-
τι λαστιχα προτεινετε???
για διασταση 195/45/16?
εχει δοκιμασει κανεις τα Yokohama AVS Sport?http://www.1010tires.com/tire.asp?tireb ... =AVS+Sport
-
τι λαστιχα προτεινετε???
για διασταση 195/45/16?
εχει δοκιμασει κανεις τα Yokohama AVS Sport?http://www.1010tires.com/tire.asp?tireb ... =AVS+Sport
-
τι λαστιχα προτεινετε???
για διασταση 195/45/16?
-
... εγω νομίζω οτι το 165/70R14 πάει πολύ καλά για πεζάκια αφου γλυστράνε όμορφα και ελεγχομένα ακόμα στο βρεγμένο.....
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
... εγω νομίζω οτι το 165/70R14 πάει πολύ καλά για πεζάκια αφου γλυστράνε όμορφα και ελεγχομένα ακόμα στο βρεγμένο.....Δεν ξερω τι 206 εχει το παιδι...Ομως εσυ στο 206 GTI αυτα θα εβαζες?!?! εγω λεω να βαλει 155/70R13 θα εχει λιγοτερη ανωση στον βρεγμενο! ρε παιδια λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει!
Υ.Γ Montecarlo αν γνωριζεις προσοπικα τον mourgo και το αμαξι του...ζητω συγνωμη! αν οχι...καλο ειναι να μην λεμε διαφορα γιατι διαβαζουν πολλοι το forum και τα περνουν τις μετρητις!
-
όχι δεν ξέρω ποιό πεζάκι έχει, άλλα πέρα απο το οπτικό θέμα το 165 είναι μια χαρά για το αυτοκίνητο.
Θυμάμε παλιότερα τον αρχιμηχανικό στην Lotus να λέει οτι το αυτοκίνητο (Elise) στρίβει καλύτερα με 135 λάστιχο το οποίο του δίνει το ίδιο κράτημα αλλά καλύτερη κατευθυντικότητα. Ο μόνος λόγος που δεν το βγάζουν με αυτό ειναι γιατι θα φαινόταν αστείο.
-
παιδια το αμαξι ΦΟΡΑΕΙ τη διασταση αυτη.
ρωταω για ελαστικο -
Ο χρήστης mourgos7 έγραψε:
τι λαστιχα προτεινετε???
για διασταση 195/45/16?
Πού καλά στην αρχή, άρχισαν να χάνουν πολύ γρήγορα (μετά από 6 μήνες)!
Τα φορούσα σε Astra. -
... εγω νομίζω οτι το 165/70R14 πάει πολύ καλά για πεζάκια αφου γλυστράνε όμορφα και ελεγχομένα ακόμα στο βρεγμένο.....
και εγω νομίζω οτι το 165/70 ειναι υπερβολίκά ψηλό για την πεζούκλα...
-
Δεν ξέρω αν βγαίνουν στη διάσταση που θές αλλά εγώ είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος απο Michelin Pilot Exalto/Primacy, περισσότερο από τα πρώτα και λιγότερο από τα δέυτερα με τα Primacy όμως να είναι πολύ πιο αθόρυβα και να προσφέρουν καλύτερη ποιότητα κύλισης.
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
τι λαστιχα προτεινετε???
για διασταση 195/45/16?
Πού καλά στην αρχή, άρχισαν να χάνουν πολύ γρήγορα (μετά από 6 μήνες)!
Τα φορούσα σε Astra.Eπιβεβαιωνω το πρωτο 'πολυ καλα' αλλα οχι(ακομα) το δευτερο γιατι τα εχω μονο 4 μηνες.Εχω κανει παντως 12000χλμ μεχρι στιγμης.Σε διασταση 195/50-15 V
-
Παιδιά και 'γω για αυτά τα Yokohama έχω ακούσει καλά λόγια από ένα παιδί που τα φορούσε σε 205/45/16.
Σε λίγο θα πάω και 'γω για λάστιχα. Αυτός ο τύπος ελαστικού κυκλοφορεί και σε 195/55/15; (στον πίνακα, που παρατίθεται στο link, έχει διαστάσεις από 205 και πάνω).
Αλλά από την άλλη σκέφτομαι και για 195/50/15. Το καλό είναι ότι είναι πιο φθηνά. Το βήμα του αυτοκινήτου θα μειωθεί βέβαια και έτσι θα χάσω σε ταχύτητα, αλλά έχω την εντύπωση ότι θα αυξηθεί το νεύρο του. Επιπρόσθετα θα αυξηθεί και η κατευθυντικότητά του, μιας και δεν θα παραμορφώνεται τόσο το πλαϊνό (αφού θα είναι λεπτότερο)...Τι λέτε;
Επίσης, αν κατέβω σε προφίλ (είπαμε, από 55 σε 50), θα έχω αποκλίσεις στον ταχογράφο; -
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Επίσης, αν κατέβω σε προφίλ (είπαμε, από 55 σε 50), θα έχω αποκλίσεις στον ταχογράφο;
Όσο η διαφορά στη συνολική διάμετρο, περίπου 3% αν δεν με απατά η μνήμη μου...
