-
Ξερω οτι υπαρχει ενα εντυπο που εχουν μαζι τους οσοι μενουν μεσα στο δακτυλιο ουτως ωστε να περνουν να πανε στα σπιτια τους. Μπορει καποιος να μου το περιγραψει πανω κατω η να μου πει τι στοιχεια περιεχει;
-
Ξερω οτι υπαρχει ενα εντυπο που εχουν μαζι τους οσοι μενουν μεσα στο δακτυλιο ουτως ωστε να περνουν να πανε στα σπιτια τους. Μπορει καποιος να μου το περιγραψει πανω κατω η να μου πει τι στοιχεια περιεχει;
-
-
'Στις άδειες κυκλοφορίας στο δακτύλιο αναφέρεται ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτ/του, το ονοματεπώνυμο του οδηγού και του ιδιοκτήτου ή κατόχου, καθώς και η ημερομηνία λήξης αυτού.'
Αυτό ρωτούσες;
http://www.kep.gov.gr/categories/aytoki ... s/1928.asp
(Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το Google γι'αυτές τις δουλειές...)
-
Ευχαριστω. Δεν ηξερα πως να το ψαξω. Στην αδεια κυκλοφοριας στο Δακτυλιο γραφει και για ποιο λογο απο αυτους που λεει στο site εχει βγει η καρτα;
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Ευχαριστω. Δεν ηξερα πως να το ψαξω.Εγραψα 'Κάρτα Δακτυλίου' στο Google. Ηταν το πρώτο hit.
-
Κατηγορία ιδ. εκεί γίνεται όλο το παιχνιδάκι και ιδίως στην απόφαση του προέδρου για τις ανάγκες της Βουλής......
Υπάρχουν και πλαστές καθώς η υπογραφή στο κάτο μέρος δεν είναι γνήσια του διευθυντή Τροχαίας αλλά σε φωτοτυπία.... η μοναδικοτητα εξασφαλίζεται από τον ΑΑ αριθμό της ... το οποίο σημαίνει αν σε σταματήσουν πρέπει να χτυπησούν στο computer να δουν ότι όντως δεν ταιριάζει.....
Κάποια χρονιά είχα αύξων αριθμό 29,χχχ για να καταλάβετε τι γίνεται.....Πάντως άλλο καλό βυσματικό για όσους δουλεύουν Κέντρο είναι το Ελευθέρας parking στο χώρο του Ζαππείου το πρωί
Μην ξεχνάτε όποιος και να κυβερνά εμείς την δουλειά μας θέλουμε να κάνουμε!!!!
ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!
Καρτα ελευθερας για δακτυλιο