-
Πως θα καταλάβεις ότι είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος?
Π.χ. από την ιστοσελίδα brc.it είναι πολύ λίγοι στην Ελλάδα. -
Μάλλον θα εννοεί εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπο της Φορντ, ο οποίος περνάει συστήματα υγραερίου.
-
-
Απο τη Τριτη που μας περασε εχω και εγω υγραεριο στο αυτοκινητο μου (fiat bravo tjet 150ps).Το συστημα ειναι αυτο της brc 4ης γενιας .Το πρωτο πρωι που πηγα να το βαλω μπροστα μου εκανε κατι αρυθμιες-ρεταρισματα στην αρχη (για 5-10 δευτερολεπτα) και μετα κανονικα το ''ψηλο'' ρελαντι που κραταει οταν ειναι κρυο.Το ιδιο και τη Πεμπτη και τη Παρασκευη.Το πηγα εκει που το εβαλα (σε αντιπροσωπεια της FIAT στη Θεσσαλονικη) μου ξαναεγκαταστησαν το λογισμικο του υγραεριου και τωρα δεν κανει τιποτα.
Αντιμετωπιζω αλλο προβλημα τωρα ομως.Με 4η,5η,6η ταχυτητα πανω απο τις 4500 στροφες ρεταρει.Δηλαδη σταματησε να ρεταρει χαμηλα και ρεταρει ψηλα.Σημειωτεον οτι δεν αναβει ουτε λαμπακι, ουτε τιποτα.
Θα το ξαναπαω αυριο, αλλα θελω να ξερω αν αυτο το ρεταρισμα μπορει να κανει κακο στο κινητηρα,στη τουρμπινα η' καπου αλλου,αν προκαλει υπερθερμανσεις και απο που προερχονται.
Τις γνωσεις σας παρακαλω. -
Φαντάζομαι ότι θα έκανες και τις ανάλογες δοκιμές με βενζίνη πάνω από 4500 στροφές;
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Φαντάζομαι ότι θα έκανες και τις ανάλογες δοκιμές με βενζίνη πάνω από 4500 στροφές;ναι ρε συ, εννοειται.
-
Ο χρήστης doukias έγραψε:
ML350 ( w164) 2010 αντι prinsΈχει καμία σχεση το BRC με το prins ? μόνο αυτή την μπεκιερα σαν .... έτσι όπως την βλέπω αν είχες βάλει στο δικο μου θα είχα φρικαρει !!! αν σου αρέσει πάω πάσο !!
Αλλα δεν βλέπω να έχει η μπεκιερα βάση στήριξης απλα ακουμπά και στηρίζεται με τα σωληνάκια ; Αν ναι θα φάει το καπάκι !!
Έχεις δεξαμενη 4 παροχών ή την 6μμ πολυβαλβιδα της BRC ? Έχει αρκετό καύσιμο στα kick down ?
Δεξαμενη δεν βλέπω φωτο !! Ούτε πλήρωση
Ότι πληρώνει παίρνει κανείς σε αυτη τη ζωη και η διαφορά τιμής BRC PRINS δεν είναι ιδιετερα μεγάλη !!
-
παιδες πηγα σημερα στον Φαρμακη στα Γιαννενα να ρωτησω για ενα Opel corsa 1400cc της γυναικας μοντελο 2003. Μου ειπε οτι περναει εκτος απο prins για πιο οικονομικα το ultra gas τουρκικο- αγγλικο συστημα στσ 950 ευρω. Επειδη ο εν λογω δεν ειναι τυχαιος στον χωρο και μου ειπε οτι θσ δουλεψει πολυ καλα στον μη απαιτητικο κινητηρα του corsa δεν σας κρυβω οτι το σκεφτομαι σοβαρα. Αλλα θελω αν εχει το ιδιο καποιος να μου πει εντυπωσεις
-
Ο χρήστης m@evius έγραψε:
παιδες πηγα σημερα στον Φαρμακη στα Γιαννενα να ρωτησω για ενα Opel corsa 1400cc της γυναικας μοντελο 2003. Μου ειπε οτι περναει εκτος απο prins για πιο οικονομικα το ultra gas τουρκικο- αγγλικο συστημα στσ 950 ευρω. Επειδη ο εν λογω δεν ειναι τυχαιος στον χωρο και μου ειπε οτι θσ δουλεψει πολυ καλα στον μη απαιτητικο κινητηρα του corsa δεν σας κρυβω οτι το σκεφτομαι σοβαρα. Αλλα θελω αν εχει το ιδιο καποιος να μου πει εντυπωσειςΕγω θα έβαζα το prins silver line πάντως με 300 ευρω παραπάνω !! Καμία σχεση !!