-
παιδια αν θυμαμαι καλα στο topic ρωταω αν μπορει να προτεινει λαστιχα καποιος με peugeot.θελω γνωμες.αν μπορειτε βοηθηστε πανω σε αυτο αλλιως ανοιξτε καινουριο topic
-
ðáéäéá ôï áìáîé ÖÏÑÁÅÉ ôç äéáóôáóç áõôç.
ñùôáù ãéá åëáóôéêïÊïßôá
Pirelli PZERO CORSA Þ P7
ìå ôá äåýôåñá (195/50-15V) ôá ôåëåõôáßá 15000 ÷ëì êáé íá Ý÷ïõí áëëÜîåé Üñäçí ôï ÷áñáêôÞñá ôïõ ðÝæïõëá ...ç ïõñÜ áñíåßôáé ðåéóìáôéêÜ íá êÜíåé ôá äéêÜ ôçò ðñÝðåé íá ðéÝóù áñêåôÜ
ðéï Üíåôï óå ìéêñïáíùìáëßåò ìå êáëýôåñç áðïñüöçóç êñáäáóìþí êáé áñêåôÜ ðéï ýóç÷ï ôáîßäé ...óêÝøïõ ðÜíôùò êáé ôï 195/50-16 -
παιδια αν θυμαμαι καλα στο topic ρωταω αν μπορει να προτεινει λαστιχα καποιος με peugeot.θελω γνωμες.αν μπορειτε βοηθηστε πανω σε αυτο αλλιως ανοιξτε καινουριο topicΗ εμπειρία μου είναι μεταξύ των Continental Premium Contact I (τα μαμά) και των Uniroyal 550 Rallye (πάντα σε διάσταση 195-55-15). Μεταξύ των δύο τα Conti, αν δεν είχαν θόρυβο! (πολύ θόρυβο όμως...)
Αν επέλεγα τώρα, μάλλον θα έπαιρνα τα Conti Premium Contact II, ελπίζοντας να μην κάνουν τόσο θόρυβο...
-
ακουω παρα πολυ για τα EXALTO II.
ΤΑ εχει φορεσει κανεις?
τα βρηκα σε 195/45/16 μονο 420ε με ζυγοσταθμιση -
ακουω παρα πολυ για τα EXALTO II.
ΤΑ εχει φορεσει κανεις?
τα βρηκα σε 195/45/16 μονο 420ε με ζυγοσταθμισηΤα έιχα βάλει πέρυσι στο 206 της κοπελιάς μου και με την σωστή πίεση μετά από τα πρώτα 1000χλμ λειτουργούν συνέχεις!
Απόλυτα ευχαριστημένος ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες, προβλέψιμα και προοδευτικά παρά το 55άρι προφίλ.
Μετά από 20.000 χλμ γυναικεία χλμ (λακούβες, μάχη με πεζοδρόμια κλπ) ούτε μπαλόνιασματα ούτε τίποτα. Το πέλμα δε σε αρίστη κατάσταση. -
τι λαστιχα προτεινετε???
για διασταση 195/45/16?
εχει δοκιμασει κανεις τα Yokohama AVS Sport?Αν αυτη η διασταση ειναι απο το εργοστασιο τοτε σιγουρα εχεις το 2-λιτρο 206 που σημαινει πως οτι performance λαστιχο βαλεις θα το δουλευεις μια χαρα αφου εχεις αρκετη δηναμη.
Κατα τη γνωμη μου πολυ καλες επιλογες ειναι οι εξης:
ΜICHELIN Pilot Exalto 2 (Τα εβαλα προσφατα στο 206 μου και ειμαι ευχαριστημενος)
GOOD YEAR Eagle F1 GS-D3
YOKOHAMA A539
YOKOHAMA AVS Sport (Τα εχει φιλος μου σε 206 και ειναι ευχαριστημενος) -
paidia phga se lastixa gia ta exalto 2 kai mou eipe oti einai poly malaka.kalytera mou proteine ta kainouria fulda sthn idia timh me ta exalto legontas oti einai poly sklhrotera kai prwta sta sugrytika
sorry gia ta greeklish
Τι λαστιχα προτεινετε για peugeot 206??