-
ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΡΕ [kouk] ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,,,
ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΜΑΡΑΘΩΝΑ...........
-
-
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΡΕ [kouk] ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,,,ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΜΑΡΑΘΩΝΑ...........
Ρε αξιοσέβαστε Random που τις βρίσκεις αυτές τις προσφωνήσεις;
Ξέρεις, ωστόσο, ότι πολλοί μπορεί να θιχθούν...
Από τις χειρότερες παραλίες, στις οποίες έχω πάει, είναι στο ζούμπερι, στο Λα Κόστα.
Θείες, θείοι, ηλιοκαρβουνιασμένοι, ξανθιές της συμφοράς, ένα συνονθύλευμα όλοι, ανακατεμένοι.
Το πιο παράδοξο, που προσκρούει στη ναυτική παράδοση του τόπου μας, είναι ότι ελάχιστοι βρίσκονται μέσα στη θάλασσα, και από αυτούς ακόμα λιγότεροι είναι αυτοί που κολυμπούν.Δηλαδή, οι παράφρονες πηγαίνουν στη θάλασσα για να δροσιστούν, και ξεροψήνονται στις παραλίες!
Αυτό είναι ένα γενικευμένο φαινόμενο.Δεν ξέρω καμία ωραία παραλία στην Αττική.
Ίσως η παραλία του Σχοινιά να μπορεί να θεωρηθεί αποδεκτή... -
ΦΙΛΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩς ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΓΩ ΕΙΣΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΣΥ ΕΓΩ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ
ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΕ Σ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΤΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΓΟ ΣΤΟ ΣΑΠΙΣΜΕΝΟ ΓΑΥΡΟ...
ΑΚΟΜΗ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΝ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΡΙΧΝΕ ΦΑΠΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΜΑΖΕΥΑΝ, ΜΕ ΤΑΙΖΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ..
ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΩΣΤΟΣ,,,
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ...ΤΟ ΖΟΥΜΠΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΙΠΙΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΨΗΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΑΚΟΠΗ...
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ......
ΑΝ ΠΑΤΕ ΖΟΥΜΠΕΡΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΤΙ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
-
Εγω πάλι ψηφίζω Καραθώνα στο Ναύπλιο!!! Τί κι αν είναι μια ωρίτσα από Αθήνα;;;;;!
-
Αυτή του Σχοινιά λέει.
ΥΓ: Δεν είμαι καραμούλος. Έχω πατέρα. Εκτός εάν εννοείς κάτι άλλο με τη λέξη αυτή.
-
ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΕ Σ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΤΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΓΟ ΣΤΟ ΣΑΠΙΣΜΕΝΟ ΓΑΥΡΟ...ΑΚΟΜΗ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΝ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΡΙΧΝΕ ΦΑΠΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΜΑΖΕΥΑΝ, ΜΕ ΤΑΙΖΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ..
ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΩΣΤΟΣ,,,
Σου αξίζουν χίλια μπράβο!!!
Στην Αττική και εγώ Σχοινιά πηγαίνω, αλλά όχι στο Καράβι γιατί γίνεται ο χαμός.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Kαι εγω νομιζα οτι σ'αρεσει εδω : Ενα σκουπιδι αναμεσα στα σκουπιδια.
ακου ΚΑΡΑΜΟΥΛΟΙ
Δεν ειναι ολοι τα μουτρα σου....
-
ΣΑΛΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ LAKTA ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ [kouk]...
ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