-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Eγώ πάντως άμα μεγαλώσω και γένω μπρούκλης θα πάρω ένα τέτοιο:
http://www.vacheron-constantin.com/en/w ... -000r-9793Ο ορισμός της αισθητικής λιτότητας.
Η στην χειρότερη:
http://www.vacheron-constantin.com/en/w ... -000r-9754 -
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Ευτυχής κάτοχος του πρώτουΠολύ όμορφο το συγκεκριμένο!!
Έχεις σκεφτεί να του βάλεις κάποιο natural tanned δερμάτινο λουράκι;Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης fotismt έγραψε:
Ευτυχής κάτοχος του πρώτου
Πολύ όμορφο το συγκεκριμένο!!
Έχεις σκεφτεί να του βάλεις κάποιο natural tanned δερμάτινο λουράκι;Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω ναι, αλλά με μπρασελέ μου αρέσει πιο πολύ! Άσε που δεν έχω και ρευστό αυτόν τον καιρό
-
-
Το καινουργι αυτοματο της nomos
Nomos Lamda με 82 ωρες power reserve
-
Της Glashutte....η Glashutte είναι η εταιρεία,το Nomos είναι μοντέλο.
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Της Glashutte....η Glashutte είναι η εταιρεία,το Nomos είναι μοντέλο.Καπου εχεις πληροφορηθει λαθος.....
Glashutte ειναι ενα χωριο κοντα στη δρεσδη στη σαξονια της γερμανιας που εκει συγκεντρωνεται η υψηλη ωρολογοποιια της γερμανιας
εκει λοιπον βρισκουμε τις εξης εταιριες
A. Lange & Söhne
Bruno Söhnle Uhrenatelier Glashütte
Glashütte Original
NOMOS
Nautische Instrumente MühleΓια να μπορει μια εταιρια να βαλει τη λεξη Glashütte πανω σε ρολοι πρεπει καποιο ποσοστο του ρολογιου (δεν ξερω ακριβως πχ60%) να ειναι in house κατασκευη
Εν τελει σε αυτο που εγραψες το συσκεκριμενο ειναι της Nomos και το μοντελο ειναι το lamda
-
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Δεν θα ξοδευα λεφτα σε ενα ρολοι που λεει made in germany πανω. Αρκετα τα εχουμε δωσει.
-
Και πόσο κάνει ο νομός, για να μάθουμε και εμείς?
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Δεν θα ξοδευα λεφτα σε ενα ρολοι που λεει made in germany πανω. Αρκετα τα εχουμε δωσει.
Έχουμε δώσει τι.?Και πρόσεξε τι θα απαντήσεις 8-)
Sent from xperia z using smoke signals
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Και πόσο κάνει ο νομός, για να μάθουμε και εμείς?το συγκεκριμένο δεν.ξέρω το Ludwig το αυτόματο.Αρχική τιμή 2500
-
Αυτοκινητα, ηλεκτρικες συσκευες κλπ. Να δωσουμε και σε κανενα αλλον...ουτε και λενε τπτ αυτα που βαζεις. Καλυτερα Σεικο παρα γερμανικα ρολογια.
-
Αυτοκινητα, ηλεκτρικες συσκευες κλπ. Να δωσουμε και σε κανενα αλλον...ουτε και λενε τπτ αυτα που βαζεις. Καλυτερα Σεικο παρα γερμανικα ρολογια.Ότι νομίζεις.γνώμες είναι αυτά
-
Υποκειμενικές οι γνώμες πάντα, αλλά τα Nomos είναι απίστευτα άσχημα. Όλα όμως.
-
Αυτοκινητα, ηλεκτρικες συσκευες κλπ. Να δωσουμε και σε κανενα αλλον...ουτε και λενε τπτ αυτα που βαζεις. Καλυτερα Σεικο παρα γερμανικα ρολογια.Τα Nomos ούτε εμένα μου αρέσουν. Αλλά απ'τη στιγμή που κάτι αξίζει γιατί να μην τα δώσεις;
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Αυτοκινητα, ηλεκτρικες συσκευες κλπ. Να δωσουμε και σε κανενα αλλον...ουτε και λενε τπτ αυτα που βαζεις. Καλυτερα Σεικο παρα γερμανικα ρολογια.
Τα Nomos ούτε εμένα μου αρέσουν. Αλλά απ'τη στιγμή που κάτι αξίζει γιατί να μην τα δώσεις;
Γιατι αν τα δεινεις ολα σε μια κατευθυνση σε καποια στιγμη αυτο θα γινει πολυ μεγαλο και θα σε πνιξει. Απλη λογικη ειναι.
-
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Υποκειμενικές οι γνώμες πάντα, αλλά τα Nomos είναι απίστευτα άσχημα. Όλα όμως.Οντως υποκειμενικες
Εγω το minimal δεν μπορω να το χαρακτηρισω ασχημο
Εμενα μαρεσει πολυ
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Της Glashutte....η Glashutte είναι η εταιρεία,το Nomos είναι μοντέλο.
Καπου εχεις πληροφορηθει λαθος.....
Glashutte ειναι ενα χωριο κοντα στη δρεσδη στη σαξονια της γερμανιας που εκει συγκεντρωνεται η υψηλη ωρολογοποιια της γερμανιας
εκει λοιπον βρισκουμε τις εξης εταιριες
A. Lange & Söhne
Bruno Söhnle Uhrenatelier Glashütte
Glashütte Original
NOMOS
Nautische Instrumente MühleΓια να μπορει μια εταιρια να βαλει τη λεξη Glashütte πανω σε ρολοι πρεπει καποιο ποσοστο του ρολογιου (δεν ξερω ακριβως πχ60%) να ειναι in house κατασκευη
Εν τελει σε αυτο που εγραψες το συσκεκριμενο ειναι της Nomos και το μοντελο ειναι το lamda
Σωστός....έκανα λάθος!!...'ένα στιγμιαίο ολίσθημα της λογικής'...που έλεγε ο ποιητής...
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.