-
-
-
-
ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΩ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ?????
ΑΣΕ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ......
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΩ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ?????ΑΣΕ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ......
ομοίως, τόσα χρόνια έκανα να τους ξεφορτοθώ
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΩ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ?????
ΑΣΕ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ......
ομοίως, τόσα χρόνια έκανα να τους ξεφορτοθώ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
-
kamia symathitria totes
-
Ο χρήστης lakonas67 έγραψε:
kamia symathitria totesΑυτές και αν είναι καμμένα χαρτιά!!!!
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΩ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ?????ΑΣΕ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ......
Σωστός. Αν μπορούσα να διαγράψω τα πάντα από τη μνήμη μου ακόμα καλύτερα.
-
Ενδιαφερον αλλα δεν εχει πολυ κοσμο μεσα.
Εκανα μια γρηγορη ερευνα και βρηκα 2-3 συμμαθητες μου στον καταλογο του ΟΤΕ.Νικος
-
Κι εγώ καμία επαφή δεν θέλω να έχω με τους παλιούς συμμαθητές. Με όσους θέλω, έχω κρατήσει. Ούτε να τους δω στο δρόμο δεν έχω διάθεση!
-
Αν δεν έχετε βρεθεί σε μάζωξη ('reunion' στη βαρβαρική) παλιών συμμαθητών, μην τα λέτε αυτά. Έχει φοβερό ενδιαφέρον να δείτε τι έχουν κάνει, που έχουν επιτύχει ή αποτύχει άτομα με τα οποία συμβιώσατε στο παρελθόν. Είναι αρκετά διδακτική εμπειρία.
-
Εγω παντως προσφατα ειδα συμμαθητρια μου η οποια ειχε ενα κουτσουβελο στα χερια και ενα στην κοιλια....
ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ!!!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν δεν έχετε βρεθεί σε μάζωξη ('reunion' στη βαρβαρική) παλιών συμμαθητών, μην τα λέτε αυτά. Έχει φοβερό ενδιαφέρον να δείτε τι έχουν κάνει, που έχουν επιτύχει ή αποτύχει άτομα με τα οποία συμβιώσατε στο παρελθόν. Είναι αρκετά διδακτική εμπειρία.Αυτα τα κανουν και εδω στην Αμερικα. Η γυναικα μου με εχει τραβηξει στο reunion το δικο της στα 5 και 20 χρονια. Αν εξαιρεσουμε μερικα καλα πουρά, οι αντρες ειχαν ολοι καραφλα και κοιλιες.
Με τους παλιους συμμαθητες της που κραταει επαφες τους βλεπω πολλες φορες το χρονο και ξερω τι κανουν. Οποτε πηγαμε στο reunion τα κοπανισαμε, φυγαμε πηγαμε σε κατι μπαρακια τα ξανακοπανισαμε, φυγαμε και στις 5 το πρωι πηγαμε για πρωινο.
Νικος
brhte palious symathites edo