-
Φίλε μου, μόνος σου τα έγραψες, μόνος σου έδωσες και της απαντήσεις. Όσο για την τιμή διαφοράς βενζίνης αερίου, η ιστορία τείνει να σε διαψεύσει. Οψόμεθα. Με 14000κμ τον χρόνο?.....
Φιλικά.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης sacracer έγραψε:
.οσο να ναι το φοβαμαι το υγραεριο επειδη εχω βρεθει σε εκρηξη μπουκαλας σε σπιτι και παραλιγο να τραυματιστουμε.Off topic
Και γω εχω επαφη με υγραεριο απο μικρο παιδι και εχω δει πολλες κουταμαρες αλλα ποτε δεν εχω τυχει σε έκρηξη. Μηπως ενοεις φωτια ? γιατι κατι μου λεει οτι αν ηταν έκρηξη ...δεν θα τα λεγαμε τωρα...
-
κι εγω μικρος ημουν τοτε.για καποιο λογο ειχαμε ξεχασει ανοιχτο ενα ματι στο πετρογκαζ που μαγειρευαμε και οπως ηταν κλειστος χωρος η κουζινα εγινε εκρηξη και τα εκανε ολα γυαλια καρφια με φωτια μικρη που την σβησαμε γρηγορα.οσο για τα χλμ κυριε αντωνη τα περισσοτερα εγιναν πριν το 2009 που οι τιμες ηταν χαμηλες ακομα στα καυσιμα τωρα δεν κανω ουτε 10.000 το χρονο και οσο πανε λιγοστευουν.
-
Καλέ μου Astra1.6jt, μαθέ να ακούς τον πόνο του γράφοντα. Μάζευε τα στοιχεία, και βγάζε τα αποφθέγματα.
10000 κμ και δυστυχία. Και το πετρογκάζ….. δεν καταλαβαίνεις τίποτα?. Ο απώτερος πόνος του sacracer, σε αφήνει ανέγγιχτο. Εγώ πονώ και κλαίω, και εσύ ανέγγιχτος?. Και τώρα ποιοι καθορίζουν της τύχες μας?.
Ζεις βαθιά νυχτωμένος. Μακριά από την πραγματικότητα. Πάλη θα γεμίσω μια κοκκινάδα. Μα αγαπώ αυτούς που πάσχουν, τους συντρέχω, τους προστατεύω στο επίπεδο το εφικτού.
Ξέρεις τι σημαίνει, να καταστρέφω την περιουσία μου στο άνομα , της όποιας δήποται οικονομίας?.
Χάος φιλέ μου, χάος ψυχής και δυνατοτήτων μου. Υποκύπτω, ξευτιλίζετε η αξία μου, υποβιβάζετε η υπόσταση μου, εκμηδενίζετε το έργο μου.
Κλαίω φίλε μου……. Ενόσω γελάς……
antonis-team. -
Ο Χριστός και η Παναγία!
-
Τι δεν κατάλαβες;
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
:lol: Τι δεν κατάλαβες;Ολα;!!
-
Ο χρήστης astrag1.6jtg έγραψε:
.οσο να ναι το φοβαμαι το υγραεριο επειδη εχω βρεθει σε εκρηξη μπουκαλας σε σπιτι και παραλιγο να τραυματιστουμε.
Off topic
Και γω εχω επαφη με υγραεριο απο μικρο παιδι και εχω δει πολλες κουταμαρες αλλα ποτε δεν εχω τυχει σε έκρηξη. Μηπως ενοεις φωτια ? γιατι κατι μου λεει οτι αν ηταν έκρηξη ...δεν θα τα λεγαμε τωρα...
Συνεχίζοντας το offtopic να αναφέρω περιστατικό που σημειώθηκε σε σπίτι φίλων πριν 1-2 χρόνια. Είχε ξεχαστεί μεσαία φιάλη από γκαζάκι δίπλα από το μάτι της ηλεκτρικής κουζίνας πάνω στο οποίο είχε μπει κατσαρόλα κι έβραζε νερό. Από κάποιο λόγο μετακινήθηκε το γκαζάκι κι ακούμπησε πάνω στο μάτι. Μετά από λίγο, η έκρηξη που σημειώθηκε δημιούργησε φοβερές ζημιές. Διαλύθηκε όλη η κουζίνα, βγήκαν κουφώματα από τη θέση τους και ξηλώθηκαν κάποια κάγκελα από το μπαλκόνι κι έπεσαν στο δρόμο! Απίστευτη καταστροφή και είναι θαύμα που δεν τραυματίστηκε κανείς καθώς όλοι ήταν σε άλλο δωμάτιο σχετικά μακριά από την κουζίνα όταν έγινε η έκρηξη...
