-
Ποιο θα αγοράζατε και γιατί?
-
-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ποιο θα αγοράζατε και γιατί?γιααααα δώσε μας και τις τιμές τους!
-
None!
V10 TDI
(να δείτε όμως που σε μερικά χρόνια θα βγει και diesel Porsche για ν'αυξηθούν οι εταιρικές πωλήσεις στην Ευρώπη )
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
γιααααα δώσε μας και τις τιμές τους!
110K 100K 85K αντίστοιχα αλλά θεωρήστε ότι δεν σας ενδιαφέρει το οικονομικό.
-
100+
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
None!V10 TDI
(να δείτε όμως που σε μερικά χρόνια θα βγει και diesel Porsche για ν'αυξηθούν οι εταιρικές πωλήσεις στην Ευρώπη )
Στην Αθήνα απαγορεύεται το Diesel.. Δεν μου πάει όμως Jeep diesel.. Πρέπει να το ακούς το μοτέρ..
-
προπελα για μενα........
δεν εχει γιατι , ειναι προπελα........ -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
None!
V10 TDI
Στην Αθήνα απαγορεύεται το Diesel.. Δεν μου πάει όμως Jeep diesel.. Πρέπει να το ακούς το μοτέρ..
μα τα Jeep πρέπει να είναι diesel! (λόγω ροπής και οικονομίας)
μάλλον δεν έχεις ακούσει το V10!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
100+
χμ... οκ. Μ3.-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
None!
V10 TDI
μα τα Jeep πρέπει να είναι diesel! (λόγω ροπής και οικονομίας)
**μάλλον δεν έχεις ακούσει το V10! **
Όντως αλλά σίγουρα δεν είναι σαν V8 βενζίνης που σε τρομάζει ο ήχος.. Εδώ βγάζουν ήχο τα παλία V8, τα καινούργια θα κολώσουν?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ποιο θα αγοράζατε και γιατί?σκέφτεσαι να πάρεις ένα όταν βγάλεις δίπλωμα μικρέ
-
Οι Porsche είναι χρέπια και τα VW είναι ξενέρωτα...οπότε αναγκαστικά την Χ5
Η αλήθεια είναι ότι εγώ προσωπικά θα αγόραζα ένα από αυτά τα οχήματα μόνο αν ήταν τα τελευταία στη γη. Ακόμα και ζάπλουτος να ήμουν, δε θα με ενδιέφερε ποτέ ένα μεγάλο SUV, όχι γιατί δεν είναι καλά, απλώς γιατί εμένα προσωπικά μου είναι αδιάφορα.
Υ.Γ.1
Σπύρο, ξεκόλλα με τις Μ3 ρε!!Υ.Γ.2
Μέχρι να ξεκολήσεις, πιάσε μία και για μένα... -
100+
χμ... οκ. Μ3.-
Παιδιά, ένα από τα 3 αναγκαστικά..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
100+
χμ... οκ. Μ3.-
Παιδιά, ένα από τα 3 αναγκαστικά..
χμ... οκ!
Μ3
-
Εφόσον κανένα δεν θα το βγάλεις εκτός δρόμου για να δεις τις off-road ικανότητες θα ψηφίσω αυτό που είναι πιο gti-ίστικο στη εθνική.
Και επειδή να δώσεις 100+ για VW είναι πολλά θα διάλεγα το Porsce για να πω πως πήρα porsche [/img]
-
Δεν πρόκειται να το αγοράσω εγώ και το αυτοκίνητο θα κάνει μια χαρά off-road διαδρομές (όχι στην αράχωβα, και σε αρκετά πιο αντίξοες συνθήκες)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν πρόκειται να το αγοράσω εγώ και το αυτοκίνητο θα κάνει μια χαρά off-road διαδρομές (όχι στην αράχωβα, και σε αρκετά πιο αντίξοες συνθήκες)Πάντως από στατιστικές που είχα δει μόνο το 10% των SUVs στην Αμερική βγήκε εκτος ασφάλτου!!
Και αυτό το 10% ίσως να έφυγε σε καμιά στροφή
Τώρα για εκτός δρόμου η λύση είναι μία: Land Cruiser!!
Aλλά δεν είναι Premium
-
Mέχρι πριν από λίγες ημέρες θα έλεγα όχι και στα τρία γιατί τα θεωρούσα υπερβολικά . Την κυριακή όμως έκανα μια ωραία on και off road βόλτα με ένα range rover με τα 286 άλογα και ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ . Το δηλώνω δημοσίως ότι το αυτοκίνητο αυτό και υποθέτω και όλα τα παραπλήσια του σου βγάζουν όλα τα κόμπλεξ σου (αισθάνεσαι καθαρά υπεροχή) και το χειρότερο είναι ότι σου αρέσει Και τολμώ να δηλώσω ότι αν είχα τα πολλά λεφτά θα σκεφτόμουνα να αγοράσω κάποιο από τα 3+1=4 με προτίμηση μάλλον στην cayenne(ΑΥΤΉ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ )
Cayenne S vs X5 4.4 vs Touareg V8