-
storm πέτα ένα πμ και σε εμένα.
επίσης ξέρεις αν φτιάχνουν και μικρό σπάσιμο στο προφ. ή μόνο λαμαρίνα? -
me 2 ενα πμ
-
Εγώ φταίω που σαν το ΜΑΜΑΚΑ κάθομαι και ασχολούμαι για να βρούνε και άλλοι χρήστες σωστούς τεχνικούς.
Delete ALL!! Τέρμα οι απόψεις! Πλέον μόνο ΧΑΒΑΛΕΣ!
-
Απο τις φωτο φαινεται πως εκαναν εξαιρετικη δουλεια.Θα περασω απο κει καποια στιγμη σε ευχαριστω.
-
Εγώ φταίω που σαν το ΜΑΜΑΚΑ κάθομαι και ασχολούμαι για να βρούνε και άλλοι χρήστες σωστούς τεχνικούς.
-
πισω φτερο δεν βγενει σε κανενα αμαξι αν δεν κοπει και αλλαζεται αναγκ αστικα. στιs φωτο ειναι διαφορετικα αμαξια.μαλλον ο φιλοs διαφιμηση τουs κανει...
-
Ο χρήστης bekman έγραψε:
πισω φτερο δεν βγενει σε κανενα αμαξι αν δεν κοπει και αλλαζεται αναγκ αστικα. στιs φωτο ειναι διαφορετικα αμαξια.μαλλον ο φιλοs διαφιμηση τουs κανει...-Συμφωνώ πως ΑΝ βγει το πίσω φτερό, θα βγει για να αλλαχτεί και όχι για να επισκευαστεί. Το πίσω φτερό, επειδή πρέπει να μπει μαχαίρι βαθιά στο αυτοκίνητο, προσπαθούν να το επαναφέρουν πάντα και δεν το βγάζουν.
-Γιατί είναι διαφορετικά αυτοκίνητα; Μπορεί απλά οι φωτό να έχουν διαφορετικό φωτισμό. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το ίδιο αυτοκίνητο. -
Ο χρήστης bekman έγραψε:
πισω φτερο δεν βγενει σε κανενα αμαξι αν δεν κοπει και αλλαζεται αναγκ αστικα. στιs φωτο ειναι διαφορετικα αμαξια.μαλλον ο φιλοs διαφιμηση τουs κανει...Μας δουλεύεις ρε μεγάλε;;;;; Πλάκα μας κάνεις;
Καταρχήν το πίσω φτερό βγαίνει κανονικότατα, απλά πρέπει να βγει πολύ πλαστικούρα και να ανοιχτεί ο εσωτερικός ουρανός.Οσο για τις φωτογραφίες, τις έβγαλα διαφορετική ημέρα.
Τι θέλεις δηλαδή; να σου στείλω ολόκληρες τις φωτογραφίες με την πινακίδα κυκλοφορία μου; Ασε μας ρε μεγάλε!Ωραίοι είστε εδώ μέσα ρε σεις. Ζητάτε πληροφορίες, τις δίνουμε, αναλυτικά από τις εμπειρίες μας, σας πληροφορούμε ΩΣ ΙΔΙΩΤΕΣ και έρχεστε μετά να μας τα χώσετε και από πάνω.
Κρίμα για το φόρουμ για άλλη μία φορά. Ξεφτίλα.
-
Μην τα παιρνεις φιλε μου δεν αξιζει να χαλιεσαι.Εσυ εκανες ενα καλο και βοηθησες με τον τροπο σου,τα συμπερασματα βγαινουν οπως και να χει και ο καθενας παει στη θεση του.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το πίσω φτερό, επειδή πρέπει να μπει μαχαίρι βαθιά στο αυτοκίνητο, προσπαθούν να το επαναφέρουν πάντα και δεν το βγάζουν.Δεν είναι τόσο δύσκολο, απλά είναι βαμμένο και νομίζεις (φαίνεται) ότι είναι ενιαίο. Αν φύγει το χρώμα (και ο στόκος) φαίνεται καθαρά πως είναι κολλημένο το πίσω φτερό (που πωλείται χωριστά σαν ανταλλακτικό). Συνήθως το πίσω φτερό τελειώνει στη βάση της πίσω κολώνας.
-
Storm
βλέπω 5 άτομα που σε ευχαριστούν και 1 που έχει διαφορετική άποψη!
Και εσένα να τσουβαλιάζεις ΟΛΟ το Φόρουμ!!! Μήπως είναι λίιιγο άδικος? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Storm
βλέπω 5 άτομα που σε ευχαριστούν και 1 που έχει διαφορετική άποψη!
Και εσένα να τσουβαλιάζεις ΟΛΟ το Φόρουμ!!! Μήπως είναι λίιιγο άδικος?*>Λογικό δεν είναι ρε συ να τσουβαλιάζω;
Όταν έχει γεμίσει από ιούς και trojan ο χώρος τι θέλεις να κάνω; Να κάθομαι να κοιτώ ή να ξεκινώ διαλόγους ανούσιους και να σκίζω τα θέματα για να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας.