-
Ο χρήστης sacracer έγραψε:
εγω θεωρω πως δεν κανω πολλα χλμ.το αμαξι μου ειναι σχεδον 5,5 ετων και εχει κανει 70,500 χλμ περιπου.τα περισσοτερα χλμ εχουν γινει σε ταξιδια επαρχιακες οδοι και εθνικες φυσικα.μεση καταναλωση 7 με 8 λ/100χλμ.απλα θελω να βαλω υγραεριο για να κανω ακομα πιο πολυ οικονομια και να μην πληρωνω αυτους τους υπερογκους φορους που μας επιβαλλουν ρατσιστικα,δηθεν για να εχει εσοδα το κρατος.οσο να ναι το φοβαμαι το υγραεριο επειδη εχω βρεθει σε εκρηξη μπουκαλας σε σπιτι και παραλιγο να τραυματιστουμε,οποτε διαβαζω και παρατηρω ποιες εταιρειες και εγκαταστατες κανουν καλη δουλεια και εχω υπομονη γαιδαρου με λιγα λογια για να πετυχω καλη τιμη με αριστη εγκατασταση!!!τωρα αν ακριβινουν το υγραεριο πιστευω δεν θα φτασει ποτε την βενζινη σε τιμες οποτε και παλι θα συμφερει.Αν αυξηθεί κι άλλο η τιμή του υγραερίου (αν λέω) και σε συνάρτηση με τα λίγα χιλιόμετρα που κάνεις και με την αύξηση της κατανάλωσης λόγω υγραερίου, τότε θα αργήσεις να κάνεις απόσβεση.
-
Ελεος με τα offtopic!! [mod]
-
Ελεος με τα offtopic!! [mod]
-
Τώρα φταίω εγώ που ψιλο (μάλλον χοντρό) βαρέθηκα την κλάψα περί αξιών κλπ;
Μάλλον καλά λέει η ΕΕ, ότι όταν μπαίνει ο ανταγωνισμός, ξεφουσκώνουν οι φούσκες. Και οι φούσκες είναι που δημιουργούν οικονομικές κρίσεις.
Φτάσανε εδώ που είμαι να πουλάνε την βαλβολίνη του κώλου 10€ το κιλό!!!!!
Και για να ξαναμπώ στο θέμα, χρεώνανε έξτρα 200€ στην τοποθέτηση συστήματος υγραερίου τις 'άτοκες' δόσεις. Πλήρωνες τον τόκο στον εγκαταστάτη!!!!
Για να σφίξουν οι κώλοι λίγο.
-
Ο χρήστης x-rover έγραψε:
Και αναμφίβολα, η αστάθεια είναι ο εχθρός του προγραμματισμού.
Μάλιστα όταν ακούς και διαβάζεις, ότι το κλιστώ με σελοφάν σάντουιτς, έχει φάπα 13%, και όταν στο ανοίξει ο τοστάς, και το ψήσει έχει 23%!!!!..... Δια στόματος Χούκλη……. αντένα.
ΑΝΤΩΝΗΣ.Και σαν παλαιότερος εσύ φαντάζομαι ξέρεις καλύτερα από εμας το τι θα συμβει. Επειδή ο έλληνας φημίζεται για τις εμπνεύσεις του και την ροπή του προς την φοροδιαφυγη όλα τα προιόντα κομμένα με τον μικρό συντελεστή. Μέχρι να πάρει χαμπάρι ο καταναλωτής (γιατί για έλεγχο δεν το συζητώ, τέτοια θαύματα δεν γινονται κάθε μέρα) που αντιστοιχεί ο ένας συντελεστής και που ο άλλος έχει να πέσει απόδειξη με τον μικρο συντελεστή που θα πάει σύννεφο.
