-
Φιλη μου ψαχνει για μεταχειρισμενο και βρηκε ενα 323 '97 2500 ευρω. Δεν ξερω περισσοτερα. Μπορειτε να μου πειτε περισσοτερα για αυτο(διαστασεις, εκδοσεις κινητηρων, τεχνικα, προβληματα, αν αξιζει...).
-
Φιλη μου ψαχνει για μεταχειρισμενο και βρηκε ενα 323 '97 2500 ευρω. Δεν ξερω περισσοτερα. Μπορειτε να μου πειτε περισσοτερα για αυτο(διαστασεις, εκδοσεις κινητηρων, τεχνικα, προβληματα, αν αξιζει...).
-
-
απο τα λιγα ΚΑΛΑ αυτοκινητα........
λογικα ειναι το 1,300 αλλα και παλι ειναι μια αριστη αγορα. καλοι χωροι , αξιοπιστια, πολυ καλο σε αισθηση τιμονι , πολυ καλος επιλογεας, αρκετα καλο κρατημα. το μονο μεμπτο ισως σημειο ηταν τα καθισματα του που γινονται κουραστικα σε ενα πολυωρο ταξιδι.......
μια απο τις πολυ καλες αγορες....... -
Νομιζω οτι ειναι διαθεσιμο και σε κινητηρα 1.5...
Δεν ειναι καπως παλιο ομως?
8 χρονια δεν ειναι και λιγα... -
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Δεν ειναι καπως παλιο ομως?Για αυτό κάνει μόνο 2500Ε. Με αυτά τα λεφτά δεν έχεις και πολλές καλύτερες επιλογές νομίζω. Για τον εξοπλισμό βέβαια δε μπορώ να ξέρω...
-
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Νομιζω οτι ειναι διαθεσιμο και σε κινητηρα 1.5...ειχε ναι..... με 100 αλογα...... απλα απο την τιμη νομιζω οτι ειναι με τον μικρο τον κινητηρα.........
-
Για πειτε τιποτα τεχνικα για τον 1.3(ροπη,ιπποδυναμη...). Το συγκεκριμενο μοντελο εχει ανακλινομενα φαναρια;
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Για πειτε τιποτα τεχνικα για τον 1.3(ροπη,ιπποδυναμη...). Το συγκεκριμενο μοντελο εχει ανακλινομενα φαναρια;Το 323F ειχε ανακλινομενα φαναρια αλλα νομιζω ηταν μοντελο πριν το 1997.
Αυτο πρεπει να ειναι μοντελο κοντα στο '97
-
Μπηκα στο http://www.honestjohn.co.uk και ειδα οτι αυτο με τα ανακλινομενα φαναρια (ετσι νομιζω αν και η φωτο ειναι απο τα πλαγια) εβγαινε μεχρι το 94. Ο τυπος ειπε στην κοπελα οτι ειναι μοντελο '97 και ειδε οτι ειχε ανακλινομενα φαναρια. Βεβαια ολα θα ξεκαθαριστουν οταν δει την αδεια αλλα για πειτε οποιος ξερει κατι παραπανω.
-
ανταλλακτικα θα υπαρχουν σε λογικες τιμες?
-
Το F με τα ανακλινόμενα φανάρια δεν έβγαινε το 97 στμάτησε το 94 ή 95 νομίζω. Έβγαινε μόνο 1.6 και ιπποδύναμη περίπου 90 ίππων.
Από ανταλακτικά που ρώτησε ο 'adis4gr' άγνωστο. Πάντως αν υπάρχει η απαράδεκτη τιμολογιακή πολιτική της αντιπροσωπείας και στα μεταχειρισμένα ανταλακτικά τότε μάλλον προς το 'φαρμακείο' το βλέπω.
-
Ανταλλακτικά υπάρχουν, μην έχετε καμία ανησυχία για αυτό. Τα 2500Ε είναι τσάμπα. Τόσο πουλούν τα 323 του 1991-92
-
Η τιμη ειναι πολυ καλη, αν παρουμε ως δεδομενο οτι ειναι σε καλη κατάσταση. Ξερω δύο που έχουν το 323 εδώ και πολλά χρόνια, ό ενας μάλιστα έχει και Μ3 πλέον αλλα για τις καθημερινες μετακινήσεις χρησιμοποιεί το 323,το οποιο το θεωρει το καλυτερο αυτοκινητο ολων των εποχων(!) για τα λεφτά του.
Mazda 323