-
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΛΕΙΠΕ Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ...
Αληθεια αν αναρωτηθειτε απο που βγαινει αυτο το γνωμικο... ειναι απο την εποχη της Τουρκοκρατιας οπου μια ελληνιδα απο τους Γαργαλιανους ηταν κακκασχημη και εβαζε φερετζε μηπως και ξεγελασει κανεναν και τον καπελωσει
Τελικα ολο το χωριο ελεγε αυτο το γνωμικο που εξαπλωθηκε και σε ολη την Ελλαδα...
Για αυτο οταν βλεπετε τιποτα σαβουρες να φτιασιδωνονται...λενε αυτο το γνωμικο....
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΑΣ...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ....
Δεν υπαρχει εξηγηση..
-
Αληθεια αν αναρωτηθειτε απο που βγαινει αυτο το γνωμικο... ειναι απο την εποχη της Τουρκοκρατιας οπου μια ελληνιδα απο τους Γαργαλιανους ηταν κακκασχημη και εβαζε φερετζε μηπως και ξεγελασει κανεναν και τον καπελωσει
Τελικα ολο το χωριο ελεγε αυτο το γνωμικο που εξαπλωθηκε και σε ολη την Ελλαδα...
Για αυτο οταν βλεπετε τιποτα σαβουρες να φτιασιδωνονται...λενε αυτο το γνωμικο....
Δεν υπαρχει εξηγηση..
-
Δεν υπαρχει εξηγηση..
-
Μα τι παίρνεις;
Χρήσιμο πάντως -
Παρακαλώ, εκληπαρώ τους mods, κάντε κάτι γιατί IMHO με τον τρόπο αυτό απομακρύνετε σοβαρούς χρήστες απ' το forum σας!!!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Παρακαλώ, εκληπαρώ τους mods, κάντε κάτι γιατί IMHO με τον τρόπο αυτό απομακρύνετε σοβαρούς χρήστες απ' το forum σας!!!Το ότι εσύ παραμένεις ακόμα εδω σημαίνει τίποτα;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Παρακαλώ, εκληπαρώ τους mods, κάντε κάτι γιατί IMHO με τον τρόπο αυτό απομακρύνετε σοβαρούς χρήστες απ' το forum σας!!!Ρε Νασακο.....dont preach...
τετοια ωρα τετοια λογια ρε συ...
χαλαραααα ρε δικε μου...και σε παρακαλω βγαλε εκεινο το ασχημαμαξο το ford fusion γιατι εκτος οτι δε μαρεσει σαν αβαταρ ειναι και μουντη η φωτογραφια......
In my holy opinion everythings fine and all the serious guys are gonna hang around..so dont worry be happy...
And please give us a break...and try to be a bit funny...
Διαβασε το ποστ μου περι χαμογελου και θα καταλαβεις...
-
Λαθος μαρεσει το αμαξι τωρα που το ξαναβλεπω..Επισης ειχα και κλειστο το brightness και φαινονταν μουντη η φωτ..
-
Είναι και Fiesta by the way, έτσι;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Είναι και Fiesta by the way, έτσι;Εκτος απο το brightness θα ηταν κλειστη και η οθονη
Μπορει βεβαια να φταει και το ντονατ με σοκολατα για την θολουρα
ΟΛΑ ΤΑ ΧΕ Η ΜΑΡΓΙΩΡΗ...