50 χρόνια εμπορευόμενος, μου έχουν χαλάσει τους προγραμματισμούς πολλές φορές…..
Εάν αποκτήσουμε εμπορική συνείδηση καταναλωτή, και διαβάζουμε το κόστος προτού βάλουμε το εμπόρευμα στο καλάθι, σίγουρα θα στείλουμε το μήνυμα…..
Σίγουρα αντί για 1600, θα πληρώνετε το κιτ 900. Σίγουρα μπορείτε να καθηλώσετε την τιμή του αεριού. Προγραμματισμός χρειάζεται.
Μακριά από τον υπέρ καταναλωτισμό.
Μακριά από της τράπεζες με τεντωμένο χέρι.
Τα πόδια μας πρέπει να τα απλώνουμε ανάλογα με το μήκος της κουβέρτας…..
Λιγότερα χιλιόμετρα, γλιτώνουμε και το 23% στο φαγητό έξω…..
Πρέπει να τους πιέσουμε, δεν έχουμε χρήματα.
Μα εδώ σταματάω, διότι όλα τα προβλήματα, έχουν πολίτικη χροιά, και με πονάει ακόμη το μάγουλο μου, περισσότερο ο γεροντικός μου εγωισμός…. Τι με πιάνει το βράδυ?!.
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Το πρόβλημα με τις βαλβίδες σε ποιές βαλβίδες εμφανίζεται, εισαγωγής ή εξαγωγής ;
-
Ο χρήστης Vagnar έγραψε:
Το πρόβλημα με τις βαλβίδες σε ποιές βαλβίδες εμφανίζεται, εισαγωγής ή εξαγωγής ;Εξαγωγής κατα κύριο λόγο. Αν και είχα δει ότι και οι εισαγωγής έκλειναν σιγά σιγά, αλλά με ρυθμό πολύ πολύ πιο αργό.
Τόσο αργό, που ουσιαστικά μπορείς να τις ρυθμίσεις αν χρειάζετακ και να θεωρήσεις ότι είσαι οκ. -
τωρα δεν αντεχω, θα το γραψω.
κ. Αντωνη, σε επιασε 2-3 μερες τωρα η προστασια του καταναλωτη και γραφεις :
Καλή οργάνωση. Καλή προώθηση. Μικρός συντελεστής κέρδους. Στοχεύει στην παραγωγή. Θετικό. Νέα γενιά εγκαταστατών.
Τρέμετε «καταξιωμένοι», η ώρα 0 έφτασε……
Α.Εάν αποκτήσουμε εμπορική συνείδηση καταναλωτή, και διαβάζουμε το κόστος προτού βάλουμε το εμπόρευμα στο καλάθι, σίγουρα θα στείλουμε το μήνυμα…..
Σίγουρα αντί για 1600, θα πληρώνετε το κιτ 900. Σίγουρα μπορείτε να καθηλώσετε την τιμή του αεριού. Προγραμματισμός χρειάζεται.Εσυ πριν κανα-δυο μηνες αλλα δεν ελεγες?
δεν μας ανελυες τα κοστη και ελεγες: πώς ειναι δυνατον να βαζουν με χιλιαρικο? δεν θα κανουν το ενα (στεγανοποιηση) δεν θα κανουν το αλλο σε βαρος της ασφαλειας, θα γεμισουν κινουμενες βομβες οι δρομοι...antonis-team έγραψε:
Έπεσε στα χέρια μου ένα διαφημιστικό προσπεκτ συναδέλφου.
Από την αρχή και την πρώτη παράγραφο είναι ψεύτης. Είναι στην νέα Φιλαδέλφεια. «περισσότερο από 50% οικονομία» μήπως κάνω εγώ λάθος?!!!...
Κάνει προσφορά 999ε . για «ΕΠΟΝΥΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ», εκτός εάν θεώρει Ευρώπη την Τουρκία και την Βουλγαρία!....
