-
Ναι μεν μας ενώνει το αυτοκίνητο εδώ, που αν δεν κάνεις πρωταθλητισμό (αγώνες αυτοκινήτου), δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη φυσική κατάσταση. Πέρα όμως από αυτό, αθλήστε στην ζωή σας και αν ναι, με τι άθλημα ασχολείστε?
Οι περισσότεροι, απ'όσο ξέρω, έχουν και καθιστικές δουλειές, πράγμα που επιβαρύνει περισσότερο τον οργανισμό και χρειάζεται γυμναστική και άθληση.Μην αρχίσετε τα περί ταβλιού, εσωτερικών κοιλιακών και εκγύμναση κάτω γνάθου, αφού στο φόρουμ είναι γνωστοί τρόποι εκγύμνασης
-
Ναι μεν μας ενώνει το αυτοκίνητο εδώ, που αν δεν κάνεις πρωταθλητισμό (αγώνες αυτοκινήτου), δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη φυσική κατάσταση. Πέρα όμως από αυτό, αθλήστε στην ζωή σας και αν ναι, με τι άθλημα ασχολείστε?
Οι περισσότεροι, απ'όσο ξέρω, έχουν και καθιστικές δουλειές, πράγμα που επιβαρύνει περισσότερο τον οργανισμό και χρειάζεται γυμναστική και άθληση.Μην αρχίσετε τα περί ταβλιού, εσωτερικών κοιλιακών και εκγύμναση κάτω γνάθου, αφού στο φόρουμ είναι γνωστοί τρόποι εκγύμνασης
-
-
Είμαι φέτες...
-
Οι επιλογές τής ψηφοφορίας δέν καλύπτουν τό ενδεχόμενο κάποιος να αθλούτανε παλιώτερα καί όχι τώρα Κώστα.
Εγώ μέχρι τό 2000 πήγαινα σέ γυμναστήριο γιά μπόντι-μπίλντινγκ,αλλά από τότε καί έπειτα...πάπαλα.
Φέτος λέω να τό ξαναξεκινήσω μόλις δροσίσει ο καιρός. -
Δυστυχώς, δεν γυμνάζομαι καθόλου...Και δεν πρόκειται να δικαιολογηθώ για έλλειψη χρόνου, καθότι αν κάτι σου αρέσει και θες να το κάνεις, θα το κάνεις. Ο λόγος που δε γυμνάζομαι είναι απλός: δεν το θέλω αρκετά ώστε να βρω χρόνο (και μέρος)!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Οι επιλογές τής ψηφοφορίας δέν καλύπτουν τό ενδεχόμενο κάποιος να αθλούτανε παλιώτερα καί όχι τώρα Κώστα.
Εγώ μέχρι τό 2000 πήγαινα σέ γυμναστήριο γιά μπόντι-μπίλντινγκ,αλλά από τότε καί έπειτα...πάπαλα.
Φέτος λέω να τό ξαναξεκινήσω μόλις δροσίσει ο καιρός.Η κατήγορία 'αθλούμαι χαλαρά' δεν σου ταιριάζει?
Πλάκα κάνω θα βάλω κάτι..... -
Ψήφισα ... σπάνια και αυτό γιατί με πιάνουν καμμιά φορά οι ενοχές μου και πάω για κανα μπασκετάκι ή καμμιά βόλτα με το ποδήλατο.
-
To καλοκαιρι κολυμπι, ψαροντουφεκο. Το χειμωνα παλιοτερα πολεμικες τεχνες, τωρα μονο κανα μουντιαλιτο κ κανα σκι. Δεν ξερω γιατι αλλα μισω το γυμναστηριο, θα γραφομουν ακομα κ σε ομαδα κρικετ προκειμενου να ασκουμαι αλλα gym ποτε!
Α, κ οποιος νομιζει οτι ξερει πινγκ-πονγκ εδω ειμαστε! -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ψήφισα ... σπάνια και αυτό γιατί με πιάνουν καμμιά φορά οι ενοχές μου και πάω για κανα μπασκετάκι ή καμμιά βόλτα με το ποδήλατο.κι εγω σπάνιος είμαι
-
Γιατι Κωστα με πληγωνεις;
Αχ ποσο ωραια ηταν τα χρονια που ξυπναγα το πρωι με μια μπαλα ποδοσφαιρου αντι μαξιλαρι και κοιμομουν με μια μπαλα μπασκετ!!!!
Υπερβολη; Ναι δε λεω αλλα εχω παρατησει γενικα τον αθλητισμο τα τελευταια χρονια και, πιστεψτε με, με στεναχωρει αφανταστα. Πολυ σπανια πλεον ασχολουμαι, αλλα τί να κανει κανεις, οι οικογενειακες υποχρεωσεις προηγουνται... -
Παλαιότερα ήμουν στον Εθνικό Αθηνών και μετά στον Άγιο Δημήτριο στις ομάδες στίβου. Εδώ και αρκετό καιρό αθλούμαι μόνος αλλά με πρόγραμμα. 4-5 φορές την εβδομάδα 6-7 χλμ τη φορά εκτός απροόπτου. Κρίμα επίσης που 'χαλάσαν' τον Άγιο Κοσμά. Τώρα τρέχουμε στα κατσάβραχα...
-
Σκάκι, τάβλι, επιτραπέζια, εκγύμναση δακτύλων στο πληκτρολόγιο, στα sms και στα τηλεκοντρόλ.
Επίσης σοβαρή εκγύμναση κάτω γνάθου και κοιλιακών
οκ, ρίχνω και καμιά απλωτή για να φύγει το κάψιμο
Υ.Γ: ξέχασα την ταβανοθεραπεία
-
3-4 φορες την βδομαδα παω γυμναστήριο για βαρη και αεροβικη, την εχω ψωνισει, τι να κάνω ??
-
Αρκετά.. ποδηλασία, κολύμβηση, ποδόσφαιρο, ψαροντούφεκα.. σε καθημερινή βάση αθλούμαι όσο μπορώ. Δεν κάνω πρωταθλητισμό.
-
Όλοι Lance Armstrong μου την έχετε δει τελικά.
-
εγω παλια πιστευα οτι μπωρο να κανω πρωταθλητισμο στο ποδοσφαιρο
επειδη μου αρεσε αυτο αλλα τωρα με τοσα πολλα ταλεντα
που να κανεις πρωταθλητισμο.εγω βεβαια το παλευω αλλα πρωστοπαρον οχι και χαλια αυτα -
Αθλουμαι με προγραμμα,.. 3 φορες την εβδομαδα γυμναστηριο και αλλες 2 Mtb, για αερόβια άσκηση...
δεν ειμαι φουσκωτος, απλα γραμμωμένος με λίγο όγκο.
-
Xαλαρά...
-
Προσπαθώ να κινούμαι - γυμνάζομαι όσο γίνεται πιο συχνά με....
Άνω κορμός ............καρτ
Πόδια.....................ποδήλατο
Αντοχή.................μπασκετάκι
Ταχύτητα αντίδρασης........επιτραπέζια αντισφαίρισηΌσοι πιστοί για.... παρέα............pm. Ευχαριστώ Άγγελος.
Αθλητισμός. Για μας ή για τους άλλους?