-
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΑΖΔΑ 6 TURBODIESEL 136hp.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΤΣΙ ΟΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑ ΑΛΟΓΑΚΙ.HELP.....
-
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΑΖΔΑ 6 TURBODIESEL 136hp.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΤΣΙ ΟΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑ ΑΛΟΓΑΚΙ.HELP.....
-
-
Γιατι καλα δεν ειναι με 136? γιατι να το πας παραπανω? για να βγαζει πιο πολλα καυσαερια? δες τι βγαζουν τα ταξι απο πισω οταν γκαζoνουν που υποτιθεται οτι ειναι νεας αντιρυπαντικης τεχνολογιας diesel!
-
-
ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΛΙΓΗ ΑΥΞΙΣΗ ΙΠΟΔΥΝΑΜΗΣ ΘΑ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ [TAXI] ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ Η ΚΑΠΝΑ ΜΟΥ. & ΑΥΤΑ ΛΟΓΟ ΡΟΠΗΣ.[/img]
-
Αλλωστε ως γνωστόν τα βενζινοκίνητα παράγουνε ισχή ενώ τα πετρελαιοκίνητα ροπή
-
Ο χρήστης TAIRIS έγραψε:
ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.Eγώ πάλι είχα την εντύπωση ότι καλοσυντηρημένα πετρελαιοκίνητα που βάζουν καλής ποιότητας βενζίνη δεν έχουν τέτοια προβλήματα...
-
Τα καλοσυντηρημένα **πετρελαιοκίνητα **που βάζουν καλής ποιότητας **βενζίνη **δεν έχουν τέτοια προβλήματα αλλα έχουν άλλα σοβαρότερα!
-
ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΣΕ ΕΝΑ OPEL VECTRA ΕΒΑΛΕ ΚΗΝΗΤΗΡΑ ΑΠΟ CALIBRA DIESEL ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥΡΠΙΝΑ+INTERCOOLER+ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΜΙΚΡΟΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΙΣΧΥ+.ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ 300hp
-
ΤΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΝΝΟΕΙΣ?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τα καλοσυντηρημένα **πετρελαιοκίνητα **που βάζουν καλής ποιότητας **βενζίνη **δεν έχουν τέτοια προβλήματα αλλα έχουν άλλα σοβαρότερα!Oπ sorry! Καλής ποιότητας πετρέλαιο εννοούσα!
-
Ο χρήστης TAIRIS έγραψε:
ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΣΕ ΕΝΑ OPEL VECTRA ΕΒΑΛΕ ΚΗΝΗΤΗΡΑ ΑΠΟ CALIBRA DIESEL ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥΡΠΙΝΑ+INTERCOOLER+ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΜΙΚΡΟΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΙΣΧΥ+.ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ 300hpΠοσο χρησιμα ειναι σε ταξι 300 αλογα;
-
Υπάρχουν πολλοί ταξιτζήδες που δεν χρησιμοποιούν το ταξί μόνο εργαλείο δουλειάς αλλά και για τις προσωπικές τους μετακινήσεις. Δεν το βρίσκω κακό να θέλει κάποιος πολύ γκάζι στο ταξί του!
-
Με ένα προγραμμα από το εξωτερικό που έχουν γνώση στα πετρελαιοκίνητα θα δεις αρκετή διαφορά. Προσοχή μόνο που βάζεις καύσιμα γιατί οι αντλίες είναι ευαίσθητες και πανάκριβες. Περιμένουμε εντυπώσεις...
-
ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ [ΤΑΧΙ] ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΣΑΝ [ΤΑΧΙ] ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ [ΙΧ].ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΦΙΣΕΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ hp......
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Υπάρχουν πολλοί ταξιτζήδες που δεν χρησιμοποιούν το ταξί μόνο εργαλείο δουλειάς αλλά και για τις προσωπικές τους μετακινήσεις. Δεν το βρίσκω κακό να θέλει κάποιος πολύ γκάζι στο ταξί του!Α, για αυτό βάζουν μερικοί γκάζι;
MAZDA 6 TUNED