-
Εχω το αμαξι μου ανασφαλιστο και παρκαρισμενο εξω απο το σπιτι μου και περασει καποιος και του βαλει φωτια με αποτελεσμα να επεκταθει σε αλλα αυτοκινητα? ποια ειναι η ευθινη μου?
εαν βρισκομαι σταματημενος σε ανηφορικο δρομο με κινηση και
απεχω απο το μπροστινο μου αμαξι 2μ. και ενω προσπαθει να ξεκινησει...του φυγει το αμαξι και πεσει πανω μου? ποιος πληρωνει? και τι
πρεπει να κανω για μην διακοψω την κυκλοφορια?Εαν κανω το λαθος και τρεξω πανω απο 140km στην εθνικη οδο προς κηφισια? ποιες ειναι οι πινικες κυρωσεις και εφοσων δεν σε σταματισουν
επιτοπου τι γινεται? οι φημες για δικαστηρια ισχιουν και ποτε?αν θελεις να κυκλοφορισεις ενα παλιο αμαξι χωρις να εχει περασει ποτε ΚΤΕΟ (!!!) και αποφασισεις καποια στιγμη να το περασεις?
Θα ηθελα να απαντησουν ατομα που ειναι γνωστες για τα παραπανω
και οχι καποιος που εχει ακουσει κατι...Ευχαριστω!
-
Εχω το αμαξι μου ανασφαλιστο και παρκαρισμενο εξω απο το σπιτι μου και περασει καποιος και του βαλει φωτια με αποτελεσμα να επεκταθει σε αλλα αυτοκινητα? ποια ειναι η ευθινη μου?
απεχω απο το μπροστινο μου αμαξι 2μ. και ενω προσπαθει να ξεκινησει...του φυγει το αμαξι και πεσει πανω μου? ποιος πληρωνει? και τι
πρεπει να κανω για μην διακοψω την κυκλοφορια?Εαν κανω το λαθος και τρεξω πανω απο 140km στην εθνικη οδο προς κηφισια? ποιες ειναι οι πινικες κυρωσεις και εφοσων δεν σε σταματισουν
επιτοπου τι γινεται? οι φημες για δικαστηρια ισχιουν και ποτε?αν θελεις να κυκλοφορισεις ενα παλιο αμαξι χωρις να εχει περασει ποτε ΚΤΕΟ (!!!) και αποφασισεις καποια στιγμη να το περασεις?
-
-
Ο χρήστης Lefteris25 έγραψε:
πρεπει να κανω για μην διακοψω την κυκλοφορια?100% Σε πληρώνει αυτός. Λογικό είναι να την σταματίσεις την κυκλοφορία λίγο
μέχρι να συνενοηθείτε. Αν πάλι δεν πέρνει απο λόγια μαζεύεις δυο μάρτυρες που ήδεν το συμβάν κάνετε στην άκρη και περιμένετε να τα βρείτε απο
την τροχαία. -
εαν βρισκομαι σταματημενος σε ανηφορικο δρομο με κινηση και απεχω απο το μπροστινο μου αμαξι 2μ. και ενω προσπαθει να ξεκινησει...του φυγει το αμαξι και πεσει πανω μου? ποιος πληρωνει? και τι
πρεπει να κανω για μην διακοψω την κυκλοφορια?Πληρώνει αυτός που δεν έχει μαζί του πιστόλι.
-
Νομιζω ζητησα να απαντησουν ατομα που ειναι γνωστες για τα παραπανω...
και οχι οποιος θελει να κανει τον χαβαλε του, Μπορει σε καποια ατομα να φενονται ισως αυτονοητα η ακομα και χαζα! για εμενα δεν ειναι ομως -
Δεν εχει κανεις να πει τιποτα? ευχαριστω...
-
στο πρωτο, δεν εχεις ευθυνη εναντι της πυρκαγιας αλλα θα φας μια ωραιοτατη κληση επειδη εχεις ανασφαλιστο οχημα στον δρομο
στο δευτερο, φταιει αυτος που επεσε πανω σου, αρκει να μπορεις να αποδειξεις οτι εκεινος τσουλησε πισω και οχι οτι εσυ επεσες πανω του.
στο τριτο, ταχυτητα ανω των 140χαω σημαινει αυτοματα δικαστηριο.
για το ΚΤΕΟ δεν γνωριζω.
-
Για το ΚΤΕΟ θα πληρωσεις τα παραβολα και το αναλογο προστιμο επειδη ειναι εκπροθεσμο και μετα θα πας για ελενχο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Για το ΚΤΕΟ θα πληρωσεις τα παραβολα και το αναλογο προστιμο επειδη ειναι εκπροθεσμο και μετα θα πας για ελενχο.φυσικά, από τη στιγμή που δεν έχει ασφάλεια θα πρέπει να το πάει στο ΚΤΕΟ γερανός.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
στο πρωτο, δεν εχεις ευθυνη εναντι της πυρκαγιας αλλα θα φας μια ωραιοτατη κληση επειδη εχεις ανασφαλιστο οχημα στον δρομοστο δευτερο, φταιει αυτος που επεσε πανω σου, αρκει να μπορεις να αποδειξεις οτι εκεινος τσουλησε πισω και οχι οτι εσυ επεσες πανω του.
στο τριτο, ταχυτητα ανω των 140χαω σημαινει αυτοματα δικαστηριο.
για το ΚΤΕΟ δεν γνωριζω.
Ευχαριστω! ησουν ενα απο τα ατομα που καταλαβες οτι δεν ειναι οραιο να κανουμε πλακα με τους προβληματισμους τον αλλων! απανταμε η δεν απανταμε!