-
Κι εγω για prins θα παω για το 1.8 tsi. Θα το βαλω σε φιλο σε καρα-προνομιακη τιμη πειρασμο.
Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
-
Και εγω αμα ειχα tsi η αυτοκινητο ακριβο αλλο θα εβαζα. Σε αμαξι που κανει 4.000 ευρω να βαλω συστημα 1300; δε νομιζω
-
Ο χρήστης dathens έγραψε:
ML350 ( w164) 2010 αντι prins
Έχει καμία σχεση το BRC με το prins ? μόνο αυτή την μπεκιερα σαν .... έτσι όπως την βλέπω αν είχες βάλει στο δικο μου θα είχα φρικαρει !!! αν σου αρέσει πάω πάσο !!
Αλλα δεν βλέπω να έχει η μπεκιερα βάση στήριξης απλα ακουμπά και στηρίζεται με τα σωληνάκια ; Αν ναι θα φάει το καπάκι !!
Έχεις δεξαμενη 4 παροχών ή την 6μμ πολυβαλβιδα της BRC ? Έχει αρκετό καύσιμο στα kick down ?
Δεξαμενη δεν βλέπω φωτο !! Ούτε πλήρωση
Ότι πληρώνει παίρνει κανείς σε αυτη τη ζωη και η διαφορά τιμής BRC PRINS δεν είναι ιδιετερα μεγάλη !!
προτου κανω κινηση για τοποθετηση δειχνω ολο το πλανο στον πελατη .
ο συγγεκριμενος ηθελε την εξαρα μπεκιερα και οχι την διπλη γιατι λεει θα ειναι σαν παπαρια στριμωγμενα.
αν δεν βιαζοσουν να υποστηριξεις τον... χορηγο σου θα εβλεπες οτι η μπεκιερα εινα βιδωμενη (σε 2 φυτευτα παξιμαδια).
η βαλβιδα πληρωσης εχει μπει διπλα στο καπακι τις βενζινης(κατι που εσενα σιγουρα δεν θα σου το κανανε γιατι εχει ζορι.
την δικη σου που την βαλανε?
δεξαμενη εχω βαλει 64 λιτρα 680χ220 ερχετε ισα-ισα.
τα περι κικ νταουν και επαρκια καυσιμου για την BRC ειναι αγνωστα.μετα απο 20000χιλ οταν ερθει για ανα κοντρολ σου στελνω και αλλες φωτο
-
Χορηγό δεν έχω , απλα έχω άλλο αμάξι με μπεκιερα BRC και άλλαξα καπάκι γιατι ήταν απλα ακουμπισμένη , αφου είναι στηριγμένη όλα καλά, το ότι δεν μου αρέσει άλλο θέμα !!
Έχω δεξαμενη 680χ220 full με 78 λίτρα 67-68 καθαρά οκταρα πολυβαλβιδα και παροχη με οκταρι πνευμονα, η πλήρωση μου είναι επίσης στην ταπα , φυσικα δεν έχει μείνει η εγκατασταση στο καιρο του Φαρμάκη αλλα ο φίλος μου ο θανασης στη QGAS που μου κάνει σέρβις και τη βάρκα ...
Τα κικ down είναι πολυ γνωστά με μισο άδεια δεξαμενη αν η πολυβαλβιδα δεν είναι 8 mm. Που λογικα δεν εχεις βαλει γιατι δεν φερνει η BRC μακαρι να βγω ψευτης αλλα δεν Μου απαντας , Διάβασε το mbclub forum σχετικά με γυρίσματα σε βενζίνη , εγω που την έχω την 8μμ , θα την αλλάξω με 4 παροχών μέσα στο μήνα απο Πολωνία πάλι 680χ220 full 83 λίτρα
Τώρα θεωρείς ότι τα μπεκ μου είναι στριμωγμένα ; Μπαααα δεν είναι αυτο το κουτί της πανδωρας αλλα αν το ήθελε ο πελάτης σου πάσο μπορούσες όμως να παραγγείλεις τη ειδικη βάση της BRC για το ML να σηκωνες τον παπά πιο ψηλά και να τα κρυψεις απο μέσα / κατω το έχω δει και δεν φαίνεται τίποτα απο πάνω !!!
