-
Καλυτερα θα ειναι να συμβουλευθεις το αντιστοιχο φορουμ για το αυτοκινητο σου και να δεις απο πρωτο χερι γιατι σιγουρα καποιος θα το εχει κανει.
Δεν πιστευω οτι υπαρχει περιπτωση να σου διαβεβαιωσει κανενας αυτα που ζητας, ελπιζω να το καταλαβαινεις απο οσα λεγονται εδω μεσα.
Διαβεβαιωσεις δεν σου δινει ουτε η ιδια η Toyota οταν πηρες το αυτοκινητο, οτι δεν θα σου βγαλει καμμια ζημια.
Απο εκει και περα κρινεις αναλογα με τις αναγκες σου και προχωρας. Γενικα παντως εφοσον γινει σωστη εγκατασταση δεν πρεπει να ανησυχεις, αλλα αυτο θα το καταλαβεις καλυτερα μονο μετα απο την προσωπικη επαφη που θα εχεις με τους εγκαταστατες (οχι μονο απο εναν) που θα πρεπει οπωσδηποτε να δεις πριν αποφασισεις. -
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Ακούμε την φαντασία μας δηλαδή;
Μην δίνεις σημασία φίλε μου. Πολλές φορές δεν αξίζει να απαντάς.
Σίγουρα έχεις υπερθέρμανση, λόγο λάθος ρύθμισης. Αυτή δεν διορθώνετε στην ενότητα αλλά μόνον στον εγκαταστάτη σου.
Οπωσδήποτε σου έγραψα, να πας σε συνάδελφο να το ακούσει με ακουστικά, για ακριβή γνωμάτευση. Δεν γραφείς την περιοχή σου για να σε ενημερώσω.
Επίσης σε ενημερώνω, ότι η λαδιέρα προλαβαίνει, δεν διορθώνει. Στην κακιά συντηρεί την βλάβη, να μην γίνει γρήγορα μεγαλύτερη.
Σίγουρα το λιπαντικό, δεν αναστυλώνει την φθορά…….
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Επισης ποιο θεωρειται το κορυφαιο συστημα , με λαδιερα , με ψεκασμο βενζινης???
Μια of topic ερώτηση. Ritmo130tc δικό σου?. Από πρώτο χέρι?. Κάτι μου θυμίζει…
Όσο για το αέριο που ψάχνεσαι, ο Παντελής σε συμβούλεψε σωστά.
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Tο ΥΠΕΚΑ μελετά την υγραεριοκίνηση υπηρεσιακών οχημάτων
Το υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής θα μελετήσει με τα συναρμόδια υπουργεία τη δυνατότητα μετατροπής των κινητήρων των υπηρεσιακών αυτοκινήτων, ώστε να είναι δυνατή η χρήση υγραερίου.
http://www.inews.gr/9/To-ypeka-meleta-t ... imaton.htm
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Σίγουρα έχεις υπερθέρμανση, λόγο λάθος ρύθμισης. Αυτή δεν διορθώνετε στην ενότητα αλλά μόνον στον εγκαταστάτη σου.
Οπωσδήποτε σου έγραψα, να πας σε συνάδελφο να το ακούσει με ακουστικά, για ακριβή γνωμάτευση. Δεν γραφείς την περιοχή σου για να σε ενημερώσω.
Επίσης σε ενημερώνω, ότι η λαδιέρα προλαβαίνει, δεν διορθώνει. Στην κακιά συντηρεί την βλάβη, να μην γίνει γρήγορα μεγαλύτερη.
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ.Ασε τις κουτοπονηριές Α και ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ αυτά που έγραψα (που κάνεις πως δεν τα είδες) :
Πάμε άλλη μια φορά. Ακούτε την λάθος εγκατάσταση - ρύθμιση μίγματος ή διατομή μπεκ (πχ σαν αυτή που είχες εσυ......) κλπ κλπ κλπ ή τα πυράκια που λέει ο κ, Βατσός. Ο καθένας ερμηνεύει αυτό που ακούει όπως θέλει και νομίζει αυτός. Μπορεί ναι να κάνει καλό το λάδι τώρα εκ των υστέρων αλλά οπως είπε και ο asteris με το λάδι θεραπεύουμε προηγούμενα λάθη........ m@evius
4TF Newbie DriverΚαι τώρα πες μου τι διαφορετικό λέμε..... για να καταλάβουμε τι παραπάνω είπες εσύ και βοήθησες.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Tο ΥΠΕΚΑ μελετά την υγραεριοκίνηση υπηρεσιακών οχημάτωνΤο υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής θα μελετήσει με τα συναρμόδια υπουργεία τη δυνατότητα μετατροπής των κινητήρων των υπηρεσιακών αυτοκινήτων, ώστε να είναι δυνατή η χρήση υγραερίου.
