-
Γνωριστε μου ωραια μερη να παω το Σεπτεμβρη για διακοπες γιατι δεν πηρα αδεια ο καημενουλης.......
Θελω να παω καπου σε στιλ Κερκυρα κλπ να τριγυρισω και λιγο αλλα να εχει και λιγο κοσμο....
-
Γνωριστε μου ωραια μερη να παω το Σεπτεμβρη για διακοπες γιατι δεν πηρα αδεια ο καημενουλης.......
Θελω να παω καπου σε στιλ Κερκυρα κλπ να τριγυρισω και λιγο αλλα να εχει και λιγο κοσμο....
-
-
Το είπες και μόνος σου. Πήγαινε στην Κέρκυρα
-
Ναι αλλα δεν εχει αξια αν δε μου προτεινετε και εσεις μερη......
-
New York!
-
Στη Ρεβυθούσα να πας, κοντά στην Αθήνα και ενα απο τα ελάχιστα νησιά που διατηρούν ακόμα την παρθένα ομορφιά τους.
-
Πού είναι αυτό ρε Γιάννη; Πρώτη φορά ακούω αυτό το όνομα
-
-
-
Δεν ξέρω αν επιτρέπεται το κάπνισμα αλλα αν τύχει και σου ξεφύγει καμία δεν θα σε πάρχει χαμπάρι κανένας, φυσικό αέριο--->πάνω απο 90% CH4
YO
-
Αν ανάψεις τσιγάρο εκεί παίζει να ανατιναχθεί όλο το νησί...
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Αν ανάψεις τσιγάρο εκεί παίζει να ανατιναχθεί όλο το νησί... -
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑ
ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΟΚΛΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΟΚΛΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
επίσης, μπορείς να ξυρίσεις το κεφάλι σου, να ζωγραφίσεις ένα στόχο πάνω, και να πας στη Γυάρο. Εγγυημένη απόλαυση!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
επίσης, μπορείς να ξυρίσεις το κεφάλι σου, να ζωγραφίσεις ένα στόχο πάνω, και να πας στη Γυάρο. Εγγυημένη απόλαυση!
ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ............SO WATCH OUT.........
-
Randomako ο Krusenstern είναι μια χαρά παιδί, μην τον τρομοκρατείς...
-
Απειλές;.... Γιατί;
-
Ρε εδώ αντιμετωπίζουμε προβλήματα με το Football Manager κι εσείς ασχολείστε με άλλα topics...?
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
[
ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ............SO WATCH OUT.........Απειλές;.... Γιατί;
Επειδή.....'χαμηλό επίπεδο'!!!
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΣΚΑΣΜΑ...................