-
Γυριζοντας χθες απο διακοπες βρηκα το alto της γυναικας μου σπασμενο και να λειπει το κασετοφωνο.
Για το κασετοφωνο δεν με νοιαζει 100 ευρω εκανε, αλλα μου την εδωσε που σπασαν το τζαμι για να το ανοιξουν.
Ευτυχως σπασαν το πισω μικρο τζαμι μεταξυ της πισω πορτας και του καπο δλδ το φινιστρινι.
Ξερει κανεις σας κανενα μαζαζι που μπορω να παω να μου το αντικαταστησουν αμεσα????
Βοηθηστε διοτι δεν εχω ιδεα περι μαγαζιων με τζαμια και συναφή...
-
Γυριζοντας χθες απο διακοπες βρηκα το alto της γυναικας μου σπασμενο και να λειπει το κασετοφωνο.
Για το κασετοφωνο δεν με νοιαζει 100 ευρω εκανε, αλλα μου την εδωσε που σπασαν το τζαμι για να το ανοιξουν.
Ευτυχως σπασαν το πισω μικρο τζαμι μεταξυ της πισω πορτας και του καπο δλδ το φινιστρινι.
Ξερει κανεις σας κανενα μαζαζι που μπορω να παω να μου το αντικαταστησουν αμεσα????
-
-
Δεν εισαι ασφαλισμενος και για θραυση κρυσταλλων;;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Δεν εισαι ασφαλισμενος και για θραυση κρυσταλλων;;Ναι ειμαι ....και στην Εθνικη κιολας.
Δεν το σκεφτηκα περνω τηλεφωνο....
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Δεν εισαι ασφαλισμενος και για θραυση κρυσταλλων;;Πηρα...ειμαι ασφαλισμενος και για κλοπη αρα θα αποζημιωθώ και για το κασετοφωνο που ειχα.
Πρεπει να παω στην αστυνιμια να καταγγειλω την κλοπη να μου δωσουν ενα χαρτι και μαζι με τα τιμολογια απο τον τζαμα και το κασετοφωνο τα παω στην Εθνικη, για να πληρωθω.
Αρα το αρχικο ερωτημα παραμενει .....ξερει καποιος να μου συστησει καποιον τζαμα????
-
Αφού είσαι ασφαλισμένος για θραύση κρυστάλλων και θα πάρεις όλα σου τα λεφτά εγω σου προτείνω να πας στη Suzuki
-
οι ασφαλιστικές σου προτείνουν κάποιον τζαμά να πας που συνεργάζονται σε περίπτωση που δεν έχεις δικό σου. Να λες καλύτερα που δε σου σπασαν τις κλειδαριές γιατί νομίζω η ασφάλεια δεν τις καλύπτει και κοστίζουν..
(είμαι παθών) -
Αν είναι επίπεδο το τζάμι πήγαινε σε ένα οποιοδήποτε τζαμά να σου κόψει και να σου τοποθετήσει τρίπλεξ και είσαι οκ. Αν είναι κουρμπαριστό να πας στην αντιπροσωπεία.
-
Μα γιατί να μην πάει ούτως ή άλλως στην αντιπροσωπεία?
Για να κάνει οικονομία στα ταμία της ασφαλιστικής?
-
Είσαι σίγουρος ότι είναι ετοιμοπαράδοτο το τζαμάκι και δεν θα φάει όλη του τη μέρα στο συνεργείο;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Να λες καλύτερα που δε σου σπασαν τις κλειδαριές γιατί νομίζω η ασφάλεια δεν τις καλύπτει και κοστίζουν..
(είμαι παθών)Κι εγώ παθών είμαι, και μου κάλυψαν τζάμια/κλειδαριές/κασετόφωνο κλπ. ING με ασφάλιση μερικής κλοπής.
-
Alto;
Μηπως πεσεις στην παγιδα που λεγεται παλαιοτητα; Γιατι αν πεσεις μπορει να μην σου πληρωσουν την αντικατασταση με γνησιο τζαμι απο την αντιπροσωπεια...
Μου σπασανε το Αlto....