Τι λες τωρα μολις το διαβασα και εγω και επεσα απο τα συννεφα.Μυριζωμαι τρελη 'πρασινη' διαπλοκη με καμοια απευθειας αναθεση ,μαλλον σε 'πρασινο' αντιπροσωπο
-
Mια ερωτηση παιδια...Γυναει απο υγραεριο σε βενζινη ,γιατι το κανει ,γνωριζει καποιος?
-
Μήπως είναι άδειο;
Άλλη περίπτωση είναι να θέλει εξαέρωση ή συμπλήρωμα νερού το κύκλωμα ψύξης.
Καλύτερα ξεκίνα από τα απλά, αλλά ρίξε μια ματιά και στο ψυγείο σου.
-
Ο χρήστης m@evius έγραψε:
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ.Ασε τις κουτοπονηριές Α και ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ αυτά που έγραψα (που κάνεις πως δεν τα είδες) :
Πάμε άλλη μια φορά. Ακούτε την λάθος εγκατάσταση - ρύθμιση μίγματος ή διατομή μπεκ (πχ σαν αυτή που είχες εσυ......) κλπ κλπ κλπ ή τα πυράκια που λέει ο κ, Βατσός. Ο καθένας ερμηνεύει αυτό που ακούει όπως θέλει και νομίζει αυτός. Μπορεί ναι να κάνει καλό το λάδι τώρα εκ των υστέρων αλλά οπως είπε και ο asteris με το λάδι θεραπεύουμε προηγούμενα λάθη........ m@evius
4TF Newbie DriverΚαι τώρα πες μου τι διαφορετικό λέμε..... για να καταλάβουμε τι παραπάνω είπες εσύ και βοήθησες.
Ψυχραιμία ρε παιδιά. Δεν είπε κανένας ότι η λαδιέρα επιδιορθώνει και τις φθορές του κινητήρα. Έλεος.
-
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ.Αυτό περιμένω κι εγώ να κάνει. Ας βοηθήσει να με βγάλει μερικά χιλιόμετρα ακόμα και μετά βλέπουμε.
-
Ο χρήστης bettytsovi έγραψε:
Mια ερωτηση παιδια...Γυναει απο υγραεριο σε βενζινη ,γιατι το κανει ,γνωριζει καποιος?Το ποιο πιθανο ειναι να μην υπαρχει καλη τροφοδοσια σε υγραεριο και γι'αυτο γυριζει σε βενζινη. Οι αιτιες παμπολες. Απο κακη ριθμηση μεχρι μιγμα lpg με κακες αναλογιες προπανιου-βουτανιου στο τελευταιο γεμισμα σου.
Υπαρχει βεβαια και η περιπτωση της βλαβης καποιου μερους του κιτ οπως ο πνευμονας ή αισθητηρα πιεσης.
Ριξε μια ματια στον αισθητηρα πιεση του συστηματος ή στα φιλτρα σου αν ειναι μπουκωμένα. Εχεις καιρο να τα αλλαξεις ?
-
Ο χρήστης astrag1.6jtg έγραψε:
Mια ερωτηση παιδια...Γυναει απο υγραεριο σε βενζινη ,γιατι το κανει ,γνωριζει καποιος?
Το ποιο πιθανο ειναι να μην υπαρχει καλη τροφοδοσια σε υγραεριο και γι'αυτο γυριζει σε βενζινη. Οι αιτιες παμπολες. Απο κακη ριθμηση μεχρι μιγμα lpg με κακες αναλογιες προπανιου-βουτανιου στο τελευταιο γεμισμα σου.
Υπαρχει βεβαια και η περιπτωση της βλαβης καποιου μερους του κιτ οπως ο πνευμονας ή αισθητηρα πιεσης.
Ριξε μια ματια στον αισθητηρα πιεση του συστηματος ή στα φιλτρα σου αν ειναι μπουκωμένα. Εχεις καιρο να τα αλλαξεις ?
Σε εμένα, που είχα το πρόβλημα αυτό, είχε κοπεί το καλώδιο σε μία από τις φίσες που οδηγούν τα μπεκ! Ακόμη και ο εγκαταστάτης εντυπωσιάστηκε από τη βλάβη αυτή, καθώς είναι πολύ σπάνιο από ότι μου είπε. Το πιθανότερο, βέβαια, είναι ότι διπλώθηκε άτσαλα κατά την τοποθέτηση και ψιλοκόπηκε και στη συνέχεια με τους κραδασμούς αποτελειώθηκε. Τέλος πάντων, δεν είναι απαραίτητο να φταίει το καύσιμο...