Μιλεί για «….παρέχοντας την δυνατότητα επιλογής στους πελάτες του, ανάλογα με της απαιτήσεις και της οικονομικές τους ανάγκες». Δεν το κατάλαβα, δεν υποστηρίζει ένα σύστημα?. Δεν το κάνει κομπλέ?. Για ανάλογος των χρημάτων του πελάτη, διαλέγει τι πατάτα θα κάνει?. Για αυτό δεν μιλεί 999ε ?!!!. Γράφει για «εγγύηση καλής λειτουργίας της εγκατάστασης και των επί μέρους τμημάτων της». Σίγα μην δεν έδινε για την δουλειά του!.... για το μοτέρ που μπορεί να ‘σφαχτεί’ από αστοχία στην εργασία του, κάνει το ‘παγόνι’. Μιλεί για 6cyl/3000cc και 16000κμ/χρονο, και κατανάλωση σε βενζίνη 4100ε , και σε αέριο 1880ε. δηλαδή οικονομία πάνω από 50%!.... μήπως είναι όνειρο θερινής νύχτας?.
Και αναρτιέμαι, ο ΦΕΚ είναι σαφής τι είναι νόμιμο. Μα σίγουρα πολλά εποπτικά όργανα τα ‘αρπάζουν’, μα οι επίδοξοι πελάτες του δεν ψάχνονται?. Στεγανοποιεί την δεξαμενή καυσίμου?. Βάζει όλες της ‘διατάξεις’ εξασφάλισης της ασφάλειας?. Βάζει λαδιέρα?. Εάν τα κάνει όλα αυτά, δεν φτάνει η προσφορά του, ούτε για το κόστος του!.... και δεν γράφω για ευτελή ποιότητα υλικών, μα και για πλημμελή εργασία. Το κόστος από 2 εργοστάσια της Ευρώπης, που συνεργάζομαι και για ανταλλακτικά, είναι 1100ε περίπου η λιανική μετά φορούν + το κόστος του καπακιού, στεγανοποίησης της δεξαμενής!. Μα και να κληρονόμησε το μαγαζί του, και να δουλεύει με πακιστανούς, λιγότερο από 1700ε δεν μπορεί να πάρει. Άρα κάτι άλλο συμβαίνει…..
ΑΝΤΩΝΗΣ.ΥΓ
αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν συμφωνω σε αλλα που εχεις πει,
πχ οτι το αεριο ειναι για αυτους που ζοριζονται οικονομικα,
οποτε και πρεπει να βαλουν ενα 4ης γενιας, καλο αλλα φτηνο.Αλλα τελικα ποσο φτηνο μπορει να ειναι, και ποια ειναι η αληθεια?
Με 1000, και με 900 και με 800Ε γινεται ή οχι σωστη εγκατασταση? -
Ο χρήστης tommygun έγραψε:
τωρα δεν αντεχω, θα το γραψω.κ. Αντωνη, σε επιασε 2-3 μερες τωρα η προστασια του καταναλωτη και γραφεις :
Καλή οργάνωση. Καλή προώθηση. Μικρός συντελεστής κέρδους. Στοχεύει στην παραγωγή. Θετικό. Νέα γενιά εγκαταστατών.
Τρέμετε «καταξιωμένοι», η ώρα 0 έφτασε……
Α.Εάν αποκτήσουμε εμπορική συνείδηση καταναλωτή, και διαβάζουμε το κόστος προτού βάλουμε το εμπόρευμα στο καλάθι, σίγουρα θα στείλουμε το μήνυμα…..
Σίγουρα αντί για 1600, θα πληρώνετε το κιτ 900. Σίγουρα μπορείτε να καθηλώσετε την τιμή του αεριού. Προγραμματισμός χρειάζεται.Εσυ πριν κανα-δυο μηνες αλλα δεν ελεγες?
δεν μας ανελυες τα κοστη και ελεγες: πώς ειναι δυνατον να βαζουν με χιλιαρικο? δεν θα κανουν το ενα (στεγανοποιηση) δεν θα κανουν το αλλο σε βαρος της ασφαλειας, θα γεμισουν κινουμενες βομβες οι δρομοι...antonis-team έγραψε:
Έπεσε στα χέρια μου ένα διαφημιστικό προσπεκτ συναδέλφου.
Από την αρχή και την πρώτη παράγραφο είναι ψεύτης. Είναι στην νέα Φιλαδέλφεια. «περισσότερο από 50% οικονομία» μήπως κάνω εγώ λάθος?!!!...
Κάνει προσφορά 999ε . για «ΕΠΟΝΥΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ», εκτός εάν θεώρει Ευρώπη την Τουρκία και την Βουλγαρία!....