Είχα 6 μέρες να γράψω ένα Post. Κάθομαι και διαβάζω μόνο χωρίς να παίρνω μέρος. Τρομάζω να πληκτρολογίσω. Ξέρω από πριν ότι με το που θα πάω να γράψω κάτι αμέσως θα πεταχτεί κάποιος κακοπροαίρετος να μου την πει λες και του έχω κάψει το βίντεο.
Την μία επειδή έχουμε Hyundai, την άλλη επειδή δεν παίρνουν όλοι οι Ελληνες Ιταλικό αυτοκίνητο, την άλλη επειδή έτυχε να έχω προσωπικές εμπειρίες από μαγαζιά και τεχνικούς, την άλλη επειδή έκανα ένα copy paste από άλλο χώρο, την άλλη επειδή πήρα το Pinin (το death trap!). Πήρα ένα αυτοκίνητο και γύρισε ο άλλος να μου πει ότι πήρα αυτοκίνητο που θα με σκοτώσει.Έλεος πια!!
Είναι κρίμα οι κακοπροαίρετοι (για να μην τους πως διαφορετικά) να έχουν γεμίσει το χώρο και να σουλατσάρουν πέρα-δώθε και να τα κάνουν όλα κ@λ@.
Tέλος. Εδώ κλείνει η συζήτηση.
Σόρυ για το offtopic. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το πίσω φτερό, επειδή πρέπει να μπει μαχαίρι βαθιά στο αυτοκίνητο, προσπαθούν να το επαναφέρουν πάντα και δεν το βγάζουν.
Δεν είναι τόσο δύσκολο, απλά είναι βαμμένο και νομίζεις (φαίνεται) ότι είναι ενιαίο. Αν φύγει το χρώμα (και ο στόκος) φαίνεται καθαρά πως είναι κολλημένο το πίσω φτερό (που πωλείται χωριστά σαν ανταλλακτικό). Συνήθως το πίσω φτερό τελειώνει στη βάση της πίσω κολώνας.
Φυσικά και βγαίνει το πίσω φτερό, φυσικά και πωλείται σαν ανταλλακτικό, δεν είπα ποτέ το αντίθετο! Απλά είπα πως αν δεν υπάρχει λόγος , δηλαδή άσχημο χτύπημα, δεν το βγάζει κανένας, απλά το βάφουν όπως είναι, δεν είναι δύσκολο, απλά πρέπει να καλύψεις σωστά στα σημεία των κολλήσεων.
Οι περισσότεροι φαναρτζήδες, αυτό κάνουν. Οι Chipsaway και οι συν αυτοίς, βάφουν τοπικά , όχι ΟΛΟ το φτερό, αλλά μέρος αυτού. Κι από ό,τι έδειξαν και οι φωτό του Storm , κάνουν και καλή δουλειά.
Βέβαια, 100 -
φιλοι forumisteς να κανω μια ερωτση για βαθουλοματακια σε ουρανο γνωριζει κανεις τιποτα, που να απευθυνθω??? Πηγα στην paintbull και μου ειπαν δεν αναλαμβανουν (υπεθεσα πως δεν ξερουν H δεν θελουν) το παληκαρι εκει μου εβγαλε τον ουρανο αχρηστο οταν τον ρωτησα και πως φτιαχνουν βαθουλωματα απο χαλαζι μου λεει παρα πολυ δυσκολα και κατι τετοια, για την dent genie στην νικαια γωνωρίζαει κανείς, φτιάχνουν λέει και από χαλάζι.
Υ.Γ. μη με ρωτήσετε πως έγιναν στον ουρανό γτ ειλικρινά δεν ξέρω O paintbull λέει ή κάποιος ανέβηκε επάνω ή έπεσε καμία μπάλα...............καλό έ??
STORM η βοήθεια σου θα μου ήταν πολύτιμη, σε ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Παιδιά καλημέρα καταρχάς.
Πάω Αθήνα σε λίγες ώρες και θα είμαι εκεί για μια βδομάδα περιπου και με την ευκαιρία επειδή έχω ένα βαθουλωματάκι απο τρακαρισμα και μια γρατζουνιά (αρκετά εμφανή και τα δύο στο μπροστά αριστερό φτερό) έχετε να μου προτείνετε να πάω κάπου να τα φτιάξουνε;
Αυτό που με ενδιαφέρει παιδιά είναι όσο το δυνατόν καλύτερη τιμή...
Είχα πάει στην chipsawy πριν κανα τριμηνο για κάτι στιγματα απο δεντρα που ειχε το καπω και ο ουρανός του αυτοκινητου και ζητησαν 120 ευρώ!!! Εννοείται πώς έβαλα τα γέλια και έφυγα... Τελικά το πάλεψα μόνος μου με αλοιφές και τέτοια και βγήκανε.Περιμένω τη βοήθεια σας ,έστω με pm και ευχαριστώ προκαταβολικά...
Βαθουλωματάκι!!! Γλυτώνεται η βαφή? Κανένα μαγαζί?