-
Λοιπον προειδοποιηση αυστηρη....................Τωρα που θα επιστρεφετε απο το 3ημερο προσοχη στους δρομους..............
Οδηγηστε σαν φραγκοκοτες και αφηστε τους εγωισμους και την επιδειξη...Ας σας περασει ο χλεμπουρας με το κωλοφτιαγμενο Κορσακι..δεν πειραζει...
Ασε που ολοι ειναι φαγωμενοι και πιωμενοι...
Ειδικη προσοχη να δειξουν και οι μηχανοβιοι........
-
Λοιπον προειδοποιηση αυστηρη....................Τωρα που θα επιστρεφετε απο το 3ημερο προσοχη στους δρομους..............
Οδηγηστε σαν φραγκοκοτες και αφηστε τους εγωισμους και την επιδειξη...Ας σας περασει ο χλεμπουρας με το κωλοφτιαγμενο Κορσακι..δεν πειραζει...
-
-
Random, όταν με προσπαράσει κάποιος και μου φωνάξει 'σιγά θα σπάσουν τ' αυγα...', εγώ τι να κάνω για να τον αποστομώσω;
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Λοιπον προειδοποιηση αυστηρη....................Τωρα που θα επιστρεφετε απο το 3ημερο προσοχη στους δρομους..............Οδηγηστε σαν φραγκοκοτες και αφηστε τους εγωισμους και την επιδειξη...
Αλλωστε κάντε υπομονή, μια μέρα είναι, τον υπόλοιπο καιρό συνεχίστε να κάνετε λ@μακίες στους δρόμους, δε τρέχει τίποτα......
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Random, όταν με προσπαράσει κάποιος και μου φωνάξει 'σιγά θα σπάσουν τ' αυγα...', εγώ τι να κάνω για να τον αποστομώσω;KOYNA TA ΦΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΦΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
The music, the people, the crowd.........