-
Ο χρήστης dathens έγραψε:
Χορηγό δεν έχω , απλα έχω άλλο αμάξι με μπεκιερα BRC και άλλαξα καπάκι γιατι ήταν απλα ακουμπισμένη , αφου είναι στηριγμένη όλα καλά, το ότι δεν μου αρέσει άλλο θέμα !!Έχω δεξαμενη 680χ220 full με 78 λίτρα 67-68 καθαρά οκταρα πολυβαλβιδα και παροχη με οκταρι πνευμονα, η πλήρωση μου είναι επίσης στην ταπα , φυσικα δεν έχει μείνει η εγκατασταση στο καιρο του Φαρμάκη αλλα ο φίλος μου ο θανασης στη QGAS που μου κάνει σέρβις και τη βάρκα ...
Τα κικ down είναι πολυ γνωστά με μισο άδεια δεξαμενη αν η πολυβαλβιδα δεν είναι 8 mm. Που λογικα δεν εχεις βαλει γιατι δεν φερνει η BRC μακαρι να βγω ψευτης αλλα δεν Μου απαντας , Διάβασε το mbclub forum σχετικά με γυρίσματα σε βενζίνη , εγω που την έχω την 8μμ , θα την αλλάξω με 4 παροχών μέσα στο μήνα απο Πολωνία πάλι 680χ220 full 83 λίτρα
Τώρα θεωρείς ότι τα μπεκ μου είναι στριμωγμένα ; Μπαααα δεν είναι αυτο το κουτί της πανδωρας αλλα αν το ήθελε ο πελάτης σου πάσο μπορούσες όμως να παραγγείλεις τη ειδικη βάση της BRC για το ML να σηκωνες τον παπά πιο ψηλά και να τα κρυψεις απο μέσα / κατω το έχω δει και δεν φαίνεται τίποτα απο πάνω !!!
τα εχω κρυψει ανασηκωνοντας το καπακι σε ποιο παλιο μοντελο .το ζορι ειναι στο στομιο εισαγωγης.
βασεις ανυψωσης δεν νομιζω να υπαρχουν.τεσπα.
ο πελατης ειναι νεος και πολυ απαιτητικος.δεν εχει αναφερει προβλημα στα περιπου 3000 χιλ οδηγησης.
γενικα παντως δεν εχω κανενα προβλημα εως τωρα ακομα και με 400 αλογα. -
καλημερα.εκανα μια αναζητηση για πρατηρια υγραεριου στην Ευβοια και μου εβγαλε ενα μονο πρατηριο στο αλιβερι?γνωριζετε αν υπαρχει και αλλο οπουδηποτε στην ευβοια?
-
Ο χρήστης jim4 έγραψε:
καλημερα.εκανα μια αναζητηση για πρατηρια υγραεριου στην Ευβοια και μου εβγαλε ενα μονο πρατηριο στο αλιβερι?γνωριζετε αν υπαρχει και αλλο οπουδηποτε στην ευβοια?http://www.fuelprices.gr/GetGeography
Διαλεξε τον νομο,δημους,δημοτικα διαμερισματα και υγραεριο και θα δεις τα αποτελεσματα. -
ή εδω
http://www.gasprice.gr/main/searchforst ... &dtimes=25 -
ευχαριστώ
-
Jeep Cherokee 3.7
μπορειτε να προτεινεται εγκαταστατη και αν το brc η vialle εχει κανα θεμα με το συγκεκριμενο?... στη περιοχη Θεσσαλονικησ
μετα απο 2 χρονια επεισα τον φιλο μου οτι δεν θα εχει προβλημα αν το βαλει ....εγω εβαλα το vialle στο peugeot 307 1.4 που εχω εδω και 1 χρονο και δεν εχω ακομα κανενα προβλημα .....να το ρωτησω διαφορετικα ...εδω μεσα στο foroym exei kapoios Jeep Cherokee 3.7 και εβαλε ?...συναντησε κανα προβλημα ... ..?.. -
Ο χρήστης xaris-cd έγραψε:
Jeep Cherokee 3.7
μπορειτε να προτεινεται εγκαταστατη και αν το brc η vialle εχει κανα θεμα με το συγκεκριμενο?... στη περιοχη Θεσσαλονικησ
μετα απο 2 χρονια επεισα τον φιλο μου οτι δεν θα εχει προβλημα αν το βαλει ....εγω εβαλα το vialle στο peugeot 307 1.4 που εχω εδω και 1 χρονο και δεν εχω ακομα κανενα προβλημα .....να το ρωτησω διαφορετικα ...εδω μεσα στο foroym exei kapoios Jeep Cherokee 3.7 και εβαλε ?...συναντησε κανα προβλημα ... ..?..vialle σε chrerocee ? πεταμενο χιλιαρικο βαλε ενα brc , prins, κτλ υγρος ψεκασμος στον αμμεσο ναι, οχι στα εμεσου ψεκασμου !!
Υγραεριοκίνηση!