύτερης οικονομικής προσφοράς που θα βρει την εποχή που θέλει να το αγοράσει;;;;
Γιατι οχι;; Αν ειναι αναμεσα σε 4 ή 5 ανταγωνιστικα μοντελα που του αρεσουν εξισου και δεν τον ενδιαφερον οι τυχον διαφορες, θα παει σε αυτο που θα ειναι οικονομικοτερο και με πιο ευνοικους ορους.
Γιατί ΔΕΝ αναφέρει πουθενά τίποτα άλλο σχετικά με το τί θέλει να αγοράσει...
Απλά λέει θέλει να πάρει αυτοκίνητο τότε (κάπου μεταξύ 1400 και 1600), ποιό έχει την καλύτερη έκπτωση/προσφορά;;;Mα είναι τώρα αυτό έρευνα αγοράς;;;
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Γιατι οχι;; Αν ειναι αναμεσα σε 4 ή 5 ανταγωνιστικα μοντελα που του αρεσουν εξισου και δεν τον ενδιαφερον οι τυχον διαφορες, θα παει σε αυτο που θα ειναι οικονομικοτερο και με πιο ευνοικους ορους.
Γιατί ΔΕΝ αναφέρει πουθενά τίποτα άλλο σχετικά με το τί θέλει να αγοράσει...
Απλά λέει θέλει να πάρει αυτοκίνητο τότε (κάπου μεταξύ 1400 και 1600), ποιό έχει την καλύτερη έκπτωση/προσφορά;;;Mα είναι τώρα αυτό έρευνα αγοράς;;;
Από οτι καταλαβα, θελει να δει την πολιτικη της καθε εταιρειας και μετα να παει να διαλεξει... Ισως λιγο ανορθοδοξος τροπος, αλλα καθόλα παραδεκτος.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Μα είναι δυνατόν να διαλέξει αυτοκίνητο μόνο βάση της καλύτερης οικονομικής προσφοράς που θα βρει την εποχή που θέλει να το αγοράσει;;;;NAI
-
ας σας αναφερω ενδεικτικα μερικα μοντελα που κοιταει...
Seat Leon 1,6
Seat Ibiza topgun 1,4
Peugeut 206 1,6
Toyota corola 1.4
προσφορες Σεπτεμβριου...