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Tο ΥΠΕΚΑ μελετά την υγραεριοκίνηση υπηρεσιακών οχημάτωνΤο υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής θα μελετήσει με τα συναρμόδια υπουργεία τη δυνατότητα μετατροπής των κινητήρων των υπηρεσιακών αυτοκινήτων, ώστε να είναι δυνατή η χρήση υγραερίου.
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω ποιο θα είναι το όφελος.
Αν αφαιρέσεις τους φόρους, στους οποίους και οφείλεται το μεγάλο κόστος της βενζίνης, δεν διαφέρει και πολύ το υγραέριο από τη βενζίνη, τουλάχιστον σύμφωνα με αυτά που είπαμε εδώ. Σίγουρα κάτι βρωμάει. -
Ο χρήστης astrag1.6jtg έγραψε:
Το ποιο πιθανο ειναι να μην υπαρχει καλη τροφοδοσια σε υγραεριο και γι'αυτο γυριζει σε βενζινη. Οι αιτιες παμπολες. Απο κακη ριθμηση μεχρι μιγμα lpg με κακες αναλογιες προπανιου-βουτανιου στο τελευταιο γεμισμα σου.
Υγραεριο εχει, το φιλτρο το εχω αλλαξει προσφατα ,το ψυγειο εχει νερο
Την Παρασκευη παω να το κοιταξω και θα σας πω....μεχρι τοτε με βενζινη!!! -
Ο χρήστης m@evius έγραψε:
Φιλικά
Η διαφορά μα συνιστάτε, «Ασε τις κουτοπονηριές Α»…. ότι εσύ είσαι αγενής και δηκτικός, ενόσω εγώ δεν είμαι.
Υποτιμάς τον συνάδελφο εγκαταστάτη,… «Ακούτε την λάθος εγκατάσταση - ρύθμιση μίγματος ή διατομή μπεκ», για εγκατάσταση που δεν την έχεις δει, διαβλέποντας μέσα από την ενότητα και υποψιασμένος….. βάστα και καμιά πισινή!. Εγώ πλέον βαστώ, μετά την συμβουλή του Κώστα που ήταν ορθή….. «Γιά δοκίμασέ το λίγο...Αποφεύγεις πολλούς σκοπέλους έτσι. ΚΑΙ τήν γελιοποίηση......»….
Ένας έμπυρος μπορεί να το κάνει και αυτός χωρίς το 100%... «Ο καθένας ερμηνεύει αυτό που ακούει όπως θέλει και νομίζει αυτός» εσύ?.
Και εξήγησα τον λόγο για αυτό…. «οπως είπε και ο asteris με το λάδι θεραπεύουμε προηγούμενα λάθη» μην συμφονοντας…..
Δεν σχολίασα το…. «ή τα πυράκια που λέει ο κ, Βατσός» διότι εάν δεν ξεχωρίζει ο φίλος, τον κροτάλισμα από τον θόρυβο γενικά, θα τον ξεχωρίσει ο εγκαταστάτης που απαξίωσες του κιτ, η ο σερβίστας μηχανικός του, οπού και του είπα να πάει.
Αυτή είναι η τεράστια διαφορά μας….. εγώ και ξέρω, και συμβουλεύω, χωρίς να κομπορρημονώ. Μα δεν προσβάλω, μα μόνον στηλιτεύω ανάξιες συμπεριφορές, και δέχομαι υποδείξεις…. Αφού της διασταυρώσω.
Antonis-team. -
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ.Χε χε ιστορικος που εχει μπλεξει με την τεχνολογια ,τα παλια χρονια θα καταργουσαμε τα διπλα και θα βαζαμε ενα μονο χε χε
Ανακατασκευαζω ενα με σκοπο να κανω το κεφι μου σε αγωνες ,θα δουμε!.Ειναι δευτερο χερι μετατροπη αλλα εχω και ενα γνησιο με χαλια καροτσα
Σορυ παιδια για το οφ τοπικ!
Μηπως μπορει καποιος μοντ να μου βρει αν υπαρχει ενοτητα ραβ και lpg -
Φιλικά
Η διαφορά μα συνιστάτε, «Ασε τις κουτοπονηριές Α»…. ότι εσύ είσαι αγενής και δηκτικός, ενόσω εγώ δεν είμαι.