-
τρως κληση για ανασφαλιστο οχημα ενω ειναι παρκαρισμενο?!
-
οντος ειχα και εγω την φοβια οτι πρεπει να αποδιχτει!
-
Ειναι δεδομενο το δικαστηριο αν τρεξεις απο 140km και πανω? απο ποτε
ειναι αυτο? δεν μπορεις να υποστηριξεις οτι οδηγουσε τριτος το αμαξι σου?
δικαστηριο τρως αν σε γραψουν απο καμερα ελενχου κυκλοφωριας? η αν σε σταματησει τροχαια?
-
-
ι- τρως κληση για ανασφαλιστο οχημα ενω ειναι παρκαρισμενο?!
Aν ειναι παρκαρισμενο πως θα δουν οτι ειναι ανασφαλιστο;Εγω ,και πολλοι αλλοι φανταζομαι, δεν εχω κολλησει το σημα της ασφαλειας.Το εχω στο ντουλαπακι.
-
- Ειναι δεδομενο το δικαστηριο αν τρεξεις απο 140km και πανω? απο ποτε
ειναι αυτο? δεν μπορεις να υποστηριξεις οτι οδηγουσε τριτος το αμαξι σου?
δικαστηριο τρως αν σε γραψουν απο καμερα ελενχου κυκλοφωριας? η αν σε σταματησει τροχαια?
Ναι, αλλά αν το όριο είναι 80 και κάτω. Γενικά πας δικαστήριο για 60+ πάνω από το όριο.
Από πάντα.
Ναι, αλλά θα πρέπει να το αποδείξεις πειστικά. Άρα μάλλον όχι.
Ναι, αν η ταχύτητά σου είναι τέτοια που να το επιβάλλει βάσει του νόμου.
Ναι, ομοίως με το αμέσως παραπάνω.Για πληροφορίες σχετικά με τις καμπάνες και τα δικαστήρια, καθώς και για τα σχετικά όρια ταχύτητας:
http://www.bloka.com/new43.htm - Ειναι δεδομενο το δικαστηριο αν τρεξεις απο 140km και πανω? απο ποτε
-
οσο και να φαίνεται περίεργο εμένα μου έχουν τύχει όλα τα παραπάνω.
Είμουν παρκαρισμένος σε ανηφόρα και ήταν ανασφάλιστο. Το αυτοκίνητο του μπροστινού ξεπάρκαρε και μου έδωσε μία με την όπισθεν. Στην συνέχεια έπιασα φωτιά από το χτύπημα και πανικόβλητος άρχισα να τρέχω με τα χίλια στην Κηφισίας. Τελικά τα περιπολικά που με σταμάτησαν μου ζητήσαν αν έχω πυροσβεστήρα και ΚΤΕΟ το οποίο βέβαι δεν είχα περάσει...
Αντε δεν χρειάζεται να απαντάμε σε όλα τόσο σοβαρά -
Ώστε έτσι, ε;
-
Αυτο το ειχα και εγω απορια...
Αν δεν σε σταματησουν επιτοπου η αστυνομια, υπαρχει περιπτωση να σου ερθει η κληση στο σπιτι??? (οχι απο ρανταρ σταθερο με καμερα)αλλα απο περιπολικο με στρουμφ που εχουν ρανταρ χειρος... -
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Αν δεν σε σταματησουν επιτοπου η αστυνομια, υπαρχει περιπτωση να σου ερθει η κληση στο σπιτι??? (οχι απο ρανταρ σταθερο με καμερα)αλλα απο περιπολικο με στρουμφ που εχουν ρανταρ χειρος...Αν ρίξεις μια γερή γκαζιά και δεν μπορέσουν να σε σταματήσουν να σου δώσουν τη κλήση και εξαφανιστείς με μεγάλη ταχύτητα, ΓΛΙΤΩΣΕΣ.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν δεν σε σταματησουν επιτοπου η αστυνομια, υπαρχει περιπτωση να σου ερθει η κληση στο σπιτι??? (οχι απο ρανταρ σταθερο με καμερα)αλλα απο περιπολικο με στρουμφ που εχουν ρανταρ χειρος...
Αν ρίξεις μια γερή γκαζιά και δεν μπορέσουν να σε σταματήσουν να σου δώσουν τη κλήση και εξαφανιστείς με μεγάλη ταχύτητα, ΓΛΙΤΩΣΕΣ.
δε νομίζω..έχουν κρατήσει τις πινακίδες και σ'έχουν σε black list...σε οποιοδήποτε μπλόκο μπορούν να διαπιστώσουν ότι είσαι 'φυγάς'
-
παιδια, δεν μιλαμε να σου κανουν σημα και να μην σταματησεις... Αυτο προφανως και αν εχουν ορεξη, θα σε βρουνε...
Το θεμα ειναι στα κλασσικα μπλοκα με ρανταρ χειρος, αν δεν σε σταματησουν επι τοπου (δε σου κανουν καν σημα) υπαρχει περιπτωση να στην στειλουν μετα σπιτι?? Η εαν δε σε σταματησουν (για χ,ψ λογους) την γλιτωσες?? -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν ρίξεις μια γερή γκαζιά και δεν μπορέσουν να σε σταματήσουν να σου δώσουν τη κλήση και εξαφανιστείς με μεγάλη ταχύτητα, ΓΛΙΤΩΣΕΣ.Πλάκα έκανα, αν σε πιάσουν θα σε γ...σουν.
Τι γινεται αν...