-
montelo 1999-2000.
λεω να το παρω μεταχειρισμενο.poia h aποψη σας γιαυτο το αμαξι;
ευχαριστω
-
montelo 1999-2000.
ευχαριστω
-
montelo 1999-2000.
ευχαριστω
-
Εχοντας περάσει από αρκετά AR ελέω πατέρα το συγκεκριμένο δεν θα το έπαιρνα.
-
ποσα χ.λ.μ?
1.6?
-
φιλε elteo γιατι δεν θα το επερνες;
για 1600 λεω γυρω στα 55-60.000χλμ
-
καταρχην ειναι γρηγορη!!! η 145 την οποια την προτιμω ειναι πιο γρηγορη απο την 156, πιο γρηγορη και απο την 147... μιλαω παντα για αυτη με τα 120 αλογα... 146 ισως ειναι στα ιδια για προβληματα δεν ξερω... ενας γνωστος εχει την boxer σαν 2η για την 156. ειναι ικανοποιημενος και την ειχε παρει και μεταχειρισμενη.
υ.γ.μπες και στο alfisti.gr
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχοντας περάσει από αρκετά AR ελέω πατέρα το συγκεκριμένο δεν θα το έπαιρνα.αυτη ειναι μια κρυμμενη θετικη ψηφος! ειναι σαν να λες, μην πας σε αυτο το εστιατοριο, παει ο φιλος μου καθε εβδομαδα και δεν του αρεσει... αυτο που θελω να πω ειναι εαν του πατερα σου δεν του αρεσε το πρωτο αυτοκινητο που πηρε θα το πουλουσε και δεν θα ξαναεπερνε παρομοιο... ομως, συνεχισε με 'αρκετα AR' , οποτε κατι τον προσελκυε στην φιρμα.
επισης δεν εχει καποια σχεση η αλφα του 80 με τις τωρινες αλφα (η της προηγουμενης γενιας). και αλλωστε οι 145/6 στη δευτερη γενια τους, δηλαδη με τους twin spark κινητηρες αλλαξαν αρκετα κομματια - ακομα και στην αναρτηση, με αποτελεσμα να γινουν πολυ καλυτερες: σε οδηγικη συμπεριφορα-απολαυση ηταν στο ιδιο επιπεδο με πεζο 306. ιδιαιτερα δε την περιοδο 99-00 που αναβαθμιστηκε κατασκευαστηκα η δευτερη γενια των αλφα βγηκαν οι καλυτερες 145/6 κατ'εμε (η αναβαθμιση ειναι της εκτασης για παραδειγμα της Alfa GT τωρα που σιωπηλα δανειστηκε μερη απο την 147FL, με την ποιο φανερη διαφορα τους διακοπτες του a/c)
α, γιατι δεν κοιτας και τις συγκρισεις των 4Τ για 145/6?
(http://library.techlink.gr/4t/) -
Εγώ έχω 2 (δύο) 146 και τα συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Καταπληκτικό στήσιμο (όχι τόσο όσο η 156 αλλά το κάνεις ότι θέλεις πάνω στην στροφή),
καλό γκάζι,
πολύ πρακτικοί χώροι,
δεν δείχνει ακόμα πολύ παλίο οπτικά.Ακόμα δες πόσο πολλά υπάρχουν ακόμα στον δρόμο, άρα είναι αξιόπιστα.
ALFA ROMEO 146 Twin Spark,