Υποτιμάς τον συνάδελφο εγκαταστάτη,… «Ακούτε την λάθος εγκατάσταση - ρύθμιση μίγματος ή διατομή μπεκ», για εγκατάσταση που δεν την έχεις δει, διαβλέποντας μέσα από την ενότητα και υποψιασμένος….. βάστα και καμιά πισινή!. Εγώ πλέον βαστώ, μετά την συμβουλή του Κώστα που ήταν ορθή….. «Γιά δοκίμασέ το λίγο...Αποφεύγεις πολλούς σκοπέλους έτσι. ΚΑΙ τήν γελιοποίηση......»….
Ένας έμπυρος μπορεί να το κάνει και αυτός χωρίς το 100%... «Ο καθένας ερμηνεύει αυτό που ακούει όπως θέλει και νομίζει αυτός» εσύ?.
Και εξήγησα τον λόγο για αυτό…. «οπως είπε και ο asteris με το λάδι θεραπεύουμε προηγούμενα λάθη» μην συμφονοντας…..
Δεν σχολίασα το…. «ή τα πυράκια που λέει ο κ, Βατσός» διότι εάν δεν ξεχωρίζει ο φίλος, τον κροτάλισμα από τον θόρυβο γενικά, θα τον ξεχωρίσει ο εγκαταστάτης που απαξίωσες του κιτ, η ο σερβίστας μηχανικός του, οπού και του είπα να πάει.
Αυτή είναι η τεράστια διαφορά μας….. εγώ και ξέρω, και συμβουλεύω, χωρίς να κομπορρημονώ. Μα δεν προσβάλω, μα μόνον στηλιτεύω ανάξιες συμπεριφορές, και δέχομαι υποδείξεις…. Αφού της διασταυρώσω.
Antonis-team.Επειδή φίλε δεν είμαι από τα παιδάκια που κατά δήλωση σου τους έφτιαχνες τα 106 πύραυλους (χωρίς βέβαια να τους λες ότι δεν σταματάνε ούτε με αλεξίπτωτο) και κοσμούσαν τους μαντρότοιχους και τώρα κόπτεσαι για την ασφάλεια;;;; ξέρω πολύ καλά να ξεχωρίζω ποιός με προσβάλλει έμμεσα και αυτά να τα γράψεις αλλού. Ο ίδιος ο alexeft είπε για τα μπεκ του (πράγμα που ξέχασες να αναφέρεις....... Αν θέλεις να μην σε προσβάλλουμε να μην προσβάλλεις την νοημοσύνη μας και τη μια να παρουσιάζεις σε δεκάδες ποστ σου τη λαδιέρα φάρμακο για όλα και όταν καλείσαι να το στοιχειοθετήσεις τεχνικά κάνεις τον ΡΙΖΟ και μας λες ότι δεν μπορεί να θεραπέυσει μια λάθος εγκατάσταση ΠΙΑΝΟΥΟΥ;;;; του ανώνυμου εγκαταστάτη που υπερασπίζεσαι χωρίς να έχεις και εσύ δει την εγκατάσταση και κατηγορείς εμένα; Και μία συνάδελφε Κώόστα στον Βατσο και από την άλλη δεν μπορεί να ξεχωρίσει τα πυράκια; ΑΥΤΑ ΑΛΛΟΥ ΦΙΛΕ και για να σε αντιγράψω (και για να καταλάβεις πόσο fake είSαι.........) Με αγάπη maevius.
-
Καλα σου λεει ρε Αντωνη ...πολυ κολοτουμπα κανεις!!!
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ.Χε χε ιστορικος που εχει μπλεξει με την τεχνολογια ,τα παλια χρονια θα καταργουσαμε τα διπλα και θα βαζαμε ενα μονο χε χε
Ανακατασκευαζω ενα με σκοπο να κανω το κεφι μου σε αγωνες ,θα δουμε!.Ειναι δευτερο χερι μετατροπη αλλα εχω και ενα γνησιο με χαλια καροτσα
Σορυ παιδια για το οφ τοπικ!
Μηπως μπορει καποιος μοντ να μου βρει αν υπαρχει ενοτητα ραβ και lpgΑν και δεν είμαι μοντ , όχι, τέτοιο θέμα δεν υπάρχει.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Κάποιον κολλητό θα έχει ο Παπακωνσταντίνου εισαγωγέα συστημάτων και βρήκε ευκαιρία να του δώσει λεφτά !!
Υγραεριοκίνηση!