-
Ε ρε τί γινεται στο κοσμο...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ε ρε τί γινεται στο κοσμο...Λάθος...
Ε ρε τι γίνεται στο Τζατσικιστάν...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
11888=πρωην 131, οκ. Το 11880 ξερει κανεις τι ακριβως ειναι;
Υπερ-χρέωση
'Οταν το 'διαφήμιζε' και πέρασαν γρήγορα οι χρεώσεις μου φάνηκαν πολύ υψηλές.
Μήπως να δοκιμάσω από τη δουλειά;
να βρίσκαμε σε ποια εταιρεια ανηκει και μετα στο ιΝΚΑ???
NewsPhone Hellas.
Ο ΟΤΕ κοστίζει 0,34 ευρώ ανά κλήση και το 11880 0,70-κάτι ευρώ το λεπτό!
BAN THEM
δεν μπορεσα να προλαβω τη διαφημιση κατι έλεγε γιοα χρονοχρεωση. (δηλαδη μινιμουμ χρεωση για 60 sec.. Αν το ειδε κανεις ας πει..
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
δεν μπορεσα να προλαβω τη διαφημιση κατι έλεγε γιοα χρονοχρεωση. (δηλαδη μινιμουμ χρεωση για 60 sec.. Αν το ειδε κανεις ας πει..
0,013 Ε ανά sec , 0,78 E ανά min (+ΦΠΑ να μην ξεχνιόμαστε)
-
Συνεχίζεται η προβολή της διαφήμισης του 18 88 0 ή έχει σταμτήσει;
-
Σαββατο πρωι την ξαναειδα,νομιζω στο alpha.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
0,013 Ε ανά sec , 0,78 E ανά min (+ΦΠΑ να μην ξεχνιόμαστε)
Με έλαχιστη χρέωση 60'' για, 'να μη μπεί μέσα το μαγαζί' .
Το παρατήρησα στη διαφήμιση η οποία συνεχίζει (και καλά κάνει μια και δε μοιάζει να υπάρχει κάτι παράτυπο) να προβάλεται.
-
Η διαφήμιση παίζεται ακόμα. Είναι παράτυπη γιατί προκαλεί σύγχυση στον καταναλωτή, δημιουργώντας εσκεμμένα την εντύπωση ότι σχετίζεται με τις πληροφορίες καταλόγου ΟΤΕ. Κανονικά ο ΟΤΕ πρέπει να τους σκίσει, αλλά τώρα ασχολείται με την εθελουσία και τις αρπαχτές.
-
Δελτίο τύπου σχετικά με παραπλανητική διαφήμιση η οποία προβάλλεται τις τελευταίες ημέρες στην τηλεόραση, εξέδωσε σήμερα το πρωί ο ΟΤΕ. Η επίμαχη διαφήμιση αφορά υπηρεσία πληροφοριών τηλεφωνικού καταλόγου, που μάλιστα έχει παρεμφερή αριθμό με την αντίστοιχη του ΟΤΕ, ο οποίος εφιστά την προσοχή των καταναλωτών τονίζοντας πως η διαφημιζόμενη υπηρεσία δεν έχει καμία σχέση με αυτόν.
Ακολουθεί το ακριβές κείμενο από το δελτίο τύπου:
Όπως είναι γνωστό, το 131, που όλοι γνωρίζαμε και καλούσαμε για πληροφορίες τηλεφωνικού καταλόγου, έχει αλλάξει από τις αρχές του χρόνου σε 11 8 88.
Αυτές τις μέρες, διαφήμιση που προβάλλει κάποιον άλλο παρεμφερή αριθμό, εσκεμμένα προσπαθεί να παραπλανήσει τους καταναλωτές και να συσχετιστεί με την υπηρεσία του ΟΤΕ.
Ο ΟΤΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις χρεώσεις από κλήσεις σε άλλον αριθμό πληροφοριών τηλεφωνικού καταλόγου διαφορετικό του 11 8 88. Τονίζεται ότι η χρέωση του 11888 είναι 0,34€ ανά κλήση ενώ η υπηρεσία που διαφημίζεται χρεώνεται με 0,013€ ανά δευτερόλεπτο, δηλαδή 0,78€ ανά λεπτό, με ελάχιστη χρέωση τα 60 δευτερόλεπτα.***
Πηγή : http://www.myphone.gr/forum/showthread. ... adid=78808
-
Eφοσον εσκεμενα προσπαθει να παραπλανησει τους καταναλωτες γιατι ο ΟΤΕ (τουλαχιστον) δεν τους αλλαζει αριθμο και να τους δωσει κατι της μορφης 90-11 κτλ..?
-
Για να μην σας πιάνουν μαλάκες και ο ΟΤΕ και ο άλλος ο κλέφτης αν θέλετε να πάρετε το 11 888 πάρτε το 210-11888 και θα χρεωθείτε μόνο μία αστική μονάδα!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Για να μην σας πιάνουν μαλάκες και ο ΟΤΕ και ο άλλος ο κλέφτης αν θέλετε να πάρετε το 11 888 πάρτε το 210-11888 και θα χρεωθείτε μόνο μία αστική μονάδα!κι ακόμα χαμηλότερα
-
Πάντως εγώ την πάτησα και άσχημα μάλιστα...
Είχα ακούσει τη διαφήμιση του 11880 στο ραδιόφωνο και έτυχε να είναι μαζί μου και φίλος που μένει Αγγλία όπου οι υπηρεσίες τηλεφωνικού καταλόγου έχουν απελευθερωθεί με τον ίδιο τρόπο (11 88Χ όπου Χ ο πάροχος) και υποθέσαμε ότι το 131 έγινε 11 880...