Μιλεί για «….παρέχοντας την δυνατότητα επιλογής στους πελάτες του, ανάλογα με της απαιτήσεις και της οικονομικές τους ανάγκες». Δεν το κατάλαβα, δεν υποστηρίζει ένα σύστημα?. Δεν το κάνει κομπλέ?. Για ανάλογος των χρημάτων του πελάτη, διαλέγει τι πατάτα θα κάνει?. Για αυτό δεν μιλεί 999ε ?!!!. Γράφει για «εγγύηση καλής λειτουργίας της εγκατάστασης και των επί μέρους τμημάτων της». Σίγα μην δεν έδινε για την δουλειά του!.... για το μοτέρ που μπορεί να ‘σφαχτεί’ από αστοχία στην εργασία του, κάνει το ‘παγόνι’. Μιλεί για 6cyl/3000cc και 16000κμ/χρονο, και κατανάλωση σε βενζίνη 4100ε , και σε αέριο 1880ε. δηλαδή οικονομία πάνω από 50%!.... μήπως είναι όνειρο θερινής νύχτας?.
Και αναρτιέμαι, ο ΦΕΚ είναι σαφής τι είναι νόμιμο. Μα σίγουρα πολλά εποπτικά όργανα τα ‘αρπάζουν’, μα οι επίδοξοι πελάτες του δεν ψάχνονται?. Στεγανοποιεί την δεξαμενή καυσίμου?. Βάζει όλες της ‘διατάξεις’ εξασφάλισης της ασφάλειας?. Βάζει λαδιέρα?. Εάν τα κάνει όλα αυτά, δεν φτάνει η προσφορά του, ούτε για το κόστος του!.... και δεν γράφω για ευτελή ποιότητα υλικών, μα και για πλημμελή εργασία. Το κόστος από 2 εργοστάσια της Ευρώπης, που συνεργάζομαι και για ανταλλακτικά, είναι 1100ε περίπου η λιανική μετά φορούν + το κόστος του καπακιού, στεγανοποίησης της δεξαμενής!. Μα και να κληρονόμησε το μαγαζί του, και να δουλεύει με πακιστανούς, λιγότερο από 1700ε δεν μπορεί να πάρει. Άρα κάτι άλλο συμβαίνει…..
ΑΝΤΩΝΗΣ.ΥΓ
αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν συμφωνω σε αλλα που εχεις πει,
πχ οτι το αεριο ειναι για αυτους που ζοριζονται οικονομικα,
οποτε και πρεπει να βαλουν ενα 4ης γενιας, καλο αλλα φτηνο.Αλλα τελικα ποσο φτηνο μπορει να ειναι, και ποια ειναι η αληθεια?
Με 1000, και με 900 και με 800Ε γινεται ή οχι σωστη εγκατασταση?να παραθέσω και μια άλλη δημοσίευση χωρίς σχόλια
.Τα 40 δεν εχουν αδεια λειτουργιας
Είναι ανατριχιαστικό…….
Είναι μια ακόμα επιβεβαίωση, ότι η εκτελεστική εξουσία είναι ανύπαρκτη.
Είναι μια ακόμη επιβεβαίωση, ότι η ζωή στην πατρίδα μας, έχει μπει στον αυτόματο, και πάμε ‘καρφί’ για τα βράχια.
Και αναρτιέμαι, υπάρχει ένας που πιστεύει ότι είναι εποχή της οιανδήποτε επένδυσης, όσο και μικρή να είναι αυτή?.
Δεν είχαμε χρήματα και βάλαμε υγραέριο, για να μπορούμε να κουνιόμαστε.
Για το υγραέριο είπαν +20%. Το να το εφαρμόσουν είναι εύκολο. Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι για την δημόσια ζωή και υγεία.
Μα και εμείς γινόμαστε επικίνδυνοι για τον εαυτό μας και τους γύρο μας. Με 900ε την εγκατάσταση, μόνον ‘βόμβα’ μπορούμε να εγκαταστήσουμε. Διότι σίγουρα με 150ε μεικτό κέρδος, (εμπορικό + εργατικό + γενικά έξοδα) 15ε την ώρα, μόνον μ@λ@κ@ς θα δουλέψει.
Συμπεραίνω λοιπόν, ότι κάτι δεν θα βάλει ο εγκαταστάτης. Και σίγουρα δεν θα είναι το τμήμα του λειτουργικού του κιτ, μα τα θέματα ασφάλειας……... φρίκη και που το σκέπτομαι.
Κουμάντο στα μυαλά και την τσέπη δεν προτίθεμαι να κάνω κανενός. Ζητήστε αντίγραφο του ΦΕΚ, διαβάστε τι γράφει για να είσαστε νόμιμοι, μα περισσότερο για να είσαστε ασφαλείς. Μετά πάτε στον εγκαταστάτη, πρέπει να έχει αναρτημένη την κρατική του διαπίστευση, μάλιστα να έχει και σφραγισμένη φωτώ, είναι υποχρεωτικό. Εάν δεν έχει τέτοια, ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ για την εν λόγο εργασία.
Έχει σωστά τα χαρτιά του?. Τότε του δείχνουμε το φίλο του ΦΕΚ, και του ζητάμε να κάνει ότι γράφει εκεί, ροτόντας τον πόσα λεφτά θέλει. Τον ενημερώνουμε ότι το αυτοκίνητο θα το περάσουμε και όχι «περάσουμε»!!!, εμείς από το κτεο, με βεβαίωση που θα φέρει την δική του υπογραφή. Οπωσδήποτε θα πάρουμε απόδειξη που γράφει ακριβός τι έκανε. Το ποσό δεν με ενδιαφέρει, δεν είμαι φοροτεχνικός…… μα μόνον έτσι διασφαλίζετε την όση υπευθυνότητα έχει για κακοτεχνίες και άλλα πολλά που διαβάζουμε εδώ μέσα.
Έτσι αποδεικνύετε ότι είσαστε σωστοί και υποψιασμένοι καταναλωτές, και όχι ‘χαβαλοι’, ‘άξια’ θύματα της ανεγκεφαλίας τους.Θέλω να πιστέψετε ότι επειδή έχω παιδιά μεγάλα, που θέλω να τους ‘αφήσω’ μια καλύτερη πατρίδα, φορτίζομαι όταν γράφω εδώ μέσα. Αντιμετωπίζω πολλές φορές και πιέσεις, στωικά και με σύνεση, μα με μόνο γνώμονα, την βελτίωση των κινήσεων μας, όσο με παίρνει και γνωρίζω.
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Τα κιτ υγραεριου ξεκινουν απο 300 ευρω και φθανουν μεχρι τα 650 για 6κυλινδρα χωρις μπουκαλα και πολυβαλβιδα.Τα δυο τελευταια δεν ξεπερνουν τα 200ευρω για μπουκαλα 100litra.
(Aπο τιμοκαταλογω εμπορα συστηματων υγραεριου) -
Σίγουρα οι κρίνοντες θα πρέπει να είναι εις θέση να κρίνουν, όπως και μια εργασία δεν κρίνετε καλά, από έναν μόνο θεωρητικό…..
Είναι ο λόγος, που δεν συμφωνώ τα άβαταρ να είναι ανώνυμα και ανεπάγγελτα, πλην όμως για τους όρους του ‘παιχνιδιού’, δεν είμαι ο εντεταλμένος.
Ότι έγραψα, τότε που τα έγραψα, εάν τότε τα ξαναέγραφα, δεν θα είχα καμία διαφορά.
Από 01/08/05 ξημερώματα!, και μέχρι σήμερα 470 οθόνες, συμπλήρωσα και βελτίωσα πολλά πράγματα στο μυαλό μου, και στης πράξεις μου. Σίγουρα και άλλοι συνάδελφοι. Έτσι θα καταλάβατε το δικό μου σκεπτικό, ως μπούσουλα των κρίσεων που θα κάνω πάρα κάτω… σε άλλο πόστ.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Παντως ετσι οπως το πας μονος σου θα γραφεις και μονος σου θα αμφισβητεις τα γραφομενα σου και μονος σου θα απαντας (Και μονο εσυ θα καταλαβαινεις τι θελεις να πεις) Γιατι αλλωστε................ εσυ ξερεις καλυτερα.
Υγραεριοκίνηση!