Πήραμε λοιπόν για να ζητήσουμε τον αριθμό του ΚΤΕΛ. Δε φτάνει που χρεώθηκα τα μαλιά της κεφαλής μου (78 λεπτά η κλήση όπως ανακάλυψα) αλλά οι γκόμενες στην εταιρία αυτή όχι μόνο ήταν αγενείς αλλά - προφανώς επίτηδες - μου δίνανε λάθος πληροφορίες!!! Χρειάστηκε να πάρω 3 φορές για να μου δώσουν το σωστό τηλέφωνο... Μάλιστα, απαντάνε στο ίδιο στυλ με τον ΟΤΕ (θέση ΥΥ - καλημέρα/σπέρα σας). Άσε που τη δεύτερη φορά (ήταν μεσημέρι) ξύπνησα και κάποιον φουκαρά που στο μεταξύ είχε τον αριθμό του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής (άλλη γκαντεμιά κι αυτή).
Δεν ξέρω αν είναι παράνομο να έχεις εσκεμμένα κοντινό αριθμό κλήσης, πάντως είναι σίγουρα παράνομο να δίνεις λάθος πληροφορίες για να ξαναπάρει ο ανυποψίαστος που πληρώνει κάθε φορά σχεδόν ένα Ευρώ κι έτσι να τα οικονομήσεις...
Σάκης
-
Πάντως, για να τα λέμε όλα, πότε ο αναθεματισμένος ΟΤΕ σας είπε ότι η χρήση του 131 χρεώνεται επιπλέον; Εγώ το έμαθα από φίλο που δούλευε πριν αρκετά χρόνια ως τηλεφωνητής στην υπηρεσία: για κάθε κλήση έπεφταν 5 μονάδες χωρίς να αναφέρεται αυτό πουθενά!
Υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που ο ΟΤΕ αποκρύπτει πληροφορίες χρέωσης, συχνά σε συνεργασία με ιδιώτες. Πχ τα SMS της μόδας για διαγωνισμούς-κληρώσεις: χρέωση 1 ευρώ για SMS, αλλά δεν λένε πουθενά ότι για να συμμετάσχεις ως το τέλος πρέπει να στείλεις τουλάχιστον 3 SMS. Ο ΟΤΕ παίρνει βέβαια το μερτικό του από την κομπίνα.
Άστε το θέμα του internet με το τριτοκοσμικό χαράτσι για ADSL. Οι φτωχότεροι Ευρωπαίοι έχουν τα ακριβότερα τιμολόγια.
Η πιο σταθερή μας 'σχέση' -
Το αν ο πΟΤΕ κάνει καλά τη δουλειά του ή όχι είναι άλλο θέμα βέβαια... Ειδικά για το 131 ναι, ήξερα ότι η χρέωση είναι κάποιες μονάδες με το καλημέρα και μετά χρονοχρέωση (άσε που όλες οι χρεώσεις φαίνονται στο http://www.oteshop.gr).
Εδώ όμως το θέμα μας είναι ότι κάποιος αετονύχης δημιούργησε εσκεμμένα σύγχυση και παραπλάνηση για να κάνει εσένα κι εμένα να καλούμε το 11880 και, σαν να μην έφτανε αυτό, επίτηδες δίνει λάθος πληροφορίες για να καλείς ξανά και ξανά πληρώνοντας κερατιάτικα... Και φυσικά κανενός το αυτί δεν ιδρώνει να τους χώσει ένα πρότιμο...
Αγανάκτηση σκέτη
Και η πλάκα είναι ότι συνήθως πληροφορίες καταλόγου παίρνω από το [url]http://whitepages.oteshop.gr[/url] που είναι και τζάμπα...
-
Όλες οι σοβαρές εταιρείες αναφέρουν σε κάθε περίπτωση τις χρεώσεις τους, αυτό θα έπρεπε να γίνεται με ηχογραφημένο μήνυμα και στο 131 ή έστω στους έντυπους λογαριασμούς, όχι σε κάποια σελίδα στο διαδίκτυο, όπου μπαίνουν ελάχιστοι καταναλωτές.
Πάντως, άγνωστο για ποιο λόγο, εμένα το http://whitepages.oteshop.gr δεν μου επιστρέφει αποτελέσματα σχεδόν ποτέ. Να φταίει κάποιο firewall; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
....
Πάντως, άγνωστο για ποιο λόγο, εμένα το http://whitepages.oteshop.gr δεν μου επιστρέφει αποτελέσματα σχεδόν ποτέ. Να φταίει κάποιο firewall;To firewall φταει.Εγω το απενεργοποιω για αυτα τα λιγα δευτερα που απαιτουνται να επιστρεψει τα αποτελεσματα γιατι δεν εχω βρει τι ρυθμιση χρειαζεται να κανω.Εχεις NIS;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η πιο σταθερή μας 'σχέση'Δίκιο έχει βρε παιδί μου ο Ο.Τ.Ε.ς τι αρπάζεσαι και οι νταβατζήδες στις γυναίκες που πασάρουν γκόμενες λένε ότι τις έχουν.
Πως το έλεγε ο μεγάλος Χάρυ Κλύν εδύ και περίπου 20 χρόνια 'γ@μω τον Ο.Τ.Ε. σας και γ@μώ τις γραμμές σας'
-
Ξέρετε τι σημαίνουν τα αρχικά ΟΤΕ;
Οργανισμός Ταλαιπωρήσεως Ελλήνων
-
Ο χρήστης rethimno01 έγραψε:
Ξέρετε τι σημαίνουν τα αρχικά ΟΤΕ;Οργανισμός Ταλαιπωρήσεως Ελλήνων
Μόνο του ναι,
αν το πεις μαζί με τη Δεν Έχουμε Ηλεκτρικό,
γίνεται Ούτε Τηλέφωνο Έχουμε
11 8 80 ή 11 8 88;